Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ναι ρε κοριτσι αλλα δεν μπορουμε να ζηταμε θαυματα. Πριν 15 χρονια λιγες απο εμας θα ειχαν καν την ελπιδα να αποκτησουν παιδακι. Μην ξεχνας οτι ειμαστε για καποιο λογο (εμεις η ο συζυγος) επιβεβεβαρυμενες απο τη φυση επομενως οταν διαβαινουμε τις πορτες αυτων των ιατρειων δεν μπορουμε ξαφνικα το προβλημα που εχουμε σαν ζευγαρι να φορτωνεται στο γιατρο. Δεν λεω, υπαρχει πολυ χρημα στον κυκλωμα και πολλοι ειναι γλοιωδεις.. αυτοι ομως φαινονται απο την αρχη και κανεις δεν μας υποχρεωνει να μεινουμε σε αυτους. Καλως η κακως στην Ελλαδα αυτη η αγορα σφιζει απο γιατρους και μπορει κανεις να επιλεξει. Εγω δεν λεω ημουν και τυχερη γιατι με την πρωτη εκανα το γιο μου αλλα γεννησα προωρα... πιστευεις οτι φταει ο γιατρος της εξωσωματικης; δεν φταιει αυτος αλλα οι μεθοδοι ειναι τετοιες που μπορει να εχουν τετοιες συνεπειες.. αυτο δεν στο κρυβει κανεις. Σε ενημερωνουν και για κινδυνους προωροτητας αλλα και για το τι κινδυνους εχουμε κι εμεις οι ιδιες απο τα φαρμακα... Ειμαι μαζι σου στο οτι υπαρχουν πολλοι που νοιαζονται μονο για το χρημα αλλα διαφωνω στο να μετατοπιζουμε το προβλημα απο εμας σε εναν τριτο που εφαρμοζει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας για να μας βοηθησει. Και δυστυχως ειναι και ενα παιχνιδι στατιστικης, σε καποιες καθεται αμεσως σε αλλες οχι. Ακομα και και με φυσιολογικο τροπο να πας παλι οι πιθανοτητες συλληψης ανα κυκλο ειναι περιπου 25%. Οσο για τις αποβολες παρα πολλες απο τις φυσιολογικες συλληψεις καταληγουν ομοιως απλως εκεινες οι κοπελες μεχρι να αντιληφθουν οτι ειναι εγκυες πιθανο να εχει ληξει ηδη η εγκυμοσυνη. Πχ αν την τριτη που εχω υπερηχο μου πει οτι δεν περπαταει, τοτε αν η συλληψη ητνα φυσιολογικη ουτε καν θα ειχα ιδεα οτι ειμαι εγκυος...! ολα θα ειχαν συμβει εν απουσια μου.

Σαν συμπερασμα αυτο που θελω να πω ειναι ψαξτε να δειτε ποιος γιατρος σας ταιριαζει. Δεν ειναι απαραιτητο να παμε στο πρωτο ονομα της αγορας μονο και μονο επειδη βγαινει στην τηλεοραση η γιατι εχουν κουραρει διασημα ζευγαρια.. υπαρχουν εξαιρετικοι επιστημονες.

Και κάτι ακόμα, στην περίπτωση μου δεν θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει καν σε εμβρυομεταφορά αφού τα έμβρυα ήταν καταδικασμένα, για πιο λόγω ακριβώς λοιπόν μου πήραν τα 1500? για την εμβρυομεταφορα?

Είναι ρητορική η ερώτηση, την απάντηση την ξέρω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Koritsaki mou exeis apolito dikaio. Nomizo auto pou thelei na pei I pink hat einai oti den mporoun na kanoun Kai thaumata oi giatroi Kai se auto exei dikaio. Mporoun omos na einai pio anthropinoi Kai pio eilikrineis apenanti mas. Na min mas vlepoun mono San lefta Kai na katalavoun oti den kanoun apla ena epaggelma alla ena leitourgima. Ego thimamai prin akomi pantreuto o giatros pou eixa ousiastika me ediokse dioti den anemene kerdos apo mena ,egkimosini ktl. Hmoun Mia kopela moni tis Kai den eixe Ora na xanei Gia aples mikitiaseis. Mou kakofanike tote alla telika itan eilikrineis Kai mou vgike se kalo, dioti Tora vrika ton giatro mou Kai den ton allazo.

Koritsia apo tin arxi ipostirizo na pernoume Kai alles gnomes. Girisa paaara pollous giatrous mexri na katalikso. Na exeis ena giatro pou nanai anthropinos Kai na empisteuesai einai to kleidi, telos!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Koritsaki mou exeis apolito dikaio. Nomizo auto pou thelei na pei I pink hat einai oti den mporoun na kanoun Kai thaumata oi giatroi Kai se auto exei dikaio. Mporoun omos na einai pio anthropinoi Kai pio eilikrineis apenanti mas. Na min mas vlepoun mono San lefta Kai na katalavoun oti den kanoun apla ena epaggelma alla ena leitourgima. Ego thimamai prin akomi pantreuto o giatros pou eixa ousiastika me ediokse dioti den anemene kerdos apo mena ,egkimosini ktl. Hmoun Mia kopela moni tis Kai den eixe Ora na xanei Gia aples mikitiaseis. Mou kakofanike tote alla telika itan eilikrineis Kai mou vgike se kalo, dioti Tora vrika ton giatro mou Kai den ton allazo.

Koritsia apo tin arxi ipostirizo na pernoume Kai alles gnomes. Girisa paaara pollous giatrous mexri na katalikso. Na exeis ena giatro pou nanai anthropinos Kai na empisteuesai einai to kleidi, telos!

Κοριτσάκι μου δεν θυμώνω με την pink hat, θυμώνω με τον εαυτό μου που η λαχτάρα μου για την απόκτηση ενός παιδιού με έχει ρήξει σε λάθος μονοπάτια και με έχει κάνει να εμπιστευτώ τους λάθος ανθρώπους.Να είσαι σίγουρη ότι δεν ζητάω θαυματα αλλά ειλικρίνια.Δεν αντεχω άλλο να πηγαίνω στους γιατρούς και να το παίζουνε ξερόλες ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν εντοπίσει καν το πρόβλημα.Ας πόυμε και τι σημασία έχει αν δεν κατεβάζω πολλά ωάρια στην διέγερση αφου το σπέρμα θα μου τα καταστρέψει έτσι και αλλίώς είτε πολλά είτε λίγα?Δεν πρέπει όσο το δυνατόν να περιορίσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας?Πόσες εξωσωματικές πρέπει να κάνω για να πετύχω τον σκοπό μου?

Αφήστε με ρε κορίτσια είμαι πολύ απογοητευμένη και το χειρότερο, δεν ξέρω αν μπορώ να ξαναεμπιστευτώ...

I81rp3.png

Και κάτι ακόμα, στην περίπτωση μου δεν θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει καν σε εμβρυομεταφορά αφού τα έμβρυα ήταν καταδικασμένα, για πιο λόγω ακριβώς λοιπόν μου πήραν τα 1500? για την εμβρυομεταφορα?

Είναι ρητορική η ερώτηση, την απάντηση την ξέρω...

Αναστασια μου μη με παρεξηγειες. Καμια φορα δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι αν ειναι καταδικασμενα η οχι. Δυστυχως η επστημη της εξωσωματικης δεν εχει λυμενα ολα τα θεματα. Δεν ειναι μια επεμβαση σκωλικοειδητιδας που ξερουν να κανουν ολοι. ΑΚομα και σημερα η εγκυμοσυνη εχει παρα πολλα κρυμμενα μυστικα. πχ εμενα για την προωροτητα του παιδιου μου κανεις δεν μπορεσε να μου δωσει μια απαντηση. Δεν ξερουν. Δεν υπαρχουν δεδομενα να μου απαντησουν.

Δεν ξερω γιατι επελεξαν να προχωρησεις την δικη σου μεταφορα. Ισως σου εβαλαν αυτα γιατι εκανες ενα κυκλο, πηρες φαρμακα και απο το να τον ακυρωσουνε εντελως ειπαν να προσπαθησουν. Εμενα στην προηγουμενη με τα κατεψυγμενα το ενα απο τα τρια δεν ηταν καλο και με ρωτησε αν ηθελα η οχι να το βαλω. Ειπα οχι.

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι δυσκολο να βρεις καλο γιατρο. Κι εγω πριν ξεκινησω ειδα 2-3 και απογητευτηκα..Μαλιστα ενας με εβαλε κι εκανα ενα καρο πανακριβες εξετασεις που δεν χρειαζονταν σε τιποτα απολυτως...! Φαντασου, με το καλημερα, κι ενω ξεκαθαρα δεν ειχα εγω το θεμα εκανα ξαφνικα εξετασεις λες και ειχα αποβαλλει 5-6 φορες! ετσι χωρις λογο.

Εφυγα, και εψαξα αλλου και μονο οταν ενιωσα ανετα με καποιον ειπα οκ εδω ειμαστε...

kOZcp3.png

Αναστασια μου μη με παρεξηγειες. Καμια φορα δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι αν ειναι καταδικασμενα η οχι. Δυστυχως η επστημη της εξωσωματικης δεν εχει λυμενα ολα τα θεματα. Δεν ειναι μια επεμβαση σκωλικοειδητιδας που ξερουν να κανουν ολοι. ΑΚομα και σημερα η εγκυμοσυνη εχει παρα πολλα κρυμμενα μυστικα. πχ εμενα για την προωροτητα του παιδιου μου κανεις δεν μπορεσε να μου δωσει μια απαντηση. Δεν ξερουν. Δεν υπαρχουν δεδομενα να μου απαντησουν.

Δεν ξερω γιατι επελεξαν να προχωρησεις την δικη σου μεταφορα. Ισως σου εβαλαν αυτα γιατι εκανες ενα κυκλο, πηρες φαρμακα και απο το να τον ακυρωσουνε εντελως ειπαν να προσπαθησουν. Εμενα στην προηγουμενη με τα κατεψυγμενα το ενα απο τα τρια δεν ηταν καλο και με ρωτησε αν ηθελα η οχι να το βαλω. Ειπα οχι.

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι δυσκολο να βρεις καλο γιατρο. Κι εγω πριν ξεκινησω ειδα 2-3 και απογητευτηκα..Μαλιστα ενας με εβαλε κι εκανα ενα καρο πανακριβες εξετασεις που δεν χρειαζονταν σε τιποτα απολυτως...! Φαντασου, με το καλημερα, κι ενω ξεκαθαρα δεν ειχα εγω το θεμα εκανα ξαφνικα εξετασεις λες και ειχα αποβαλλει 5-6 φορες! ετσι χωρις λογο.

Εφυγα, και εψαξα αλλου και μονο οταν ενιωσα ανετα με καποιον ειπα οκ εδω ειμαστε...

Τα εμβρυακια μου από ότι μου είπε ο Τσίλι κάνανε μπαμ, όταν μου έδειξε πως έπρεπε να είναι μέχρι και εγώ που δεν είμαι ειδικός έπαθα σοκ...Θα δω ρε κοριτσάκι τι θα κάνω, γενικώς δεν είμαι μίζερος άνθρωπος και αυτό είναι που μου τη σπάει πιο πολύ ότι με έχουν κάνει να χάσω την αισιόδοξία μου.

Φιλάκια πολλά μπουμπούδες μου, πάω για γουτσου γούτσου...ποιός ξέρει μπορει να είναι η τυχερή μου;););)

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, sorry για την απουσία σήμερα, άλλα ώρα τα κατάφερα...

Έχετε δίκιο σε ότι λέτε και εύχομαι με το site που φτιάχνει η Λαμπρινή να μπορέσουμε έστω και λίγο να βοηθηθούμε αλλά και να βοηθήσουμε όσες κοπέλες ταλαιπωρούνται σε κάποιους που αποφάσισαν να γίνουν γιατροί μόνο για τα λεφτά και όχι για να βοηθάνε κόσμο. Μέσα από εδώ είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνομαι πόσο τυχερή ήμουνα στην 1η προσπάθεια. Το καταλάβαινα ότι πήγαινε πολύ μηχανικά το πράγμα, ήμουνα και μακρυά, αλλά δεν ήξερα και παρολαυτά ήμουνα τυχερή. Κάπως έτσι πήγε και η 2η προσπάθεια αλλά σε αυτή δεν είμασταν τυχεροί. Είμαι σίγουρη ότι άμα πάρω ηλέφωνο αυριο στο κέντρο και μιλήσω με το γιατρό δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάται τίποτα. Ούτε καν το όνομα μας. Anyway το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά όλα τα κορίτσια που ταλαιπωρούνται και δεν έχουν φτάσει μέχρι το τέλος ούτε μία φορά.

ΑΝΙΤΑΚΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ πηγαίνετε αγάπες μου και στο γιατρό της Λαμπρινής μαζί της, και πάρτε και τα άλλα κορίτσια και εύχομαι να είναι αυτός που θα σας οδηγήσει στο τέλος της ταλαιπωρίας. Όλες το αξίζουμε και θα τα καταφέρουμε. Το Χριστινάκη βίωσε τη χειρότερη μορφή της αποτυχίας και αυτό μας στεναχώρησε όλες και μας έκανε να αμφισβητήσουμε πολλά αλλά και να προβληματιστούμε για να σταματήσουμε να είμαστε θύματα..

Εγραψά πολλά και ίσως σας κούρασα αλλά ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ...

cOiVp2.png

Δυστυχώς κορίτσια δεν είναι εύκολος ο δρόμος.Υπάρχουν γιατροί καλοί και κακοί σε όλες τις ειδικότητες,όπως άλλωστε και σε όλα τα επαγγέλματα.Το θέμα είναι ότι αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο και είναι λογικό να νιώθουμε από τη μια αδικημένες από τη φύση και από την άλλη χαντακωμένες από γιατρούς που δεν πρόσεξαν ή δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.Εγώ έχω καταλάβει από όλες αυτές τις ιστορίες ότι θέλει πολύ κουράγιο και πολλή δύναμη.Δεν ξέρω γιατί έτυχε σε εμάς,αλλά έτυχε και πρέπει να το πολεμήσουμε.

Σ'αυτό το σημείο θέλω να σας ευχαριστήσω όλες μέσα από την καρδιά μου γιατί μου δίνετε θετική ενέργεια,παρά τις αποτυχίες,και πολλή δύναμη.Πριν λίγο καιρό αν άκουγα για εγκυμοσύνη κάποιου γνωστού μου(και κυρίως τυχαία)γινόμουν ράκος.Έλεγα γιατί Θεέ μου όχι και σε μένα?Χθες έμαθα συμπτωματικά για μια γνωστή μου ότι είναι έγκυος.Είναι πολύ νέα,ακόμα σπουδάζει και η σχέση της είναι μόνο 2 μήνων με το αγόρι της.Και εκείνος δουλεύει part time.Είναι η πρώτη φορά ύστερα από καιρό που δεν ένιωσα αυτό το συναίσθημα και το πιστεύω ακράδαντα ότι εσείς είστε η αιτία για αυτή την ψυχολογική μου αλλαγή.Και σας ευχαριστώ ξανά όλες μέσα από την καρδιά μου γι'αυτό.

Χριστινάκι μου κουράγιο.Θα είναι δύσκολη μέρα η αυριανή,αλλά ελπίζω σύντομα να επουλωθούν οι πληγές σου(οι ψυχολογικές κυρίως) κοπέλα μου.Ό,τι θες είμαστε εδώ για σένα.Σε αγαπώ πολύ και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

Καλημέρα στην πιο ουσιαστικη παρεα της ζωής μου!

Χριστινακι κουραγιο για σήμερα μακαρι να γίνει το θαυμα σύντομα και να εχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Κοριτσια τι να πω κι εγω με το θεμα γιατρου θα συμφωνήσω με την Pink hat ειπαμε δεν ειναι θεοι αλλα ενα καλο εμβρυολογικο εργαστήριο και ενας ανθρώπινος γιατρος που να μπορει να δει εξειδικευμενα το θεμα επιβαλλεται. Εγω οταν πήγα στο γιατρο που ειμαι στην αρχη μου ειχε κακοφανει που απλα ξεφύλισσε το ιστορικό μου και ξεκινησαμε αμεσως βεβαια είχα ήδη ξεκινήσει τα φαρμακα αφου ειχα φύγει απο αλλο γιατρο οταν τον ρώτησα γιατι δεν ειδε το ιστορικο διεξοδικά μου ειπε η καθε διέγερση ειναι διαφορετική το μυστικό ειναι να παρακολουθείς τα ωάρια να μεγαλώνουν ομοιομορφα και να μην φουσκωσουν ξαφνικά οσο για το σπέρμα ειναι ευκολο μου ειχε πει.

Τι να πω ο Αρκουλής ειναι παμε να τον δειτε αλλα μπορει να μην σας ταιριαζει εννοειται οτι εγω κανω δευτερο παιδι μαζί του και βλεπω πολλες επιτυχίες εκει και μαλιστα εγω δεν ημουν κι ευκολη περιπτωση μπειτε και στο site ΜΙΤΩΣΗ να δειτε αναλυτικα.

Χθες πήγε μια κοπελα που εχει κανει 8 αποτυχημένες στον Σφακιανούδη στο γεννημα του παντου και εμεινε παρα πολύ ευχαριστημένη ειπε οτι την εξεταζε μια ωρα και εγραφε το ιστορικό της αναλυτικα σε αρχειο μου εκανε καλή εντύπωση ειναι νεος 38αρης εχετε τίποτα ακουστα? θα δουμε πως θα εξελιχθει η περιπτωση της και θα τον εχουμε κι αυτον στα υποψιν μας. Βεβαια ειχα πεσει κι εγω σε εναν που με ειχε κανει κόσκινο τον Καπ....ιο εγραφε εγραφε εγραφε διαβαζε ο καημενος πολύ καλος ανθρωπος αλλα εμενα με καθυστερησε 6 μήνες χωρις αποτελεσμα στο τελος κουραστηκα κι εφυγα ολο κατι μου εβρισκε.

Θα φυγω για 3ημερο στο Κιατο θα τα πουμε Δευτερα απογευμα να εισαστε φρόνιμες και καλα κορίτσια το ΣΚΔ χι χι χι.

Αναστασια μου σε καταλαβαινω κι εγω φοβομουν πολύ να εμπιστευτω τους γιατρους κι ακομα δεν λεω οτι εμπιστευομαι απολυτα αλλα τοτε ημουν τοσο απελπισμενη κι ειπα παναγιτσα μου φωτισε με να βρω το σωστο γιατρο που εγω θα τα καταφερω κι εγινε. πιστευω πολύ στην Παναγια μας για αυτο πρεπει να παρακαλαμε συνεχεια και εκεινη θα μας ακουσει ειναι σίγουρο.

Πολλα φιλια!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα αγάπες μου,

Χριστινάκι μου, καλό κουράγιο για σήμερα, σίγουρα είναι απο τις πιο δύσκολες καταστάσεις, η σκέψη μου είναι δίπλα σου. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και εύχομαι στο διάστημα που θα ακολουθήσει να αφήσεις πίσω σωματικές και ψυχικές πληγές, να συνεχίσεις δυνατή και να έρθει το μικρό σου θαυματάκι απο μόνο του.

Αχχχ βρε κοριτσάρες μου πόσο δίκιο έχετε με τους γιατρούς, όλες όμως, και η εκμετάλλευση υπάρχει και θαύματα δεν κάνουν και εκμεταλλεύονται τον πόνο μας. Όλα μέσα είναι και δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Εγω απο εχθές έχω τους κλασικούς πόνους περιόδου στη μέση, χωρίς πρησμένο στήθος όμως, το βλέπω προς το 0 κλείνω.

Anyway, οτι αποφασίσει ο Θεούλης, εξάλλου, νομίζω σας το ξαναείπα, αν δεν έρθει έτσι ένα δικό μου παιδάκι, θα κοιτάξω να υιοθετήσω.

Δεν ξέρω την άποψη σας για αυτό, αλλά εγώ πιστεύω πως μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει το παιδί μα και αυτή που το μεγαλώνει.

Δεν ξέρω μπορεί αυτό να είναι το σχέδιο του Θεού για μένα....

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια....

Υ.Γ. εεεεεεεε και επειδή βλέπω οτι πέσαμε..... ήρθε η ώρα να ξαναανεβούμε.... (το λέω εγώ που είμαι μια έτσι και μια γουβέτσι)

Άντε έξω έχει και ήλιο, την υγεία μας την έχουμε και ο Θεός έχει για όλες μας ένα σχέδιο, μην το βάζετε κάτω.....

"Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις αλλά και για πράγματα που μπορείς να αλλάξεις"

url]

Διαφημίσεις

καλημέρα αγάπες μου,

Χριστινάκι μου, καλό κουράγιο για σήμερα, σίγουρα είναι απο τις πιο δύσκολες καταστάσεις, η σκέψη μου είναι δίπλα σου. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και εύχομαι στο διάστημα που θα ακολουθήσει να αφήσεις πίσω σωματικές και ψυχικές πληγές, να συνεχίσεις δυνατή και να έρθει το μικρό σου θαυματάκι απο μόνο του.

Αχχχ βρε κοριτσάρες μου πόσο δίκιο έχετε με τους γιατρούς, όλες όμως, και η εκμετάλλευση υπάρχει και θαύματα δεν κάνουν και εκμεταλλεύονται τον πόνο μας. Όλα μέσα είναι και δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Εγω απο εχθές έχω τους κλασικούς πόνους περιόδου στη μέση, χωρίς πρησμένο στήθος όμως, το βλέπω προς το 0 κλείνω.

Anyway, οτι αποφασίσει ο Θεούλης, εξάλλου, νομίζω σας το ξαναείπα, αν δεν έρθει έτσι ένα δικό μου παιδάκι, θα κοιτάξω να υιοθετήσω.

Δεν ξέρω την άποψη σας για αυτό, αλλά εγώ πιστεύω πως μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει το παιδί μα και αυτή που το μεγαλώνει.

Δεν ξέρω μπορεί αυτό να είναι το σχέδιο του Θεού για μένα....

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια....

Υ.Γ. εεεεεεεε και επειδή βλέπω οτι πέσαμε..... ήρθε η ώρα να ξαναανεβούμε.... (το λέω εγώ που είμαι μια έτσι και μια γουβέτσι)

Άντε έξω έχει και ήλιο, την υγεία μας την έχουμε και ο Θεός έχει για όλες μας ένα σχέδιο, μην το βάζετε κάτω.....

"Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις αλλά και για πράγματα που μπορείς να αλλάξεις"

οι πονοι περιοδου χωρις πρηξιμο στο στηθος μπορει να ειναι και καλο. Κι εγω αυτα τα συμπτωματα ειχα. Το στηθος αρχιζει να πρηζεται σιγα σιγα γι αυτο δεν το νιωθεις ακομα. Και μαλιστα και απο την προηγουμενη εμπειρια μου το πριξημο ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο τις περιοδου.

Για την υιοθεσια συμφωνω μαζι σου. Υπάρχουν πολλά δυστυχισμενα παιδακια που ισως να μπορεσεις να τους προσφερεις την αγαπη που ζητανε. Μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει τα παιδια, που ειναι διπλα σε καθε στραβοπατημα (κυριολεκτικα και μεταφορικα), που ξενυχταει οταν ειναι αρρωστο, που θα μοιραστει ολες τις χαρες τους...

αντε συμφωνω εχει υπεροχη μερα, ενα τριημερο μπροστα μας και ολα καλα. Σας φιλω ολες κι ας διαφωνησαμε κι λιγακι.. ελπιζω να μη μου θυμωσεις Αναστασακι μου.

kOZcp3.png

οι πονοι περιοδου χωρις πρηξιμο στο στηθος μπορει να ειναι και καλο. Κι εγω αυτα τα συμπτωματα ειχα. Το στηθος αρχιζει να πρηζεται σιγα σιγα γι αυτο δεν το νιωθεις ακομα. Και μαλιστα και απο την προηγουμενη εμπειρια μου το πριξημο ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο τις περιοδου.

Για την υιοθεσια συμφωνω μαζι σου. Υπάρχουν πολλά δυστυχισμενα παιδακια που ισως να μπορεσεις να τους προσφερεις την αγαπη που ζητανε. Μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει τα παιδια, που ειναι διπλα σε καθε στραβοπατημα (κυριολεκτικα και μεταφορικα), που ξενυχταει οταν ειναι αρρωστο, που θα μοιραστει ολες τις χαρες τους...

αντε συμφωνω εχει υπεροχη μερα, ενα τριημερο μπροστα μας και ολα καλα. Σας φιλω ολες κι ας διαφωνησαμε κι λιγακι.. ελπιζω να μη μου θυμωσεις Αναστασακι μου.

Καλημέρα μπουμπούδες μου....

σιγά μη σου θύμωσω κοριτσάκι...Σ'αγαπώ πολύ.

Κοριτσάκια θα τα πούμε κατά το μεσημέρι γίνεται χαμός στη δουλειά...

I81rp3.png

μακάρι να είναι καλό σημάδι, μα επειδή δεν νιώθω τίποτα άλλο, προσπαθώ να προετοιμάζομαι και για το αρνητικό αποτέλεσμα, εξάλλου οτι ήταν να γίνει έχει ήδη γίνει.

Το θέμα της υιοθεσίας το σκέφτομαι απο πολύ μικρή χωρίς τότε να ξέρω κάτι για το πως θα μου τα έφερνε η ζωή τώρα....

Στις 26 δεν πας για υπέρηχο ? Αντε να δεις το σποράκι σου με το καλό....

να μας πεις πόσο ομορφούλι είναι....

url]

Καλημέρα μπουμπούδες μου....

σιγά μη σου θύμωσω κοριτσάκι...Σ'αγαπώ πολύ.

Κοριτσάκια θα τα πούμε κατά το μεσημέρι γίνεται χαμός στη δουλειά...

καλημέρα.... και σήμερα δουλεύεις?

εεεε άντε φύγε πάρε άδεια, αλλά ξέχασα έκανες εχθές γουτσου γουτσου...

Αντε καλά αποτελέσματα....;)

url]

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Χριστινάκι μου από καρδιάς να σου ευχηθώ κουράγιο και όταν ηρεμήσεις κοριτσάρα μου λίγο εδώ θα είμαστε.Σε σκέφτομαι συνέχεια.Σου στέλνω την αγκαλιά μου.

Αναστασία μου στεναχωριέμαι να σε ακούω έτσι.Κοριτσάκι μου καταλαβαίνω ότι φοβάσαι και έχεις πικραθεί και έχεις απογοητευτεί,όμως πρέπει να συνεχίσεις.Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές όμορφες και άσχημες.Ζήσε τις όμορφες και τις άσχημες μετέτρεψέ τες σε πολύτιμη εμπειρία και γνώση για το μέλλον.Στο τέλος όλα θα πάρουν το δρόμο τους,θα δεις.Κάνε και γούτσου γούτσου και που ξέρεις όλα μπορούν να γίνουν.

zetta και εγώ είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας και το σκεφτόμου και εγώ από μικρό παιδί.Πάντα έλεγα πως θέλω να υιοθετήσω ένα παιδάκι.Και που να ήξερα ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα το έψαχνα πιο σοβαρά το θέμα αυτο.Έχω κάνει μια μικρή εύρευνα και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να υιοθετήσεις ένα παιδί από κάποιο ίδρυμα και κυρίως αν θέτεις κάποιες προυποθέσεις,όπως π.χ. να το θες μωρό και υγιές κλπ.Οπότε έψαξα και βρήκα ότι στην Ελλάδα είναι νόμιμες και οι ιδιωτικές υιοθεσίες,ακολουθώντας φυσικά κάποιους κανόνες.Ίσως να το είχα δρομολογήσει κιόλας παράλληλα με τις προσπάθειές μου να αποκτήσω βιολογικό παιδί,αλλά ο άντρας μου είναι κάπως ανέτοιμος για κάτι τέτοιο,οπότε το έχω παγώσει το θέμα και δεν το έψαξα περισσότερο.Θα δούμε τι θα γίνει με τις δικές μας προσπάθειες και αν δεν μας κάτσει θα το επαναφέρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...