Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τις αρβεκαπ τις κανεις για ενδομητριωση,σου κοβεται η περιοδος και φευγει η ενδομητριωση.εγω τις εκανα για κυστες στις ωοθηκες γιατι δεν μπορω να παρω αντισυλιπτικα διοτι καπνιζω.ναι 3 μηνες μου ειπε απο την τελευταια,κοντευω;να δουμε.

Κοριτσάκι μου μακάρι να ξεμπερδέψεις με τις κ@λ@κύστες και να ξεκινήσεις και εσύ τις προσπάθειες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπες μου γλυκιες και ταλαιπωρημενες γεια σας, σας πεθυμησα πολυ πολυ και σας σκεφτομαι. Μπηκα να σας πω ενα γεια, και οτι ειμαι ζωντανη :D και σιγουρα θα ηθελα να ηξερα πως ειστε και ποια τα νεα σας. Θα το εκτιμουσα αν μου γραφατε κατι η καθε μια. Εχει αρκετες μερες να μπω και δεν μπορω να τα διαβασω ολα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτα που συμβαινουν στην Κυπρο μας. Ειμαι και τραπεζικος. Σας αγαπω και σας σκεφτομαι. Αγκαλιτσες κ φιλακια αγαπουλες μου. Χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τιτάκι μου γλυκό πόσο πολύ μου έλειψες...Μην στεναχωριέσαι καρδούλα μου θα δούμε τι θα γίνει...Τα νέα μου έχουν ως εξής κάνω θεραπεία και εγώ και ο σύζυγος για χλαμύδια και έρπη και είμαστε σε φυσικές προσπάθειες και βλέπουμε και πήρα και εγώ σκυλάκι, τον λένε Εκτορα και είναι γερμανικός ποιμενικός, τρελή φάτσα.Σκυλομάνα και εγώ τι να κάνουμε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Eίναι δυνατόν να μην σε αγαπάω εσένα βρε παραπονιάρα...Λίγο έληψες και τρελαθήκαμε όλες...Εσένα σε λατρεύω...

Αντε ρε Ανιτάκι να έρθεις στην Αθήνα να σου βρούμε ένα καλό γιατρό να μείνεις έγκυος και μετά θα μας έχεις γραμμένες αλλά χαλάλι, μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να μη μου αγχώνεσαι...

ΝΑΙ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΜΙΤΡΑ...!!!!!!

ΕΓΩ ΜΑΡΗ ΘΑ ΣΑΣ "ΓΡΑΨΩ"..??????????

ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE.......ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ...!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αγαπες μου γλυκιες και ταλαιπωρημενες γεια σας, σας πεθυμησα πολυ πολυ και σας σκεφτομαι. Μπηκα να σας πω ενα γεια, και οτι ειμαι ζωντανη :D και σιγουρα θα ηθελα να ηξερα πως ειστε και ποια τα νεα σας. Θα το εκτιμουσα αν μου γραφατε κατι η καθε μια. Εχει αρκετες μερες να μπω και δεν μπορω να τα διαβασω ολα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτα που συμβαινουν στην Κυπρο μας. Ειμαι και τραπεζικος. Σας αγαπω και σας σκεφτομαι. Αγκαλιτσες κ φιλακια αγαπουλες μου. Χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΤΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..???????

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ.....ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ..!!!!!!!

ΕΓΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΝΚ, ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ) ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΛΛΟΝ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ.....ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!!!!

Κουτσομπολιο στο κεντρο που πήγα το πρωι ήταν και ενα ζευγαρι κα ειχαν παρει και την πεθερα μαζι η οποια πρεπει να ήταν τρομερή ελεγε στο σαλονακι εσεις παιδια δεν θα μιλατε θα ρωταω εγω το γιατρο μου ρθε να της πω μηπως να κάνεις κι εσυ την εμβρυομεταφορα κυρα μου? χι χι

απίστευτο!!!!!:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τιτάκι μου γλυκό πόσο πολύ μου έλειψες...Μην στεναχωριέσαι καρδούλα μου θα δούμε τι θα γίνει...Τα νέα μου έχουν ως εξής κάνω θεραπεία και εγώ και ο σύζυγος για χλαμύδια και έρπη και είμαστε σε φυσικές προσπάθειες και βλέπουμε και πήρα και εγώ σκυλάκι, τον λένε Εκτορα και είναι γερμανικός ποιμενικός, τρελή φάτσα.Σκυλομάνα και εγώ τι να κάνουμε?

Αναστασακι μου γλυκο μου και μενα μου ελειψες χχχχχχχχχχχ. Χαιρομαι που μου εγραψες. Εχουμε κανει και εμεις θεραπεια χλαμυδια, και αν ειναι χρονια που ειστε μαζι με τον αντρα σου πιθανο να ειναι αυτα που προκαλεσαν τα προβληματα. Παλιοχλαμυδια. Γιατι κανενας δεν σε ενημερωνει οτι υπαρχουν και αυτες οι μεταδιδομενες μολυνσεις. Μονο για ειτς, συμφυλη και ηπατιτιδες μας λενε. Τελος παντων. Να σας ζησει ο Εκτορας σας! Ειναι πολυ καλη θεραπεια της ψυχης ενα σκυλακι. Αντε μεγαλωνει η οικογενεια. Και μενα μεγαλωσε η μικρουλα μου, ειναι 6 μηνων τωρα και να δεις τι χαρα μας δινει, απιστευτη. Ασε που την ντυνω με ρουχαλακια οπως το μωρο, την πλενω καθε φορα που μπορει να την βγαλω εξω, μυριζει οπως την πουδρα του μωρου. Ευτυχως την συνηθισε η αλλη μου η σκυλιτσα και δεν κανει αντιζηλιες. Φυσικα ειναι καιρος να την παρω για στειρωση και την λυπαμε. Αλλα ειναι για το καλο της.

ΤΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..???????

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ.....ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ..!!!!!!!

ΕΓΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΝΚ, ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ) ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΛΛΟΝ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ.....ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!!!!

Ανιτακιιιιιιι μου καλο μου! Χχχχχχχχχχ μιστ γιου ρε :D ειμαι καλα αγαπουλα μου οσο γινεται. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη, καρφωμενη στην τηλεοραση να δουμε τι θα γινει τελικα με το μελλον της Κυπρου. Δεν γνωριζω αυτες τις εξετασεις αλλα αν ειναι για το καλο και θα βοηθησουν να λυθουν καποια προβληματα κ αποριες να τις κανεις και ο Θεος μαζι σου. Φυσικα πραγματα να παρεις βασιλικο πολτο φρεσκο, βιταμινη ε βιταμινη c selenium magnesium folic acid kai o sizigos sou ta idia alla na parei kai zinc kai arginine. Εν το μεταξυ και διατροφη, και η περιοδος της νηστειας ειναι η καλυτερη διατροφη. Αν την ακολουθησετε δεν χρειαζεστε αλλες συμβουλες. Εν το μεταξυ αν θυμηθω και αλλα φυσικα συμπληρωματα θα σου τα πω, απλα τωρα με τις καταστασεις ειμαι λιγο εκτος. Χχχχχχχχχχχχχχχ

TITAKI τι κανεις; δεν πρεπει να χανομαστε γιατι οπως ελεγα και στα άλλα κοριτσια ειναι δυσκολο να βρεθουν καινουριες κοπελες σε αυτο το φορουμ και αν χανουμε μια μια της συμμετεχουσες θα το κλεισουμε το μαγαζι. δεν ξερω αν διαβασες αλλα η ΛΑμπρινη εχει σχεδον τελειωσει με το site και μαλιστα αν θελουμε θα εχουμε και βημα...

δεν ξερω που εχεις μεινει με τα δικα μας νεα, πχ εγω ειμαι εγκυος και περιμενω την τριτη να παω για τον πρωτο υπερηχο να δω τι γινεται.

ευχομαι να εισαι καλα και να μπαινεις συχνοτερα να τα λεμε

kOZcp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!! χαθηκα το ξερω..προσπαθουσα να διαβαζω τα νεα σας..

σημερα δεν ειμαι καθολου καλα ( απιστευτος πονοκεφαλος,μπορει να φταιει ο καιρος, τα φαρμακα, τι να πω? )

ειμαι στην 6η μερα διεγερσης και αποτι καταλαβαινω θα παμε για δευτερα, τριτη ωοληψια..εχω μια αγωνια για το ποσα αυγουλακια θα κανω δε το κρυβω :)

καλα λαμπρινη εισαι φοβερη με το site, εννοειται οτι θα το γεμισουμε με νεα, αρθρα και πολυ μπλα μπλα !

αμ η μπαντα δε? θεοοοτρελλη και πολυ μαρεσει! ελα να κυκλοφορει το πρωτο cd! θα ξεπουλησειι λεμε!!

πολλα φιλακια κοριτσακια μου σε οοοοολες

αντε μπραβο πλησιαζεις κι εσυ...αν κανεις την ληψη δευτερα τριτη μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας θα γινει και η μεταφορα.. Αντε να εχουμε κι αλλες χοριακες να περιμενουμε. Η Ζετα νομιζω ειναι για τις 28 κι εσυ για λιγο αργοτερα... αντε να εχουμε μονο καλα νεα

kOZcp3.png

Καλα ειστε φοβερες ταλενταρες οι στιχουργοι μας!

Pink hat δεν σημαινει οτι οταν μια διδυμη εγκυμοσύνη δεν εξελίχθηκε καλα θα συμβει παλι το ίδιο μην εισαι απαισιόδοξη μπορει να ειναι κι ενα εγω ειχα 231χοριακή και μετα απο 6 μερες 3020 και ήταν ενα αρα ολα παιζουν αναλογα με το ποτε πιαστηκε ποτε εχεις υπέρηχο να δειτε σακο? εχεις κι εσυ ταλεντο φοβερο το σουξε σου !

μου δινεις πολυ κουραγιο με τις δικες σου τιμες. Η πρωτη μου κυηση ηταν μονηρης απλως γεννησα το γιο μου πολυ πρωορα και περασε 64 μερες στην εντατικη! αν στην μονηρη κυηση εγιναν ολα αυτα διδυμη κυηση ειναι σχεδον καταδικασμενη! γι'αυτο τρεμω... για μενα δυστυχως η δυσκολια δεν ηταν στο να μεινω εγκυος αλλα στο πως θα εξελιχθει.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως το εμβρυο δεν προχωραει, θα παω για αποξεση το σαββατο.

Πιθανον λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων.

Σταματαω να ασχολουμαι με το θεμα παιδι γιατι κουραστηκα.

Φιλακια σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανιτακιιιιιιι μου καλο μου! Χχχχχχχχχχ μιστ γιου ρε :D ειμαι καλα αγαπουλα μου οσο γινεται. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη, καρφωμενη στην τηλεοραση να δουμε τι θα γινει τελικα με το μελλον της Κυπρου. Δεν γνωριζω αυτες τις εξετασεις αλλα αν ειναι για το καλο και θα βοηθησουν να λυθουν καποια προβληματα κ αποριες να τις κανεις και ο Θεος μαζι σου. Φυσικα πραγματα να παρεις βασιλικο πολτο φρεσκο, βιταμινη ε βιταμινη c selenium magnesium folic acid kai o sizigos sou ta idia alla na parei kai zinc kai arginine. Εν το μεταξυ και διατροφη, και η περιοδος της νηστειας ειναι η καλυτερη διατροφη. Αν την ακολουθησετε δεν χρειαζεστε αλλες συμβουλες. Εν το μεταξυ αν θυμηθω και αλλα φυσικα συμπληρωματα θα σου τα πω, απλα τωρα με τις καταστασεις ειμαι λιγο εκτος. Χχχχχχχχχχχχχχχ

ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.....ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες

ΑΧ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..????? ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ..?????

ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ....ΦΑΡΜΑΚΙ ΕΓΙΝΑ ΤΩΡΑ...ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ..??????? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ..??????

Φιλακια σε ολες

Lipamai poli koritsaki..

Den Exo logia... :cry:

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Αχ γλυκουλες μου σας ευχαριστω για τη στηρηξη! Μακαρι να πανε ολα καλα ( φοβος μου τωρα: λες να μη τα προλαβουμε;;)ομμμ Αννιτακι και παλι οομμ χαχα

Christine τι λες τωρα;; Στεναχωρηθηκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...