Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΣΝΙΦ....ΣΝΙΦ...

535875_502980913096833_600699118_n.jpg

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, γεια σας κοριτσια μου!

περασα ενα πολυ ωραιο 3ημερο σο εξοχικο μας. Ξεκινησα και την κηπουρικη μου τωρα που φτιαχνει ο καιρος!!!Κοιμηθηκα πολύ, εφαγα καλα, εκανα αμαρτιες ;)

Διαβασα τα νεα σας και εχω να πω:

1. χαιρομαι με τις αισιοδοξες και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ
  2. Χριστινακι μου απο κυπρο σε σκεφτομαι συνεχεια...υπομονη και αισιοδοξια και ολα θα περασουν...
  3. Χριστινακι μου απο αθηνα ελπιζω να αλλαξε κατι και να μη εγινε η αποξεση. ΑΝ εγινε τελικα να ξερεις οτι ειμαστε εδω για οτι θελήσεις. Παιδακι θα κανεις! Την υγεια σου να εχεις και τον αντρούλη σου! Σου στελνω μια μεγάλη αγκαλια και ενα μεγάλο φιλι!
  4. Ζεττα μου φτάνουν οι μέρες ε?
  5. Αναστασια συμφωνω μαζι σου γι αλλη μι φορα! Οι πολιτικοι μας πουλάνε την κυπρο ξανα...:(:(:(:( τι κωλοπαιχνιδια παιζουν απο πισω...θα μαθουμε σε καμια 30 χρονια την αληθεια οπως εγινε σε όλα τα σημαντικα θεματα....
  6. Dada μου ποια προσπαθεια σου θα ειναι αυτη? Κια γω διαβασα οτι η ωοληψια με ενα ωάριο δεν ποναει...οταν ξερεις παραπανω πραγματα πες μου γιατι με με ενδιαφέρει...
  7. Rodo μου ελπίζω να εισαι καλα..

Φιλια σε όλες τις υπόλοιπες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάρες μου γεια σας, πόσο χαίρομαι που περάσατε όλες όμορφα και χαλαρώσετε.

Dadaki μακάρι αυτός ο τρόπος να σου δώσει τα πιο σούπερ ωαριακια και να έρθει το πολυποθητο μωράκι.

Leuta μου έχω και εγώ μπαξέ και μεγάλο κήπο στο σπίτι μου και όντως είναι πολύ χαλαρωτική ενασχόληση.Τι λες θα ξεκινήσεις φυσικούς.

Labrinipo να μου προσέχεις το μωράκι σου...σ'αγαπώ μπουμπού μου...

Ανιτάκι εσύ τι αποφάσησες?Θα πας πάλι στο Γ@τ@?Θα την κάνεις τελικά την υστεροσκόπηση?

Mimitra που είσαι καρδιά μου?

Christine1012 δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...πρόσεχε τον εαυτό σου και τα μωράκια σου..για τα υπόλοιπα θα δούμε.

Christine29 όταν θα είσαι έτοιμη θα είμαστε πάντα εδώ για σένα.

Ζετάκι τον φάγαμε τον γαϊδαρο, μακάρι η Πέμπτη να είναι μια από της πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου..

Ολες οι υπόλοιπες που είστε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου, τι κάνετε?

Χαθήκαμε λίγο αυτές τις μέρες, αλλά ελπίζω να περάσετε όλες καλά και να το ρίξαμε έξω για τα καλά. Εμείς αυτό κάναμε. Είχε έρθει και η κουμπάρα μου για τριήμερο, γιόρταζε και το ζουζούνι και του δώσαμε και κατάλαβε...

Χριστινάκη μου σε σκεφτόμουν και εύχομαι να έχεις βρει τη δύναμη και να είσαι καλύτερα αγάπη μου.

Χριστινάκη από Κύπρο κράτα γερά για τα αγοράκια και όλοι αυτοί θέλουν να μας τρελάνουν. Δεν ξέρουν όμως με ποιους έχουν να κάνουν και ότι είναι στο αίμα μας να αγωνιζόμαστε και να τα ξέπερνάμε όλα...

zettaki μου αντέ και πλησιάζουμε για τη μεγάλη μέρα...

Αναστασία μου ο Εκτοράκος είναι καλά τώρα? Εχεις κανένα νέο από τη mimitroula μας?

Λαμπρινή μου ευτυχώς βρίσκουμε τρόπους να παιρνάμε καλά και με τα λίγα. Αντε κοπέλα μου και πλησιάζει και η αυχενική να σου φύγει ένα μέρος από το άγχος.

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλιά και αγκαλίτσες!!!!

cOiVp2.png

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, γεια σας κοριτσια μου!

περασα ενα πολυ ωραιο 3ημερο σο εξοχικο μας. Ξεκινησα και την κηπουρικη μου τωρα που φτιαχνει ο καιρος!!!Κοιμηθηκα πολύ, εφαγα καλα, εκανα αμαρτιες ;)

Διαβασα τα νεα σας και εχω να πω:

1. χαιρομαι με τις αισιοδοξες και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ
  2. Χριστινακι μου απο κυπρο σε σκεφτομαι συνεχεια...υπομονη και αισιοδοξια και ολα θα περασουν...
  3. Χριστινακι μου απο αθηνα ελπιζω να αλλαξε κατι και να μη εγινε η αποξεση. ΑΝ εγινε τελικα να ξερεις οτι ειμαστε εδω για οτι θελήσεις. Παιδακι θα κανεις! Την υγεια σου να εχεις και τον αντρούλη σου! Σου στελνω μια μεγάλη αγκαλια και ενα μεγάλο φιλι!
  4. Ζεττα μου φτάνουν οι μέρες ε?
  5. Αναστασια συμφωνω μαζι σου γι αλλη μι φορα! Οι πολιτικοι μας πουλάνε την κυπρο ξανα...:(:(:(:( τι κωλοπαιχνιδια παιζουν απο πισω...θα μαθουμε σε καμια 30 χρονια την αληθεια οπως εγινε σε όλα τα σημαντικα θεματα....
  6. Dada μου ποια προσπαθεια σου θα ειναι αυτη? Κια γω διαβασα οτι η ωοληψια με ενα ωάριο δεν ποναει...οταν ξερεις παραπανω πραγματα πες μου γιατι με με ενδιαφέρει...
  7. Rodo μου ελπίζω να εισαι καλα..

Φιλια σε όλες τις υπόλοιπες!!!

Sou estila pm

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γλυκες μελλοντικες μανουλες!

Γυρισα απο ενα υπεροχο τριήμερο στην εξοχή, οπως καταλαβαίνετε μπορούμε να περνάμε και ομορφα χωρις να εχουμε πολλα λεφτα, αυτο ήταν το ρητο μου οταν εμεινα ανεργη, ετσι με δυο τρεις αλλαγες και παλι τα καταφερνεις και εκτιμάς μερικά πραγματα περισσοτερο στη ζώη, Ψησαμε χοιρινες και λουκανικα (αντι για παΪδακια προ κρισης) δεν κατσαμε σε καφετερεια για καφε αλλα πήραμε απο το σπίτι και κατσαμε στην παραλία και ειπιαμε το καφεδακι μας το βραδυ αντι για ταβέρνα φαγαμε ενα υγιεινο γιαυρτακι με μελι μια χαρα περασαμε με το 1/5 των χρηματων που θα διναμε πριν 2 χρονια.

Christine1012 θελω να σας πω οτι πραγματι σας θαυμαζω για την σταση που τηρήσατε και εγω ειμαι υπερ της εξόδου απο αυτο το κωλοευρω που απο την μερα που ήρθε μονο καλο δεν ειδαμε, αλλα επειδη επαθα και καταθλιψη και στεναχωρήθηκα πολύ με ολλες αυτες τις δραματικές αλλαγες στη ζωή μου αισθανομαι οτι εγινα και καλήτερος ανθρωπος και ακομα εξακολουθω να πιστευω οτι θα ξυπνησουν κι οι δικοι μας οι υπνωτισμενοι ελληνες και θα ανατρεψουν αυτην την κατασταση ποσο να παει πια... κουραγιο δυναμη και φυσικα τα πιο ωραια πραγματα στη ζωή ειναι τσαμπα, αρκει να εχουμε ομως τα βασικα στεγη τροφή και υγεια ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε. Τα πονακια περιοδου δεν τα θυμαμαι σε τοσο προχωρημενο μήνα ισως ειναι μικρες συσπασεις που προετοιμάζουν την μήτρα αλλα παρε και το γιατρο σου.

ANNITAKI Εισαι θεα θα αναλάβεις την στηλη χιουμορ και ψυχολογια να ανεβαζεις οσες πεφτουν ψυχολογικα. Αφου μπήκα να δω τα σημερινα που γραψατε και εσκασα στα γελια με αυτα που γραφεις

Ζεττα ολα τα συμπτωματα δειχνουν οτι εισαι εγκυος αλλα θα σου πω ενα τρικ που εκανα εγω αυτη τη φορα προσπάθησα να πείσω τον εαυτο μου και τους γύρω μου οτι δεν ειμαι εγκυος κι ετσι δεν αισθανομουν και πολύ αγωνια αφου ελεγα αντε 5% να εχω μεινει ετσι αν επερνα αρνητικα θα ελεγα οκ το περιμενα θα χτυπιομουν για 6η αποτυχημενη φορα και τελος αλλα τελικα οταν ερχεται και δεν το περιμένεις νιώθεις ακομη πιο μεγαλη χαρα. ετσι χαλαρωσε και σκεψου οτι ειναι να γίνει εγινε. και εχει γίνει.

Αναστασια μου εχεις απολυτο δικιο δεν μας κυβερνουν πολιτικοι εμας αλλα προδοτες, το θεμα ειναι τι κανει ο λαος δεν μπορω να καταλαβω ποσο ακομα θα αντεχουμε να ειμαστε υπο Γερμανική κατοχη και να μας πετανε ενα ξεροκοματο να φαμε κι εμεις να τους γλειφουμε τα χερια.

Dada πολυ ωραια προχωρατε με το γιατρο σου να δεις που αυτη η μεθοδος θα φερει και την επιτυχία, μην σκας για την ωοληψια εχω κανει 7 φορες χωρις μεθη τις 5 πήραμε απο ενα και τις αλλες δυο που ειχα κανει τροποποιημενο φυσικο επερνα τρια ειναι ενα μικρο τσιμπιματακι εγω το αντεχα παντως αλλα ειναι και τοσο συντομο που δεν προλαβαινεις να πεις αχ και εχει τελειωσει. Τα μπερδεψα με το γιατρο ειναι στο γεννεσις ειπες ε? παντως η κοπελα που θα παει τωρα σε αυτον ειναι πολύ ευχαριστημένη βεβαια ειναι πολύ δυσκολη περίπτωση αλλα της ειπε τρελλα πραγματα που κανενας δεν τα ειχε πει στο παρελθον. Εσενα θα σου παρει μονο 100 για ωοληψια και καταψυξη? σουπερ τιμη και εμβρυομεταφορα? αντε να τα γραφουμε αυτα να ξυπνανε οι γιατροι να ριχνουν τις τιμες τους. χι χι.

Πολλα φιλια σε ολες!

Α ξεχασα για το θεμα της υιοθεσιας που θιξατε εγω πιστευω οτι αυτος που υιοθετει ειναι και περισσοτερο γονιος απο τον κανονικό και αυτο το λεω γιατι εχει πονεσει πολύ μεχρι να προσπαθήσει να κανει παιδι και μετα εχει καταφερει να ξεπερασει και τον εγωισμό του μεγαλώνοντας ενα παιδακι που εχει αναγκη, εγω το ειχα σκεφτει και μαλιστα ειχα πει στον ανδρα μου αν αργει πολύ να παρουμε παιδακι νεογεννητο θα ήθελα κι ενα 3 χρονων δεν με νοιαζει καθολου αγαπω τα παιδια και δεν θα εκρυβα λεπτο οτι υιοθετησα.

Παλι πολλα εγραψα αντε να δουμε αυριο μεθαυριο θα ανοιξει το δικο μας????

Ax auto to tsimpimataki pos einai; Fovame eimai poli fovitsiara kai me pianoun kai krisis panikou se kati tetia. Ala epidi tha exo to poli 3 lew ante tha teliosei grigora. Prepei na antekso, den vazo farmako gai 2-3.

Nai, o Sfakianoudis einai sto Genesis. Lene kala logia gia auton, kai sto parents.gr diavasa kala sxolia.

O giatros mas eipe oti etsi pou tha mazevoume me fisikous tha einai kai pio ftina, mas lei tha plirosete mono 100 eur pou einai tou Genesis.

Makari na kano ta telia oaria kai na min xriastei kan na peraso tin epitropi pali kai na min kano me farmaka. 3-4 mines tha kano fisikous. Tha doume pos tha pame.

Filaki pollaaaaa !!!

Yv7Sp2.png

Κοριτσάρες μου γεια σας, πόσο χαίρομαι που περάσατε όλες όμορφα και χαλαρώσετε.

Dadaki μακάρι αυτός ο τρόπος να σου δώσει τα πιο σούπερ ωαριακια και να έρθει το πολυποθητο μωράκι.

Leuta μου έχω και εγώ μπαξέ και μεγάλο κήπο στο σπίτι μου και όντως είναι πολύ χαλαρωτική ενασχόληση.Τι λες θα ξεκινήσεις φυσικούς.

Labrinipo να μου προσέχεις το μωράκι σου...σ'αγαπώ μπουμπού μου...

Ανιτάκι εσύ τι αποφάσησες?Θα πας πάλι στο Γ@τ@?Θα την κάνεις τελικά την υστεροσκόπηση?

Mimitra που είσαι καρδιά μου?

Christine1012 δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...πρόσεχε τον εαυτό σου και τα μωράκια σου..για τα υπόλοιπα θα δούμε.

Christine29 όταν θα είσαι έτοιμη θα είμαστε πάντα εδώ για σένα.

Ζετάκι τον φάγαμε τον γαϊδαρο, μακάρι η Πέμπτη να είναι μια από της πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου..

Ολες οι υπόλοιπες που είστε?

Agaph, se euxaristw para polu ...

Auto lew kai egw ... Makari na min xriastei na kano kamia ali enesi ...

Love u !!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

Αναστασία βάλαμε πέρυσι οπωροφορα (δαμασκηνια, βερυκοκοκιά, ροδακινια) και ξεκινησαμε και μποστανι....φετος θα ειναι η 2η χρονια μας ως παραγωγοι...Καναμε περυσι κατι μελιτζανες...για φωτογραφια! :P:p:p

Dada μου μακαρι να τα μαζεψεις απο τους φυσικους και να μην χρειαστεις πρωτοκολλο. Και γω το σκεφτομαι ετσι..Ουτως ή άλλως πολλά δεν έβγαλα..υπερπαραγωγη ενδομητριο δεν κανω ... ας προσπαθω τουλαχιστον σε φυσικο κύκλο απο το να παιρνω τοσα φαρμακα. Βεβαια ξερω οτι και αυτο ειναι δυσκολο γιατι μπορει ο καθε κύκλος να μη βγαλει καθόλου ή να μη βγαλει καλό..Και σίγουρα να πηγαινοερχομαι καθε μηνα θεσσαλονικη τοσες φορες θα ειναι δυσκολο...αλλα τα φαρμακα με φρικαρουν πιο πολύ...

Ακόμα κορίτσια δεν ξεκινησα καμια εξέταση...ουτε στη γιατρο μου δεν πήγα ακόμα...βαριεμαι παλι τα τρεξίματα και τα πηγαινε ελα....:shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημέρα αγάπες.

1η μέρα σήμερα στη δουλειά.... Ουφ....

Θα την πω την αμαρτία μου, το ξέρω θα με βρίσετε, έκανα τεστάκι....

ξέρω έχετε δίκιο, αλλά θα έσκανα...

Το αποτέλεσμα, το περίμενα .... αρνητικό και δεν νιώθω ότι έχει γίνει λάθος

Ήταν 12η μέρα απο την ωοληψία, άρα pregnyl δεν υπάρχει μετά απο τόσες μέρες....

Πιο πολύ στεναχωριέμαι για τον αντρούλη μου γιατί είχε πιστέψει οτι τα καταφέραμε....

Φιλάκια σε όλες

url]

Dadaki και Leutaki και εγώ νομίζω ότι οι φυσικοί μπορει να είναι πιο δύσκολοι στην παρακολούθηση αλλά είναι πιο ανώδυνοι λογω του ότι δεν πέρνουμε φάρμακα και εγώ όταν τελειώσω με τις θεραπείες και το διάστημα που μου έχει δώσε ο γιατρός για φυσικές προσπάθειες μάλλον έτσι θα προχωρήσω.

Βαρέθηκα τις ενέσεις...τα φάρμακα...

Καημέρα σεόλες τις αγάπες μου

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...