Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ???????????????? :tongue::tongue::tongue:

πάμε για κατοχύρωση :)

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ σου λέω

γρήγορα μη μας το κλέψουνε

και τη δόξα μας ζηλέψουνε

και απο τον καημό να κλαίω

url]

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ...

ΑΝΙΤΑΚΙ, ROUBIES τραγουδίστριες

LEUTA, PINK HAT χορευτριες

ΖΕΤΤΑ, LEUTA στιχουρχοί

DADA - PR tis mpantas

τον επιχειρηματία βρε παιδιά....

τα φράγκα για το ξεκίνημα ποιος θα τα βάλει?

O Mastominas, O Bathrellos, O Arkoulis, O Gatos, O Pantos, O Mantoudis ....

Xaxaxaxaxaxax !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Μαρή Ανίτα εγώ σου γράφω τραγούδι και εσύ χάνεσαι?

Τι κάνεις, πήγες να κάνεις πρόβα τη φωνή?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΗ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ..!!!!!!!!!!!!!!!1

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.....ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΛΕ ΤΩΡΑ...!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Μας βλέπω στα κανάλια....

Μωρε τελικά μπας κι είμαστε όντως το κλουβί με τις τρελές?

:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.................ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

O Mastominas, O Bathrellos, O Arkoulis, O Gatos, O Pantos, O Mantoudis ....

Xaxaxaxaxaxax !!!!

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.......ΘΑ ΦΑΛΗΡΟΥΜΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ.....ΕΜΑΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ..??????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

Δυστυχως νεα μελη με παρόμοια προβληματα ειναι δυσκολα να μας εντοπισουν εδω που μας εχωσε ο administrator! Θα παραμεινουμε οι συγκεκριμενες χωρις πολυ νέο αίμα εκτος κι αν παμε και τσιμπησουμε καμια απο τα "σοβαρα" φορα !!

Τι κανετε κουκλίτσες μου; Χριστινακι29 πας σημερα για υπέρηχο; Αντε με το καλό να ακουσεις την καρδια του..! Θα παραμεινεις στον ιδιο γυναικολόγο μέχρι το τέλος ή θα αλλάξεις;

Εσυ περήφανη κυπραιπούλα μου τι κάνεις; Θυμησέ μου έχεις κάνει την β επίπέδου;

Ανιτακι μου δεν ξερω τι να σε συμβουλέψω. Κάνε πολλες ερωτησεις να καταλάβεις γιατι και αν δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις η δευτερη γνώμη δεν ειναι κακη.

Ζετακι μου γλυκο μην αγχωνεσαι πολυ με το καθισιο.. απόλαυσέ το αλλά μη νιωθεις και τυψεις αν πας καμια βόλτα. Εγω εκανα μεταφορα Παρασκευη και την Δευτερα πηγα στη δουλεια.. και ειμαι εγκυος. Χοριακη στις 28;

ΡΙΚΑΚΙ κατι παρομοια κανει και ο δικος μου γιος, εχτες στην προσπαθειά του να σκαρφαλώσει στο τραπέζι του σαλονιού παραπάτησε και χτυπησε το σαγονι του με αποτέλεσμα να δαγκωσει το κατω χείλος που γεμησε αιματα. Σε 3 λεπτα ειχε συνέλθει και χορευε επανω στο τραπεζι!!!

Αναστασία μου γλυκιά είσαι το σημειο αναφοράς και η κόλα που κραταει ενωμένη την παρέα. Μ' αρεσε πολύ το τραγουδι που εβαλες στο γαμο σου... ειναι γ..ατο συμφωνω. Δωσε πολλα φιλια στη mimitra

Leuta λέω κι εγω να χορευω και να κανουμε ενα υπεροχο ταιρι..!

Dada75 διαβαζοντας τα περι νηστειας και τις ανησυχίες σου διαπίστωσα ποσα πολλά κοινά έχουμε οι δυο λαοί..ειναι υπέροχο! ειστε και πολυ ταλαιπωρημένος λαος ρε κοριτσι μου...

Πιστευω τελικά οτι αυτο το πάρτυ θα πρέπει να το κάνουμε batchelor. θα βγάλουμε εξω την Dada πριν παντρευτει... θα το κάψουμε..

εγω κορίτσια παω για τον πρωτο υπέρηχο στις 26. Εχω αγωνια γιατι ειμαστε μεταξυ σφυρας και ακομονος... ειναι ενα η δυο αραγε τα μπεμπούλια; τα ευρηματα ειναι διφορουμενα (1η χοριακη 300, 2η χοριακη 3000, 5 μερες διαφορα)

Mpravooooo !!! Xerome poli gia sena !!! Makari na einai 2, ax ti teleiaaaa !!!

Nai taleporithikame san laos para poli ala pali me to kefali psila perpatame. Etsi tha kanete kai esis ...

Kala, emis eimaste to idio, den vrika kamia megali diafora metaxi mas. Kai egw den diskoleytika katholou na sinithiso edw, na matho ellinika, ola eukola. Tora mou einai periergo otan pigeno stin Servia ...

Kai nai nai nai nai theloooooooo to batchelor mazi sas !!!!!

NAI NAI NAI !!!!!:P:p:p

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα βλέπω πολύ ορεξούλα σήμερα...Θέλω και εγώ να τραγουδήσω....Ανιτάκι θα κανουμε οντισιόν, δεν μπορεί να μου πάρεις εσύ τι δουλειά....Βεβαια με την γαϊδουροφωνάρα που έχω δεν έχω καμία τύχη...

Christine29 ευχομαι τα καλύτερα για σενα...

Rikaki τι ακούω?Πάμε για διδυμάκια?

Zettaki πάνε καμια βολτίτσα μωρό μου γιατί δεν σε βλέπω καλά...μου αρέσει όμως που είσαι χαλαρή και μες το χιούμορ...

Φιλάκια σε όλες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα βλέπω πολύ ορεξούλα σήμερα...Θέλω και εγώ να τραγουδήσω....Ανιτάκι θα κανουμε οντισιόν, δεν μπορεί να μου πάρεις εσύ τι δουλειά....Βεβαια με την γαϊδουροφωνάρα που έχω δεν έχω καμία τύχη...

Christine29 ευχομαι τα καλύτερα για σενα...

Rikaki τι ακούω?Πάμε για διδυμάκια?

Zettaki πάνε καμια βολτίτσα μωρό μου γιατί δεν σε βλέπω καλά...μου αρέσει όμως που είσαι χαλαρή και μες το χιούμορ...

Φιλάκια σε όλες...

ωωωωχχχχ με πήρανε χαμπάρι,

ναι ρε Αναστασάκι δεν την παλεύω λέμε...

Ευτυχώς το απογευματάκι έχουμε ομαδική "ψυχοθεραπεία" στο κέντρο....

Χαχα θα γυρίσω το βραδάκι απολαλημένη ....

url]

"Το ξέρω εισαι..φύρα"

Προς πολλους γιατρους

Στιχουργοί: Zetta, Leuta

Πήρα τα κλειδιά μου

Πήρα την καρδιά μου

Φεύγω από σένα

Φεύγω για τα ξένα

Πίσω δεν κοιτάζω

Φεύγω στο φωνάζω

Σου υπενθυμίζω

Πίσω δεν γυρίζω

Νούμερο θ' αλλάξω

σε φίλες θα σε κράξω

το "μήνυμα" το πήρα

το ξέρω..εισαι φύρα

σε αγαπες δεν ελπίζω

σε πιπίνια θα σφυρίζω

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΛΕΤΕ?

Η΄ ΜΠΟΥΖΟΥΚΕΡΙ Η΄ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΡΟΚΙΑ......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...