Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!!Τι κάνετε σήμερα?Και εδώ ο καιρός είναι συννεφιασμένος leuta μου.Να σου πω για πρώτη φορά θέλω να βρέξει για να κατακάτσει λίγο αυτή η γύρη,γιατί δεν την αντέχω άλλο.

Ζεττάκι μου λυπάμαι πολύ,όμως κοπέλα μου πήγαινε να κάνεις χοριακή για να αποκλείσεις κάθε ενδεχόμενο,αλλά και για να δεις μήπως μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα που θα μπορέσει να σε βοηθήσει σε επόμενη προσπάθεια.Βέβαια και ο γιατρός σου θα σε καθοδηγήσει καλύτερα,αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια χοριακή.

pink hat μου αρχικά θα σου πω συγχαρητήρια και θα σου ευχηθώ με την καρδιά μου όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου δύο γερά μωράκια.Κορίτσι μου δεν είναι αχαριστία καθόλου.Έχεις περάσει ένα πολύ μεγάλο σοκ και δεν μπορώ καν να φανταστώ πως πέρασαν εκείνες οι μέρες για σένα.Θα κάνεις ένα βήμα τη φορά,θα ξεκουράζεσαι πολύ και θα ακούς τον γιατρό σου και θα σκέφτεσαι ότι όλη αυτή η "ταλαιπωρία"σου θα σε ανταμοίψει με δύο υπέροχα μωράκια.Αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά,θα δεις.

Χριστινάκι μου από Κύπρο δεν μας έχεις πρήξει και μην το ξαναπείς αυτό καθόλου.Ποιός μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα από εμάς βρε κούκλα μου,που τα περάσαμε πρώτοι στην Ευρώπη αυτά?Τότε που ήμασταν και εμείς ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία ο άντρας μου ήταν χάλια και μου την βάρεσε και μένα που τον έβλεπα έτσι και του είπα "Τη ζωή μου δεν την χρωστάω σε κανέναν για να την περνάω μέσα στην κατάθλιψη.Αν έχω να πληρώσω θα πληρώσω,αν δεν έχω θα πάει τον επόμενο μήνα δεν με νοιάζει,αλλά δεν θα κάτσω να πεθάνω σε καμία περίπτωση.Τα χρόνια που ζω δεν θα γυρίσουν πίσω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου τα κλέψει.Έχω εσένα,έχω την υγεία μου και όλα καλά".Εγώ είχα περάσει έτσι κι αλλιώς δύσκολα παιδικά χρόνια οικονομικά,οπότε μπορούσα να το διαχειριστώ κάπως καλύτερα,ενώ ο άντρας μου είχε συνηθίσει αλλιώς.Ξέρω ότι ακούγεται τώρα λίγο περίεργο,αλλά όλα θα γίνουν και θα σταθείτε ξανά στα πόδια σας.Τώρα σας φαίνεται βουνό,αλλά θα γίνει.Μόνο τα μωράκια σου,η υγεία σας και η οικογένειά σου έχει αξία.Αυτά είναι τα πλούτη σου και είναι ανεκτίμητα.

Sorry για την πολυλογία!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα σε όλες τις μπουμπούδες, και μια τεράστια αγκαλιά στο Ζεττάκι, συμφωνώ μαζί σου κούκλα εφόσον είρθε η περίοδος σίγουρα δεν είσαι έγκυος και εγώ στις δύο σπερματεγχύσεις και στην πρώτη εξωσωματική αδιαθετούσα πριν την χοριακή και ας έπερνα προγεστερόνη, νομίζω όμως ότι την χοριακή πρέπει να την κάνεις γιατί παίζει ρόλο για την διερεύνηση αν είναι έστω πάνω από 5.Λυπάμαι ζουζούνα μου ήθελα τόσο πολύ να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Pink hat μην αγχώνεσαι κοπέλα μου, μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά αυτή τη φορά και να φέρεις στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια...

Μιμιτρα πότε πας Λυμπερόπουλο?

Ανιτάκι σε λατρεύω...Απότι έχω καταλάβει ψάχνεσαι για γιατρό, έτσι είναι?

Leuta έχεις άγχος ή μου φαίνεται?Εχω καταλάβει ότι δεν μπορείς να ηρεμήσεις, αυτό μου βγάζεις...Ξεκίνα σιγά σιγά, παρτό σαν μια βόλτα τη φορά, συνδίασε σε το κάθε πράγμα που θα κάνεις με μια ωραία βόλτα για καφέ στην Θεσ/νικη.

Christine 1012, μπιμπελάκι μου γλυκό χαίρομαι που αισθάνεσαι πιο καλά τα extreme boys, μην αγχώνεσαι αν μας ζαλίζεις ότι θες εδώ μέσα μπορείς να το πεις και όλες να σε ακούσουμε...

Dada μου θα είμαι το πιο καλό παρανυφάκι στον κόσμο...

Roubies εγώ πέρασα ακριβώς τα ίδια με τον άντρα σου και είχα τον δικό μου να μου λέει αυτά που έλεγες εσύ...Αστα ζήσαμε και δυστυχώς ζούμε τραγικές καταστάσεις.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ante ela, thelo kai egw kafe !!!!

ΟΛΕΣ μαζι! ;);););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, ισως ειναι αγχος αυτο που εχω, ισως κούραση, ισως ελλειψη ελπίδας οτι και αυτες οι εξετασεις δε θα βοηθήσουν...:(

Τον τελευταιο 1,5 χρονο λογω μεγάλων οικογενειακών :( και επαγγελματικών αλλαγων με τον αντρα μου εχουμε πολύ τρέξιμο και πολυ λίγο χρονο...για να κάνουμε σε ενα χρονο 3 εξωσωματικές και να δούμε τοσους γιατρούς στριμώξαμε πολύ το πρόγραμμα μας, κουραστήκαμε πολύ ξοδέψαμε πολλα χρήματα (12.000 ευρώ :(:(:(:(:(:() και στρεσάραμε τους εαυτούς μας και τη σχεση μας με όλα αυτα...και ειμαστε ενα ζευγάρι χωρις προβλήματα μεταξυ μας που παρθήκαμε απο πολύ έρωτα και τρέλα...

Δεν ξέρω πως θα ξαναμπω σε ολο αυτό πάλι...:(:(:(

Από τη αλλη όμως πρεπει να ξεκινήσουμε ώστε αν χρειαστούμε αγωγή ή θεραπεία να εχουμε χρονο ως το φθινόπωρο που θα ξαναδοκιμάσουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα και από μένα σε όλες τις μπουμπούδες, και μια τεράστια αγκαλιά στο Ζεττάκι, συμφωνώ μαζί σου κούκλα εφόσον είρθε η περίοδος σίγουρα δεν είσαι έγκυος και εγώ στις δύο σπερματεγχύσεις και στην πρώτη εξωσωματική αδιαθετούσα πριν την χοριακή και ας έπερνα προγεστερόνη, νομίζω όμως ότι την χοριακή πρέπει να την κάνεις γιατί παίζει ρόλο για την διερεύνηση αν είναι έστω πάνω από 5.Λυπάμαι ζουζούνα μου ήθελα τόσο πολύ να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Pink hat μην αγχώνεσαι κοπέλα μου, μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά αυτή τη φορά και να φέρεις στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια...

Μιμιτρα πότε πας Λυμπερόπουλο?

Ανιτάκι σε λατρεύω...Απότι έχω καταλάβει ψάχνεσαι για γιατρό, έτσι είναι?

Leuta έχεις άγχος ή μου φαίνεται?Εχω καταλάβει ότι δεν μπορείς να ηρεμήσεις, αυτό μου βγάζεις...Ξεκίνα σιγά σιγά, παρτό σαν μια βόλτα τη φορά, συνδίασε σε το κάθε πράγμα που θα κάνεις με μια ωραία βόλτα για καφέ στην Θεσ/νικη.

Christine 1012, μπιμπελάκι μου γλυκό χαίρομαι που αισθάνεσαι πιο καλά τα extreme boys, μην αγχώνεσαι αν μας ζαλίζεις ότι θες εδώ μέσα μπορείς να το πεις και όλες να σε ακούσουμε...

Dada μου θα είμαι το πιο καλό παρανυφάκι στον κόσμο...

Roubies εγώ πέρασα ακριβώς τα ίδια με τον άντρα σου και είχα τον δικό μου να μου λέει αυτά που έλεγες εσύ...Αστα ζήσαμε και δυστυχώς ζούμε τραγικές καταστάσεις.

Μάλλον Τετάρτη μπέμπα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

roubies μου έχεις απόλυτο δίκαιο! Σ' ευχαριστώ!!! Εσύ πως είσαι πες μας τα δικά σου. χχχχ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου γλυκιά εσύ πότε πας ξανά στο γιατρό? Whats the next step?

dada μου στην Κύπρο να το κάνεις τώρα που θα πέσουν και οι τιμές θα είναι σούπερ! χαχαχαχα Να ρθω και γω!!!

leuta μου, σε καταλαβαίνω, μπορεί να θέλεις και άλλο χρόνο, αλλά μην το αναβάλεις για πολύ καιρό ακόμη. ίσως μετά το καλοκαιράκι να είναι καλά να χαλαρώσεις κιόλας, αλλά τις αναλύσεις σου κάνε τες νωρίτερα. Θέλει λίγο προγραμματισμό να ξαναμπείς στο πνεύμα αυτής της διαδικασίας και όλα θα γίνουν! dont worry, χαλαραααααα! (μιας και είμαστε στα χαλαραααα καφε!) τώρα έχεις και μας. :) χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Ζεττάκι μου γλυκό λυπάμαι πολύ πολύ…. Κι εμένα η ακατανόμαστη με θυμόταν ακόμα κι εν μέσω τόνων προγεστερόνης…. Να την κάνεις όμως τη χοριακή κουκλίτσα μου γιατί θα χρειαστεί για την επόμενη προσπάθεια…

Μιμιτρούλη χαίρομαι που μας γύρισες…. Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές –το ξέρω από πρώτο χέρι- και σιγά σιγά να ηρεμήσετε προεδράρα μου και να του κάνετε το εγγονάκι να το καμαρώνει από ψηλά ο αγαπημένος σας πατέρας…

Pink hat πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Να σε προσέξει ο γιατρός σου και συ να κάνεις ό,τι χρειάζεται και ό,τι σου λέει το σώμα σου κι άσε κατά μέρος τους ηρωισμούς με δουλειές κλπ. Κι αν χρειάζεται και να κάτσεις στο κρεββάτι να το κάνεις κορίτσι μου για τα παιδάκια σου, τα δυο τα όμορφα J

Leutako να αφήσεις κατά μέρος τα μαγικά κουμπιά και να στρωθείς να ξεμπερδεύεις με τις εκκρεμότητες!

Χριστινάκι μας έλειψες βρε κορίτσι….

Κυπραιωτάκι τα αγορινάκια σου και τα μάτια σου! Μόνο γι αυτά θα αγωνιάς! Εντολή!

Μπάτσελορ ναιιιιι!!!!! Αποφάσισε βέβαια μουρλο-νταντά πότε θα παντρευτείς κι εδώ είμαστε… J

Δε θέλω να φθίνει το παρεάκι αλλά δε θέλω ούτε να μείνει και μόνο με μας τις μουρλές… να έρθουν κι άλλες αλλοπαρμένες από πριν την εμβυομεταφορά, μετά την εμβυομεταφορά, χωρίς εμβρυομεταφορά κλπ κλπ !!!

Ελπίζω να γίνουν πολλά πολλά θαυματάκια και να μπούμε κι εμείς στην τελευταία κατηγορία….

σμουατς

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΟΛΕΣ μαζι! ;);););)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, ισως ειναι αγχος αυτο που εχω, ισως κούραση, ισως ελλειψη ελπίδας οτι και αυτες οι εξετασεις δε θα βοηθήσουν...:(

Τον τελευταιο 1,5 χρονο λογω μεγάλων οικογενειακών :( και επαγγελματικών αλλαγων με τον αντρα μου εχουμε πολύ τρέξιμο και πολυ λίγο χρονο...για να κάνουμε σε ενα χρονο 3 εξωσωματικές και να δούμε τοσους γιατρούς στριμώξαμε πολύ το πρόγραμμα μας, κουραστήκαμε πολύ ξοδέψαμε πολλα χρήματα (12.000 ευρώ :(:(:(:(:(:() και στρεσάραμε τους εαυτούς μας και τη σχεση μας με όλα αυτα...και ειμαστε ενα ζευγάρι χωρις προβλήματα μεταξυ μας που παρθήκαμε απο πολύ έρωτα και τρέλα...

Δεν ξέρω πως θα ξαναμπω σε ολο αυτό πάλι...:(:(:(

Από τη αλλη όμως πρεπει να ξεκινήσουμε ώστε αν χρειαστούμε αγωγή ή θεραπεία να εχουμε χρονο ως το φθινόπωρο που θα ξαναδοκιμάσουμε...

Κοριτσάκι μου έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου τώρα σε αυτή την προσπάθεια να προετοιμάσεις τις εξετάσεις σου χαλάρά.Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και να κάνεις ένα βηματάκι τη φορά, να φανταστείς ότι και εγώ είμαι ένας από τους πιο αγχώδης ανθρώπους πάνω στη γή, πρώτη φορά είμαι τόσο χαλαράααα, θα δείξει...

I81rp3.png

roubies μου έχεις απόλυτο δίκαιο! Σ' ευχαριστώ!!! Εσύ πως είσαι πες μας τα δικά σου. χχχχ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου γλυκιά εσύ πότε πας ξανά στο γιατρό? Whats the next step?

dada μου στην Κύπρο να το κάνεις τώρα που θα πέσουν και οι τιμές θα είναι σούπερ! χαχαχαχα Να ρθω και γω!!!

leuta μου, σε καταλαβαίνω, μπορεί να θέλεις και άλλο χρόνο, αλλά μην το αναβάλεις για πολύ καιρό ακόμη. ίσως μετά το καλοκαιράκι να είναι καλά να χαλαρώσεις κιόλας, αλλά τις αναλύσεις σου κάνε τες νωρίτερα. Θέλει λίγο προγραμματισμό να ξαναμπείς στο πνεύμα αυτής της διαδικασίας και όλα θα γίνουν! dont worry, χαλαραααααα! (μιας και είμαστε στα χαλαραααα καφε!) τώρα έχεις και μας. :) χχ

Αγαπούλα εμένα τα νέα μου είναι λίγο παλιά, συνεχίζει ο άντρας μου την θεραπεία του με valtrex για 15 μέρες σε κάθε κύκλο δικό μου και προσπάθειες με φυσικό τρόπο, όλα αυτά μέχρι το Μαϊο.Μετά θα δω τι θα κάνουμε.

Ααα και κάτι ακόμα σε όποια γνώριζει, το clearblue δεν μου χαμογέλασε...:(:(:(

I81rp3.png

Ζεττάκι μου γλυκό λυπάμαι πολύ πολύ…. Κι εμένα η ακατανόμαστη με θυμόταν ακόμα κι εν μέσω τόνων προγεστερόνης…. Να την κάνεις όμως τη χοριακή κουκλίτσα μου γιατί θα χρειαστεί για την επόμενη προσπάθεια…

Μιμιτρούλη χαίρομαι που μας γύρισες…. Είναι δύσκολες καταστάσεις αυτές –το ξέρω από πρώτο χέρι- και σιγά σιγά να ηρεμήσετε προεδράρα μου και να του κάνετε το εγγονάκι να το καμαρώνει από ψηλά ο αγαπημένος σας πατέρας…

Pink hat πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Να σε προσέξει ο γιατρός σου και συ να κάνεις ό,τι χρειάζεται και ό,τι σου λέει το σώμα σου κι άσε κατά μέρος τους ηρωισμούς με δουλειές κλπ. Κι αν χρειάζεται και να κάτσεις στο κρεββάτι να το κάνεις κορίτσι μου για τα παιδάκια σου, τα δυο τα όμορφα J

Leutako να αφήσεις κατά μέρος τα μαγικά κουμπιά και να στρωθείς να ξεμπερδεύεις με τις εκκρεμότητες!

Χριστινάκι μας έλειψες βρε κορίτσι….

Κυπραιωτάκι τα αγορινάκια σου και τα μάτια σου! Μόνο γι αυτά θα αγωνιάς! Εντολή!

Μπάτσελορ ναιιιιι!!!!! Αποφάσισε βέβαια μουρλο-νταντά πότε θα παντρευτείς κι εδώ είμαστε… J

Δε θέλω να φθίνει το παρεάκι αλλά δε θέλω ούτε να μείνει και μόνο με μας τις μουρλές… να έρθουν κι άλλες αλλοπαρμένες από πριν την εμβυομεταφορά, μετά την εμβυομεταφορά, χωρίς εμβρυομεταφορά κλπ κλπ !!!

Ελπίζω να γίνουν πολλά πολλά θαυματάκια και να μπούμε κι εμείς στην τελευταία κατηγορία….

σμουατς

Na vre kale mou exis dikio ... Ala den vlepis ti ginete stin Kipro ...

Ti na po gkademia !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπούλα εμένα τα νέα μου είναι λίγο παλιά, συνεχίζει ο άντρας μου την θεραπεία του με valtrex για 15 μέρες σε κάθε κύκλο δικό μου και προσπάθειες με φυσικό τρόπο, όλα αυτά μέχρι το Μαϊο.Μετά θα δω τι θα κάνουμε.

Για ωορρηξία?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καθόλου μπέμπα?

Επειδή εχω πάρει δεκάδες clear blue, μπορώ να πω οτι λειτουργούσε πολύ καλά.

Ποια μέρα περιόδου το ξεκινησες?

Μέχρι πότε το εκανες?

Έκανες πιπί απευθείας πανω του ή ή έβαζες τα πιπί σε ποτήρι και μετά το βυθιζες?

Συγγνώμη αλλά πρέπει να καταλάβω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καθόλου μπέμπα?

Επειδή εχω πάρει δεκάδες clear blue, μπορώ να πω οτι λειτουργούσε πολύ καλά.

Ποια μέρα περιόδου το ξεκινησες?

Μέχρι πότε το εκανες?

Έκανες πιπί απευθείας πανω του ή ή έβαζες τα πιπί σε ποτήρι και μετά το βυθιζες?

Συγγνώμη αλλά πρέπει να καταλάβω.

Α ρε Δημητρούλα αν δεν είχα και εσένα....

Καθόλου..ουτε ένα μικρό μειδίαμα...τίποτα...

Το ξεκίνησα 8η μέρα του κύκλου και το σταμάτησα την 13η, υπάρχει περίπτωση να την έχασα?Είναι και ο κύκλος σκ@τ@ μετά την τελευταία διέγερση, δεν ξέρω...τι να πω...μπορεί να μην έκανα και ωορηξία αυτό τον μήνα...

Μήπως πρέπει να το κάνω δυο φορές την ημέρα?Τον άλλο μήνα θα παρακολουθήσω την ωορηξία υπερηχογραφικά...με άγχωσε αυτή η μ@λ@κι@...

Λετάκι ελπίζω να σε κάλυψα και σένα...ματσ μουτσ..

I81rp3.png

Ναι βρε κοριτσάκι μου, σε κάποια κοπέλα το είπα εδώμεσα αλλά δεν θυμαμαι αν ήσουν εσύ, καλυτερα να παρακολουθήσει και 1 -2 κύκλους ο γιατρός. Απλά θα μετρά το αυγουλάκι σου και θα σου πει περίπου πότε θα έχεις ωορηξία.

Επίσης νομίζω ότι βιάστηκες να σταματήσεις... Εγώ το έκανα θυμάμαι κάθε 2 μέρες από την 10η-16η. Ο κύκλος μου ήταν μεταξύ 28-32 μέρες. Μπορεί να σου χαμογελούσε 1-2 μέρες πιο μετά!

1-2 μήνες και γω το δοκίμασα και πάντα μου χαμογελούσε, μετά το παραίτησα για να είμαι ειλικρινείς! Στην αδερφή μου δούλεψε μια χαρά, βέβαια αυτοί δεν είχαν πρόβλημα.

Αν όμως μετά που σταμάτησες το clear blue συνεχισες το γουτσου γουτσου, πάλι μέσα είσαι! :D χχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Α ρε Δημητρούλα αν δεν είχα και εσένα....

Καθόλου..ουτε ένα μικρό μειδίαμα...τίποτα...

Το ξεκίνησα 8η μέρα του κύκλου και το σταμάτησα την 13η, υπάρχει περίπτωση να την έχασα?Είναι και ο κύκλος σκ@τ@ μετά την τελευταία διέγερση, δεν ξέρω...τι να πω...μπορεί να μην έκανα και ωορηξία αυτό τον μήνα...

Μήπως πρέπει να το κάνω δυο φορές την ημέρα?Τον άλλο μήνα θα παρακολουθήσω την ωορηξία υπερηχογραφικά...με άγχωσε αυτή η μ@λ@κι@...

Λετάκι ελπίζω να σε κάλυψα και σένα...ματσ μουτσ..

κι εγώ τον προηγούμενο μήνα χαμογελάκι νιετ! μήπως όμως βρε Αναστασία το ξεκίνησες και σταμάτησες πολύ νωρίς???? πόσες μέρες κύκλο έχεις?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...