Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι με τη βοήθεια του Θεού, μέχρι 18/01.

Έχω τόσο δρόμο ακόμα. ...

Η αυχενική σε δύο βδομάδες, στις 05/07 στο Ιασω.

:-)

Για την αυχενική είμαι πολύ αισιόδοξη δεν έχω καθόλου άγχος.

ΤΕΛΕΙΑ.... σου ειπε συγκεκριμενο γιατρο στο Ιασω? αν θελεις εχω να σου προτεινω καποιον πολυ καλο!! εχει και ιατρειο ειναι και στο Ιασω(μια ημερα νομιζω)

Διαφημίσεις

για τις εξω εννουσε. εγω δεν το εγραψα καλα... το ξερω αλλα αυτην ητανε καθετη... δεν βοηθανε... τωρα γιατι τις δινουνε στις εξω δεν ξερω.:confused: καθενας τα δικα του...

Η δική μου λέει ότι βοηθάει στη συλληψη αυτές που έχουν θρομβοφιλία.

Βέβαια δεν μου είπε για εξωσωματική γιατί της ειχα πει (πριν μείνω έγκυος), οτι δε θα έκανα εξωσωματική ξανά άμεσα.

Οπότε τι να πω δεν ξέρω.

Ίσως στην εξωσωματική να θέλει επιτόπου ενέσεις για πιο σίγουρα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΤΕΛΕΙΑ.... σου ειπε συγκεκριμενο γιατρο στο Ιασω? αν θελεις εχω να σου προτεινω καποιον πολυ καλο!! εχει και ιατρειο ειναι και στο Ιασω(μια ημερα νομιζω)

Τα κανόνισε η μαία του αυτά. Και το ραντεβού δηλαδή και το γιατρό.

Ξέρεις, αυτοί συνεργαζονται με συγκεκριμενους μάλλον.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η δική μου λέει ότι βοηθάει στη συλληψη αυτές που έχουν θρομβοφιλία.

Βέβαια δεν μου είπε για εξωσωματική γιατί της ειχα πει (πριν μείνω έγκυος), οτι δε θα έκανα εξωσωματική ξανά άμεσα.

Οπότε τι να πω δεν ξέρω.

Ίσως στην εξωσωματική να θέλει επιτόπου ενέσεις για πιο σίγουρα. .

στην επομενη εξω θα κανω και ενεσεις. απλα ρωταγα για φυσιολογικη συλληψη... μπας και γινει κανενα θαυμα...

Τα κανόνισε η μαία του αυτά. Και το ραντεβού δηλαδή και το γιατρό.

Ξέρεις, αυτοί συνεργαζονται με συγκεκριμενους μάλλον.

ναι το ξερω... ο καθενας εχει τον δικο του. απλα νομιζα οτι δεν εχει κλεισει με συγκεκριμενο.... :P δεν σου ειπε ονομα??

Διαφημίσεις

στην επομενη εξω θα κανω και ενεσεις. απλα ρωταγα για φυσιολογικη συλληψη... μπας και γινει κανενα θαυμα...

Επειδή θαύματα ΓΙΝΟΝΤΑΙ, εγώ θα σε συμβούλευα να παίρνεις κάθε μέρα.

Θυμισέ μου τη μετάλλαξη που έχεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ναι το ξερω... ο καθενας εχει τον δικο του. απλα νομιζα οτι δεν εχει κλεισει με συγκεκριμενο.... :P δεν σου ειπε ονομα??

Οχι.... Βέβαια θα είναι και ο γιατρός μου μαζί μου οπότε ίσως γι αυτό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Επειδή θαύματα ΓΙΝΟΝΤΑΙ, εγώ θα σε συμβούλευα να παίρνεις κάθε μέρα.

Θυμισέ μου τη μετάλλαξη που έχεις.

FV HR2(H1299R) , MTHFR 1298, B-FG 455 G/A: ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΗΣ

Αντιθρομβινη ΙΙΙ: 80%(οριακα μου ειπε)

Πρωτεινη S: 62(χαμηλη)

Διαφημίσεις

α, τί ωραια τα ψαρια... τρελαινομαι.... εμεις γεμιστα.... αν και παλι μονη μου θα φαω... το μωρο δουλευει:confused:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....πόσο μου αρέσουν..........αλλάζουμε φαγητό;τι δουλειά κάνει......και όλο λείπει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...