Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΒ..!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!!

τι εγινε ρε παιδια; ψαχνω τα ποστ για να καταλαβω και δεν βλεπω κάτι. Νομίζω ότι η κυρα Ζακυνθινια μας κανει πλακα!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια... αν και ο μηνας εχει 13 (και μαλιστα 13/3/13) η χοριακη μου ειναι 173!!!!!!

Θα παω για επαναλητπικη μαλλον Σαββατο γιατι Δευτερα ειναι αργια.

Μπράβοοοοοοοοοο.....

Εύχομαι το Σάββατο να διπλασιάσουμε και όλα από εδώ και πέρα να πάνε καλά. Φαντάζομαι η χαρά σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη που νόμιζες ότι δεν είχες και ελπίδες. Ετσι ευχάριστα να είναι από εδώ και πέρα τα νέα για όλα τα κορίτσια μας.

cOiVp2.png

Πάλι τα πήρε κρανίο το ΑΝΙΤΑΚΙ?????

Που θα πας μωρέ θεότρελη, και θα αντέξεις χωρίς εμάς?

Ούτε δίδυμος να ήσουνα με τόσες διακυμάνσεις ρε παιδί μου.

Ολές σε αγαπάμε και σε σκέφτομαστε, αφού δίνεις χρώμα και ζωντάνια στην παρέα.

Φιλιά

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Pink hat τι ωραια νεα ειναι αυτα συγχαρητηρια η χοριακή ειναι τελεια αρα, συνεχίζεις δυναμικά, τελος η αρνηση και μονο καλες σκέψεις πια. Συμπερασμα 1ον το τεστ δεν διχνει τελικα. 2ον οταν νιώθουμε σαν να μας ερχεται η περίοδος της περισσοτερες φορες ειμαστε εγκυος στην ivf. πες μας σε ποιον τα καταφερες να δωσουμε τα ευσημα οχι μονο να τους βρίζουμε.

Dada75 αρκετα ωαρια εκανες αρα την επομενη προσπάθεια θα μεινεις σίγουρα, εσυ σε ποιον γιατρο εισαι?

Παντως στατιστικα επειδη μιλάω με αρκετες κοπελες οι τιμες ψιλοεπεσαν η κλασικη ivf κυμαινεται απο 1800 ευρω εως 2500 αν τους πιέσουμε κι αλλο ελπιζω να τις ριξουν κι αλλο εχουμε και κριση ε!

Roubies χαρηκα που βρήκες ακρη με τον γιατρο που πήγες στην Αθήνα αν κανεις οτι σου πει θα περάσεις την επιτροπή σίγουρα.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ βρε παραπονιαρα ζηλιαρογατα γιατι νιώθεις ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε ολο μεσα, το ξερεις οτι σ'αγαπαμε.

Φιλια σε ολες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Pink hat τι ωραια νεα ειναι αυτα συγχαρητηρια η χοριακή ειναι τελεια αρα, συνεχίζεις δυναμικά, τελος η αρνηση και μονο καλες σκέψεις πια. Συμπερασμα 1ον το τεστ δεν διχνει τελικα. 2ον οταν νιώθουμε σαν να μας ερχεται η περίοδος της περισσοτερες φορες ειμαστε εγκυος στην ivf. πες μας σε ποιον τα καταφερες να δωσουμε τα ευσημα οχι μονο να τους βρίζουμε.

Dada75 αρκετα ωαρια εκανες αρα την επομενη προσπάθεια θα μεινεις σίγουρα, εσυ σε ποιον γιατρο εισαι?

Παντως στατιστικα επειδη μιλάω με αρκετες κοπελες οι τιμες ψιλοεπεσαν η κλασικη ivf κυμαινεται απο 1800 ευρω εως 2500 αν τους πιέσουμε κι αλλο ελπιζω να τις ριξουν κι αλλο εχουμε και κριση ε!

Roubies χαρηκα που βρήκες ακρη με τον γιατρο που πήγες στην Αθήνα αν κανεις οτι σου πει θα περάσεις την επιτροπή σίγουρα.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ βρε παραπονιαρα ζηλιαρογατα γιατι νιώθεις ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε ολο μεσα, το ξερεις οτι σ'αγαπαμε.

Φιλια σε ολες!!!

Mpravo gia ta test !!! To leme sinexia edw, APLA DEN DIXNEI !!!

Egw eimai sto GENESIS me ton k. Mpathrello. Eimai poli euxaristimeni. Proti fora kaname apli IVF kai tin deuteri ICSI. Plirosame to idio, 2200, kai stis 2 fores.

Sto Genesis den ta xreonoun diaforetika. Kai episis den exo plirosi pote tipota alo, oute episkepsi, oute iperixo, oute ta 15 eur pou einai kai kala tou kentrou.

Yv7Sp2.png

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΜΙΤΡΑ....

ΕΠΕΙΔΗ 'ΒΛΕΠΩ" ΜΙΑ ΨΥΧΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.......ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΥΧΡΑΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ..!!!!!!!

ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.....ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ, ΕΙΠΑ Ή ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ..!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, τι είναι αυτα που λες;;;;

Δε σε παρεξηγησα ματια μου..

Απλα δεν είχα πολυ χρόνο χθες και σήμερα γι αυτο δε γράφω πολλα..

Τρέχω με τη δουλεια και με αλλα και δε μπαίνω πολυ..

Συγνώμη αν φάνηκε οτι δε σε αγαπάω...

Συγνώμη... :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πάλι τα πήρε κρανίο το ΑΝΙΤΑΚΙ?????

Που θα πας μωρέ θεότρελη, και θα αντέξεις χωρίς εμάς?

Ούτε δίδυμος να ήσουνα με τόσες διακυμάνσεις ρε παιδί μου.

Ολές σε αγαπάμε και σε σκέφτομαστε, αφού δίνεις χρώμα και ζωντάνια στην παρέα.

Φιλιά

Συμφωνώ κι εγω!! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΒ..!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!!

Ανιταααααααα!!!!!

Γυρνά πισωωωωωωωω!!!!

Συγνώμη αλλα δουλεύω μαρη λουλου!!

Μακάρι να ήμουνα Κοκοβικου όπως ήμουν στη σύντομη εγκυμοσύνη μου, να μη δούλευα και θα ήμουν συνέχεια εδω!!!

Αλλα πρέπει να βγάλω ψωμάκι.... :-(

Ελααααααα!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

χαχαχα τώρα διάβασα το post σου!! όλες συμφωνούμε ότι θέλει ξύλο τελικά η pink hat!!! ε βέβαιαααα!!!! και γω αυτό της είπα!! Να κανονίσουμε συνάντηση να τη δείρουμε! χιχιχιχι :D:D

Κοριτσάκι τι κάνεις εσύ???? Δεν μου απάντησες που σου είπα ότι τόσο όμορφα πλάσματα και εσύ και ο άντρας σου πρέπει να διαιωνίσετε το είδος!! ;) Δε θέλω να σε πιέσω, απλά να σου πω ότι πραγματικά πιστεύω ότι θα τα καταφερεις και μάλιστα σύντομα, το έχω διαίσθηση!!!!! dont give up! Είμαστε δίπλα σου ότι κιαν αποφασίσεις!!!

Κοριτσάκια για τις βλαστοκύστες που ρωτάτε έτσι για στατιστικούς σκοπούς να σας πω και τα δικά μου. Ημουν 33 οταν μου έκαναν ωοληψία, είχα 14 ωοθυλάκια εκ των οποίων μόνο τα 6 ή 7 είχαν ωάρια, το 1 ή 2 δεν ήταν καλό άρα μου έμειναν 5 για γονιμοποίηση και 4 γονιμοποιήθηκαν. Έγιναν όλα τέλειες βλαστοκύστες 8 και 9 διαιρέσεων 2 της 5ης μέρας και 2 της 6ης.

χχχχχχχχχχχχχχ

Κοπελουδα μου...

Καλη μου μπαλιτσα...

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!

Εμάς για εξωσωματικη τώρα ουτε λόγος!

Δε γινεται για πολλούς λόγους.

Απο Σεπτέμβρη βλέπουμε..

Μέχρι τότε μονο με γουτσου γιυτσου αν κάτσει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

pinkhat στο ιδιο κεντρο δε παμε??? Ο γιατρος της ειναι σουπερ!!

Ναι στο ιδιο κέντρο απλως διαφορετικός γιατρός. Είναι πολύ καταρτισμενος και το μεγάλου ατου του κέντου είναι η εμβρυολόγος... Ειναι΄εξαιρετική

kOZcp3.png

Ναι στο ιδιο κέντρο απλως διαφορετικός γιατρός. Είναι πολύ καταρτισμενος και το μεγάλου ατου του κέντου είναι η εμβρυολόγος... Ειναι΄εξαιρετική

Μπορείτε να μου στείλετε σε πμ ποιος γιατρος ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...