Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koritisia Kalimera!!

Na sas pw oti opoia thelei exei evdomada thyroeidh sth vioatrikh kai mporeis na kaneis me 45 euro prlhptiko elenxo thiroidi (yperixo kai aimatologikes tous 4 vasikous deiktes) kai meta mporeis na kanesi extra T4, T3, Thyreosfairinh (Tg), ANTI-TPO kai Antithireosfairinika antiswmata (ANTI-TG) me extra 70 euro anti gia 200 kati pou stoixizoun.

Dil me 110 euro ta xeis kanei ola.

Διαφημίσεις

Koritisia Kalimera!!

Na sas pw oti opoia thelei exei evdomada thyroeidh sth vioatrikh kai mporeis na kaneis me 45 euro prlhptiko elenxo thiroidi (yperixo kai aimatologikes tous 4 vasikous deiktes) kai meta mporeis na kanesi extra T4, T3, Thyreosfairinh (Tg), ANTI-TPO kai Antithireosfairinika antiswmata (ANTI-TG) me extra 70 euro anti gia 200 kati pou stoixizoun.

Dil me 110 euro ta xeis kanei ola.

Kalhmera !!!!

Se euxaristw gia tin pliroforia ala oles autes oi eksetaseis egw tis ekana me eopyy me 8 eur !!!!!!

Oles mporis na tis grapseis !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ζεττουλα μου σε ευχαριστω που ρωτας μας ειπαν οτι μαλλον 2 Ιουλίου θα κανει εισαγωγη να χειρουργηθει την βλεπω μια χαρα κι αυτο με παρηγορεί ακουσα και αρκετες περιπτωσεις που πήγαν καλα και ειμαι αισιοδοξη.

Dada εγω κανω τις innohep τις πρασινες 0,35 γραφει οτι δεν πρεπει να βγαζουμε τον αερα αλλα ρωτησα και μου ειπε και η φαρμακοποιος και ο γιατρος οτι δεν πειραζει, παντως με ποιανουν κι απο το μπουτι απο οτι καταλαβα.

Μορφω μην το πεις πες μονο οτι κανεις λίγα ωαρια εξαλλου η ΑΜΗ θα δειξει, αν υπάρχει αποθεμα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Ζεττουλα μου σε ευχαριστω που ρωτας μας ειπαν οτι μαλλον 2 Ιουλίου θα κανει εισαγωγη να χειρουργηθει την βλεπω μια χαρα κι αυτο με παρηγορεί ακουσα και αρκετες περιπτωσεις που πήγαν καλα και ειμαι αισιοδοξη.

Dada εγω κανω τις innohep τις πρασινες 0,35 γραφει οτι δεν πρεπει να βγαζουμε τον αερα αλλα ρωτησα και μου ειπε και η φαρμακοποιος και ο γιατρος οτι δεν πειραζει, παντως με ποιανουν κι απο το μπουτι απο οτι καταλαβα.

Μορφω μην το πεις πες μονο οτι κανεις λίγα ωαρια εξαλλου η ΑΜΗ θα δειξει, αν υπάρχει αποθεμα.

Για INOHEP δεν ξέρω. IVOR μονο στην κοίλα !!!!

Yv7Sp2.png

είναι δυνατόν να σου ξέφευγαν;θα κλείσω ραντεβού με την αιματολόγο.......για θρομβοφιλία........

Εννοείτε πως όχι !!!

Τις έκανα !!!!

Κάποιες μπορεί να σου γράψει αυτή αλλα κάποιες που είναι μοριακές πρέπει να τις πλήρωσης, δυστυχώς δεν γράφετε μοριακός έλεγχος.

Yv7Sp2.png

Ρε κορίτσι είμαι σε δίλημμα....εγω λέω να μην πω ψέμματα.......ουφ άλλο μπέρδεμα πάλι..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...