Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!! χαθηκα το ξερω..προσπαθουσα να διαβαζω τα νεα σας..

σημερα δεν ειμαι καθολου καλα ( απιστευτος πονοκεφαλος,μπορει να φταιει ο καιρος, τα φαρμακα, τι να πω? )

ειμαι στην 6η μερα διεγερσης και αποτι καταλαβαινω θα παμε για δευτερα, τριτη ωοληψια..εχω μια αγωνια για το ποσα αυγουλακια θα κανω δε το κρυβω :)

καλα λαμπρινη εισαι φοβερη με το site, εννοειται οτι θα το γεμισουμε με νεα, αρθρα και πολυ μπλα μπλα !

αμ η μπαντα δε? θεοοοτρελλη και πολυ μαρεσει! ελα να κυκλοφορει το πρωτο cd! θα ξεπουλησειι λεμε!!

πολλα φιλακια κοριτσακια μου σε οοοοολες

Με το καλο!

καταλαβαίνω το αγχος σου για την ωοληψια....ΑΛΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω κατι,εχει κανει καμια θεραπεια με αρβεκαπ;σε ποσο καιρο μετα την τελευταια ενεση ερχεται η περιοδος;εγω εκανα 4 μηνιαιες και η τελευταια ηταν 30 δεκεμβριου,και ακομα δεν μου ηρθε.

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ??????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ασε εχω λαλησει,ο καημενος ο αντρας μου τα τραβαει ολα.το γιατρο που ρωτησα μου ειπε σε τρεις μηνες.

Για να το λεει ο γιατρος σε 3 μηνες ετσι θα ναι πατριωτάκι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ασε εχω λαλησει,ο καημενος ο αντρας μου τα τραβαει ολα.το γιατρο που ρωτησα μου ειπε σε τρεις μηνες.

Να σε ρωτήσω κάτι?Τι θεραπεία είναι αυτή και τι ακριβώς διορθώνει? Σου έχει πει 3 μήνες από την τελευταία ένεση?Αν ναι τότε κοντεύεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειστε φοβερες ταλενταρες οι στιχουργοι μας!

Λοιπον μην τα χασουμε τα ποιηματακια μας βλεπω να κανουμε χρυσο δίσκο!

Zetta μου γιατι λες οτι δεν εισαι αφου εισαι και οσο και να λες οχι εγω θα λεω ναι και θα δουμε ποια θα δικαιωθει στο τελος αντε μην τα παρω τώρα!!!

Pink hat δεν σημαινει οτι οταν μια διδυμη εγκυμοσύνη δεν εξελίχθηκε καλα θα συμβει παλι το ίδιο μην εισαι απαισιόδοξη μπορει να ειναι κι ενα εγω ειχα 231χοριακή και μετα απο 6 μερες 3020 και ήταν ενα αρα ολα παιζουν αναλογα με το ποτε πιαστηκε ποτε εχεις υπέρηχο να δειτε σακο? εχεις κι εσυ ταλεντο φοβερο το σουξε σου !

evmorfia εχω παρει averkap αλλα ισως οχι σαν θεραπεια αλλα ειχα καθυστερηση ενα μήνα θυμάμαι μην αγχωνεσαι αφου ο γιατρος σου ειπε οκ ξερει εκεινος.

Carousel στη φαση που εισαι ειναι η πιο δυσκολη στιγμη γιατι οι ορμονες χορευουν και ο οργανισμός προσπαθει να δινει τον καλήτερο του εαυτο να κανει τα ολοστρογγυλα ομοιομορφα ωαριακια σου που θα γίνουν τα μελλοντικα μωρακια σου δες το σαν ενα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Καλη επιτυχία γλυκια μου.

AΝΝΙΤΑΚΙ εννοειται οτι θα παμε μαζι σε οποιο γιατρο θελεις θα παρω και το μαστιγιο μαζι και οποιος λεει μα......ες θα τις τρωει γιατι με τόσα που εχω ακουσει τους ψιλιαζομαι απο χιλιομετρο.

Anastasia μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετύχεις την εγκυμοσύνη που λαχταρας και να μετρας σύντομα κεφαλακι ποδαρακια χερακια αχ ολες κοριτσια θα το ζήσουμε δεν υπαρχει περίπτωση θα το καταφερουμε με κάθε τροπο εγω είμαι πολύ πεισματαρα.

Κουτσομπολιο στο κεντρο που πήγα το πρωι ήταν και ενα ζευγαρι κα ειχαν παρει και την πεθερα μαζι η οποια πρεπει να ήταν τρομερή ελεγε στο σαλονακι εσεις παιδια δεν θα μιλατε θα ρωταω εγω το γιατρο μου ρθε να της πω μηπως να κάνεις κι εσυ την εμβρυομεταφορα κυρα μου? χι χι

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Zetta μου γιατι λες οτι δεν εισαι αφου εισαι και οσο και να λες οχι εγω θα λεω ναι και θα δουμε ποια θα δικαιωθει στο τελος αντε μην τα παρω τώρα!!!

Pink hat δεν σημαινει οτι οταν μια διδυμη εγκυμοσύνη δεν εξελίχθηκε καλα θα συμβει παλι το ίδιο μην εισαι απαισιόδοξη μπορει να ειναι κι ενα εγω ειχα 231χοριακή και μετα απο 6 μερες 3020 και ήταν ενα αρα ολα παιζουν αναλογα με το ποτε πιαστηκε ποτε εχεις υπέρηχο να δειτε σακο? εχεις κι εσυ ταλεντο φοβερο το σουξε σου !

evmorfia εχω παρει averkap αλλα ισως οχι σαν θεραπεια αλλα ειχα καθυστερηση ενα μήνα θυμάμαι μην αγχωνεσαι αφου ο γιατρος σου ειπε οκ ξερει εκεινος.

Carousel στη φαση που εισαι ειναι η πιο δυσκολη στιγμη γιατι οι ορμονες χορευουν και ο οργανισμός προσπαθει να δινει τον καλήτερο του εαυτο να κανει τα ολοστρογγυλα ομοιομορφα ωαριακια σου που θα γίνουν τα μελλοντικα μωρακια σου δες το σαν ενα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Καλη επιτυχία γλυκια μου.

AΝΝΙΤΑΚΙ εννοειται οτι θα παμε μαζι σε οποιο γιατρο θελεις θα παρω και το μαστιγιο μαζι και οποιος λεει μα......ες θα τις τρωει γιατι με τόσα που εχω ακουσει τους ψιλιαζομαι απο χιλιομετρο.

Anastasia μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πετύχεις την εγκυμοσύνη που λαχταρας και να μετρας σύντομα κεφαλακι ποδαρακια χερακια αχ ολες κοριτσια θα το ζήσουμε δεν υπαρχει περίπτωση θα το καταφερουμε με κάθε τροπο εγω είμαι πολύ πεισματαρα.

Κουτσομπολιο στο κεντρο που πήγα το πρωι ήταν και ενα ζευγαρι κα ειχαν παρει και την πεθερα μαζι η οποια πρεπει να ήταν τρομερή ελεγε στο σαλονακι εσεις παιδια δεν θα μιλατε θα ρωταω εγω το γιατρο μου ρθε να της πω μηπως να κάνεις κι εσυ την εμβρυομεταφορα κυρα μου? χι χι

Labrinara μου ευχαριστώ...σε λατρεύω...

Λες να πάρω και εγώ την πεθερά την επόμενη φορά?Το σίγουρα είναι ότι θα τους τρελάνει τους ανθρώπους...χιχιχιχι

I81rp3.png

Α, ΩΡΑΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ......ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΑΖΙ....ΗΣΥΧΑΣΑ..!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ...!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!! χαθηκα το ξερω..προσπαθουσα να διαβαζω τα νεα σας..

σημερα δεν ειμαι καθολου καλα ( απιστευτος πονοκεφαλος,μπορει να φταιει ο καιρος, τα φαρμακα, τι να πω? )

ειμαι στην 6η μερα διεγερσης και αποτι καταλαβαινω θα παμε για δευτερα, τριτη ωοληψια..εχω μια αγωνια για το ποσα αυγουλακια θα κανω δε το κρυβω :)

καλα λαμπρινη εισαι φοβερη με το site, εννοειται οτι θα το γεμισουμε με νεα, αρθρα και πολυ μπλα μπλα !

αμ η μπαντα δε? θεοοοτρελλη και πολυ μαρεσει! ελα να κυκλοφορει το πρωτο cd! θα ξεπουλησειι λεμε!!

πολλα φιλακια κοριτσακια μου σε οοοοολες

ΣΩΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ..!!!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ......ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Mimitra μπες για λίγο...μόνο για λίγο...μας λείπεις...Θες να πέσω στα πόδια σου?Τι θες??????

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ......ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ ΑΓΑΠΑΣ...!!!!!!!!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι?Τι θεραπεία είναι αυτή και τι ακριβώς διορθώνει? Σου έχει πει 3 μήνες από την τελευταία ένεση?Αν ναι τότε κοντεύεις...

τις αρβεκαπ τις κανεις για ενδομητριωση,σου κοβεται η περιοδος και φευγει η ενδομητριωση.εγω τις εκανα για κυστες στις ωοθηκες γιατι δεν μπορω να παρω αντισυλιπτικα διοτι καπνιζω.ναι 3 μηνες μου ειπε απο την τελευταια,κοντευω;να δουμε.

Αγαπες μου γλυκιες και ταλαιπωρημενες γεια σας, σας πεθυμησα πολυ πολυ και σας σκεφτομαι. Μπηκα να σας πω ενα γεια, και οτι ειμαι ζωντανη :D και σιγουρα θα ηθελα να ηξερα πως ειστε και ποια τα νεα σας. Θα το εκτιμουσα αν μου γραφατε κατι η καθε μια. Εχει αρκετες μερες να μπω και δεν μπορω να τα διαβασω ολα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτα που συμβαινουν στην Κυπρο μας. Ειμαι και τραπεζικος. Σας αγαπω και σας σκεφτομαι. Αγκαλιτσες κ φιλακια αγαπουλες μου. Χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ......ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΜΙΤΡΑ ΑΓΑΠΑΣ...!!!!!!!!!!!

Eίναι δυνατόν να μην σε αγαπάω εσένα βρε παραπονιάρα...Λίγο έληψες και τρελαθήκαμε όλες...Εσένα σε λατρεύω...

Αντε ρε Ανιτάκι να έρθεις στην Αθήνα να σου βρούμε ένα καλό γιατρό να μείνεις έγκυος και μετά θα μας έχεις γραμμένες αλλά χαλάλι, μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να μη μου αγχώνεσαι...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...