Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημερα Ζετουλα μου. Κριμα ρε γαμωτο αλλά μην ανησυχεις, θα πω αυτο που εχω πει χιλιες φορες εδω μεσα: ειναι ενα παιχνιδι στατιστικης. Δεν πετυχε με την πρωτη, οκ θα πετυχει με τη δευτερη.. μην ανησυχεις. Εχεις καθόλου κατεψυγμενα ;

Ο υπερηχος πηγε καλα. Δυστυχως για μενα ειναι δυο! Θα δουμε πως θα προχωρησουμε, μπορει ενα να παλλινδρομησει... ποιος ξερει, ειναι πολυ νωρις ακομα. Θα το παμε μερα με τη μερα. Συνεχιζω φαρμακα, υπερηχος σε 15 μερες και βλεπουμε.

Καλό μου γιατι στεναχωριέσαι που ειναι δύο? Δεν ειναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο...Σου ειπε ο γιατρος σου οτι γενικα θα εχεις πάντα φόβο στα δύο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλό μου γιατι στεναχωριέσαι που ειναι δύο? Δεν ειναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο...Σου ειπε ο γιατρος σου οτι γενικα θα εχεις πάντα φόβο στα δύο???

γενικα επειδη το πρωτο μου γεννηθηκε προωρα, ακομα και ενα να ηταν υπηρχαν σημαντικες πιθανοτητες για προωρο τοκετο. Τωρα που ειναι δυο μαλλον τον πρωορο τον εχω στο τσεπακι μου απλως το θεμα ειναι ποσο προωρα θα ειναι..! ειιλκρινα απο τη μια το θεωρω τρομερη αχαριστια που παραπονιεμαι αλλά οι δυο μηνες στην ΜΕΝΝ που περασε το παιδακι μου ηταν οι χειροτεροι της ζωής μου.

kOZcp3.png

γενικα επειδη το πρωτο μου γεννηθηκε προωρα, ακομα και ενα να ηταν υπηρχαν σημαντικες πιθανοτητες για προωρο τοκετο. Τωρα που ειναι δυο μαλλον τον πρωορο τον εχω στο τσεπακι μου απλως το θεμα ειναι ποσο προωρα θα ειναι..! ειιλκρινα απο τη μια το θεωρω τρομερη αχαριστια που παραπονιεμαι αλλά οι δυο μηνες στην ΜΕΝΝ που περασε το παιδακι μου ηταν οι χειροτεροι της ζωής μου.

Δεν ειναι αχαριστια..η καθε κοπέλα εχει διαφορετικό οργανισμό και διαφορετικη αντιμετώπιση χρειάζεται σε κάθε εγκυμοσύνη αρα λογικο να εχει τους δικούς της φόβους...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά..επειδη γεννηθηκε το 1ο πρόωρο σημαινει οτι και στη 2η εγκυμοσυνη υπαρχει ο ίδιος φόβος? Συνδέονται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι leutaki μου, πραγματικά! Είναι υπέροχο! Σου εύχομαι σύντομα και συ καλή μου. Πότε σκέφτεσαι να ξαναξεκινήσεις?

pink hat γιατί είσαι απογοητευμενη που είναι 2?????

ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Τρελό παραπονιάρικο! Τί μου κάνεις??? Πως περνούν οι μέρες στο νησί?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

pink hat, Τώρα το διάβασα. Να προσεύχεσαι ότι όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι θετικά και να ξεκουράζεσαι πολύ ειδικά όταν πλησιάζεις προς το τέλος.

Ο γιατρός μου μου είπε ότι θα με γεννήσει ως τις 38 βδομάδες. Δεν αφήνουν περισσότερο τα δίδυμα. Βέβαια οι πιθανότητες να γεννήσεις πρόωρα με δίδυμα είναι πιο μεγάλες, αλλά νομίζω από τις 36 βδομάδες αν γεννηθούν είναι οκ, τελειόμηνα σχεδόν.

Την πρώτη φορά στις πόσες βδομάδες γέννησες?

mlqnp3.png

Ναι leutaki μου, πραγματικά! Είναι υπέροχο! Σου εύχομαι σύντομα και συ καλή μου. Πότε σκέφτεσαι να ξαναξεκινήσεις?

Καλή ερώτηση χριστινούλα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βαριέμαι.......:P:p:p να ξεκινήσω.....

Πρεπει:

1. Να ξανακάνω ΑΜΗ
  2. Να δω αιματολόγο για τη θρομβοφιλία
  3. Να δω τη γιατρό μου
  4. Να δούμε ανδρολόγο για το σπέρμα
  5. Να κατεβούμε Αθήνα για τον Τσίλι ώστε να δούμε τα ανοσολογικά...

Γίνεται να πατήσω ενα κουμπί και να τα εχω κάνει όλα αυτα? :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Πρεπει:

1. Να ξανακάνω ΑΜΗ
  3. Να δω τη γιατρό μου

Γίνεται να πατήσω ενα κουμπί και να τα εχω κάνει όλα αυτα? :tongue::tongue::tongue:

Όταν με το καλό έρθεις Αθήνα , θα πιεις ενα καφέ με τη φίλη σου τη mimitra?!

:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πρεπει:

1. Να ξανακάνω ΑΜΗ
  3. Να δω τη γιατρό μου

χαχαχα, step by step... Άρχισε να κλείνεις ραντεβου και θα τα κάνεις σιγά σιγά. Έχεις και κίνητρο να δεις τη mimitra!

mlqnp3.png

Όταν με το καλό έρθεις Αθήνα , θα πιεις ενα καφέ με τη φίλη σου τη mimitra?!

:tongue:

Ναι Δημητρούλα και ευχαριστω για την πρόσκληση! ;)

Πολλη συννεφιά σήμερα στις Σέρρες...το πάει για βροχή....:(

Λέτε η ΖΕΤΤΑ να μας κανει την εκπληξη και να ειναι αιμα εγκυμοσύνης? ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

pink hat se parakalw min agxonese apo tora koritsaki mou ...

Proxoras kai oti einai na gini tha gini, den mporis na kaneis tipota ektos na eisai iremi, na min kourazese kai na kaneis oti kalitero mporis gia ta morakia sou.

I koumpara mou genise didima stin 32 evdomada kai einai kai oi 2 koukli kai ola kala. Enas htan 850 gramaria kai o alos 1000. Tora einai 2 xronon.

Filakia polllaaaa ...

Yv7Sp2.png

Ναι Δημητρούλα και ευχαριστω για την πρόσκληση! ;)

Πολλη συννεφιά σήμερα στις Σέρρες...το πάει για βροχή....:(

Λέτε η ΖΕΤΤΑ να μας κανει την εκπληξη και να ειναι αιμα εγκυμοσύνης? ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ante ela, thelo kai egw kafe !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...