Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sofiiii είπε:

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Δε νομίζω να φταίει η ovitrelle. Εχει περάσει μια βδομάδα, είναι υπερβολή…3 ενδεχόμενα βλέπω. Η είναι λόγω της Ε2 που αυξάνεται λόγω αυτού του ενος ωοθηλακιου, ή έχει μπερδευτεί το σώμα μου που κράτησε τόσο ο κύκλος και κανονικά θα αδιαθετούσα χθες ή έχω πόνους στο στήθος σα προκλιμακτιριακο σύμπτωμα (έχω διαβάσει πως η μαστοδυνια είναι σύμπτωμα). Τραβηγμένο σενάριο το τελευταίο αλλά όλα τα έχω δει πλέον. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε????

Δημητρούλα μου παλεύαμε με την τεχνολογία χθες βράδυ,αλλά τα καταφέραμε!!!!Πως είσαι σήμερα????Τι κάνει το μωρούλι μας???Να μου το φιλήσεις!!!!

Αρτεμάκι μου τι συγκινητικό μήνυμα!!!Πολύ όμορφο!!!!Όντως δημιουργεί μια φρίκη το γεγονός ότι δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι,αλλά νομίζω σε λίγο θα αρχίσει το πιο συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή σας!!!!Δύο υπέροχα αγόρια από εσάς τους δύο!!!!Με το καλό να τα υποδεχτείς και όλα αυτά τα άγχη είναι λογικά και μόλις τα πάρεις στην αγκαλιά σου και κοιτάξεις τα μάτια τους θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

Έκλεισα ραντεβού στο εργαστήριο που είπε η Ντάντα αύριο για θρομβοφιλία.Να μου φύγει και αυτό το άγχος!!!!

Διαφημίσεις

Εδώ είσαι αγαπούλα μου???Πολύ χάρηκα που σε είδα χθες έστω και από βίντεο!!!!

εδω...εδω....μόλις ξύπνησα............και εγω χάρηκα που σε είδα........τι είναι η τεχνολογία ρε παιδάκι μου............

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε????

Αρτεμάκι μου τι συγκινητικό μήνυμα!!!Πολύ όμορφο!!!!Όντως δημιουργεί μια φρίκη το γεγονός ότι δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι,αλλά νομίζω σε λίγο θα αρχίσει το πιο συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή σας!!!!Δύο υπέροχα αγόρια από εσάς τους δύο!!!!Με το καλό να τα υποδεχτείς και όλα αυτά τα άγχη είναι λογικά και μόλις τα πάρεις στην αγκαλιά σου και κοιτάξεις τα μάτια τους θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

Έκλεισα ραντεβού στο εργαστήριο που είπε η Ντάντα αύριο για θρομβοφιλία.Να μου φύγει και αυτό το άγχος!!!!

Etsi einai roubies mou! Eimai sigouri oti tpt den tha sigkrinetai me ti gennisi ton moron! Sou euxomai sintoma Kai si k oles oi kopeles mas. Kali tixi aurio.Xxxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

εδω...εδω....μόλις ξύπνησα............και εγω χάρηκα που σε είδα........τι είναι η τεχνολογία ρε παιδάκι μου............

Kalimera morfaki! Pos eisai?? Perases oraia?

Ego pao na Kolimpiso ligaki giati opos sas eipa akomi emai diakopes... Gia akomi liges ores! Xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Kalimera morfaki! Pos eisai?? Perases oraia?

Ego pao na Kolimpiso ligaki giati opos sas eipa akomi emai diakopes... Gia akomi liges ores! Xxx

καλημέρα......καλά είμαι..εδω δεν πήγα πουθενά.........σήμερα δουλειά πάλι......να κολυμπήσεις;:shock:σε λίγο γεννάς .....κάνει;

Μόλις ξύπνησες????!!!!Που ξενύχταγες χθες?????

Εγώ ξύπνησα στις 9 για να κάνω κάτι δουλειές και να μην με πάρει η ζέστη!!!

καλημέρα......καλά είμαι..εδω δεν πήγα πουθενά.........σήμερα δουλειά πάλι......να κολυμπήσεις;:shock:σε λίγο γεννάς .....κάνει;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μόλις ξύπνησες????!!!!Που ξενύχταγες χθες?????

Εγώ ξύπνησα στις 9 για να κάνω κάτι δουλειές και να μην με πάρει η ζέστη!!!

ε να ξέρεις........:oops::oops:.......εεεεεεεεεε........ασε εχει πολλή ζέστη σήμερα........και θα πάω και στην δουλειά μεσημεριάτικα..........να κοιμηθείς το μεσημέρι........εχεις να πας και βολτούλα μετά......

Διαφημίσεις

ε να ξέρεις........:oops::oops:.......εεεεεεεεεε........ασε εχει πολλή ζέστη σήμερα........και θα πάω και στην δουλειά μεσημεριάτικα..........να κοιμηθείς το μεσημέρι........εχεις να πας και βολτούλα μετά......

Ναι ναι θα κοιμηθώ!!!Κατά τις 8 βλέπω να βγαίνουμε.Να πέσει λίγο και ο ήλιος!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...