Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επίσης Ζεττάκι μην ασχολείσαι με συπτώματα.Ξέρεις ότι αυτά δεν είναι στάνταρ και αλλάζουν από γυναίκα σε γυναίκα,αλλά και στην ίδια γυναίκα από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη,οπότε άστο.Καταλαβαίνω ότι θες να προστατέψεις τον εαυτό σου από ένα τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα και είναι λογική η αντίδρασή σου.Θα περιμένουμε και θα δούμε σύντομα.Σε φιλώ.

Διαφημίσεις

Kopeles mou omorfes geia sas.

Anastasia mou thelo na sou Kano Mia terastia agkalia! Mi mou stenaxoriesai omorfi mou kopelara! Tha ta katafereis ipomoni, tha erthei Kai I diki s seira eimai sigouri.:)

Xristinaki mou elpizo sintoma na eisai kalitera. Kouragio, eimaste dipla sou gia oti xreiasteis. X

Ego edo exo papsei na vlepo pia nea dioti epatha katathlipsi sto telos Kai tsakomous me ton antra mou apo ta neura Kai tin anasfaleia... Tora iremisa Kai apla perimeno na do ti tha apofasisoun ta sainia....

Ponao ligaki San ponous periodou... Lete na einai Kati? Na anisixiso? Alla simptomata tpt... :?

Ta filia mou Kai stis ipoloipes omorfies. Xxxxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

καλημέρα.... και σήμερα δουλεύεις?

εεεε άντε φύγε πάρε άδεια, αλλά ξέχασα έκανες εχθές γουτσου γουτσου...

Αντε καλά αποτελέσματα....;)

Κοριτσάκι μου τι κάνεις?Πως περνας με την αναμονή?Σε αφήσαμε μοναχούλα σήμερα.Εγώ ακόμα στη δουλειά και σήμερα μάλλον θα αργήσω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Χριστινάκι μου από καρδιάς να σου ευχηθώ κουράγιο και όταν ηρεμήσεις κοριτσάρα μου λίγο εδώ θα είμαστε.Σε σκέφτομαι συνέχεια.Σου στέλνω την αγκαλιά μου.

Αναστασία μου στεναχωριέμαι να σε ακούω έτσι.Κοριτσάκι μου καταλαβαίνω ότι φοβάσαι και έχεις πικραθεί και έχεις απογοητευτεί,όμως πρέπει να συνεχίσεις.Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές όμορφες και άσχημες.Ζήσε τις όμορφες και τις άσχημες μετέτρεψέ τες σε πολύτιμη εμπειρία και γνώση για το μέλλον.Στο τέλος όλα θα πάρουν το δρόμο τους,θα δεις.Κάνε και γούτσου γούτσου και που ξέρεις όλα μπορούν να γίνουν.

zetta και εγώ είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας και το σκεφτόμου και εγώ από μικρό παιδί.Πάντα έλεγα πως θέλω να υιοθετήσω ένα παιδάκι.Και που να ήξερα ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα το έψαχνα πιο σοβαρά το θέμα αυτο.Έχω κάνει μια μικρή εύρευνα και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να υιοθετήσεις ένα παιδί από κάποιο ίδρυμα και κυρίως αν θέτεις κάποιες προυποθέσεις,όπως π.χ. να το θες μωρό και υγιές κλπ.Οπότε έψαξα και βρήκα ότι στην Ελλάδα είναι νόμιμες και οι ιδιωτικές υιοθεσίες,ακολουθώντας φυσικά κάποιους κανόνες.Ίσως να το είχα δρομολογήσει κιόλας παράλληλα με τις προσπάθειές μου να αποκτήσω βιολογικό παιδί,αλλά ο άντρας μου είναι κάπως ανέτοιμος για κάτι τέτοιο,οπότε το έχω παγώσει το θέμα και δεν το έψαξα περισσότερο.Θα δούμε τι θα γίνει με τις δικές μας προσπάθειες και αν δεν μας κάτσει θα το επαναφέρω.

Μην μου στεναχωριέσαι κοριτσάκι,εγώ έτσι είμαι κυκλοθυμική μια έτσι, μια γιουβέτσι και μια κοκορέτσι...Αστα δράμα...Ελπίζω ρε κοριτσάκι μου να τα καταφέρουμε και εμείς...τι να πω?

I81rp3.png

Kopeles mou omorfes geia sas.

Anastasia mou thelo na sou Kano Mia terastia agkalia! Mi mou stenaxoriesai omorfi mou kopelara! Tha ta katafereis ipomoni, tha erthei Kai I diki s seira eimai sigouri.:)

Xristinaki mou elpizo sintoma na eisai kalitera. Kouragio, eimaste dipla sou gia oti xreiasteis. X

Ego edo exo papsei na vlepo pia nea dioti epatha katathlipsi sto telos Kai tsakomous me ton antra mou apo ta neura Kai tin anasfaleia... Tora iremisa Kai apla perimeno na do ti tha apofasisoun ta sainia....

Ponao ligaki San ponous periodou... Lete na einai Kati? Na anisixiso? Alla simptomata tpt... :?

Ta filia mou Kai stis ipoloipes omorfies. Xxxxxx

Αχ Χριστινάκι πως σε καταλαβαίνω...τα ίδια περνάμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα τα τελευταία τρια χρόνια...ατενίζουμε το μέλλον μας χωρίς αισιοδοξία και είμαστε νέοι άνθρωποι, ελπίζω τουλάχιστον οι δικοί σας να αποδειχτούν καλύτεροι από τους δικούς μας.

Αν συνεχίσεις να πονάς να πάρεις τηλ. τον γιατρό σου, αν και δεν νομίζω να είναι κατι σοβάρο, τα αγοράκια σου έχουν αποδειχτεί μεγάλοι μαχητές...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην πιο ουσιαστικη παρεα της ζωής μου!

Χριστινακι κουραγιο για σήμερα μακαρι να γίνει το θαυμα σύντομα και να εχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Κοριτσια τι να πω κι εγω με το θεμα γιατρου θα συμφωνήσω με την Pink hat ειπαμε δεν ειναι θεοι αλλα ενα καλο εμβρυολογικο εργαστήριο και ενας ανθρώπινος γιατρος που να μπορει να δει εξειδικευμενα το θεμα επιβαλλεται. Εγω οταν πήγα στο γιατρο που ειμαι στην αρχη μου ειχε κακοφανει που απλα ξεφύλισσε το ιστορικό μου και ξεκινησαμε αμεσως βεβαια είχα ήδη ξεκινήσει τα φαρμακα αφου ειχα φύγει απο αλλο γιατρο οταν τον ρώτησα γιατι δεν ειδε το ιστορικο διεξοδικά μου ειπε η καθε διέγερση ειναι διαφορετική το μυστικό ειναι να παρακολουθείς τα ωάρια να μεγαλώνουν ομοιομορφα και να μην φουσκωσουν ξαφνικά οσο για το σπέρμα ειναι ευκολο μου ειχε πει.

Τι να πω ο Αρκουλής ειναι παμε να τον δειτε αλλα μπορει να μην σας ταιριαζει εννοειται οτι εγω κανω δευτερο παιδι μαζί του και βλεπω πολλες επιτυχίες εκει και μαλιστα εγω δεν ημουν κι ευκολη περιπτωση μπειτε και στο site ΜΙΤΩΣΗ να δειτε αναλυτικα.

Χθες πήγε μια κοπελα που εχει κανει 8 αποτυχημένες στον Σφακιανούδη στο γεννημα του παντου και εμεινε παρα πολύ ευχαριστημένη ειπε οτι την εξεταζε μια ωρα και εγραφε το ιστορικό της αναλυτικα σε αρχειο μου εκανε καλή εντύπωση ειναι νεος 38αρης εχετε τίποτα ακουστα? θα δουμε πως θα εξελιχθει η περιπτωση της και θα τον εχουμε κι αυτον στα υποψιν μας. Βεβαια ειχα πεσει κι εγω σε εναν που με ειχε κανει κόσκινο τον Καπ....ιο εγραφε εγραφε εγραφε διαβαζε ο καημενος πολύ καλος ανθρωπος αλλα εμενα με καθυστερησε 6 μήνες χωρις αποτελεσμα στο τελος κουραστηκα κι εφυγα ολο κατι μου εβρισκε.

Θα φυγω για 3ημερο στο Κιατο θα τα πουμε Δευτερα απογευμα να εισαστε φρόνιμες και καλα κορίτσια το ΣΚΔ χι χι χι.

Αναστασια μου σε καταλαβαινω κι εγω φοβομουν πολύ να εμπιστευτω τους γιατρους κι ακομα δεν λεω οτι εμπιστευομαι απολυτα αλλα τοτε ημουν τοσο απελπισμενη κι ειπα παναγιτσα μου φωτισε με να βρω το σωστο γιατρο που εγω θα τα καταφερω κι εγινε. πιστευω πολύ στην Παναγια μας για αυτο πρεπει να παρακαλαμε συνεχεια και εκεινη θα μας ακουσει ειναι σίγουρο.

Πολλα φιλια!!!

Egw ksero ton Sfakianoudi, einai sto Genesis oxi sto Gennima.

Einai neos, oreos kai exei kai arketes epitixies. Htan stin omada tou Pantou kai tora kanei monos tou. Diavasa simera oti o Pantos einai kai sto nosokomio Gaia tora.

Yv7Sp2.png

Kalhspera koritsakia mou omorfa !!!

Piga simera sto giatro mou, kaname ena iperixo. Ola kala einai, efige o sakos. To mono pou den mou arese einai oti i mia wo8hkh mou einai arketa gerasmeni kai mikri kai malon den vgazei tpt. Me farmaka me xilia zoria tha vgalei 2. Eida kai tin "vathmologia" ton oarion mou apo tin proigoumeni prospathia, piran 8 - good. Den einai kako. Apla ta 3 apo ta 9 den itan kala kai piran kako vathmo. Auto den tou arese poli.

Auto pou apofasisame me to giatro einai na kanoume fisiko kiklo autes tis 3 mines pou tha perimeno na iremisi o organismos mou. Giatti na min ta paro auta? Mpori na einai kai poli kala. Thelame na paroume kai auto to mina, dld tin deytera ala distixos espase. Tha paro serpafar gia 5 hmeres, apo tin deyteri mera periodou kai tin 8 tha pao na me dei.

Mou eipe oti tha mou kanei oolipsia xoris methi, na min plirono 140 eur, afou lei den einai tpt. Kai tha mas parei 100 eur pou tha to valoume stin katapsiksi, epidi auto einai tou Genesis. Autos den tha mas parei tpt.

Tha kano eksetasis gia kariotipo kai gia thromvofilia, etsi na einai 100% sigouros kai na isixaso kai egw. NK mou eipe oxi ...

Ekane kamia oolipsia xoris methi ;;; Ponaei arage ;;;

Yv7Sp2.png

αγάπες μου καλημέρααααααααα

τι έγινε είδατε ήλιο 3ημερο και εξαφανιστήκατε?

Τώρα θα λέτε δεν πάει καλά αυτή ....

εδώ ο κόσμος χάνεται και ....

όχι αγάπες μου ο κόσμος δεν χάνεται, θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απο εμάς, εμείς όμως?

Η ζωή έιναι σκληρή, αλλά ωραία, εντάξει ok, το ξέρω τα έχει με άλλον, αλλά δεν χάνω τίποτα να προσπαθήσω να την κερδίσω και εγώ. Σωστά? ;)

Κοίτα στον καθρέφτη, κλείσε το μάτι και πες "Προχωράω και πάω παρακάτω".

Σίγουρα μέσα μου λέω "στις 28/3, θα συνεχίζεις να τα λες αυτά?"

Πραγματικά, δεν ξέρω, όμως θα θέλω να πω οτι προσπάθησα να το κάνω...

The Show must go on!

Inside my heart is breaking,

My make-up may be flaking,

But my smile, still, stays on!

Whatever happens, I'll leave it all to chance.

Another heartache - another failed romance.

On and on...

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

The Show must go on!

I'll face it with a grin!

I'm never giving in!

On with the show!

I'll top the bill!

I'll overkill!

I have to find the will to carry on!

;) Keep smiling (Χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να ανησυχούν)

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια....

url]

αγάπες μου καλημέρααααααααα

τι έγινε είδατε ήλιο 3ημερο και εξαφανιστήκατε?

Τώρα θα λέτε δεν πάει καλά αυτή ....

εδώ ο κόσμος χάνεται και ....

όχι αγάπες μου ο κόσμος δεν χάνεται, θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απο εμάς, εμείς όμως?

Η ζωή έιναι σκληρή, αλλά ωραία, εντάξει ok, το ξέρω τα έχει με άλλον, αλλά δεν χάνω τίποτα να προσπαθήσω να την κερδίσω και εγώ. Σωστά? ;)

Κοίτα στον καθρέφτη, κλείσε το μάτι και πες "Προχωράω και πάω παρακάτω".

Σίγουρα μέσα μου λέω "στις 28/3, θα συνεχίζεις να τα λες αυτά?"

Πραγματικά, δεν ξέρω, όμως θα θέλω να πω οτι προσπάθησα να το κάνω...

The Show must go on!

Inside my heart is breaking,

My make-up may be flaking,

But my smile, still, stays on!

Whatever happens, I'll leave it all to chance.

Another heartache - another failed romance.

On and on...

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

The Show must go on!

I'll face it with a grin!

I'm never giving in!

On with the show!

I'll top the bill!

I'll overkill!

I have to find the will to carry on!

;) Keep smiling (Χαμογελάτε, κάνει τους άλλους να ανησυχούν)

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια....

Μπουμπού μου καλημέρα...

Πως τα περνάς γλυκό μου κορίτσι?

Ευχομαι στις 28 να πάρεις μια θετικότατη χοριακή...

Τι θα κάνεις σήμερα?Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή βολτίτσα με τον αντρούλη σου...

Η φιλενάδα μου που πήρε θετική χοριακή και συνεχίζει ακόμα να ανεβαίνει μετά την τρίτη μέρα πήγε κανονικά στη δουλειά και έβγενε και έξω και είχε και μια κύστη στην μια ωοθήκη και τελικά της πήγανε όλα καλά...

Νομίζω μάλιστα ότι αυτή η χαλαρώτητα που έχει γενικά σαν άνθρωπος την βοήθησε να έχει τόσο θετική εξέλιξη...Σου ευχομαι και σένα τα ίδια μωρό μου..

I81rp3.png

Kalhspera koritsakia mou omorfa !!!

Piga simera sto giatro mou, kaname ena iperixo. Ola kala einai, efige o sakos. To mono pou den mou arese einai oti i mia wo8hkh mou einai arketa gerasmeni kai mikri kai malon den vgazei tpt. Me farmaka me xilia zoria tha vgalei 2. Eida kai tin "vathmologia" ton oarion mou apo tin proigoumeni prospathia, piran 8 - good. Den einai kako. Apla ta 3 apo ta 9 den itan kala kai piran kako vathmo. Auto den tou arese poli.

Auto pou apofasisame me to giatro einai na kanoume fisiko kiklo autes tis 3 mines pou tha perimeno na iremisi o organismos mou. Giatti na min ta paro auta? Mpori na einai kai poli kala. Thelame na paroume kai auto to mina, dld tin deytera ala distixos espase. Tha paro serpafar gia 5 hmeres, apo tin deyteri mera periodou kai tin 8 tha pao na me dei.

Mou eipe oti tha mou kanei oolipsia xoris methi, na min plirono 140 eur, afou lei den einai tpt. Kai tha mas parei 100 eur pou tha to valoume stin katapsiksi, epidi auto einai tou Genesis. Autos den tha mas parei tpt.

Tha kano eksetasis gia kariotipo kai gia thromvofilia, etsi na einai 100% sigouros kai na isixaso kai egw. NK mou eipe oxi ...

Ekane kamia oolipsia xoris methi ;;; Ponaei arage ;;;

dadaki μου από ότι έχω ακούσει η ωοληψία χωρίς μέθη δεν πονάει καθόλου, ειδικά στον φυσικό κύκλο που είναι μόνο ένα ωάριο ή άντε και με τα serpafar να κάνεις 3.Συνήθως η ωοληψία πονάει όταν έχουμε πάνω από 10, και εγώ θα σου έλεγα να μην την κάνεις τη μέθη, τζάμπα φάρμακα στον οργανισμό σου...Ρώτησε τον όμως μήπως να πάρεις ένα xefo πριν την ωοληψία έτσι για να μην κουνηθείς από το ενοχλητικό αυτο τσιμπηματάκι.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε σήμερα?Η μέρα είναι πολύ όμορφη,αλλά εγώ έχω ξυπνήσει με στομαχόπονο και έχω πάει τουαλέτα δυο απανωτές φορές.Τελοσπάντων.

Ζεττάκι μου οι μέρες φτάνουν και χαίρομαι πολύ που είσαι αισιόδοξη.Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να έρθουν όλα καλά και όχι μόνο να έχεις μια θετική χοριακή,αλλά και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς άλλο κούκλα μου.

Αναστασία μου πιστεύω ότι θα κάνουμε το παιδάκι που όλες θέλουμε,αλλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή,πίστη και τύχη.Το καταλαβαίνω αυτό που λες με την διάθεση,το πέρασα και εγώ.Μια ήμουν καλά και μια άσχημα.Μόνο με την παρέα σας νιώθω ευχάριστα και όμορφα.Δεν ξέρω είναι σαν να μου δίνετε απίστευτο κουράγιο μόνο από τη συζήτηση μαζί σας.Γι'αυτό σας αγαπώ πολύ,γιατί μόνο με εσάς μπορώ να συζητήσω τα πάντα.

Χριστινάκι μου εύχομαι το συντομότερο δυνατό να είσαι καλύτερα κοπέλα μου.

Η κέλλυ και η rodo τι έγιναν?Ελπίζω το καλύτερο για τα κορίτσια.

mimitroula μου μας λείπεις!!!!!

Σας φιλώ κορίτσια μου!!!!

Geia sas omorfes mou apo tin ipo dialysi kipro:D

Zettaki egrapses to agapimeno mou tragoudi EVER! To latreuo kai panta auto exo sto nou mou stis diskoles stigmes (meta pou tha patho isteria katathlipsi ktl w) einai to tragoudi pou me anevazei! ;) elpizo stis 28 na akousoume ta kala apo sena.

Omorfi mera I mera tis megalis katastrofis mas... Ygeia paidia Kai mi xeirotera na leme, genika Gia ola ta themata.

Anyway, dada mou good luck, se auti ti nea sou prospatheia, fainetai logikos Kai sostos o giatros sou. Elpizo na ta katafereis koukla!

Xxxx

mlqnp3.png

Geia sas omorfes mou apo tin ipo dialysi kipro:D

Zettaki egrapses to agapimeno mou tragoudi EVER! To latreuo kai panta auto exo sto nou mou stis diskoles stigmes (meta pou tha patho isteria katathlipsi ktl w) einai to tragoudi pou me anevazei! ;) elpizo stis 28 na akousoume ta kala apo sena.

Omorfi mera I mera tis megalis katastrofis mas... Ygeia paidia Kai mi xeirotera na leme, genika Gia ola ta themata.

Anyway, dada mou good luck, se auti ti nea sou prospatheia, fainetai logikos Kai sostos o giatros sou. Elpizo na ta katafereis koukla!

Xxxx

Καλημέρα Χριστινάκι.Ελπίζω πραγματικά να αποφύγετε τα χειρότερα.Ελπίζω να βρεθεί μια λύση.Εσύ προσπάθησε όσο αυτό είναι δυνατόν να μην επηρεάζεσαι.Μην βλέπεις πολλή τηλεόραση αν και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι,αφού οι εξελίξεις τρέχουν και τα πράγματα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.Να ξέρεις πως ό,τι και αν γίνει θα επιβιώσουμε μα άσχημα,μα κακά,μα δύσκολα θα επιβιώσουμε γιατί κάνει ο ελληνισμός σε όλη τη γη.Και εσύ έχεις και έναν λόγο ή μάλλον δύο λόγους παραπάνω για να τα καταφέρεις και θα τα καταφέρεις.Σκέψου μόνο τα αγοράκια σου.Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα.Να ξέρεις σε σκέφτομαι συνέχεια.

Καλημέρα Χριστινάκι.Ελπίζω πραγματικά να αποφύγετε τα χειρότερα.Ελπίζω να βρεθεί μια λύση.Εσύ προσπάθησε όσο αυτό είναι δυνατόν να μην επηρεάζεσαι.Μην βλέπεις πολλή τηλεόραση αν και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι,αφού οι εξελίξεις τρέχουν και τα πράγματα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.Να ξέρεις πως ό,τι και αν γίνει θα επιβιώσουμε μα άσχημα,μα κακά,μα δύσκολα θα επιβιώσουμε γιατί κάνει ο ελληνισμός σε όλη τη γη.Και εσύ έχεις και έναν λόγο ή μάλλον δύο λόγους παραπάνω για να τα καταφέρεις και θα τα καταφέρεις.Σκέψου μόνο τα αγοράκια σου.Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα.Να ξέρεις σε σκέφτομαι συνέχεια.

ευχαριστώ roubies μου, με συγκινείς. Και ευχαριστώ όλες τις κοπέλες που με τα λόγια τους με ενθαρρύνουν... Το ξέρω έγινα λίγο πρηκτούλα αλλά πιστέψετε με βλέπω το ελάχιστο ειδήσεις αλλά αυτό το πράγμα είναι συνεχές, στα ράδια στις τηλεοράσεις στις παρέες όπου πάς ότι κάνεις αυτό ακούς συνέχεια...

Θα επιβιώσουμε αλλά πραγματικά ρε κορίτσια, να έχεις άλλους πάνω από το κεφάλι σου να κυβερνούν τη χώρα σου για δικά τους συμφέροντα μου φαίνεται το χειρότερο... Δε λέω φταίξαμε αλλά ας πληρώσουμε τα λάθη μας μόνοι μας, πολύ άσχημες μέρες, μήνες χρόνια, έρχονται αλλά και γω πιστεύω θα τα καταφέρουμε καλύτερα αν βγούμε από το ευρώ....

Κινδυνεύουμε να χάσουμε τις δουλειές μας ειδικά ο άντρας μου που είναι τραπεζικός. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Σας φιλώ όλες χχχχχχχχχχχχχ

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...