Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δυστυχως το εμβρυο δεν προχωραει, θα παω για αποξεση το σαββατο.

Πιθανον λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων.

Σταματαω να ασχολουμαι με το θεμα παιδι γιατι κουραστηκα.

Φιλακια σε ολες

Xριστινακι μου ποσο στεναχωρεθηκα. Σε θεωρουσα το παρεάκι μου σε αυτη την περιπετεια. Εισαι ομως τοσο νεα, δεν μπορεις να το βαλεις κατι απο τωρα..προσπαθησε να ανακτησεις τις δυναμεις σου και δεν ειναι αναγκη να γινουν ολα αμεσως. Παρε το χρονο σου και καποια στιγμη θα νιωσεις παλι ετοιμη.. Σημερα εμαθα οτι μια φιλη μου, 38 χρονων, που προσπαθει με εξωσωματικες εδω και 8 χρονια να κανει παιδι ειναι εγκυος... 4 μηνων. Ηταν στο σημειο να τα παρατησει...ολα θα γινουν κουκλα μου. Να ξερεις οτι και αυτα μεσα στο προγραμμα ειναι.. η φυση διαλεγει και ετυχε σε σενα.. Σε φιλω πολυ και σου στελνω την πιο γλυκια αγκαλια

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Φιλακια σε ολες

Κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι πολύ, πρέπει όμως να κάνεις κουράγιο να αναδιοργανωθεις και να βρεις τι έφταιξε, μην το αφήσεις έτσι...

Σου στέλνω την πιο ζεστή μου αγκαλιά και το πιο γλυκό μου φιλί...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Φιλακια σε ολες

Δεν θέλω να γράψω τίποτα....

Λυπάμαι πάρα πολύ, στεναχωριέμαι αφάνταστα.

Σε αγαπώ πολύ και σου στέλνω μια αγκαλιά.

url]

Φιλακια σε ολες

Όχι ρε Χριστινάκη, γιατί ρε γαμώτο. Υποθέτω θα κάνουν βιοψία για να δουν τι μπορεί να έφταιξε. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Εμείς θα είμαστε εδώ για ότι μπορεί να χρειαστείς με μια μεγάλη αγκαλιά και κατανόηση. Όλα θα γίνουν καρδούλα μου...

cOiVp2.png

Φιλακια σε ολες

christine μου λυπαμαι παρα πολυ πραγματικα δεν υπαρχουν λογια...Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια...

RwXQp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακια σε ολες

Μόνο αυτο δεν περίμενα να διαβάσω σήμερα......:(:(:(:(

Εχω στεναχωρεθει ειλικρινα παρα πολυ.......

Αν δεν ειναι σίγουρο μη βιαστεις....δειτε το παλι με τον γιατρο...

Χριστινακι μου.....ειμαστε εδω για οτι θελήσεις..ειτε να μιλησεις ειτε να σιωπήσεις.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

christine μου λυπάμαι πολύ.Πραγματικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.Δεν έχω λόγια κορίτσι μου.Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά.

Ακριβώς αυτο που είπες roubies...και γω δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτα...:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Φιλακια σε ολες

Χριστινάκι μου δεν έχω λόγια.... αγάπη μου γλυκιά μια μεγάλη αγκαλιά... λίγο να μπορούσα να πάρω από τον πόνο σου θα το έκανα... σε φιλώ γλυκά :(:(:(:(:(:(

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Χριστίνα μου δεν το περιμέναμε κι εμείς. Λυπάμαι πολύ, έτσι όπως μας τα λες δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφού αποφασίσατε ήδη την απόξεση. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να σου πω οτιδήποτε, είναι πολύ νωρίς. Το ότι θα γινεις μαμά κάποια στιγμή και σύντομα είναι σίγουρο. Ελπίζω να αναρρωσεις γρήγορα, να περνάς όμορφα και να πάρεις το χρόνο σου για να ετοιμαστείς για νέα προσπάθεια.

Διαφημίσεις

Φιλακια σε ολες

OXIIIIIIIII !!!!! MA GIATTI ;;;;;

Agaph mou stenaxorithika toso polu. Den exo logia ... Sou stelno ena megalo fili kai mia terastia agkalia ...

Perimena to minima sou extes kai fovithika otan den mou estiles tipota ...

Se agapaw poli ...

Yv7Sp2.png

Επεσε το παρεάκι...σνιφ, σνιφ.Κορίτσια τι μαρτύριο είναι αυτό που τραβάμε?Και τι θα τραβήξουμε ακόμα?Εχω αρχίσει και απογοητεύομαι, τελικά ούτε η θετική χοριακή είναι στάνταρ ότι θα σου δώσει το πολυπόθητο μωράκι, ούτε τίποτα.

Πολύ γκαντεμιά...θυμάμαι που πανηγηρίζαμε για τα θετικά αποτελέσματα των κοριτσιών και τώρα μία μία πέρνει το ένα αρνητικό μετά το άλλο.

Κορίτσια πρέπει να οργανωθούμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση.Πρέπει να βρούμε γιατρό που να το λέει η ψυχούλα του...

I81rp3.png

Επεσε το παρεάκι...σνιφ, σνιφ.Κορίτσια τι μαρτύριο είναι αυτό που τραβάμε?Και τι θα τραβήξουμε ακόμα?Εχω αρχίσει και απογοητεύομαι, τελικά ούτε η θετική χοριακή είναι στάνταρ ότι θα σου δώσει το πολυπόθητο μωράκι, ούτε τίποτα.

Πολύ γκαντεμιά...θυμάμαι που πανηγηρίζαμε για τα θετικά αποτελέσματα των κοριτσιών και τώρα μία μία πέρνει το ένα αρνητικό μετά το άλλο.

Κορίτσια πρέπει να οργανωθούμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση.Πρέπει να βρούμε γιατρό που να το λέει η ψυχούλα του...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ SITE Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.....ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΙ.....!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ SITE Η ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.....ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΙ.....!!!!!!!!!!

Ασε ρε Ανιτάκι έχω σκάσει...τα έχω παρει κρανίο...ακούω αυτά που γίνονται και τρέμω για εξωσωματική...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...