Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ασε ρε Ανιτάκι έχω σκάσει...τα έχω παρει κρανίο...ακούω αυτά που γίνονται και τρέμω για εξωσωματική...

ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ..!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..??????????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ..!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..??????????????

Να πάμε όλες μαζί στον γιατρό της λαμπριβής?Λαμπρινή τι λες? θα τα καταφέρει ο γιατρός σου ή θα τον αποτρελάνουμε τον άνθρωπο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ma ti ginete ;;;

Den mporo na katalavo ... Mipos ta oaria pou vgazoume den einai kai poli kala logo pou pernoume tosa farmaka kai ginete auto ;;; Ti na pw ;;;

Mipos na kanoume oles me fisiko kiklo, na mazevoume 3-4 mines kai na ta vazoume mono ta dika mas ;;;

Egw tha paw ayrio sto giatro kai tha tou to protino auto. Fovame ...

Koritsia i rodo pou einai ;;; kelly ;;;

Yv7Sp2.png

Να πάμε όλες μαζί στον γιατρό της λαμπριβής?Λαμπρινή τι λες? θα τα καταφέρει ο γιατρός σου ή θα τον αποτρελάνουμε τον άνθρωπο?

ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΜΕ.....!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ma ti ginete ;;;

Den mporo na katalavo ... Mipos ta oaria pou vgazoume den einai kai poli kala logo pou pernoume tosa farmaka kai ginete auto ;;; Ti na pw ;;;

Mipos na kanoume oles me fisiko kiklo, na mazevoume 3-4 mines kai na ta vazoume mono ta dika mas ;;;

Egw tha paw ayrio sto giatro kai tha tou to protino auto. Fovame ...

Koritsia i rodo pou einai ;;; kelly ;;;

Οχι ρε dadaki δεν νομίζω ότι ευθύνονται για όλα τα ωάρια μας...Εμένα ο Τσίλι μου το είπε καθαρά, τις περισσότερες φορές για την μη εμφύτευση ή τη συνέχιση της εγκυμοσύνης την μεγαλήτερη ευθύνη την έχει το σπέρμα.Το σπερμα μπορει να είναι καλό σε όγο, σε αριθμό και σε κινητικότητα αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που το επιρεάζουν.

Λαμπρινή κλείσε ραντεβού να πάμε όλες μαζι.

I81rp3.png

Οχι ρε dadaki δεν νομίζω ότι ευθύνονται για όλα τα ωάρια μας...Εμένα ο Τσίλι μου το είπε καθαρά, τις περισσότερες φορές για την μη εμφύτευση ή τη συνέχιση της εγκυμοσύνης την μεγαλήτερη ευθύνη την έχει το σπέρμα.Το σπερμα μπορει να είναι καλό σε όγο, σε αριθμό και σε κινητικότητα αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που το επιρεάζουν.

Λαμπρινή κλείσε ραντεβού να πάμε όλες μαζι.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΤΜΙΣΗ DNA ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.??????????

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..???????

Ρε κορίτσια δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό!!!!Τι θα πει χρωμοσωμικές ανωμαλίες?Δεν ήταν καλά τα ωάρια,δεν ήταν καλό το σπέρμα?Τι προκαλέι αυτές τις ανωμαλίες?Καταλαβαίνω ότι και σε μια εγκυμοσύνη με τον φυσικό τρόπο παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα,αλλά βλέπω ότι στις εξωσωματικές είναι περισσότερα.Άρα ποιός φταίει γι'αυτό?Φταίνε οι γιατροί που δεν επιλέγουν σωστά τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια?Φταίει η φύση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς είτε με τα ωάριά μας είτε οι άντρες μας με τα σπερματοζωάριά τους?Φταίνε όλα αυτά μαζί?Δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι τραβάμε τόσα πολλά,παίρνουμε τόσες απογοητεύσεις για το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου.Για αυτό που η ίδια η φύση επέλεξε να κάνουμε.

Πρέπει όμως ρε κορίτσια παρά τις απογοητεύσεις να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να προσπαθούμε και να νικήσουμε τους φόβους μας.Νομίζω πως δεν έχουμε άλλη επιλογή.Είναι μονόδρομος.Μας αξίζει ρε γαμώτο να γίνουμε γονείς.Ίσως ο Θεός τα δίνει αυτά σε εμάς γιατί ξέρει ότι έχουμε τις αντοχές να ανταπεξέλθουμε,ενώ άλλοι όχι.Τι να πω.Τώρα τελευταία έτσι έχω αρχίσει να σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι καλημέρα δηλαδη που διαβασα τα νεα της Χριστινας και εγινα κομματια, δεν μπορω να πω τίποτα το εχω περάσει στην πρωτη εξωσωματική με τα δίδυμα που χαιρόμουν και μετα αρχισε να πεφτει η χοριακή και μετα να ανεβαινει και μετα τα είδα με τα ίδια μου τα ματια στη λεκάνη, για αυτο σας λεω τα χω δει ολα... ομως δεν λύγισα εκλαιγα χτυπιομουν εβριζα παθαινα καταθλιψη και μετα απο μια δυο μερες ελεγα δεν γινεται αυτο να συμβαινει σε μενα δεν πίστεψα ουτε λεπτο οτι δεν θα τα καταφερω ακόμα κι οταν ο γιατρος του Ελενας μου ειπε καλα τι ήρθες να κάνεις εξωσωματική αφου δεν εχεις ωάρια εισαι κουφια... ξαναπροσπάθησα η καημένη και απετυχα και παλι ξανα αλλα τωρα ειδατε το αποτελεσμα με επιμονη και υπομονη το πετυχα τελικα και με τα τελευταια ωαρια που ειχα κανω και το αδερφακι. Χριστινα μακαρι να μην ειχαν ερθει ετσι τα πραγματα αλλα ειμαι σίγουρη οτι θα τα θυμάσαι ολα αυτα σαν ενα κακο ονειρο που περασε μολις πάρεις το μωρακι σου αγκαλια γιατι θα το πάρεις ειμαι σίγουρη, ισως δεν ήταν η ωρα τωρα.

Αννιτουλα μου καλη δεν μπορει ολα τα ωαρια μας να ειναι χαλια ακομη κι εγω που ειχα τις χειροτερες τιμές τα καταφερα, αρα παιζουν κι αλλα πραγματα ρολο, λοιπον θα πω στο γιατρο μου να μας δεχτει ολες μαζι θα του πω αφου εισαι τοσο καλος ανθρωπος και ανεχεσαι εμενα θα ερθουμε ολες να μας λύσεις τις απορίες μας ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

ΤΙΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ...

Carouzel μην σκεφτεσαι το ποσα θα κανει παρακαλα μόνο να ειναι γερα και να φερουν το μωρακι σου.

Πολλα φιλια σε ολες. φωναζει η μικρή θα ξαναμπω μετα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα αγάπες μου,

διαβάζω τα σχόλια σας και προβληματίζομαι.

Μετά τα χθεσινά δεν έχω διάθεση για τίποτα.

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες ....

Ζετακι εσύ χαλαρά,πάρε το θετικό και τα υπόλοιπα άστα σε μας.

Όσο για αυτό που λες roubies εγώ δεν θέλω να το δω έτσι γιατί πραγματικά δεν αντέχω...δεν είμαι καθόλου δυνατή...εχω φρικάρει...

Ανιτάκι εγώ στη θέση σου θα έψαχνα λίγο πιο αναλυτικά το σπέρμα...

Και για τον εαυτό μου έχω αποφασίσει αν δεν έρθει φυσικά θα κρατήσω κατάψυξη τρεις εκσπερματίσεις του συζύγου και θα κάνω μία σπερματέγχυση, τουλάχιστοννθα αφήσω την φύση να επιλέξει αν το σπερματοζωάριο είναι ικανό να γονιμοποιήση το ωάριο.

I81rp3.png

Και για αυτό συνήθως η μικρογονιμοποίηση δεν είναι και ότι καλύτερο..

Emis tin proti fora kaname apli IVF kai apo ta 10 gonimopithikan ta 5 kai valame 3. Oxi vlastokistes.

Tin deyteri kaname ICSI kai apo ta 9 gonipomithikan pali ta 5.

Dld, oxi kai foveri diafora ...

Yv7Sp2.png

Κορίτσια πρέπει να βρούμε γιατρό που να υποστηρίζει περισσότερο φυσικούς τρόπους...Τι να το κάνω να πάρω μια θετική χοριακή και μετά να τραβήξω τον αλίμονο...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...