Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου σας λατρεύω...Δεν με νοιάζει καθόλου αν έκανα ωορηξία ή όχι...το γούτσου γούτσου σε μένα καλά κρατεί...συνεχίζω ακάθεκτη και το ευχαριστιέμαι κιόλας:oops::oops::oops::oops::oops::oops:...

αν όλο αυτό το περνάω για κάποιο λόγο δεν με νοιάζει, με νοιάζει όμως που μέσα από αυτή την διαδικασία γνώρισα υπέροχους άνθρώπους...όλες εσάς που με στηρίζετε και με σκέφτεστε και με

αυτό τον τρόπο κατάφερα και εγώ να γίνω ένας "πλουσιος" άνθρωπος...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΟΥΤΣΟΥΝΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ...;);););)

ναι βρε Αναστασούλι! για το γουτσούνισμα ρε γμτ!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Και γω λεω να το κανω χωρίς τεστ....απλα οσο πιο συχνα γίνεται και οτι κάτσει...αν και δύσκολο...αλλά ποτέ δεν ξέρεις ;)

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!!!!Εχω μια πείνα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάρες μου σας λατρεύω...Δεν με νοιάζει καθόλου αν έκανα ωορηξία ή όχι...το γούτσου γούτσου σε μένα καλά κρατεί...συνεχίζω ακάθεκτη και το ευχαριστιέμαι κιόλας:oops::oops::oops::oops::oops::oops:...

αν όλο αυτό το περνάω για κάποιο λόγο δεν με νοιάζει, με νοιάζει όμως που μέσα από αυτή την διαδικασία γνώρισα υπέροχους άνθρώπους...όλες εσάς που με στηρίζετε και με σκέφτεστε και με

αυτό τον τρόπο κατάφερα και εγώ να γίνω ένας "πλουσιος" άνθρωπος...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΟΥΤΣΟΥΝΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ...;);););)

Etsi mpravo vre koritsaki mou !!!! Tha erthei, pou tha paei !!!

2013 exoume, den ginete kamia na min gini mana !!!

Yv7Sp2.png

Και γω λεω να το κανω χωρίς τεστ....απλα οσο πιο συχνα γίνεται και οτι κάτσει...αν και δύσκολο...αλλά ποτέ δεν ξέρεις ;)

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!!!!Εχω μια πείνα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχχχχχχχ μύρισαν μέχρι εδώ! νιαμ! νιαμ! α μου φαίνεται θα φτιάξω κι εγώ αύριο φαλαφελο-κεφτεδάκια γιατί μου κόλλησαν τώρα!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να μου πειτε:

1. Αναρριχώμενο αειθαλές (δε θελω να ριχνει φύλλα) που να εχει λουλουδια που να μυρίζουν ΕΝΤΟΝΑ με χρώμα κόκκινο ή μπλε (εχω γιασεμί...θέλω και κάποιο άλλο)
  2. Θάμνο με πυκνο φύλλωμα αειθαλές (δε θελω να ριχνει φύλλα) που να εχει και λουλουδια

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΕ ΒΕΡΑΝΤΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

τιιιιιιιιι? αν προχωρήσω σε προσπάθεια τώρα θα γεννοβολώ τις γιορτές? και να κάνω κοριτσάκι και να με βρίζει αργότερα που θα του έχω "φορτώσει" ηλικιακά ολόκληρο το χρόνο τζάμπα??!!?!?!? απαπαπαπαπαπα!!!! :tongue::tongue:

xaxaxa Δικαιολογίες!!!! Κάνε το τώρα να γεννηθεί Δεκεμβρη σαν εμένα να είναι το μικρούλή!

Λοιπόν τέρμα το διάλειμμα κεφάλια μέσα, άμα η καρδιά και ο γιατρός λένε ΝΑΙ τότε πoια είσαι συ να πεις ΟΧΙ??? Αντε κοριτσάκι τόλμησέ το! Αυτή θα είναι η τυχερή σου φορά! χχχχχχχχχ

Θα τα πούμε το απόγευμα

love u all

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κορίτσια θέλω να μου πειτε:

1. Αναρριχώμενο αειθαλές (δε θελω να ριχνει φύλλα) που να εχει λουλουδια που να μυρίζουν ΕΝΤΟΝΑ με χρώμα κόκκινο ή μπλε (εχω γιασεμί...θέλω και κάποιο άλλο)
  2. Θάμνο με πυκνο φύλλωμα αειθαλές (δε θελω να ριχνει φύλλα) που να εχει και λουλουδια

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΕ ΒΕΡΑΝΤΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκι γιασεμί έχεις λευκό ή μπλε, αν έχεις λευκό πάρε και ένα μπλέ γιασεμί το οποίο είναι και αναριχόμενο, εχει και ωραίο χρώμα και μυρίζει και τέλεια.τώρα όσον αφορά θάμνο με πυκνό φύλλομα και λουλούδια είναι λίγο δύσκολο, μια καλή επιλογή είναι η αζαλέα η οποία όμως θέλει τα δικά της για αντέξει, χωρίς λουούδι έχω να σου προτείνω πολλά όπως το ευγώγιμο το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και μπορείς να κρατήσεις και σαν θάμνο ή να το κάνεις και δεντράκι.Και επειδή της προάλες διαβασα ότι έχεις βάλει και οπωροφόρα σου ευχομαι καλή σοδειά, εχώ και εγώ διάφορα δέντρα στο σπίτι μου.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

μιμιτρούλι λυμπερόπουλο είχατε κάνει και τα προηγούμενα??? έχω διαβάσει ότι αφενός είναι φωτιά και λαύρα κι αφετέρου τα βγάζει και όλα πολύ πιο χαμηλά από άλλα εργαστήρια γιατί είναι πολύ αυστηρός.

τελικά με τις ιστολογικές σας όλα καλά?

Κι επειδή τωρα σχολασα επιτέλους θα απολαύσω την παρεουλα σας!

Στο λυμπερόπουλο πρώτη φορά θα πάμε μόλις έκλεισα ραντεβού για την Τετάρτη!

Η κατάτμηση τι δείχνει κορίτσια?

Να το κάνουμε και αυτό?

ΟΣο για τις απαντήσεις δεν τις πηρα ακόμα λόγω των θεμάτων που είχαμε αλλα θα πάω την άλλη Τετάρτη που εχω ρεπό μετα το λυμπερόπουλο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι γιασεμί έχεις λευκό ή μπλε, αν έχεις λευκό πάρε και ένα μπλέ γιασεμί το οποίο είναι και αναριχόμενο, εχει και ωραίο χρώμα και μυρίζει και τέλεια.τώρα όσον αφορά θάμνο με πυκνό φύλλομα και λουλούδια είναι λίγο δύσκολο, μια καλή επιλογή είναι η αζαλέα η οποία όμως θέλει τα δικά της για αντέξει, χωρίς λουούδι έχω να σου προτείνω πολλά όπως το ευγώγιμο το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και μπορείς να κρατήσεις και σαν θάμνο ή να το κάνεις και δεντράκι.Και επειδή της προάλες διαβασα ότι έχεις βάλει και οπωροφόρα σου ευχομαι καλή σοδειά, εχώ και εγώ διάφορα δέντρα στο σπίτι μου.

καλα τωρα μου κανετε τη μουρη κρεας...εμεις τα καημενα που μενουμε στη Αθηνα τι θα κανουμε; 2-3 κακομοιρικες γλαστρες εχω μπας και αλλαξει λιγο το γκρι του τοπίου!!! Σας ζηλευω γκρρρρρρρρ....

kOZcp3.png

Δεν ειναι αχαριστια..η καθε κοπέλα εχει διαφορετικό οργανισμό και διαφορετικη αντιμετώπιση χρειάζεται σε κάθε εγκυμοσύνη αρα λογικο να εχει τους δικούς της φόβους...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά..επειδη γεννηθηκε το 1ο πρόωρο σημαινει οτι και στη 2η εγκυμοσυνη υπαρχει ο ίδιος φόβος? Συνδέονται?

δυστυχως ναι! και αυτο με φοβιζει παρα πολυ. ΤΙ να γινει ...θα δουμε ισως να μην προχωρησουν και τα δυο, ποιος ξερει. Δεν με βλεπω καλα ομως..

kOZcp3.png

pink hat se parakalw min agxonese apo tora koritsaki mou ...

Proxoras kai oti einai na gini tha gini, den mporis na kaneis tipota ektos na eisai iremi, na min kourazese kai na kaneis oti kalitero mporis gia ta morakia sou.

I koumpara mou genise didima stin 32 evdomada kai einai kai oi 2 koukli kai ola kala. Enas htan 850 gramaria kai o alos 1000. Tora einai 2 xronon.

Filakia polllaaaa ...

Δικιο εχεις, δεν μπορω να κανω και πολλά. Αν φτασω τις 32 εβδομαδες καλα θα ειμαστε αλλά δεν ξερω αν θα φτασω εκει. Θα δουμε, βημα βημα και μπορει να μην προχωρησει ουτως η αλλίως.

kOZcp3.png

Κοριτσάκια βοήθεια:

Όταν πάρουμε τις απαντήσεις τι θα κάνουμε? Οεο?

Α) πάμε σε ουρολόγο?

Β) πάμε στον Τσίλι-μπιλι?

Γ) πάμε στο νέο μου γυναικολόγο τον μαντουδη?

Δ) όλα τα παραπάνω?

Ψηφίστε! :tongue:

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε.

Και αυτοί στο λυμπερόπουλο που ρώτησα δεν συνεργαζονται λέει με κάποιον.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΟΛΕΣ μαζι! ;);););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, ισως ειναι αγχος αυτο που εχω, ισως κούραση, ισως ελλειψη ελπίδας οτι και αυτες οι εξετασεις δε θα βοηθήσουν...:(

Τον τελευταιο 1,5 χρονο λογω μεγάλων οικογενειακών :( και επαγγελματικών αλλαγων με τον αντρα μου εχουμε πολύ τρέξιμο και πολυ λίγο χρονο...για να κάνουμε σε ενα χρονο 3 εξωσωματικές και να δούμε τοσους γιατρούς στριμώξαμε πολύ το πρόγραμμα μας, κουραστήκαμε πολύ ξοδέψαμε πολλα χρήματα (12.000 ευρώ :(:(:(:(:(:() και στρεσάραμε τους εαυτούς μας και τη σχεση μας με όλα αυτα...και ειμαστε ενα ζευγάρι χωρις προβλήματα μεταξυ μας που παρθήκαμε απο πολύ έρωτα και τρέλα...

Δεν ξέρω πως θα ξαναμπω σε ολο αυτό πάλι...:(:(:(

Από τη αλλη όμως πρεπει να ξεκινήσουμε ώστε αν χρειαστούμε αγωγή ή θεραπεία να εχουμε χρονο ως το φθινόπωρο που θα ξαναδοκιμάσουμε...

ναι ρε κοριτσι αλλα κι εσεις για πρωτάθλημα πηγατε; 3 εξωσωματικες σε ενα χρονο; Απορω με το κουράγιο σου. Μην το βλεπεις ετσι, αυτο που πρέπει να σκεφτεσαι ειναι οτι χρειαζεσαι μια προσπαθεια ακομα να κανεις παιδακι...ας ειναι απο το Σεπτεμβρη αλλα μην το δεις παλι σαν αγωνα...μια προσπαθεια και βλεπεις τι γινεται...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...