Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλησπέρα! έχει πέσει ψυχολογικά το παρεάκι μας τα στατιστικά μας δεν είναι τα καλύτερα... μια ανεβαίνουμε δυο πέφτουμε....

θα σηκωνόμαστε και θα ξανασηκωνόμαστε γιατί η ζωή είναι μονόδρομος... και θα κοιτάξουμε να διαβούμε το μονοπάτι της όπως μπορούμε καλύτερα αγκαλιά με τους συντρόφους μας, και χέρι χέρι με οικογένεια και φίλους πολύτιμους η οποίοι μπορούν να βρίσκονται σε μέρη απρόσμενα όπως αυτό το καφενεδάκι...

λαβ γιου ολλ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Kalhspera koritsakia mou omorfa !!!

Piga simera sto giatro mou, kaname ena iperixo. Ola kala einai, efige o sakos. To mono pou den mou arese einai oti i mia wo8hkh mou einai arketa gerasmeni kai mikri kai malon den vgazei tpt. Me farmaka me xilia zoria tha vgalei 2. Eida kai tin "vathmologia" ton oarion mou apo tin proigoumeni prospathia, piran 8 - good. Den einai kako. Apla ta 3 apo ta 9 den itan kala kai piran kako vathmo. Auto den tou arese poli.

Auto pou apofasisame me to giatro einai na kanoume fisiko kiklo autes tis 3 mines pou tha perimeno na iremisi o organismos mou. Giatti na min ta paro auta? Mpori na einai kai poli kala. Thelame na paroume kai auto to mina, dld tin deytera ala distixos espase. Tha paro serpafar gia 5 hmeres, apo tin deyteri mera periodou kai tin 8 tha pao na me dei.

Mou eipe oti tha mou kanei oolipsia xoris methi, na min plirono 140 eur, afou lei den einai tpt. Kai tha mas parei 100 eur pou tha to valoume stin katapsiksi, epidi auto einai tou Genesis. Autos den tha mas parei tpt.

Tha kano eksetasis gia kariotipo kai gia thromvofilia, etsi na einai 100% sigouros kai na isixaso kai egw. NK mou eipe oxi ...

Ekane kamia oolipsia xoris methi ;;; Ponaei arage ;;;

πολυ θετικά μου φαινονται ολα αυτα. Φαινεται οτι ξερει τι κανει ο γιατρος σου. Με το καλο. δεν εχω κανει ωοληψια χωρις μεθη αλλα ακομα και να ποναει λιγο πιστευω οτι διαρκει πολυ λιγο οποτε θα παρεις μια βαθια ανασα και θα πανε ολα καλα. Τελικα καλυτερα ετσι, αντι απλως να περιμενεις απραγη 3 μηνες θα εισαι στην ουσια σε ενα νεο κυκλο εξωσωματικης που απλως θα εχει μεγαλυτερη διαρκεια. Αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα.

kOZcp3.png

ΑΝΙΤΑΚΙ μου τι κάνεις κοπέλα μου? Έκανες βολτούλες, ξέσκασες?

ΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

κοριτσάκια μου καλησπέρα! έχει πέσει ψυχολογικά το παρεάκι μας τα στατιστικά μας δεν είναι τα καλύτερα... μια ανεβαίνουμε δυο πέφτουμε....

θα σηκωνόμαστε και θα ξανασηκωνόμαστε γιατί η ζωή είναι μονόδρομος... και θα κοιτάξουμε να διαβούμε το μονοπάτι της όπως μπορούμε καλύτερα αγκαλιά με τους συντρόφους μας, και χέρι χέρι με οικογένεια και φίλους πολύτιμους η οποίοι μπορούν να βρίσκονται σε μέρη απρόσμενα όπως αυτό το καφενεδάκι...

λαβ γιου ολλ

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ KALE MOY...... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ roubies μου, με συγκινείς. Και ευχαριστώ όλες τις κοπέλες που με τα λόγια τους με ενθαρρύνουν... Το ξέρω έγινα λίγο πρηκτούλα αλλά πιστέψετε με βλέπω το ελάχιστο ειδήσεις αλλά αυτό το πράγμα είναι συνεχές, στα ράδια στις τηλεοράσεις στις παρέες όπου πάς ότι κάνεις αυτό ακούς συνέχεια...

Θα επιβιώσουμε αλλά πραγματικά ρε κορίτσια, να έχεις άλλους πάνω από το κεφάλι σου να κυβερνούν τη χώρα σου για δικά τους συμφέροντα μου φαίνεται το χειρότερο... Δε λέω φταίξαμε αλλά ας πληρώσουμε τα λάθη μας μόνοι μας, πολύ άσχημες μέρες, μήνες χρόνια, έρχονται αλλά και γω πιστεύω θα τα καταφέρουμε καλύτερα αν βγούμε από το ευρώ....

Κινδυνεύουμε να χάσουμε τις δουλειές μας ειδικά ο άντρας μου που είναι τραπεζικός. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Σας φιλώ όλες χχχχχχχχχχχχχ

γλυκια μου κυπρια... δεν ξερω τι να πω. Καθομαι κι εγω και βλεπω ειδησεις και εχω πεσει παρα πολυ... δεν ειναι δυνατο αυτο που συμβαινει. Δυσκολα χρονια γενικα μας περιμενουν και εσας και εμας.. εγω περισσοτερο φοβαμαι για το γιο μου που δεν ξερω σε τι περιβαλλον θα μεγαλωσει... ισως ειναι η πρωτη φορα που η επομενη γενια θα εχει λιγοτερα μεσα απο την προηγουμενη.. εμεις θα δυσκολευτουμε στην προσαρμογη, ισως γι αυτα ομως να γινει τρόπος ζωης.

Δεν ξερω,ειναι πολυ σκληρα ολα αυτο που συμβαινουν και δυστυχως εκτος απο τα οικονομικα εχουμε και τους πολυ δυσκολους γειτονες που μονο καλες προθεσεις δεν εχουν.

Αυτη τη στιγμη εσυ να βλεπεις τα παντα θετικα γιατι προσφερεις το καλυτερο φαρμακο στην κριση... νεες ζωές, αυτες χρειαζομαστε, μαλλον αυτα τα παιδακια σημερα θα μας βγαλουν απο την μαυριλα.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ γλυκο....τι κανεις κουκλιτσα;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ....ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.....ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ...!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια εμένα με έχει πιάσει το επαναστατικό μου πάλι, δεν με κρατάει ο καναπές του σπιτιού μου, δεν είναι δυνατόν να μας κάνουν όλα αυτά οι κωλογερμαναράδες και εμείς να τα δεχόμαστε αμέτοχοι.Η Κύπρος στην πρόσφατη ιστόρια της είναι ένα μαρτυρικό νησί και δεν γίνεται οι δικοί μας οι κάφροι να την προδώσουν για δευτερη φορά...

Υποκλίνομαι στον Χρισόστομο, μόνο αυτός έχει τσαγανό...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

anitaki mou!!! Xairomai pou exeis toso Kali diathesi! Mprabo etsi nasai panta! You are perfect xxxxx

Pink hat, ax koritsaki, tha to perasoume Kai auto, ta mora mou einai to pio simantiko, exei kai ta thetika tou na megalosoun se Mia koinonia pou tha palepsei Kai tha exei pio polles aksies kai ligoteri eumaria... Ti na po. Prepei na vroume tropo na vlepoume ta pragmata thetika...

Anastasia mou... Simpasxeis Kai si koritsaki mou... Ma ti einai autos o paralogos adialaktos polemos pou mas kanoun! Pragmatica den to pisteuo, giauto Leo na vgoume apo to euro autoi de theloun na mas sosoun alla na mas thapsoun. Kala leei o arxiepiskopos Kai go simfono... Mesa se toses vlakeies pou akoume tis teleytaies meres, tetoies fones ksexorizoun.

It's gonna be a long night...

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...