Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια.Πράγματι πολλή ησυχία απόψε.Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι.Πέρασα τέλεια με την κολλητοκουμπαρούλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα να φύγουμε.Πόσο πολύ μου είχε λείψει.Αναναιώσαμε φυσικά το ραντεβού μας.

Πάω να ξαπλώσω όμως γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 7.Δεν γινόταν όμως να μην μπω καθόλου και να μην σας καληνυχτίσω!!!!!

Σας φιλώ γλυκά ομορφιές μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.Πράγματι πολλή ησυχία απόψε.Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι.Πέρασα τέλεια με την κολλητοκουμπαρούλα και δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα να φύγουμε.Πόσο πολύ μου είχε λείψει.Αναναιώσαμε φυσικά το ραντεβού μας.

Πάω να ξαπλώσω όμως γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 7.Δεν γινόταν όμως να μην μπω καθόλου και να μην σας καληνυχτίσω!!!!!

Σας φιλώ γλυκά ομορφιές μου!!!!

καληνύχτα νάντι................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεστρεψα σε σπιτι και δουλεια!!!! Γυρισαμε εχθες στις 21:30 αλλα δεν μπηκα να σας χαιρετισω γιατι ΕΠΡΕΠΕ να σιδερωσω....το εχω αφησει 3 βδομαδες :oops: το μωρο δεν ειχε μπλουζες....

Περασαμε πολυ ωραια! Παρασκευη-Σαββατο ηταν φουλ στις δουλειες αλλα δεν πειραζει...γυμναστικη!!!Σαββατο βραδυ πηρα norgesic...πονουσα παντου. Και γω δεν παιρνω ευκολα φαρμακα...Τουλαχιστον ομως τελειωσε ολο το σπιτι....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα παρω για τη γενικη της ανοιξης γυναικα....δε γινεται...ειναι 3 μπαλκονια, 2 οροφοι, 2 σκαλες, αυλη, υποστεγο, αποθηκουλα :shock::shock: Ξεκολωθηκα...Ας κανει ολα τα εξωτερικα...να κανω εγω τα μεσα....

Κυριακη ηταν το τραπεζι, περασαμε πολυ καλα!!!! Ειμασταν 12 ατομα...φαγαμε πολυ, ηπιαμε πολυ!

Εχθες ειχε υπνο ολη μερα...ξυπνησαμε στις 12:30 και ξανακοιμηθηκαμε το απογευμα, ειμασταν σαν υπνωτισμενα!!! :P:p

Τωρα ξανα πισω στον ζυγο...:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεστρεψα σε σπιτι και δουλεια!!!! Γυρισαμε εχθες στις 21:30 αλλα δεν μπηκα να σας χαιρετισω γιατι ΕΠΡΕΠΕ να σιδερωσω....το εχω αφησει 3 βδομαδες :oops: το μωρο δεν ειχε μπλουζες....

Περασαμε πολυ ωραια! Παρασκευη-Σαββατο ηταν φουλ στις δουλειες αλλα δεν πειραζει...γυμναστικη!!!Σαββατο βραδυ πηρα norgesic...πονουσα παντου. Και γω δεν παιρνω ευκολα φαρμακα...Τουλαχιστον ομως τελειωσε ολο το σπιτι....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα παρω για τη γενικη της ανοιξης γυναικα....δε γινεται...ειναι 3 μπαλκονια, 2 οροφοι, 2 σκαλες, αυλη, υποστεγο, αποθηκουλα :shock::shock: Ξεκολωθηκα...Ας κανει ολα τα εξωτερικα...να κανω εγω τα μεσα....

Κυριακη ηταν το τραπεζι, περασαμε πολυ καλα!!!! Ειμασταν 12 ατομα...φαγαμε πολυ, ηπιαμε πολυ!

Εχθες ειχε υπνο ολη μερα...ξυπνησαμε στις 12:30 και ξανακοιμηθηκαμε το απογευμα, ειμασταν σαν υπνωτισμενα!!! :P:p

Τωρα ξανα πισω στον ζυγο...:P:p

Καλημέρα μπουμπούκι!

Πω πω 12 άτομα τάισες? Μπράβο!

Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να έχει τόσο κόσμο, σε τόσο μεγάλο σπίτι και να έχει και καθάρισμα πριν και μετά!

Μπράβο βρε παιδί μου.

Οσο για γυναίκα για τις βαριές δουλειές, σίγουρα να πάρεις.

Τόσα κάνουμε πια!

Δεν είμαστε και σουπερμαν!

Σαφώς χρειαζόμαστε βοήθεια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς την!

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα μανίτσα μου ε?

Πως είσαι μωρό μου?

Ανυπομονείς?

Εγώ ναι!

Καλημέρα Δημητρούλα....

Ανυπομονώ να κάνω την εξέταση να τελειώνω και μ'αυτό....έχω λίγο κουραστεί με τις εξετάσεις....βαρέθηκα ρε παιδί μου...

Σε μισή ώρα θα πάω για το καρδιογράφημα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

Αναστασουλα μου αυριο η υστεροσκοπηση κοριτσι μου?

ρε τα μπράτσα μου είναι χοντρά............

ε και???? Δε θελω χαζα.....

Μόρφω το μπολερό είναι κιτς....

Συμφωνω!

Λοιπόν είμαι καλά....

Πήγα πήρα τα αποτελέσματα

ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ............

ωωωω ναι τι πρωτότυπο .....

Άλλη μια στο club ....

μόνο που εγώ είμαι (ευτυχώς ) ετερόζυγη στο Factor V Leiden G1691A και ετερόζυγη και στο MTHFR A1298C. Το πρώτο λέει είναι πολύ σημαντικό ...

αυτά τα ωραία και απο ότι εμαθα αυτός ο πο@στ@ς ο γερμανός ο Leiden που έχω μπορεί να είναι και αιτία μη εμφύτευσης και γενικά μη σύλληψης ...

Ωραία ???? ωραία ....

ΖΕΤΤΑΚΙ μου απο οτι καταλαβα την 1η φορα δε σου εδωσαν αντιπηκτικες ε?

Εμενα την τελευταια....

Τουλαχιστον ξερεις τι γινεται ;)

Ευτυχως εχουμε η μια την αλλη και μαθαινουμε και κανουμε καμια εξεταση!

Τωρα που ξερεις θα πανε ολα καλα!!!!!!!

Την τρέλα που κουβαλάμε εγώ και η έφη κουβαλάει και η Νάντια!

Κουκλίτσα είναι!

Τι εκανα παλι?? :oops::oops: Εγω ελειπα....:cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα Δημητρούλα....

Ανυπομονώ να κάνω την εξέταση να τελειώνω και μ'αυτό....έχω λίγο κουραστεί με τις εξετάσεις....βαρέθηκα ρε παιδί μου...

Σε μισή ώρα θα πάω για το καρδιογράφημα...

Το ξέρω ρε μωρό μου αλλά τι να κάνουμε που είναι απαραίτητες.

Φαντάζεσαι να βγει κανένα λαβράκι, να το διορθώσει επιτόπου ο γιατρός και μετά να "φουσκώσεις" μόνη σου- οεο? ??????

Θεέ μου ας είναι "ανοιχτή" η ώρα που το λέω. ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Τι εκανα παλι?? :oops::oops: Εγω ελειπα....:cry::cry::cry:

Εσύ έλειπες αλλά η φήμη σου ως αδύνατη-που-θέλει-να-αδυνατησει-κι-άλλο, ήταν εδώ. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ το μωρακι μας ειναι ανησυχο ε????????

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!! Ετσι βήμα βημα θα φτασουμε ως το τελος και θα παρεις αγκαλια το παιδακι σου!!!

;);););) όταν λέιπω είναι και το διάλειμμα για τσιγάρο, δεν καπνίζουμε μέσα...ή κουβεντούλα ή και αυτό που φαντάζεσαι....Καμιά φορά κοιμάται και με καταλαβαίνει όταν πάω...Μια φορά πάω να πέσω και σηκώνεται απότομα και με βουτάει έτοιμος για όλα;);););) Το πρωί του το έλεγα και μου λέει πρέπει να έβλεπα και όνειρα και ήρθες και εσύ:P:p:p:p:p

αχα........;););););)

Συμφωνώ απόλυτα.Και εγώ με τακουνάρα οδηγώ.Είμαι όρθια τόσες ώρες στην τάξη,αλλά πάντα φοράω τακούνι.Όχι βέβαια καθημερινά ψηλό,αλλά τακούνι.Αφού μια συνάδελφος με κοροιδεύει.Μόνο τώρα το καλοκαίρι ίσως φορέσω φλατ σανδάλι,αλλά όχι συχνά.

Και γω δεν μπορω τα ισια....Μπαλαρινες ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!

Εσύ έλειπες αλλά η φήμη σου ως αδύνατη-που-θέλει-να-αδυνατησει-κι-άλλο, ήταν εδώ. ..

:shock::shock::shock::shock::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσάκια μου.

KAΛΗΜΕΡΑ ΖΕΤΟΥΛΙΝΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ το μωρακι μας ειναι ανησυχο ε????????

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!! Ετσι βήμα βημα θα φτασουμε ως το τελος και θα παρεις αγκαλια το παιδακι σου!!!

Και γω δεν μπορω τα ισια....Μπαλαρινες ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::cool::cool::cool::cool:

Είδες? Όπως τα έλεγες εσύ είναι!

Τα ροζ είναι απο τα πολλά Τόϊνγκ Τόϊνγκ που κάνει το μωρακι μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσάκια μου.

Καλημέρα μπουμπούκι μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΖΕΤΟΥΛΙΝΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!

Καλημέρα Εφάκι ....

Επιστροφή στη βάση ε ???

Τελικά πότε θα πάρεις αδειούλα ????

Με τα τρεχάματα που είχα τόσο καιρό δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω και τον "πίνακα" σου, μόλις μπω πάλι στους ρυθμούς μου θα το συνεχίσω ....

url]

Είδες? Όπως τα έλεγες εσύ είναι!

Τα ροζ είναι απο τα πολλά Τόϊνγκ Τόϊνγκ που κάνει το μωρακι μας!

Καλημέρα μπουμπούκι μου!

καλημέρα ομορφιά μου, πως είσαι σήμερα ????

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...