Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΕΤΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! Κοιμήθηκες καθόλου? Θεσσαλονική δεν εισαι? Ειμαι Σερρες και σου στελνω πολλες ευχες και πολλη θετική ενέργεια!!! ;);););)

ROUBIES ναι εγω αγχωνομαι για τα φαρμακα :oops::oops::oops::oops: και τελικα μου φανινεται θα τα τινάξω απο κανένα παγόβουνο (είναι όνειρο ζωής να παω ταξίδι στην ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ :tongue::tongue::tongue:) που θα πεσει πάνω μου και τζάμπα γκρινιάζω για τις ορμόνες

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου εγω θελω φυσικους κυκλους τον σεπτεμβριο αλλα δεν εχω μιλήσει ακομα με την γιατρό μου και δεν ξερω τι θα μου πει. Περιμένω να μπει ο Απρίλης να τακτοποιήσουμς τις τοσες εκκρεμοτητες μας και να ξεκινησω πάλι τους γιατρούς...

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου, είστε όλες καλά?

pink hat, που είσαι αγάπη μου, ενημέρωσε μας, όλα καλά?

Για μένα σήμερα τελείωσαν όλα, δεν χρειάζομαι ούτε χοριακή, μου ήρθε η απαισιότατη.

Σας φιλώ όλες.

url]

Για μένα σήμερα τελείωσαν όλα, δεν χρειάζομαι ούτε χοριακή, μου ήρθε η απαισιότατη.

Σας φιλώ όλες.

ZETTAKI μου μήπως ειναι αιμα εγκυμοσύνης???????????? Εφοσον παιρνεις προγεστερόνη δύσκολο δεν ειναι να σου ρθε? :-(:?:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ZETTAKI μου μήπως ειναι αιμα εγκυμοσύνης???????????? Εφοσον παιρνεις προγεστερόνη δύσκολο δεν ειναι να σου ρθε? :-(:?:

καλημέρα ψυχή μου,

Δυστυχώς όχι, είμαι 1000% σίγουρη, είναι κατακόκκινο.

Και στις σπερματεγχύσεις έπαιρνα προγεστερόμενη αλλά και τις 2 φορές μου είχε έρθει περίοδος και έτσι σταματούσα τα χάπια.

Σε καμία δεν έχει έρθει περίοδος ενώ παίρνει προγεστερόνη?:confused:

Σε ευχαριστώ μωρό μου, αλλά δυστυχώς όλα τελειώσαν εδώ....

url]

όχι ρε κοριτσάκι μου...

Δεν το πιστεύω... Τι μαλακία.... Λυπάμαι πάρα πολύ, και μένα την πρώτη φορά που απέτυχα έτσι μου έτυχε.. Μου ήρθε η περίοδος πριν ακόμη κάνω την χοριακή... Πραγματικά ζεττακι μου στεναχωρήθηκα αφάνταστα... Μην τα βάλεις κάτω όμως ήταν η πρώτη σου προσπάθεια πάρε δύναμη από όλες εμάς και κυρίως από αυτές που έκαναν πολλές προσπαθειες μέχρι να το πετύχουν και θα τα καταφέρεις...

Πάντως και γω πιστεύω να κάνεις οποωσδήποτε και την χοριακή, είναι μικρά τα chances αλλά better safe than sorry, ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης θα δεις και αν δείξει ένα αριθμό ή αν είναι μηδενική μπορεί να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Σε φιλώ και σου στέλλω μια τεράστια αγκαλιά.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Christine1012, κουκλί μου τι κάνεις?

Οι άντρες σου είναι καλά?

Κλωτσάνε ή όχι ακόμα?

Ακούω και ότι κάτι έχει γίνει στην Κύπρο αλλά. ...

Δεν έχω καταλάβει. :-(

Συνέπεσε ο θάνατος του πεθερού μου και το ταξίδι μας στην επαρχία για τα σχετικά και....

Δεν έχω καταλάβει.

mimitra μου γεια σου! Κλωτσάνε, μετά ησυχάζουν, μετά αγχώνομαι, μετά ξανα κλωτσάνε... Είναι και αυτά με τις μέρες τους, αλλά λίγα πράγματα.. Ψες για πρώτη φορά είδα την κοιλιά μου να ανεβοκατεβαίνει! Μακάρι να με κλωτσούν πιο πολύ!

Χάλια τα πράγματα στην Κύπρο κοριτσάκι... Ασε έπρηξα τις κοπέλες εδώ έχει τόσες μέρες... Να, περίπου ότι σας έκαναν και σας, μας κάνουν και μας... Ο κόσμος θα πεινάσει θα χάσουν τις δουλειες τους κάποιοι, τα ταμεία προνοίας, τις καταθέσεις κτλ κτλ... όπως τα λες εσύ είναι, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή διότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Χάρηκα πολύ που θα ξαναξεκινήσεις τις προσπάθειες, μπράβο στον άντρα σου που σε τέτοιες στιγμές έχει τη δύναμη να κάνει όνειρα για το μέλλον και να είναι θετικός! Να πάτε με το καλό, ανυπομονώ για σένα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Σας φιλώ όλες.

Καλημέρα κοπέλα μου.

Λυπάμαι πολύ πολύ :-(

Κάνε όμως τη χοριακή. Έχει δίκιο η Χριστίνα η κυπρια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημέρα ψυχή μου,

Δυστυχώς όχι, είμαι 1000% σίγουρη, είναι κατακόκκινο.

Και στις σπερματεγχύσεις έπαιρνα προγεστερόμενη αλλά και τις 2 φορές μου είχε έρθει περίοδος και έτσι σταματούσα τα χάπια.

Σε καμία δεν έχει έρθει περίοδος ενώ παίρνει προγεστερόνη?:confused:

Σε ευχαριστώ μωρό μου, αλλά δυστυχώς όλα τελειώσαν εδώ....

Λύπαμαι παρα πολύ πραγματικα.....

Επειδή όμως εχω δει πολλά και εχω διαβάσει ακόμα περισσότερα κάνε μια χοριακή που λενε και τα κορίτσια......εκανες τόσο κοπο πρεπει να εισαι σίγουρη οτι ειναι περίοδος πριν κοψεις τα χάπια...

Θα περιμένω με αγωνια τα νέα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

mimitra μου γεια σου! Κλωτσάνε, μετά ησυχάζουν, μετά αγχώνομαι, μετά ξανα κλωτσάνε... Είναι και αυτά με τις μέρες τους, αλλά λίγα πράγματα.. Ψες για πρώτη φορά είδα την κοιλιά μου να ανεβοκατεβαίνει! Μακάρι να με κλωτσούν πιο πολύ!

Χριστινάκι μου τι ωραίο συναίσθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝΙΤΑΚΙ ΤΡΕΛΆΡΑΑΑΑ!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ?????

Ήμουν απέναντι σου στο στο νομό Ηλείας αυτές τις μέρες και σου έστελνα φιλιά!!!!!

Τα πήρες; :tongue:

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝΑ..???????????

ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ....!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου θα σας καληνυχτίσω, κλείνουν τα μάτια μου, είχα δουλειά σήμερα και μετά έφτιαχνα και τον κήπο το απόγευμα και είμαι νοκ αουτ...

Κρίμα δεν θα κάνω γούτσου γούτσου σήμερα:(:(:(

Θα τα πόυμε το πρωϊ..

Ζετάκι μου, μωρό μου θα περιμένω με τεράστια αγωνία τα αποτελέσματα της χοριακής σου αύριο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ερωτα θα περιμένω κάθε μέρα τα νέα σου..είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψες...

Ουψ...ποιός την ακούει την άλλη το πρωϊ?????Μην ζηλεύεις μαρή Ανίτα και εσένα σε αγαπάω...

ΝΑΙ...ΝΑΙ....ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ.....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙ..!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ......."ΕΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..".....!!!!!!:evil::evil:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...!!!!!!!!!!!!:cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Σας φιλώ όλες.

ΩΧ, ΡΕ ΖΕΤΤΑΚΙ....ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.....ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....

ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......?????????????

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.......

Να σου πω? Δεν περίμενα να μου το πει αυτό.

Ήταν μεγάλη ευχάριστη έκπληξη!

Πάντως κορίτσια μια κοπέλα του κύκλου μου, εκανε θεραπεία σπέρματος ο άντρας της και τώρα τσουπ!

Είναι έγκυος!

Να δίνουμε και λίγο προσοχή στον αντρικό παράγοντα!

ΜΙΜΙΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑ....ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.?????????

Σας φιλώ όλες.

καλημερα Ζετουλα μου. Κριμα ρε γαμωτο αλλά μην ανησυχεις, θα πω αυτο που εχω πει χιλιες φορες εδω μεσα: ειναι ενα παιχνιδι στατιστικης. Δεν πετυχε με την πρωτη, οκ θα πετυχει με τη δευτερη.. μην ανησυχεις. Εχεις καθόλου κατεψυγμενα ;

Ο υπερηχος πηγε καλα. Δυστυχως για μενα ειναι δυο! Θα δουμε πως θα προχωρησουμε, μπορει ενα να παλλινδρομησει... ποιος ξερει, ειναι πολυ νωρις ακομα. Θα το παμε μερα με τη μερα. Συνεχιζω φαρμακα, υπερηχος σε 15 μερες και βλεπουμε.

kOZcp3.png

Rika μου κι εμένα μου λειψατε πολύ!

Τώρα θα τα λέμε ε?

Μετράω πολλές απουσίες ή μου φαίνεται? ?

καλωσηρθες και παλι... χαιρομαι που σε διαβαζω και μαλιστα με τοσο θετικο πνευμα και ωραια σχεδια για το μελλον. Να πατε στο γιατρο κοριτσακι μου, θα δεις οτι μονο η ιδεα οτι προσπαθειτε για ενα παιδακι θα σας κανει να νιωσετε καλυτερα. Να δεις που το 2013 σας πηρε μια ζωη αλλα θα σας ετοιμασει μια καινουρια.

Συμφωνω οτι μετραμε πολλες απουσιες και δεν θα βρεθει και νεο αιμα στην παρεα μας γιατι εδω που μας καταχωνιασε ο κυρ-administrator δεν μπορεις να μας βρεις και ευκολα! Ελπιζω να μη χαθουμε γιατι με αυτο το ρυθμο διαρροής δεν μας βλεπω να τη βγαζουμε μεχρι το Πασχα.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...