Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι με αυτα τα ωαρια εμεινα τελικα μαζεψα 3 και τα εβαλα μαζί τα γονιμοποιούσαμε καθε φορα εμπαιναν καταψυξη εβαλα 3 στην καταψυξη και ενα φρεσκο εβαλα δηλαδη 2 frozen τα πιο γερα και το ενα φρεσκο κι εμεινα. σημειωσε οτι πριν ειχα κανει δυο προσπαθ με ηπια διεγερση οπου καθε φορα επερνα 3 ή 4 ωαρια και τις δυο φορες εβαλα 3 βλαστοκυστες κ τζιφος γι αυτο πιστευω πιο πολυ στο φυσικο κύκλο.:tongue:

Πολύ ελπιδοφορο αυτο...

Λες να πιάσει και σε μας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ....!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ....ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑΙΑ...ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΥΠΡΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.?? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ..??

ΛΕΤΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.???????

DADAKI MOY, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ....ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.!!!!!

evmorfia1974, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ "ΦΑΓΑΜΕ" ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ..???

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ..?????

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

mimitra μου καλώς μας ήρθες πίσω στην παρέα μας. Μας έλειψες πολύ. :) άντε να αναλάβεις καλή μας προεδρίνα και τις λιστούλες διότι χαθήκαμε χωρίς εσένα. χχχ

Lambrinipo μου και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου και roubies, μου φτιάξατε τη διάθεση με τα λόγια σας!

Καλά είμαι πριν λίγο τα έννοιωσα τα μωράκια και μάλιστα για μια στιγμή είδα και την κοιλιά μου να κινείται! χιχιχι Μακάρι σύντομα να το νοιώσετε και σεις και όλες οι κοπέλες!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλά είμαι. Φτάνει να είναι καλά τα extreme boys (άρεσε μου πολλά τουτη η κουβέντα που είπε η Αναστασία) χιχιχι. Εσύ κοριτσάκι τι κάνεις, σε ποιον γιατρό θα πας τελικά?

zetta μου παρά να αγχώνεσαι και να κάνεις αναξιόπιστα τεστ και αν δεν μπορείς να περιμένεις, συμφωνω και γω να πας να κάνεις μια χοριακή αύριο.

φιλακια σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

pink hat,

σήμερα δεν ήταν να κάνεις υπέρηχο? Πήγες κοριτσάρα μου, τι έγινε?

Με τις βλακείες μου ξεχάστηκα ρε γμτ, ενώ εχθές σε είχα στο μυαλό μου.

Πήρα στο κέντρο τηλ. και μου είπαν οτι είναι πολύ μικρά τα περιθώρια λάθους, αλλά να πάω αύριο για χοριακή. Θα δούμε λοιπόν αύριο....

Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου...

url]

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα!

Να γράψω λίγο τα δικά μας:

Μεγάλη η στεναχώρια μας για τον πεθερό μου, τέτοιο πόνο δεν έχω νιώσει ξανά.

Οι όλες διαδικασίες πολύ επώδυνες αλλά δυστυχώς απαραίτητες.

Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση και πιο πολύ την ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ μου που σας το ανακοίνωσε και που μου στάθηκε τόσο πολύ (μάκια μάκια μάκια )

Η ζωή συνεχίζεται όμως φίλες μου...

Μέσα από αυτή τη θλιβερή εμπειρία κατάλαβα ΑΚΌΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ οτι η ζωή ειναι τόσο μα τόσο ωραία που δεν πρέπει να χαραμίζουμε ούτε ένα της πολύτιμο λεπτο..

ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΜΟΥ!

Αλλά και να μη γίνουν.... το σημαντικό είναι να έχουμε αέρα στα πνευμόνια μας και τους άντρες μας στην αγκαλίτσα μας!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ! !!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ!!

Σας αγαπώ όλες τόσο πολύ, σας διάβαζα αυτες τις ημέρες συνεπώς δεν έχω χάσει πολλα, έχω λυπηθεί με την Χριστίνα την Αθηναία αλλά νομίζω σύντομα θα θα γυρίσει στο παρεάκι που την αγαπά πολύ.

Αυτά για τώρα.

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ στα γλυκά σας μαγουλάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

pink hat,

σήμερα δεν ήταν να κάνεις υπέρηχο? Πήγες κοριτσάρα μου, τι έγινε?

Με τις βλακείες μου ξεχάστηκα ρε γμτ, ενώ εχθές σε είχα στο μυαλό μου.

Πήρα στο κέντρο τηλ. και μου είπαν οτι είναι πολύ μικρά τα περιθώρια λάθους, αλλά να πάω αύριο για χοριακή. Θα δούμε λοιπόν αύριο....

Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου...

Σου είπαν οτι τα τεστ δεν πρέπει να τα κάνουμε εμείς του κλαμπ της εξωσωματικής?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Christine1012, κουκλί μου τι κάνεις?

Οι άντρες σου είναι καλά?

Κλωτσάνε ή όχι ακόμα?

Ακούω και ότι κάτι έχει γίνει στην Κύπρο αλλά. ...

Δεν έχω καταλάβει. :-(

Συνέπεσε ο θάνατος του πεθερού μου και το ταξίδι μας στην επαρχία για τα σχετικά και....

Δεν έχω καταλάβει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Agaphhhhh kalos orises ... Mou elipses ...

Love u !!!!

ΝΎΦΗ μουυυυυ!!

Πώς πάνε οι ετοιμασίες???

Πω πω θα είναι τέλεια!

Εμένα η ημέρα του γάμου μας ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου!.

Ακόμη βλέπω τα κλιπ που μας μας είχαν φτιάξει και με πιάνει συγκίνηση. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε?Εγώ από χθες για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει δεν έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση.Έχω παχύνει κιόλας και νιώθω ότι δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου,έχω νεύρα με το παραμικρό,δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.Τέλοσπάντων δεν θέλω να σας ρίξω,αλλά δεν ξέρω που αλλού να τα πω.

Ζεττάκι μου μην στεναχωριέσαι άδικα.Τόσα κορίτσια κάνανε τεστ πριν τη χοριακή και ενώ το τεστ βγήκε αρνητικό η χοριακή ήταν θετική.Κάνε λίγο υπομονή κοπέλα μου,2 ημέρες έμειναν.Εσύ πρέπει να προσέχεις έτσι κι αλλιώς.Τίποτα δεν έχει τελειώσει αγαπούλα μου.Για να σου πουν να πας την Πέμπτη κάτι ξέρουν.Να είσαι αισιόδοξη,δεν λέω να πετάς στα σύννεφα,πάντα υπάρχει η πιθανότητα αρνητικού αποτελέσματος,όμως δεν είναι το τεστ και μάλιστα 2 μέρες νωρίτερα,αυτό που θα σου δώσει την απάντηση.Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη,να περάσουν αυτές οι δύο μέρες και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.

Η Κέλλυ και η rodo που είναι?Τι κάνουν άραγε?

Mimitroula μας λείπεις!

Αγάπη μου κι εγώ σήμερα ήμουν. ...

ΠΥ ΠΥ. .. ΠΎΡΑΥΛΟΣ! !!

Τελικά όταν κοίταξα στον ουρανό κατάλαβα το γιατί!

Έχει πανσέληνο!

Έχει πανσέληνο απόψε και ναι μεν ειναι ωραία αλλά τα νεύρα σε μερικούς ανθρώπους γίνονται τσίτα! !

Relax λοιπόν δεν είσαι μόνη!

Είμαστε πολλές οι σεληνιασμένες!:evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

labrinipo μου καλώς σας βρήκα! !

Παρατήρησα στο τικεράκι σου οτι με το καλό θα γεννήσεις 10/10!!

Είναι τα γενέθλια του άντρα μου τότε!

Μπορώ να σου εγγυηθώ οτι θα κάνεις ενα πολύ καλό νινί! !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα!

Να γράψω λίγο τα δικά μας:

Μεγάλη η στεναχώρια μας για τον πεθερό μου, τέτοιο πόνο δεν έχω νιώσει ξανά.

Οι όλες διαδικασίες πολύ επώδυνες αλλά δυστυχώς απαραίτητες.

Ευχαριστώ όλες σας για τη συμπαράσταση και πιο πολύ την ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ μου που σας το ανακοίνωσε και που μου στάθηκε τόσο πολύ (μάκια μάκια μάκια )

Η ζωή συνεχίζεται όμως φίλες μου...

Μέσα από αυτή τη θλιβερή εμπειρία κατάλαβα ΑΚΌΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ οτι η ζωή ειναι τόσο μα τόσο ωραία που δεν πρέπει να χαραμίζουμε ούτε ένα της πολύτιμο λεπτο..

ΟΛΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΜΟΥ!

Αλλά και να μη γίνουν.... το σημαντικό είναι να έχουμε αέρα στα πνευμόνια μας και τους άντρες μας στην αγκαλίτσα μας!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ! !!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ!!

Σας αγαπώ όλες τόσο πολύ, σας διάβαζα αυτες τις ημέρες συνεπώς δεν έχω χάσει πολλα, έχω λυπηθεί με την Χριστίνα την Αθηναία αλλά νομίζω σύντομα θα θα γυρίσει στο παρεάκι που την αγαπά πολύ.

Αυτά για τώρα.

ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ στα γλυκά σας μαγουλάκια!

Που είσαι ρε νυχτοπούλι?Νόμιζα ότι μας ξέχασες...

Μιμιτράκι δυστυχώς μέσα στην ζωή μας είναι και αυτά τα άσχημα, ελπίζω ο χρόνος να επουλώσει της πληγές σας.Ο αντρούλης σου πως είναι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...