Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εγω θελω ενα οργανο που ν α κανει φασαρια,γιατι ειμαι ανθρωπος της εντασης ,αφηνω σε εσας να μου το διαλεξετε.δεν με αφηνετε να κανω σιροπιαστα και θα με μαλωσει το αφεντικο μου[αδερφος:evil: ],μπαινω συνεχεια να σας διαβασω και δουλεια μηδεν.:-P

Διαφημίσεις

Aγαπουλες μου τι τρελλα κεφια ειναι αυτα?

Αλλα δεν αναρωτηθήκατε ουτε που ειμαι? σνιφ σνιφ...

Λοιπον εγω ειχα φαγωθει να κανω υπερηχο γιατι με ειχε πλακωσει το αγχος πήγα στο Αττικό που ειναι και απεναντι αλλα τζίφος επρεπε λεει να κλεισω ραντεβου να παω και τους παρακαλαγα σας παρακαλω λίγο ενα τσικ να το δουμε και φευγω, αλλα τίποτα, ασε που ειδα ψιλομπαχαλο το νοσοκομειο, κατι πιστιρικαδες γιατροι και ενας καθηγητης απο κοντα. Ετσι λεω δεν περνω τον Αγιο ανθρωπο τον γιατρο μου να του κλαφτω λιγακι. Αρχισα γιατρε εχω κατι πονακια και δεν νιωθω και καλα λετε το μωρο να επαθε τίποτα δεν μου δινει σήμα γιατρεεεε, και φυσικα ο ανθρωπος καταλαβε το βαθυτερο νοημα οσων του ελεγα και λεει ελα τώρα να σε δω, ετρεχα πρωι πρωι και πηγα και ειδαμε ενα υπέροχο μωρακι που κοριτσια πραγματικα να το νιώσετε ολες αυτο σας το ευχομαι απο καρδιας, το μικρουλι μου ειναι σχηματισμένο ειδαμε ποδια χερια κεφαλι σωμα και μαλιστα χοροπήδαμε και κουνούσε και χεράκια, φυσικα ο γιατρος γελαγε αυτο ειναι μου λεει που δεν δινει σήμα? για χαλαρωσε γιατι το εχεις τσιτωσει το μωρακι και γελαγε. Ηταν η πιο απροβλεπτη ευτυχισμένη μέρα που εχω ζήσει την τελευταια περιοδο.

εκπληξη το site μας ειναι ΕΤΟΙΜΟ εχει τιτλο ''επιτελους μαμα'' και οποια θελει μπορει να αναλάβει και στηλη δική της, μαλλον 26 με 28 Μαρτη θα το ανεβάσω και αν εχετε ιδεες τι θελετε να περιλαμβανει εκτος απο φορουμ πειτε μου ολες σεβαστες, εξαλλου θα εισαστε κι εσεις ιδρυτικα μελη αν το θελετε.

Σχετικα με το γκρουπακι βλεπω ψαχνετε τον επιχειρηματια ετσι προσφερομαι λοιπον να βρισκω πηγες που θα προσφερουν χρηματα για την αναπτυξη του γκρουπ μας, θα το διαφημίσουμε κι απο το site και ειμαστε σουπερ. Επίσης θα παιζω ντεφι αν θελετε χι χι.

Zettap μαλλον εισαι ολίγον εγκυος για αυτο εχεις αυτα τα σκαμπανεβάσματα στη διαθεση σου εγω ημουν τόσο σίγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος αυτη τη φορα και ημουν αρα ασε την ψυχαναληση γιατι θα τους τρελλανεις τους ψυχολογους και πήγαινε για κανεναν καφε. Αληθεια σε ποιο κεντρο κανουν τόσο ψαγμενη δουλεια πολύ ωραιο αυτο με τη συναντηση πες αν πας πως ήταν.

Christine29 με το καλο ο υπερηχος σας σήμερα θα ριξεις πολύ κλαμα με την καρδουλα αχ θελω να ρθω κι εγω μαζι σου... καλα κανεις και προσεχεις κι εγω στην κορη μου μετα το πρωτο τριμηνο σταματησα τις πολλες ξαπλες.

Dada PR εισαι φοβερη καλα λες οι γιατροι να πληρωσουν το γκρουπακι μας αμαν ολο εμεις θα πληρωνουμε πια.

Leuta & Ζetta please θελω το τραγουδι οπωσδηποτε ειναι τρομερο εχω σκεφτει και την μουσικη κοριτσια ειστε ταλενταρες! θα αναλαβετε την μουσική στήλη?

Rika79 φοβερος ο μικρος σου αλλα ειδες πως καταλαβαινουν οταν κανουν ζαβολία και μαζευονται εμας η δική μας εδω και λιγο καιρο πριν κοιμηθει μας λεει καληνύχτα μαλ....κες οτι και να της πω οσες και τιμωρίες να φαει εκει αυτη τα ιδια εχει γινει η λεξη κλισε μήπως λεω το παιδι εχει πιασει το νοημα της εποχης μας κι εχει δικιο?

ΑΝΝΙΤΑΚΙ σε αφησα στο τελος γιατι νομιζω οτι δεν εχω καλα νεα για σενα δύσκολα λεω την αποψη μου για γιατρους αλλα αυτο που σου ειπε να ξανακάνεις διχνει οτι ο ανθρωπος εχει ΧΑΣΕΙ την μπαλα, δεν εισαι πειραματόζωο να σου κάνει υστεροσκόπηση γιατι ξέχασε τι ειδε την προηγουμενη φορα απλα παει να το παιξει καλος τωρα... αν ξαναρθεις Αθηνα θα σε παρω απο το μαλλι κακοκοιρα μου και θα σε παω εγω η ίδια στον δικό μου και οποιον αλλον εχουμε καταλαβει οτι δεν μας ξεπεταει. Οσο για αυτο που λες δεν παιζει αν ο αλλος ειναι σωστος στη δουλεια του δεν κοιταει να μείνεις με την 2η ή 3η προσπαθεια εγω αν δεν ειχα φυγει ισως να μην ημουν τωρα σε αυτη τη θεση. δεν θελω να σε επηρεάσω αλλα κατι δεν μου κολλαει καλα.

Pink Hat πολύ καλη η χοριακή σου ισως ειναι και δίδυμα αλλα ας ειναι οσα θελει ο θεος αρκει να ειναι γερα!!

Αναστασια μου Κυπρια μου Christine Kely Lil και οσες ξεχασα πολλα φιλια.

Μπράβο Λαμπρινή μου, είδες που αγχωνόσουν, ελπίζω να ηρέμησες τώρα, να μην αγχώνεται και το μωράκι, και σε λίγες μέρες θα το ξαναδείς. Τελικά αποδείχτηκες χειρότερη από το χριστινάκη;););););)

Είσαι τέλεια στην οργάνωση λοιπόν. Ανυπομονώ να μπούμε στο δικό μας site. Ευχαριστούμε κούκλα και για τη συμπαράσταση και για όλα.

Όσο για τα μωρά μας, αυτά δεν καταλαβαίνουν? Αυτά μας πουλάνε και μας αγοράζουν. Ζωή να έχουν και υγεία και ας μας ταλαιπωρούν.

Φιλιά

cOiVp2.png

Λαμπρινούλα μου,

χαίρομαι τόσο πολύ για σένα, θα είναι σίγουρα πολύ όμορφο και γερό μωράκι,

καλά έκανες και πήγες και το είδες,

η μικρή σου πως είναι?

Αν πας σελ. 57 θα δεις ποίημα με αναφορά στο όνομα σου.

Λοιπόν εγώ θέλω να συμμετάσχω στο site σου,

σε οτι θέλεις είμαι μέσα.

Οσο για το έγκυος χλωμό δεν έχω καν σημάδια περιόδου,

η διάθεση μου πάντα έτσι ήταν γιουβέτσι - κοκορέτσι.

Που το κατάλαβες οτι τον ψυχολόγο θα τον στείλω ψυχίατρο?

url]

Λοιπον εγω ειχα φαγωθει να κανω υπερηχο γιατι με ειχε πλακωσει το αγχος πήγα στο Αττικό που ειναι και απεναντι αλλα τζίφος επρεπε λεει να κλεισω ραντεβου να παω και τους παρακαλαγα σας παρακαλω λίγο ενα τσικ να το δουμε και φευγω, αλλα τίποτα, ασε που ειδα ψιλομπαχαλο το νοσοκομειο, κατι πιστιρικαδες γιατροι και ενας καθηγητης απο κοντα. Ετσι λεω δεν περνω τον Αγιο ανθρωπο τον γιατρο μου να του κλαφτω λιγακι. Αρχισα γιατρε εχω κατι πονακια και δεν νιωθω και καλα λετε το μωρο να επαθε τίποτα δεν μου δινει σήμα γιατρεεεε, και φυσικα ο ανθρωπος καταλαβε το βαθυτερο νοημα οσων του ελεγα και λεει ελα τώρα να σε δω, ετρεχα πρωι πρωι και πηγα και ειδαμε ενα υπέροχο μωρακι που κοριτσια πραγματικα να το νιώσετε ολες αυτο σας το ευχομαι απο καρδιας, το μικρουλι μου ειναι σχηματισμένο ειδαμε ποδια χερια κεφαλι σωμα και μαλιστα χοροπήδαμε και κουνούσε και χεράκια, φυσικα ο γιατρος γελαγε αυτο ειναι μου λεει που δεν δινει σήμα? για χαλαρωσε γιατι το εχεις τσιτωσει το μωρακι και γελαγε. Ηταν η πιο απροβλεπτη ευτυχισμένη μέρα που εχω ζήσει την τελευταια περιοδο.

εκπληξη το site μας ειναι ΕΤΟΙΜΟ εχει τιτλο ''επιτελους μαμα'' και οποια θελει μπορει να αναλάβει και στηλη δική της, μαλλον 26 με 28 Μαρτη θα το ανεβάσω και αν εχετε ιδεες τι θελετε να περιλαμβανει εκτος απο φορουμ πειτε μου ολες σεβαστες, εξαλλου θα εισαστε κι εσεις ιδρυτικα μελη αν το θελετε.

Σχετικα με το γκρουπακι βλεπω ψαχνετε τον επιχειρηματια ετσι προσφερομαι λοιπον να βρισκω πηγες που θα προσφερουν χρηματα για την αναπτυξη του γκρουπ μας, θα το διαφημίσουμε κι απο το site και ειμαστε σουπερ. Επίσης θα παιζω ντεφι αν θελετε χι χι.

Zettap μαλλον εισαι ολίγον εγκυος για αυτο εχεις αυτα τα σκαμπανεβάσματα στη διαθεση σου εγω ημουν τόσο σίγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος αυτη τη φορα και ημουν αρα ασε την ψυχαναληση γιατι θα τους τρελλανεις τους ψυχολογους και πήγαινε για κανεναν καφε. Αληθεια σε ποιο κεντρο κανουν τόσο ψαγμενη δουλεια πολύ ωραιο αυτο με τη συναντηση πες αν πας πως ήταν.

Christine29 με το καλο ο υπερηχος σας σήμερα θα ριξεις πολύ κλαμα με την καρδουλα αχ θελω να ρθω κι εγω μαζι σου... καλα κανεις και προσεχεις κι εγω στην κορη μου μετα το πρωτο τριμηνο σταματησα τις πολλες ξαπλες.

Dada PR εισαι φοβερη καλα λες οι γιατροι να πληρωσουν το γκρουπακι μας αμαν ολο εμεις θα πληρωνουμε πια.

Leuta & Ζetta please θελω το τραγουδι οπωσδηποτε ειναι τρομερο εχω σκεφτει και την μουσικη κοριτσια ειστε ταλενταρες! θα αναλαβετε την μουσική στήλη?

Rika79 φοβερος ο μικρος σου αλλα ειδες πως καταλαβαινουν οταν κανουν ζαβολία και μαζευονται εμας η δική μας εδω και λιγο καιρο πριν κοιμηθει μας λεει καληνύχτα μαλ....κες οτι και να της πω οσες και τιμωρίες να φαει εκει αυτη τα ιδια εχει γινει η λεξη κλισε μήπως λεω το παιδι εχει πιασει το νοημα της εποχης μας κι εχει δικιο?

ΑΝΝΙΤΑΚΙ σε αφησα στο τελος γιατι νομιζω οτι δεν εχω καλα νεα για σενα δύσκολα λεω την αποψη μου για γιατρους αλλα αυτο που σου ειπε να ξανακάνεις διχνει οτι ο ανθρωπος εχει ΧΑΣΕΙ την μπαλα, δεν εισαι πειραματόζωο να σου κάνει υστεροσκόπηση γιατι ξέχασε τι ειδε την προηγουμενη φορα απλα παει να το παιξει καλος τωρα... αν ξαναρθεις Αθηνα θα σε παρω απο το μαλλι κακοκοιρα μου και θα σε παω εγω η ίδια στον δικό μου και οποιον αλλον εχουμε καταλαβει οτι δεν μας ξεπεταει. Οσο για αυτο που λες δεν παιζει αν ο αλλος ειναι σωστος στη δουλεια του δεν κοιταει να μείνεις με την 2η ή 3η προσπαθεια εγω αν δεν ειχα φυγει ισως να μην ημουν τωρα σε αυτη τη θεση. δεν θελω να σε επηρεάσω αλλα κατι δεν μου κολλαει καλα.

Pink Hat πολύ καλη η χοριακή σου ισως ειναι και δίδυμα αλλα ας ειναι οσα θελει ο θεος αρκει να ειναι γερα!!

Labrinipo θέλω και γω...θελω και γω...θέλω και φω...ΖΗΛΕΥΩ...

Να το χαρείς μωρό μου το παιδάκι σου και να τα καμαρώσεις και τα δύο όπως εσύ γουστάρεις...να μου τα φιλήσεις και τα δύο...είμαι τόσο χαρούμενη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λαμπρινούλα μου,

χαίρομαι τόσο πολύ για σένα, θα είναι σίγουρα πολύ όμορφο και γερό μωράκι,

καλά έκανες και πήγες και το είδες,

η μικρή σου πως είναι?

Αν πας σελ. 57 θα δεις ποίημα με αναφορά στο όνομα σου.

Λοιπόν εγώ θέλω να συμμετάσχω στο site σου,

σε οτι θέλεις είμαι μέσα.

Οσο για το έγκυος χλωμό δεν έχω καν σημάδια περιόδου,

η διάθεση μου πάντα έτσι ήταν γιουβέτσι - κοκορέτσι.

Που το κατάλαβες οτι τον ψυχολόγο θα τον στείλω ψυχίατρο?

Ζετααααααααααα ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Πάψε μαρή γρουσούζα....ΠΑΨΕ....Μια χαρά θα είναι όλα και θα είσαι έγκυος...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ... ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!!

ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ε..?????

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ SITE ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ...!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΑΛΛΟΥ...!!!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΜΕ????????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ειμαστε όλες σε αναμομη

μα δεν μας καιγεται καρφί

Η μια περιμενει το παιδι

η αλλη τη χοριακή

η τρίτη ψαχνει αλλο γιατρό

και η πέμπτη γάμο πολιτικό

Ολα θα γινουνε θα δειτε

αρκει να μη μου αγχωθείτε

κι οταν θα ερθει καλοκαιρι

στη Ζακυνθο θα δουμε μερη

και ο Σεπτεμβρης οταν θα ρθει

αλλες θα μπουν σε αναμονη...

kOZcp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!! χαθηκα το ξερω..προσπαθουσα να διαβαζω τα νεα σας..

σημερα δεν ειμαι καθολου καλα ( απιστευτος πονοκεφαλος,μπορει να φταιει ο καιρος, τα φαρμακα, τι να πω? )

ειμαι στην 6η μερα διεγερσης και αποτι καταλαβαινω θα παμε για δευτερα, τριτη ωοληψια..εχω μια αγωνια για το ποσα αυγουλακια θα κανω δε το κρυβω :)

καλα λαμπρινη εισαι φοβερη με το site, εννοειται οτι θα το γεμισουμε με νεα, αρθρα και πολυ μπλα μπλα !

αμ η μπαντα δε? θεοοοτρελλη και πολυ μαρεσει! ελα να κυκλοφορει το πρωτο cd! θα ξεπουλησειι λεμε!!

πολλα φιλακια κοριτσακια μου σε οοοοολες

Διαφημίσεις

ειμαστε όλες σε αναμομη

μα δεν μας καιγεται καρφί

Η μια περιμενει το παιδι

η αλλη τη χοριακή

η τρίτη ψαχνει αλλο γιατρό

και η πέμπτη γάμο πολιτικό

Ολα θα γινουνε θα δειτε

αρκει να μη μου αγχωθείτε

κι οταν θα ερθει καλοκαιρι

στη Ζακυνθο θα δουμε μερη

και ο Σεπτεμβρης οταν θα ρθει

αλλες θα μπουν σε αναμονη...

Ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα μπει και αυτο στο cd!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...

Ξεκίνησα με όνειρα κι ελπίδες

Όμως στη διαδρομή συνάντησα παγίδες

Είπα θα αντέξω

το παιχνίδι της ζωής θα παίξω.

Συνάντησα ανθρώπους

Πήγα σε νέους τόπους.

Κορίτσια όμως σαν κι εσάς

Δεν βγάζει ο ντουνιάς

Όσο κι αν είστε μακριά

Είστε η καλύτερη μου συντροφιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Και απλά σας αγαπώ.

----------------------------------

4o τραγουδάκι για το cd! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΛΑΜΠΡΙΝΗ μου τι καλα που ειδες το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πάτε μαζί με το ΑΝΙΤΑΚι να διαλέξει γιατρό!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

γεια σας κοριτσακια μου!! χαθηκα το ξερω..προσπαθουσα να διαβαζω τα νεα σας..

σημερα δεν ειμαι καθολου καλα ( απιστευτος πονοκεφαλος,μπορει να φταιει ο καιρος, τα φαρμακα, τι να πω? )

ειμαι στην 6η μερα διεγερσης και αποτι καταλαβαινω θα παμε για δευτερα, τριτη ωοληψια..εχω μια αγωνια για το ποσα αυγουλακια θα κανω δε το κρυβω :)

καλα λαμπρινη εισαι φοβερη με το site, εννοειται οτι θα το γεμισουμε με νεα, αρθρα και πολυ μπλα μπλα !

αμ η μπαντα δε? θεοοοτρελλη και πολυ μαρεσει! ελα να κυκλοφορει το πρωτο cd! θα ξεπουλησειι λεμε!!

πολλα φιλακια κοριτσακια μου σε οοοοολες

Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία σου ευχομαι, θα περιμένουμε τα νέα σου από την ωοληψία, να σου πάνε όλα καλά.φιλακια ματσ μουτσ

I81rp3.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι,εχει κανει καμια θεραπεια με αρβεκαπ;σε ποσο καιρο μετα την τελευταια ενεση ερχεται η περιοδος;εγω εκανα 4 μηνιαιες και η τελευταια ηταν 30 δεκεμβριου,και ακομα δεν μου ηρθε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...