Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

hometest ήταν, παίζει ρόλο?

Ε πως δεν παίζει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτο εκανε η ξαδερφη μου και ηταν εγκυος σε διδυμα και αυτο εδειχνε αρνητικο..

Εγω αυτα δεν τα εχω εμπιστοσυνη...δεν τα ξαναγορασα και ας ειναι φθηνα...

Μην κάνεις αλλο...εχε πίστη και περίμενε...

Ακου με! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ναι μεγαλο. Υπαρχουν μαρκες που χρειαζεται τουλαχιστον 5 μερες καθυστερηση για να δειξει (δηλαδη χοριακη 100 !!) .Δεν θα αναφερω μαρκα να μην θεωρηθει δυσφημιση. Υπαρχει μια μαρκα που δεν θυμαμαι και ονομα.. υποτιθεται οτι δειχνει 5 μερεςμετα τη συλληψη.. Αυτο δουλευει..ανιχνευει χοριακες κατω των 25

kOZcp3.png

zetta.p κορίτσι μου μην απογοητευεσαι σε παρακαλώ.

Τα τεστ δεν δειχνουν σωστά αποτελέσματα οταν ειναι απο εξωσωματική. .

Κανε λίγο υπομονή σε παρακαλώ.

Κοριτσάκια η ΛΙΝ χάθηκε ή μου φαίνεται?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ πρόεδρε επέστρεψες!!!!!Τι καλά!!!!Χαίρομαι πολύ που σε ακούω!!!!

Χριστινάκι μου από Κύπρο μόνο τα μωράκια σου να σκέφτεσαι και τίποτε άλλο.Ξέρω πόσο δύσκολο είναι,αλλά τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την υγεία σας και την οικογένειά σας.

Χριστινάκι από Αθήνα εύχομαι να είσαι καλά.Όποτε θες και νιώθεις έτοιμη,εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε.

Κι εγω χαίρομαι που μιλάμε ξανα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ζετακι εμένα τα Hometest δεν έδειξαν δυο μέρες πριν. Αλλά βγήκε το αχνοτερο του αχνου την προηγούμενη το απόγευμα. Και χοριακη είχα38.9 δηλαδή χαμηλουτσικη. Και όμως την έπιασε. Θελει εξασκημενο μάτι βέβαια.

μην απογοητεύεσαι. Αν εχεις κι αλλα τεστ κάνε και αυριο. και χοριακη οπότε σου ειπε ο γιατρός.

Καλώς ήρθες κοντά μας mimitroula. Μας έλειψες πολύ...

zettaki δεν έπρεπε αγάπη μου να το κάνεις το τεστ και να χαλαστείς ψυχολογικά. Αφού δεν δείχνουν συνήθως στις εξωσωματικές. Αλλά αυτά σου τα είπανε και τα κορίτσια, μη σε πρήζω και εγώ. Σου εύχομαι να διαψευστείς όπως και η pinkhat και να μας ανακοινώσεις μια θετική χοριακή.

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλιά...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ax auto to tsimpimataki pos einai; Fovame eimai poli fovitsiara kai me pianoun kai krisis panikou se kati tetia. Ala epidi tha exo to poli 3 lew ante tha teliosei grigora. Prepei na antekso, den vazo farmako gai 2-3.

Nai, o Sfakianoudis einai sto Genesis. Lene kala logia gia auton, kai sto parents.gr diavasa kala sxolia.

O giatros mas eipe oti etsi pou tha mazevoume me fisikous tha einai kai pio ftina, mas lei tha plirosete mono 100 eur pou einai tou Genesis.

Makari na kano ta telia oaria kai na min xriastei kan na peraso tin epitropi pali kai na min kano me farmaka. 3-4 mines tha kano fisikous. Tha doume pos tha pame.

Filaki pollaaaaa !!!

Dada μου θα πατε μια χαρα με τους φυσικούς μην αγχωνεσαι κι εγω ειμαι λίγο φοβιτσιάρα αλλα πιστεψε με αυτο το τσιμπιματακι δεν ειναι και τόοσο δυνατο αφου οταν θα τελειωσεις θα λες τι αυτο ήταν? εγω τουλαχιστον ετσι ενιωθα, εσφιγγα λίγο τα δοντια την ώρα που μου ελεγε και σε 5 δευτερολεπτα ακουγα το πήραμε. χαλαρωσε και να σκεφτεσαι οτι ειναι τα τυχερα σου ωάρια αυτα επίσης μήν απογοητευετεις αν παρετε ενα και σου πουν ειναι τσουφιο μπορει να συμβει και αυτο εγω το επαθα δύο φορες να επιμένεις ειναι ο καλήτερος και οικονομικότερος δρόμος, φιλια. οτι θες ειμαι εδω.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Dada μου θα πατε μια χαρα με τους φυσικούς μην αγχωνεσαι κι εγω ειμαι λίγο φοβιτσιάρα αλλα πιστεψε με αυτο το τσιμπιματακι δεν ειναι και τόοσο δυνατο αφου οταν θα τελειωσεις θα λες τι αυτο ήταν? εγω τουλαχιστον ετσι ενιωθα, εσφιγγα λίγο τα δοντια την ώρα που μου ελεγε και σε 5 δευτερολεπτα ακουγα το πήραμε. χαλαρωσε και να σκεφτεσαι οτι ειναι τα τυχερα σου ωάρια αυτα επίσης μήν απογοητευετεις αν παρετε ενα και σου πουν ειναι τσουφιο μπορει να συμβει και αυτο εγω το επαθα δύο φορες να επιμένεις ειναι ο καλήτερος και οικονομικότερος δρόμος, φιλια. οτι θες ειμαι εδω.

Και ειχες επιτυχια με αυτα τα ωάρια? Μάζευες 3 και τα έβαζες ή 1 μονο και το έβαζες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Mimitra καλωσήρθες γλυκεια μου πολύ χαρηκα που γύρισες και εισαι καλήτερα αντε να οργανωθούμε σιγα σιγα, να μας φτιάξεις και τις λιστούλες μας και να μας βαλεις σε ταξη γιατι μερικές μερικές εχουν ξεφύγει εδω μεσα, πανε και κανουν τεστακια και στεναχωριούνται τσαμπα ενω ειναι εγκυουλες.

Ζεττα οπως καταλαβες για σενα λεω λοιπον πήγαινε αυριο και κανε μια χοριακή θα δίξει σίγουρα και μην ταλαιπωρεις αδικα τον εαυτο σου με χαζοτεστ που δεν δειχνουν, εγω στον Ασκληπιο στο χαιδαρι μονο 5ευρω ειχα δωσει για χοριακή και πιο φθηνη και πιο αξιοπιστη..

pink hat πες μας πως εισαι τι αισθανεσαι ποτε πας στο γιατρο?

Αννιτακι που εισαι μωρο μου?

Μιλουσα σημερα με μια κοπελα που ειναι και αυτη στην προσπάθεια εχει κάνει 8 εξωσωματικές με μια επιτυχημένη σε δίδυμα τα οποια ομως σταματησαν στην 9η εβδομάδα και το παλέυει τόσο πολύ που λεω πραγματικα ειναι παραδειγμα με την υπομονή της εχει παει σε πολλους γιατρους ο τελευταιος ειναι ο Σφακ. που λεγαμε με την dada της εδωσε εξετασεις για σαχαρο καμπυλη και θυροειδή και της ειπε οτι μαλλον το προβλημα της ωφειλεται σε καποιο φαρμακο που ειχε παρει η μητερα της ενω ήταν εγκυος σε εκεινη, επίσης εχει μητρα σχημα Τ κατι το οποιο δυσκολευει την συλληψη κ την αναπτυξη του εμβρυου μου εκανε ομως τρομερη εντυπωση που ειχε παει σε 10 γιατρους κ κανενας δεν της ειπε κατι τετοιο. Θα την φερω στην παρεα μας αν το θελήσει κι αυτη.

Christine 1012 καλή μου σε παρακαλω μην ταραζεσαι ολα θα γίνουν δεν βλεπεις εμας σε χειροτερη μόιρα και το παλευουμε τα αγορακια σου πανω απο ολα να προσεχεις γιατι θα ανεβω κύπρο και θα τους πλακώσω ολους στο κοινοβούλιο αντε που μου ταραζουν την διδυμομανούλα μου. γργρ γρ

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Και ειχες επιτυχια με αυτα τα ωάρια? Μάζευες 3 και τα έβαζες ή 1 μονο και το έβαζες?

Ναι με αυτα τα ωαρια εμεινα τελικα μαζεψα 3 και τα εβαλα μαζί τα γονιμοποιούσαμε καθε φορα εμπαιναν καταψυξη εβαλα 3 στην καταψυξη και ενα φρεσκο εβαλα δηλαδη 2 frozen τα πιο γερα και το ενα φρεσκο κι εμεινα. σημειωσε οτι πριν ειχα κανει δυο προσπαθ με ηπια διεγερση οπου καθε φορα επερνα 3 ή 4 ωαρια και τις δυο φορες εβαλα 3 βλαστοκυστες κ τζιφος γι αυτο πιστευω πιο πολυ στο φυσικο κύκλο.:tongue:

Mimitroula γιούπι....Εχουμε ξενύχτι το βράδυ....

Ζετα πάνε κάνε μια χοριακή αυριο και άσε τα χαζοτεστ, έκανες που έκανες δεν πήρες τουλάχιστον ένα της clearblue..

Christine1012 πρόσεχε μου τα ζουζούνια και άστους αυτούς τους χαλέδες να κουρεύονται, που τα βάλανε με όλο τον κοσμάκι...

Φιλακια σε όλες μωρά μου!!!!

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...