Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

pinkhat για 2 σε κόβω κοπέλα μου, σαν πολύ να ανέβηκε σε πέντε μέρες. Αντε με το καλό να κάνεις τον υπέρηχο να σου φύγει και η απορία. Όσο για τα ταλιμπανάκια μας να δω τι άλλο θα μας επιφυλάξουν. Σήμερα ήταν στη μαμά μου και πήγε να πατήσει το κουμπί του ρολογιού της κουζίνας και για κάποιο λόγο η κουζίνα έκανε ένα μπαμ και έσβησε. Όπως καταλαβαίνεις του έφυγε η μαγκιά και μετά καθόνταν από μακρυά και έλεγε μπουμμ-μπουμμ...

Δεν παλεύονται χαχαχαχαχχαχααχ

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Αστο ρε ανιτάκι αν ενώσουμε τις φωνές μας το σίγουρο είναι ότι η γαϊδουροφωνάρα μου θα καλύψει τη δική σου τη φωνούλα και είναι κρίμα να σε χαντακώσω, εγώ θα είμαι στα drums...

ΝΑΙ, ΝΑΙ...ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΑ ΝΤΡΑΜΣ...

ΑΓΡΙΟ ΝΙΑΤΟ......ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

leuta όπως βλέπω άξια ακόλουθος της zettas. Κατοχυρώστε το κούκλες. Προσπαθώ να σκεφτώ τη να αναλάβω στην μπάντα άλλα δεν τα πάω καλά με τα μουσικά όργανα...Αααααααα. Αναλαμβάνω το funclub. Τέλος...

Μαζέυω κόσμο να ξεμαλλιάζεται για ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

cOiVp2.png

ΑΝΙΤΑΚΙ πες το τραγουδάκι και στον μ@$%$α όταν του κλείσεις την πόρτα στη μούρη και τον ξαποστείλεις για να βρεις έναν γιατρο-άνθρωπο που θα σε προσέξει και θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα....

cOiVp2.png

leuta όπως βλέπω άξια ακόλουθος της zettas. Κατοχυρώστε το κούκλες. Προσπαθώ να σκεφτώ τη να αναλάβω στην μπάντα άλλα δεν τα πάω καλά με τα μουσικά όργανα...Αααααααα. Αναλαμβάνω το funclub. Τέλος...

Μαζέυω κόσμο να ξεμαλλιάζεται για ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΘΕΛΩ FUNCLUB ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ...!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια η σύλληψη ήρθε τώρα που γυρνούσα απο τη δουλειά..

Παιδί είπα να κάνω

μα τίποτα δεν πιάνω…

Τις γόνιμες μετράω

και στο ιντερνετ ρωτάω

Η εμφύτευση μυστήριο

με αναμονή μαρτύριο

Κάθε χοριακή πατώνει

κι η ελπίδα μου ματώνει

Το σπέρμα λες να φταίει?

ή η σαλπιγγα δε «λέει»?

Μου λένε για άλλη λυση

που βοηθά τη φύση

Ενέσεις θα βαράνε

κι ωάρια θα μετράνε

κα αν πετύχει αυτος ο τρόπος

παιδια γεμίζει ο τόπος ;)

Γιατρούς 9 βρίσκω

Το ποιος είναι το ρίσκο.

-Ειναι εύκολο γιατρέ μου?

-Λεφτά να χεις λαέ μου...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Παιδί είπα να κάνω

μα τίποτα δεν πιάνω…

Τις γόνιμες μετράω

και στο ιντερνετ ρωτάω

Η εμφύτευση μυστήριο

με αναμονή μαρτύριο

Κάθε χοριακή πατώνει

κι η ελπίδα μου ματώνει

Το σπέρμα λες να φταίει?

ή η σαλπιγγα δε «λέει»?

Μου λένε για άλλη λυση

που βοηθά τη φύση

Ενέσεις θα βαράνε

κι ωάρια θα μετράνε

παιδια γεμίζει ο τόπος

Γιατρούς 9 βρίσκω

Το ποιος είναι το ρίσκο.

-Λεφτά να χεις λαέ μου...

Όχι απλά το έχεις, το παραέχεις και εσύ. zetta το έτερον ήμισυ στη στιχουργία δίνει ρέστα. Για ολόκληρο CD μας βλέπω, όχι single. Εταιρεία βρήκαμέ??????

cOiVp2.png

ΑΝΙΤΑΚΙ, ROUBIES τραγουδίστριες

LEUTA, PINK HAT χορευτριες

ΖΕΤΤΑ, LEUTA στιχουρχοί

DADA - PR tis mpantas υπεύθυνη για ΜΜΕ - ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ

ANASTASIA drums

RIKA MANAGER - υπεύθυνη fun club

πλήκτρα?

κιθάρα?

Evmorfia τι θέση θα σου σώσουμε εσένα?

RIKA, οχι μονο 1 cd, όπως πάμε θα κυκλοφορήσουμε 2πλο.

μπράβο leuta, αφιερώνεις!!!!!

url]

ΑΝΙΤΑΚΙ πες το τραγουδάκι και στον μ@$%$α όταν του κλείσεις την πόρτα στη μούρη και τον ξαποστείλεις για να βρεις έναν γιατρο-άνθρωπο που θα σε προσέξει και θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα....

ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ..!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

leuta, anitaki, rika, anastasia, christine1012,zettaki,pinkhat,roubies

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!

Παιρνω την θετικη σας ενεργεια!!

Το απογευμα θα παω και θα σας στειλω ελπιζω τα ευχαριστα!

Pinkhat θα αλλαξω γιατρο μολις πρωτα ο θεος μπω στον τριτο μηνα! Και εσυ?

Αντε παμε για διδυμακια βλεπω!!!:-P:razz::-P

ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδί είπα να κάνω

μα τίποτα δεν πιάνω…

Τις γόνιμες μετράω

και στο ιντερνετ ρωτάω

Η εμφύτευση μυστήριο

με αναμονή μαρτύριο

Κάθε χοριακή πατώνει

κι η ελπίδα μου ματώνει

Το σπέρμα λες να φταίει?

ή η σαλπιγγα δε «λέει»?

Μου λένε για άλλη λυση

που βοηθά τη φύση

Ενέσεις θα βαράνε

κι ωάρια θα μετράνε

παιδια γεμίζει ο τόπος ;)

Γιατρούς 9 βρίσκω

Το ποιος είναι το ρίσκο.

-Λεφτά να χεις λαέ μου...:rolleyes:

ΦΙΛΕΝΑΔΑ......."ΕΓΡΑΨΕΣ" ΜΙΛΑΜΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...

Ξεκίνησα με όνειρα κι ελπίδες

Όμως στη διαδρομή συνάντησα παγίδες

Είπα θα αντέξω

το παιχνίδι της ζωής θα παίξω.

Συνάντησα ανθρώπους

Πήγα σε νέους τόπους.

Κορίτσια όμως σαν κι εσάς

Δεν βγάζει ο ντουνιάς

Όσο κι αν είστε μακριά

Είστε η καλύτερη μου συντροφιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Και απλά σας αγαπώ.

----------------------------------

url]

Aγαπουλες μου τι τρελλα κεφια ειναι αυτα?

Αλλα δεν αναρωτηθήκατε ουτε που ειμαι? σνιφ σνιφ...

Λοιπον εγω ειχα φαγωθει να κανω υπερηχο γιατι με ειχε πλακωσει το αγχος πήγα στο Αττικό που ειναι και απεναντι αλλα τζίφος επρεπε λεει να κλεισω ραντεβου να παω και τους παρακαλαγα σας παρακαλω λίγο ενα τσικ να το δουμε και φευγω, αλλα τίποτα, ασε που ειδα ψιλομπαχαλο το νοσοκομειο, κατι πιστιρικαδες γιατροι και ενας καθηγητης απο κοντα. Ετσι λεω δεν περνω τον Αγιο ανθρωπο τον γιατρο μου να του κλαφτω λιγακι. Αρχισα γιατρε εχω κατι πονακια και δεν νιωθω και καλα λετε το μωρο να επαθε τίποτα δεν μου δινει σήμα γιατρεεεε, και φυσικα ο ανθρωπος καταλαβε το βαθυτερο νοημα οσων του ελεγα και λεει ελα τώρα να σε δω, ετρεχα πρωι πρωι και πηγα και ειδαμε ενα υπέροχο μωρακι που κοριτσια πραγματικα να το νιώσετε ολες αυτο σας το ευχομαι απο καρδιας, το μικρουλι μου ειναι σχηματισμένο ειδαμε ποδια χερια κεφαλι σωμα και μαλιστα χοροπήδαμε και κουνούσε και χεράκια, φυσικα ο γιατρος γελαγε αυτο ειναι μου λεει που δεν δινει σήμα? για χαλαρωσε γιατι το εχεις τσιτωσει το μωρακι και γελαγε. Ηταν η πιο απροβλεπτη ευτυχισμένη μέρα που εχω ζήσει την τελευταια περιοδο.

εκπληξη το site μας ειναι ΕΤΟΙΜΟ εχει τιτλο ''επιτελους μαμα'' και οποια θελει μπορει να αναλάβει και στηλη δική της, μαλλον 26 με 28 Μαρτη θα το ανεβάσω και αν εχετε ιδεες τι θελετε να περιλαμβανει εκτος απο φορουμ πειτε μου ολες σεβαστες, εξαλλου θα εισαστε κι εσεις ιδρυτικα μελη αν το θελετε.

Σχετικα με το γκρουπακι βλεπω ψαχνετε τον επιχειρηματια ετσι προσφερομαι λοιπον να βρισκω πηγες που θα προσφερουν χρηματα για την αναπτυξη του γκρουπ μας, θα το διαφημίσουμε κι απο το site και ειμαστε σουπερ. Επίσης θα παιζω ντεφι αν θελετε χι χι.

Zettap μαλλον εισαι ολίγον εγκυος για αυτο εχεις αυτα τα σκαμπανεβάσματα στη διαθεση σου εγω ημουν τόσο σίγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος αυτη τη φορα και ημουν αρα ασε την ψυχαναληση γιατι θα τους τρελλανεις τους ψυχολογους και πήγαινε για κανεναν καφε. Αληθεια σε ποιο κεντρο κανουν τόσο ψαγμενη δουλεια πολύ ωραιο αυτο με τη συναντηση πες αν πας πως ήταν.

Christine29 με το καλο ο υπερηχος σας σήμερα θα ριξεις πολύ κλαμα με την καρδουλα αχ θελω να ρθω κι εγω μαζι σου... καλα κανεις και προσεχεις κι εγω στην κορη μου μετα το πρωτο τριμηνο σταματησα τις πολλες ξαπλες.

Dada PR εισαι φοβερη καλα λες οι γιατροι να πληρωσουν το γκρουπακι μας αμαν ολο εμεις θα πληρωνουμε πια.

Leuta & Ζetta please θελω το τραγουδι οπωσδηποτε ειναι τρομερο εχω σκεφτει και την μουσικη κοριτσια ειστε ταλενταρες! θα αναλαβετε την μουσική στήλη?

Rika79 φοβερος ο μικρος σου αλλα ειδες πως καταλαβαινουν οταν κανουν ζαβολία και μαζευονται εμας η δική μας εδω και λιγο καιρο πριν κοιμηθει μας λεει καληνύχτα μαλ....κες οτι και να της πω οσες και τιμωρίες να φαει εκει αυτη τα ιδια εχει γινει η λεξη κλισε μήπως λεω το παιδι εχει πιασει το νοημα της εποχης μας κι εχει δικιο?

ΑΝΝΙΤΑΚΙ σε αφησα στο τελος γιατι νομιζω οτι δεν εχω καλα νεα για σενα δύσκολα λεω την αποψη μου για γιατρους αλλα αυτο που σου ειπε να ξανακάνεις διχνει οτι ο ανθρωπος εχει ΧΑΣΕΙ την μπαλα, δεν εισαι πειραματόζωο να σου κάνει υστεροσκόπηση γιατι ξέχασε τι ειδε την προηγουμενη φορα απλα παει να το παιξει καλος τωρα... αν ξαναρθεις Αθηνα θα σε παρω απο το μαλλι κακοκοιρα μου και θα σε παω εγω η ίδια στον δικό μου και οποιον αλλον εχουμε καταλαβει οτι δεν μας ξεπεταει. Οσο για αυτο που λες δεν παιζει αν ο αλλος ειναι σωστος στη δουλεια του δεν κοιταει να μείνεις με την 2η ή 3η προσπαθεια εγω αν δεν ειχα φυγει ισως να μην ημουν τωρα σε αυτη τη θεση. δεν θελω να σε επηρεάσω αλλα κατι δεν μου κολλαει καλα.

Pink Hat πολύ καλη η χοριακή σου ισως ειναι και δίδυμα αλλα ας ειναι οσα θελει ο θεος αρκει να ειναι γερα!!

Αναστασια μου Κυπρια μου Christine Kely Lil και οσες ξεχασα πολλα φιλια.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...

Ξεκίνησα με όνειρα κι ελπίδες

Όμως στη διαδρομή συνάντησα παγίδες

Είπα θα αντέξω

το παιχνίδι της ζωής θα παίξω.

Συνάντησα ανθρώπους

Πήγα σε νέους τόπους.

Κορίτσια όμως σαν κι εσάς

Δεν βγάζει ο ντουνιάς

Όσο κι αν είστε μακριά

Είστε η καλύτερη μου συντροφιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Και απλά σας αγαπώ.

----------------------------------

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Απανταχού ταλαιπωρημένες από εξωσωματικές ενωθειτε!!!!!

Τώρα μόνο για σας διπλό CD με τραγούδια που ιστορούν τα βάσανα μας και όχι μόνοοοοοοο.

ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΕΣ (μόνο για σας) - ΑΝΙΤΑΚΙ και roubies

ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ- zetta και leuta

Συνοδεύονται από πολυμελή ορχήστρα!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...