Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λέγαμε για 06/07 (παραμονή του τραπεζιού) αλλά δεν ξέρω αν θα έρθουν όλες.

Ούτε καν εγώ δεν ξέρω αν θα παω.

Λεω αφού θα βρεθούμε 07/07 μην κατεβαίνω κέντρο και στις 6 (λόγω της κατάστασης).

αυτές που δεν θα μπορούν την κυριακή.........να βρεθούμε το σάββατο.......ε;

Διαφημίσεις

Λεω αφού θα βρεθούμε 07/07 μην κατεβαίνω κέντρο και στις 6 (λόγω της κατάστασης).

μαζι γραφαμε... οκ. το καταλαβαινω... θα το προσπαθησω.... θα συναντηθειτε πλακα? ή καπου αλλου?

μόνο μια φορά θα σε δω; :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Οταν παίρνουμε αντιβίωση, τρώμε ενα γιαούρτι την ημέρα και έτσι δεν κάνουμε μηκυτες.

Εγώ πάντα το κάνω και δεν κολλάω πότε.

Έχω κολλήσει βέβαια αλλά απο αλλους λόγους, μαγιό, παραλία κλπ.

Τρωω παντα γιαουρτι και χαπι. Απλα δεν νομιζω οτι στις εξω ητανε μηκυτες ακριβως... μονο φαγουρα.... μολις εγινε ωοληψια.... εξαφανιστηκε.... μου ειπανε απο τα πολλα υγρα που δημιουργουνται... τί να πω.... απλα η φαγουρα μου δημιουργει τρελα νευρα... τεσπα

Διαφημίσεις

για το σάββατο το απόγευμα λέμε......ε δήμητρα;

Ναι ναι για Σάββατο! Κάτσε να δω πως θα είμαι τότε (φοβάμαι λίγο τα ροζ).

Αν είμαι καλά θα έρθω για να δω και τη Νασταζια και τη Λαμπρινούλα !

thanks. Να ρωτησω μπουμπου? κοιλιτσα εχεις κανει? φαινεται καθολου το μπεμπε?:P

Μπαααα.... Έχω λίγο πρησμένη κοιλίτσα αλλά ήταν απο την αρχή αυτό.

Υγρά είναι. ..

α ωραια.... εχω και αυτην την εναλλακτικη..... θα ειστε ολες στο καφε? εσυ Δημητρουλα?

Ναι αν είμαι καλά.

αυτές που δεν θα μπορούν την κυριακή.........να βρεθούμε το σάββατο.......ε;

Ναι!

μαζι γραφαμε... οκ. το καταλαβαινω... θα το προσπαθησω.... θα συναντηθειτε πλακα? ή καπου αλλου?

Κυριακή Πλάκα και Σάββατο κλασσικά Θησείο. Μάλλον. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τρωω παντα γιαουρτι και χαπι. Απλα δεν νομιζω οτι στις εξω ητανε μηκυτες ακριβως... μονο φαγουρα.... μολις εγινε ωοληψια.... εξαφανιστηκε.... μου ειπανε απο τα πολλα υγρα που δημιουργουνται... τί να πω.... απλα η φαγουρα μου δημιουργει τρελα νευρα... τεσπα

Ναι είναι πολύ σπαστικό αυτό με τη φαγούρα.

Εγώ είχα σχετική φαγούρα στις πρώτες βδομάδες της εγκυμοσύνης αλλά πέρασε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι πολύ σπαστικό αυτό με τη φαγούρα.

Εγώ είχα σχετική φαγούρα στις πρώτες βδομάδες της εγκυμοσύνης αλλά πέρασε.

ειναι ορμονικα.... ετσι μου ειπε και ο γυναικολογος μου.... καποια ορμονη ανεβαινει υπερβολικα... νομιζω προγεστερονη μου ειχε πει... αυτο ειναι το μονο κομματι στις εξω που με ενοχλησε πολυ....

καλα κοριτσαρα... μην πιεζεσαι.... προεχει το μπεμπε.... εννοειται...:P

Οχι δεν πιέζομαι! Φοβάμαι λίγο τα ροζ ρε γμτ. .. δε θέλω να τα ξαναδώ.

μια χαρούλα θα είσαι.......μην αρχίζεις πάλι.......ναι;

Ναιιιιιιιιι!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ελπίζω να είμαι καλά και να βρεθούμε και τις δύο μερες!

ελα ρε Δημητρα.... ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ.... ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΦΟ.... ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.... ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ....:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...