Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κυπραιωτάκι τα αγορινάκια σου και τα μάτια σου! Μόνο γι αυτά θα αγωνιάς! Εντολή!

Ελπίζω να γίνουν πολλά πολλά θαυματάκια και να μπούμε κι εμείς στην τελευταία κατηγορία….

σμουατς

Γεια σου καλή μου kale! Nαι μόνο γιαυτά! Εντολή εξετελέσθειν! χιχιχι Θα μπεις και συ σε αυτή την κατηγορία! χχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για την ανταπόκριση...για αυτό σας αγαπάω όλες τόσο πολύ.

Λοιπόν πριν την τελευταία διέγερση είχα κύκλο 25 ημέρες, τώρα τον προηγούμενο μήνα είχα στις 21 μέρες και τον αμέσως επόμενο στις 29 μέρες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Α ρε Δημητρούλα αν δεν είχα και εσένα....

Καθόλου..ουτε ένα μικρό μειδίαμα...τίποτα...

Το ξεκίνησα 8η μέρα του κύκλου και το σταμάτησα την 13η, υπάρχει περίπτωση να την έχασα?Είναι και ο κύκλος σκ@τ@ μετά την τελευταία διέγερση, δεν ξέρω...τι να πω...μπορεί να μην έκανα και ωορηξία αυτό τον μήνα...

Μήπως πρέπει να το κάνω δυο φορές την ημέρα?Τον άλλο μήνα θα παρακολουθήσω την ωορηξία υπερηχογραφικά...με άγχωσε αυτή η μ@λ@κι@...

Λετάκι ελπίζω να σε κάλυψα και σένα...ματσ μουτσ..

Αχ μπέμπα μου το σταμάτησες νωρίς. ..

Εμένα που εχω 32 μέρες κύκλο μου γινόταν θετικό συνήθως την 15η μέρα .

Καμια φορά και τη 16η .

Θεωρώ οτι το σταμάτησες νωρίς.

Εγω το εκανα δυο φορές την ημέρα ανα δώδεκα ωρες.

Και είχα μείνει έγκυος ετσι!

Με την πρώτη!

Μην ανησυχείς, αποκλείεται να μην έκανες ωορηξια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τη ζωή μου δεν την χρωστάω σε κανέναν για να την περνάω μέσα στην κατάθλιψη.Αν έχω να πληρώσω θα πληρώσω,αν δεν έχω θα πάει τον επόμενο μήνα δεν με νοιάζει,αλλά δεν θα κάτσω να πεθάνω σε καμία περίπτωση.Τα χρόνια που ζω δεν θα γυρίσουν πίσω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου τα κλέψει.Έχω εσένα,έχω την υγεία μου και όλα καλά

ακριβώς έτσι είναι! κι αν δεν χρειαζόμουν τα παλιολεφτά για τις εξωσωματικές και είχα ήδη το μωράκι μου δε θα με ένοιαζε τίποτα! ένα πιάτο φαϊ, την υγεία μας και την αγάπη μας!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Γεια σου καλή μου kale! Nαι μόνο γιαυτά! Εντολή εξετελέσθειν! χιχιχι Θα μπεις και συ σε αυτή την κατηγορία! χχχχχχχχ

ναι βρε χριστινάκι μου το ξέρω περνάτε δύσκολα, τα ζούμε στο πετσί μας τρία χρόνια τώρα αλλά έρχεται η στιγμή που λες στο καλό να πάνε όλα εμείς να είμαστε καλά....

να δω πότε θα μπω στην κατηγορία γιατί έλεγα να προσπαθήσω απρίλιο και τώρα που πλησιάζει δεν το βλέπω.... για φθινόπωρο με βλέπω και αν....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για την ανταπόκριση...για αυτό σας αγαπάω όλες τόσο πολύ.

Λοιπόν πριν την τελευταία διέγερση είχα κύκλο 25 ημέρες, τώρα τον προηγούμενο μήνα είχα στις 21 μέρες και τον αμέσως επόμενο στις 29 μέρες.

Έχεις μικρό κύκλο.

Αν έχεις 29 μέρες σημαίνει πρέπει ασυστόλως γούτσου γούτσου 13-17η μερα!

Ελπίζω να έκανες! :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

πιστεύω ότι δύο μερούλες ακόμα ήθελες Αναστασούλι...

Με υπέρηχο όμως είναι πιο σίγουρο και σε συνδυασμό με πρεγνυλ ακόμα περισσότερο

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Χριστινάκι μου εγώ περιμένω να περάσω από επιτροπή στις 12/6.Μέχρι τότε θα προσπαθούμε φυσιολογικά και βλέπουμε.Εντωμεταξύ πρέπει να κάνω ΑΜΗ και θα κάνουμε και ένα ραντεβού με ουρολόγο μήπως και χρειστεί να κάνει και τίποτε άλλο ο αντρούλης μου εκτός από τις βιταμίνες που μας έδωσε ο Μαντούδης και το κόψιμο του τσιγάρου.Χθες κάτι λέγαμε με την μαμά μου για μια γνωστή μου που μου είπε για ένα εξωφρενικα μεγάλο ποσό αποταμίευσης που έχει και ρώταγα την μητέρα μου τι στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να αποταμιεύσω εγώ τόσα χρήματα(μιλάμε για μεγάλο 6ψήφιο νούμερο)και μου είπε η μαμά μου κάτι που μου άρεσε πολύ "Δεν ξέρω που υπάρχουν αυτά τα λεφτά.Δεν τα είχα δεν τα έχω.Δεν με νοιάζει.Η υγεία μου τα πλούτη μου."Το βρήκα πολύ σοφό για τις ημέρες που ζούμε και εμείς και εσείς και τόσοι άλλοι λαοί.Γι'αυτό σου λέω την οικογένειά σου,τα μωρά σου και τον εαυτό σου να προσέχεις.Όσο έχουμε αυτά τα άλλα θα τα παλέψουμε.

Αναστασία μου καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημά σου,αλλά ο άντρας σου έχει δίκιο.Μην χαρίζεις τις όμορφες στιγμές σου πουθενά.Η ζωή δεν γυρίζει πίσω.Και τις άσχημες και δύσκολες στιγμές να είσαι γερή και δυνατή να τις παλεύεις με τον αντρούλη σου και σύντομα ένα μωράκι να σου δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου.

χμμ, μικρό κύκλο έχεις αλλά πάλι δεν μπορείς να ξέρεις πότε είναι η ωορηξία, θυμάμαι όταν πρωτοάρχισα να το ψάχνω και διάβαζα είχα μελετήσει για το luteal phase, δεν ξέρω στα ελληνικά. Είναι η φάση από την ωορηξία μέχρι την περίοδο και έχει σημασία στην εμφύτευση - αν θυμάμαι καλά - πόσο μεγάλη είναί ή πόσο μικρή.. Αλλά, το καλύτερο που θα σου σύστηνα, είναι αυτό που σου είπα και πριν, πήγαινε να παρακολουθήσει τον κύκλο σου ο γιατρός. Τώρα πλέον θα έχει στρώσει αρκετά ο κύκλος σου, πέρασαν 3 μήνες έτσι?

χχχχ

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

μιμιτρούλι λυμπερόπουλο είχατε κάνει και τα προηγούμενα??? έχω διαβάσει ότι αφενός είναι φωτιά και λαύρα κι αφετέρου τα βγάζει και όλα πολύ πιο χαμηλά από άλλα εργαστήρια γιατί είναι πολύ αυστηρός.

τελικά με τις ιστολογικές σας όλα καλά?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Χριστινάκι μου εγώ περιμένω να περάσω από επιτροπή στις 12/6.Μέχρι τότε θα προσπαθούμε φυσιολογικά και βλέπουμε.Εντωμεταξύ πρέπει να κάνω ΑΜΗ και θα κάνουμε και ένα ραντεβού με ουρολόγο μήπως και χρειστεί να κάνει και τίποτε άλλο ο αντρούλης μου εκτός από τις βιταμίνες που μας έδωσε ο Μαντούδης και το κόψιμο του τσιγάρου.Χθες κάτι λέγαμε με την μαμά μου για μια γνωστή μου που μου είπε για ένα εξωφρενικα μεγάλο ποσό αποταμίευσης που έχει και ρώταγα την μητέρα μου τι στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να αποταμιεύσω εγώ τόσα χρήματα(μιλάμε για μεγάλο 6ψήφιο νούμερο)και μου είπε η μαμά μου κάτι που μου άρεσε πολύ "Δεν ξέρω που υπάρχουν αυτά τα λεφτά.Δεν τα είχα δεν τα έχω.Δεν με νοιάζει.Η υγεία μου τα πλούτη μου."Το βρήκα πολύ σοφό για τις ημέρες που ζούμε και εμείς και εσείς και τόσοι άλλοι λαοί.Γι'αυτό σου λέω την οικογένειά σου,τα μωρά σου και τον εαυτό σου να προσέχεις.Όσο έχουμε αυτά τα άλλα θα τα παλέψουμε.

Αναστασία μου καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημά σου,αλλά ο άντρας σου έχει δίκιο.Μην χαρίζεις τις όμορφες στιγμές σου πουθενά.Η ζωή δεν γυρίζει πίσω.Και τις άσχημες και δύσκολες στιγμές να είσαι γερή και δυνατή να τις παλεύεις με τον αντρούλη σου και σύντομα ένα μωράκι να σου δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου.

Πολύ σωστή η μαμά σου! Θα το λέω και γώ "η υγεία μου τα πλούτη μου"! Τέλειο! Μακάρι τώρα που έκοψε το τσιγάρο ο άντρας σου να αλλάξουν τα δεδομένα, έχεις χρόνο ακόμη μέχρι την επιτροπή. Άρα μόνο στο σπέρμα έχετε θέμα ή έχεις και συ με την ΑΜΗ σου?

kale μου, όχι θα σου δώσω και γω εντολή!!!! Μην το αφήσεις για φθινόπωρο!!! why??? Άμα έκανες όλες τις εξετάσεις κτλ και ο γιατρός σου έδωσε το οκ, να προχωρήσεις, Απρίλη-Μάη! Μια χαρά θα γεννήσεις με το καλό μες τις γιορές χριστουγέννων -πρωτοχρονιάς! Τέλεια θα είναι. ;)

mlqnp3.png

Τα clearblue τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα συγκριτικα με τα hometest...

Απλα ειναι ακριβα ρε γαμώτο...

Αναστασακι μου επειδη οι κύκλοι παίζουν και οι ωορρηξίες παίζουν ή κανε 1-2 μερες παραπανω τεστάκι ή πηγαινε στο γιατρο σου. ;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ax vre Anastasia mou, mporis na to afisis to clearblue please ...

Kane goutsou goutsou apo tin 8 mexri kai 18 kai tha eisai mesa.

Kai tha niothis kai kalitera ... Egw den mporo na xalaroso ama einai programatismena, den ginete.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...