Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου δεν ξέρω εμένα θα με άγχωνε η διαδικασία με τα τεστ.Προτιμώ το μέρα παρά μέρα και ό,τι γίνει.Βέβαια νομίζω Αναστασία πως η Χριστίνα έχει δίκιο.Καλύτερα να σε παρακολουθεί ο γιατρός.Πιο σίγουρο έτσι.Αν και εγώ πιστεύω πως μάλλον το σταμάτησες λίγο νωρίς.Ελπίζω μόνο να συνέχισες τις ζουζουνιές!!!!:P

Διαφημίσεις

μιμιτρούλι λυμπερόπουλο είχατε κάνει και τα προηγούμενα??? έχω διαβάσει ότι αφενός είναι φωτιά και λαύρα κι αφετέρου τα βγάζει και όλα πολύ πιο χαμηλά από άλλα εργαστήρια γιατί είναι πολύ αυστηρός.

τελικά με τις ιστολογικές σας όλα καλά?

Ακόμα δεν έχω παει να τις παρω.

Τι δείχνουν αυτές ομως?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Βρε κορίτσια μου δεν ξέρω εμένα θα με άγχωνε η διαδικασία με τα τεστ.Προτιμώ το μέρα παρά μέρα και ό,τι γίνει.Βέβαια νομίζω Αναστασία πως η Χριστίνα έχει δίκιο.Καλύτερα να σε παρακολουθεί ο γιατρός.Πιο σίγουρο έτσι.Αν και εγώ πιστεύω πως μάλλον το σταμάτησες λίγο νωρίς.Ελπίζω μόνο να συνέχισες τις ζουζουνιές!!!!:P

Etsi akrivos eimai kai egw kai to theoro kai pio fisiologiko ...

Yv7Sp2.png

Πολύ σωστή η μαμά σου! Θα το λέω και γώ "η υγεία μου τα πλούτη μου"! Τέλειο! Μακάρι τώρα που έκοψε το τσιγάρο ο άντρας σου να αλλάξουν τα δεδομένα, έχεις χρόνο ακόμη μέχρι την επιτροπή. Άρα μόνο στο σπέρμα έχετε θέμα ή έχεις και συ με την ΑΜΗ σου?

kale μου, όχι θα σου δώσω και γω εντολή!!!! Μην το αφήσεις για φθινόπωρο!!! why??? Άμα έκανες όλες τις εξετάσεις κτλ και ο γιατρός σου έδωσε το οκ, να προχωρήσεις, Απρίλη-Μάη! Μια χαρά θα γεννήσεις με το καλό μες τις γιορές χριστουγέννων -πρωτοχρονιάς! Τέλεια θα είναι. ;)

Χριστινάκι μου δεν έχω κάνει ακόμα ΑΜΗ.Θα πάω με το που θα μπει ο Απρίλης.Ελπίζω να είναι καλή.Θα δούμε.

kale μου άμα είσαι έτοιμη ξεκίνα τον άλλο μήνα γιατί όχι?Η άνοιξη είναι υπέροχη εποχή για να πιάσεις μπεμπάκι.Εκεί που ανθίζουν τα λουλούδια θα ανθίσει και ένα σποράκι στην κοιλίστα σου!!!!!!

kale μου, όχι θα σου δώσω και γω εντολή!!!! Μην το αφήσεις για φθινόπωρο!!! why??? Άμα έκανες όλες τις εξετάσεις κτλ και ο γιατρός σου έδωσε το οκ, να προχωρήσεις, Απρίλη-Μάη! Μια χαρά θα γεννήσεις με το καλό μες τις γιορές χριστουγέννων -πρωτοχρονιάς! Τέλεια θα είναι. ;)

τιιιιιιιιι? αν προχωρήσω σε προσπάθεια τώρα θα γεννοβολώ τις γιορτές? και να κάνω κοριτσάκι και να με βρίζει αργότερα που θα του έχω "φορτώσει" ηλικιακά ολόκληρο το χρόνο τζάμπα??!!?!?!? απαπαπαπαπαπα!!!! :tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Etsi akrivos eimai kai egw kai to theoro kai pio fisiologiko ...

Ναι μωρέ dada μου δεν την παλεύω να είμαι με το ρολόι.Ενώ με το μέρα παρά μέρα πάλι προγραμματισμένο είναι,αλλά όχι τόσο πολύ.Προετοιμάζω και λίγο το σκηνικό στο μυαλό μου για να μου έρθει πιο φυσιολογικά και την παλεύω περισσότερο.Βέβαια είναι στον άνθρωπο γιατί μ'αυτόν τον τρόπο πολλοί έχουν πιάσει παιδάκι,απλά εγώ δεν μπορώ τόσο προγραμματισμένη επαφή.Κάποια φορά θυμάμαι μου είχε πει ο άντρας μου να μετράω και την θερμοκρασία μου και του το είχα αποκλείσει.

Χριστινάκι μου δεν έχω κάνει ακόμα ΑΜΗ.Θα πάω με το που θα μπει ο Απρίλης.Ελπίζω να είναι καλή.Θα δούμε.

kale μου άμα είσαι έτοιμη ξεκίνα τον άλλο μήνα γιατί όχι?Η άνοιξη είναι υπέροχη εποχή για να πιάσεις μπεμπάκι.Εκεί που ανθίζουν τα λουλούδια θα ανθίσει και ένα σποράκι στην κοιλίστα σου!!!!!!

roubies μου ο γιατρός λέει ναι.... το μυαλό μου λέει ναι... αλλά η καρδιά μου όχι... φοβάμαι και το ξέρω ότι μεγαλώνω αλλά... δεν μπορώ ακόμα... πολύ ωραία το έγραψες αυτό με την άνοιξη :)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ναι μωρέ dada μου δεν την παλεύω να είμαι με το ρολόι.Ενώ με το μέρα παρά μέρα πάλι προγραμματισμένο είναι,αλλά όχι τόσο πολύ.Προετοιμάζω και λίγο το σκηνικό στο μυαλό μου για να μου έρθει πιο φυσιολογικά και την παλεύω περισσότερο.Βέβαια είναι στον άνθρωπο γιατί μ'αυτόν τον τρόπο πολλοί έχουν πιάσει παιδάκι,απλά εγώ δεν μπορώ τόσο προγραμματισμένη επαφή.Κάποια φορά θυμάμαι μου είχε πει ο άντρας μου να μετράω και την θερμοκρασία μου και του το είχα αποκλείσει.

Egw otan epiasa to proto mou, fisiologika, den to eixa sto mialo mou. Apla to kaname epidi to thelame kai tsoup emina to deutero mina. Distixos exomitrio ...

Yv7Sp2.png

εμένα πάλι βρε κορίτσια γιατί το μέρα παρά μέρα μου φαίνεται πιο.... βαρύ? το ξέρουμε κι οι δύο ότι θα γίνει.... ενώ με το τεστάκι.... ζουζουνιάζεις κατά βούληση και με το χαμογελάκι το ξέρεις μόνο εσύ κι ετοιμάζεις σκηνικό και για τον καλό σου! σουρπράιιζζζζζ !!!! :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Egw otan epiasa to proto mou, fisiologika, den to eixa sto mialo mou. Apla to kaname epidi to thelame kai tsoup emina to deutero mina. Distixos exomitrio ...

αφού έστω κι έτσι έμεινες έγγυος θα τον ξαναβρεί το δρόμο της η φύση....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εμένα πάλι βρε κορίτσια γιατί το μέρα παρά μέρα μου φαίνεται πιο.... βαρύ? το ξέρουμε κι οι δύο ότι θα γίνει.... ενώ με το τεστάκι.... ζουζουνιάζεις κατά βούληση και με το χαμογελάκι το ξέρεις μόνο εσύ κι ετοιμάζεις σκηνικό και για τον καλό σου! σουρπράιιζζζζζ !!!! :tongue:

To pio fisiologiko kai normal einai na kaneis goutsou goutsou mono otan to thelis xoris na exis kati alo sto mialo sou. Egw mono etsi mporo ...

Opos lei kai o giatros mou tora: SEX JUST FOR FUN AND PLEASURE !!!

Fisiologiki silipsi - giok !!!!

Yv7Sp2.png

Κοριτσάρες μου σας λατρεύω...Δεν με νοιάζει καθόλου αν έκανα ωορηξία ή όχι...το γούτσου γούτσου σε μένα καλά κρατεί...συνεχίζω ακάθεκτη και το ευχαριστιέμαι κιόλας:oops::oops::oops::oops::oops::oops:...

αν όλο αυτό το περνάω για κάποιο λόγο δεν με νοιάζει, με νοιάζει όμως που μέσα από αυτή την διαδικασία γνώρισα υπέροχους άνθρώπους...όλες εσάς που με στηρίζετε και με σκέφτεστε και με

αυτό τον τρόπο κατάφερα και εγώ να γίνω ένας "πλουσιος" άνθρωπος...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΓΟΥΤΣΟΥΝΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ...;);););)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Auto elpizo kai egw kale mou ...

Mia exomitrio, mia palindromisi, e i triti tha einai kanoniki !!!!

Aide epitelous na erthei !!!!

ε ναι βρε παιδάκι μου! να έρθει και να δούμε όλοι σε ποια χώρα θα πάμε να κατοικοεδρεύσουμε! αμάν πια! :tongue::tongue::tongue:

μωράκια ακούτε????? στην κοιλιά το αργότερο εντός του '13 και ηρωική έξοδος το '14!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...