Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ζετακι εσύ χαλαρά,πάρε το θετικό και τα υπόλοιπα άστα σε μας.

Όσο για αυτό που λες roubies εγώ δεν θέλω να το δω έτσι γιατί πραγματικά δεν αντέχω...δεν είμαι καθόλου δυνατή...εχω φρικάρει...

Ανιτάκι εγώ στη θέση σου θα έψαχνα λίγο πιο αναλυτικά το σπέρμα...

Και για τον εαυτό μου έχω αποφασίσει αν δεν έρθει φυσικά θα κρατήσω κατάψυξη τρεις εκσπερματίσεις του συζύγου και θα κάνω μία σπερματέγχυση, τουλάχιστοννθα αφήσω την φύση να επιλέξει αν το σπερματοζωάριο είναι ικανό να γονιμοποιήση το ωάριο.

Αναστασία μου το καταλαβαίνω αυτό που λες απόλυτα.Όμως δυστυχώς την δύναμή μας την ανακαλύπτουμε μέσα από τέτοιες οδυνηρές εμπειρίες.Δυστυχώς.Δεν ξέρω ίσως να έχω και άδικο.Απλά ελπίζω στο τέλος να έχουμε όλες ένα γερό μωράκι.

Διαφημίσεις

Αναστασία μου το καταλαβαίνω αυτό που λες απόλυτα.Όμως δυστυχώς την δύναμή μας την ανακαλύπτουμε μέσα από τέτοιες οδυνηρές εμπειρίες.Δυστυχώς.Δεν ξέρω ίσως να έχω και άδικο.Απλά ελπίζω στο τέλος να έχουμε όλες ένα γερό μωράκι.

Ξέρεις πόσο πολύ το θέλω να κάνουμε όλες ένα μωράκι?Πάρα πολύ.Και άντε σου λέω εγώ τη δύναμη την βρίσκουμε...είναι όμως και ένα οικονομικό στη μέση το οποίο από ότι έχω καταλάβει για όλες μας δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρό...Αν είχα τα χρηματα μπορεί και να την πάλευα όμως έχω και το άγχος κάθε φορά για το πως θα βρω τα χρήματα να ξαναπροσπαθήσω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ξέρεις πόσο πολύ το θέλω να κάνουμε όλες ένα μωράκι?Πάρα πολύ.Και άντε σου λέω εγώ τη δύναμη την βρίσκουμε...είναι όμως και ένα οικονομικό στη μέση το οποίο από ότι έχω καταλάβει για όλες μας δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρό...Αν είχα τα χρηματα μπορεί και να την πάλευα όμως έχω και το άγχος κάθε φορά για το πως θα βρω τα χρήματα να ξαναπροσπαθήσω...

Πόσο δίκιο έχεις!!!Το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς μας αγχώνει ακόμη περισσότερο!Τι να πω,ας κοιτάξει λίγο ο καλός Θεούλης και από τη δική μας γειτονιά και να μας βοηθήσει.

Τι να πω ρε κοριτσια...λετε τελικα τα φαρμακα να κανουν κακο?

Παντως ξερω οτι στο ενδομητριο κανουν πολλες φορες....

Σας το χω πει οτι και μεις σκεφτομαστε για φυσικους κυκλους....ΔΕν ξερω αν θελω να παρω αλλα φαρμακα...:( Διαβαζα προχθες οτι η κορομηλα ειχε κανει απανωτες εξωσωματικες και δω και στο εξωτερικο και ξερετε ολες τι ασθενεια εμφανισε η γυναικα...Μπορει να μην ηταν απο αυτο και δε το λεω για να τρομοκρατηθουμε αλλα ρε κοριτσια ο καθε μ.... γιατρος δε μας δινει σημασια, μας κανει χωρις λογο ποσες προσπαθειες και μεις γεμιζουμε φαρμακα....και τελικα βλεπεις θετικη χοριακη αλλα ποτε δεν ξερεις αν θα το χασεις στην πορεια...Πολλες ανεμβρυικες και πολλες χρωμοσωμικες ανωμαλιες..Κατι πρεπει να φταίει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΟΥΦΦΦΦ....ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Πόσο δίκιο έχεις!!!Το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς μας αγχώνει ακόμη περισσότερο!Τι να πω,ας κοιτάξει λίγο ο καλός Θεούλης και από τη δική μας γειτονιά και να μας βοηθήσει.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 2000-3000 ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ..!!!!!!!!1

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...!!!!!!

Σωστο!

Ειναι το οικονομικό αλλα ειναι και ηλικία....Πολλά χρήματα ρε κορίτσια μια εξωσωματικη...και να ξερες οτι στην 2η - 3η θα το πιασεις οκ...εδω δεν ξερεις ποσο θα παει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Min mou agxonese se parakalwww ...

I koliti mou ekane enan kouklo sta 42 tis, me poles prospathies. Ipirxan mines pou den evgaze oario kan. Me farmaka ekane kai evgale ena.

Tora einai 44 kai prospathei gia deutero ...

Oles tha ginoume MANES !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Min mou agxonese se parakalwww ...

I koliti mou ekane enan kouklo sta 42 tis, me poles prospathies. Ipirxan mines pou den evgaze oario kan. Me farmaka ekane kai evgale ena.

Tora einai 44 kai prospathei gia deutero ...

Oles tha ginoume MANES !!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ DADA MOY..!!!!!!!!!!!!!!!

Γι' αυτό λέω ρε κορίτσια αν μαζευτούμε και πάμε όλες σε έναν γιατρό μπορεί και καλύτερο οικονομικό να πετύχουμε και καλύτερη αντιμετώπιση...

ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ DNA ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ Ή ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΕΜΒΡΙΩΝ..!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ..!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ DNA ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ Ή ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΕΜΒΡΙΩΝ..!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ..!!!!!

Εμείς καναμε κατατμηση πριν την 3η προσπάθεια..βγηκε οτι δεν εχουμε...

Μας το ζητησαν επειδη τα ωράρια μας 3ημερων τα περισσοτερα ειχαν 4 με 5 διαιρέσεις...μας ειπαν λοιπόν οτι απο την 3η ημερα διαιρέσεων και μετα εμφανιζεται στο εμβρυο ποιο εντονα και ο πατρικος παραγοντας, αρα πιθανον να μην συνεχιζουν τις διαιρεσεις λογω σπερματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εμείς καναμε κατατμηση πριν την 3η προσπάθεια..βγηκε οτι δεν εχουμε...

Μας το ζητησαν επειδη τα ωράρια μας 3ημερων τα περισσοτερα ειχαν 4 με 5 διαιρέσεις...μας ειπαν λοιπόν οτι απο την 3η ημερα διαιρέσεων και μετα εμφανιζεται στο εμβρυο ποιο εντονα και ο πατρικος παραγοντας, αρα πιθανον να μην συνεχιζουν τις διαιρεσεις λογω σπερματος...

Με πρόλαβες κοριτσάκι και εγώ αυτό ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλόι παράγοντες που επιρεάζουν το σπέρμα όπως η κατάτμηση Dna, μικρόβια που δεν αφήνουν τα ωάρια να κάνουν καλές διαιρέσεις με αποτέλεσμα παλλίνδρομες κυήσεις και μη εμφύτευση.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...