Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:μιλάς για εμένα έτσι;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Πρόσεξε μη κλάψεις....

Κοριτσάρες, sorry για το απότομο χθες, αλλά μάλλον όνειρο έβλεπε ο μικρός και μέχρι να ηρεμήσει γύρισε και το αντράκι και μετά δε ξαναμπήκα...

Μόνο εγώ ρε Ναντιάκι δε σε είδα:(:(:(:(

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Πρόσεξε μη κλάψεις....

Κοριτσάρες, sorry για το απότομο χθες, αλλά μάλλον όνειρο έβλεπε ο μικρός και μέχρι να ηρεμήσει γύρισε και το αντράκι και μετά δε ξαναμπήκα...

ζήλεια.:tongue:......ζήλεια...........:tongue:

Πρόσεξε μη κλάψεις....

Δεν πειράζει ρε κούκλα μου και εμείς μετά δεν καθήσαμε πολύ ακόμα!!!!

Θα με δεις σήμερα!!!!

Διαφημίσεις

μόνο χώρο πιάνει........δεν τρώμε εκει.......και ούτε τραπεζώνω ...κανέναν..........

Κοίτα και εμείς δεν τρώμε στην τραπεζαρία ούτε κάνω συχνά τραπέζια,αλλά όπως και να το κάνεις είναι απαραίτητη σε ένα σπίτι.Εγώ συνήθως κάνω τραπέζι την παραμονή πρωτοχρονιάς και άμα έρχονται φίλοι σπίτι τρώμε εκεί.

Κοίτα και εμείς δεν τρώμε στην τραπεζαρία ούτε κάνω συχνά τραπέζια,αλλά όπως και να το κάνεις είναι απαραίτητη σε ένα σπίτι.Εγώ συνήθως κάνω τραπέζι την παραμονή πρωτοχρονιάς και άμα έρχονται φίλοι σπίτι τρώμε εκεί.

εγω τα βαριέμαι τα τραπέζια.........και βέβαια..........το μαγείρεμα.......

Διαφημίσεις

εγω τα βαριέμαι τα τραπέζια.........και βέβαια..........το μαγείρεμα.......

Καλά το μαγείρεμα το βαριέμαι και εγώ,αλλά μια φορά το χρόνο που κάνω μεγάλο τραπέζι την παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν είναι τίποτα.Το θέλω ανοιχτό το σπίτι με γλέντια και χαρές.Τώρα όσον αφορά στους φίλους μην φανταστείς και τίποτα φοβερά τραπέζια.Μπορεί άμα έχω δουλέψει και μέχρι αργά να παραγγείλουμε απ'έξω και απλά να φάμε στην τραπεζαρία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...