Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΝΙΤΑΚΙ μου.... καλημερίτσες!!

Ήμουν όλη μερα στη δουλεια χθες (εμπαινα και διάβαζα αλλα δεν είχα χρόνο να γράφω).

Ωστόσο διάβασα όσα γράψατε.

Η γνώμη μου είναι οτι αυτο με τη γραμματεία είναι χαζο.

Προσωπικη γνωμη για το ποσο καλός ή κακός είναι ο γιατρός σου, δεν έχω γιατι δεν τον έχω καθόλου ακουστα.

Όμως οι γιατροι κρίνονται εκ του αποτελέσματος έτσι δεν είναι;

Πχ, ο δικός μου που απέτυχε δεν έχω καθε δικαίωμα να τον κρίνω αρνητικά;

Για εμένα, του έχεις δώσει ευκαιρίες..

Ίσως θα έπρεπε να δεις και κάποιον άλλον.

Με αγάπη παντα, οτι λέω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα φιλενάδες μου!

Ψες ταυλαρα στον καναπέ γιαυτό δεν ξαναέγραψα... :oops: Οι χαρές τις εγκυμοσύνης!

Rodo μου, τι να σου πω... Φαντάζομαι το μαρτύριο που περνάς... Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος. Απ' ότι γνωρίζω, αν δεν είναι εξωμήτριο, τον σάκο μπορείς να τον δεις σίγουρα θα είναι μέσα στη μήτρα! Δηλαδή δεν γίνεται να μη φαίνεται... Εγώ από τις 5 βδομάδες τους είδα. Οπόταν γιατί δεν σου κάνουν υπέρηχο??? Δεν καταλαβαίνω... Αλλά και το εξωμήτριο μπορούν να το βρουν φτάνει να ξέρουν που να ψάξουν, έτσι νομίζω τουλάχιστον... Σε παρακαλώ ρώτα τον γιατρό σου να σου πει.

ANASTASIA μου καλημέρα! Εμένα η δική μου η σκυλίτσα είναι pure bastard! ahahahah, τι λυπάμαι λιγάκι που θα κάνει επέμβαση αλλά δεν γινεται αλλιώς... Κάθε μέρα στο εμαιλ μου και στο φβ παίρνω μηνύματα με φωτογραφίες με εκατοντάδες αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι... :| τι κρίμα, δεν φαντάζεσαι πόσο τα λυπάμαι...

zettaki moy good luck!!! μη φοβάσαι δεν πονας καθόλου θα σε ναρκώσουν και απλά μετά θα έχεις λίγα ροζ καφέ υγρα δεν είναι τπτ. Να μας πεις πως τα πήγες!]

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό μη τσαντίσεις πάλι το συντονιστή!χιχιχιχιχιχι Τι κάνεις βρε τρρλλό αποφάσισες σε ποιο γιατρό θα πας?

harry μου ελπίζω να βρεις ενα τρόπο να ξαναμπείς! Μη σε χασοουμε!!!!! Δηλ οταν λες σε χακαραν και στο φβ αν μας μιλάς δεν θα είσαι εσύ???:shock:

christine29, τι μου κάνει η εγκυούλα μου η όμορφη??? Εχεις αναγούλες καθόλου???

Φιλάκια και στις υπόλοιπες που δεν ανάφερα ονομαστηκά! χχχχχχχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΑΝΙΤΑΚΙ μου.... καλημερίτσες!!

Ήμουν όλη μερα στη δουλεια χθες (εμπαινα και διάβαζα αλλα δεν είχα χρόνο να γράφω).

Ωστόσο διάβασα όσα γράψατε.

Η γνώμη μου είναι οτι αυτο με τη γραμματεία είναι χαζο.

Προσωπικη γνωμη για το ποσο καλός ή κακός είναι ο γιατρός σου, δεν έχω γιατι δεν τον έχω καθόλου ακουστα.

Όμως οι γιατροι κρίνονται εκ του αποτελέσματος έτσι δεν είναι;

Πχ, ο δικός μου που απέτυχε δεν έχω καθε δικαίωμα να τον κρίνω αρνητικά;

Για εμένα, του έχεις δώσει ευκαιρίες..

Ίσως θα έπρεπε να δεις και κάποιον άλλον.

Με αγάπη παντα, οτι λέω.

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΌΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ....ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ......ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!

Κατ'αρχήν καλή επιτυχία σήμερα zetta μου στην ωοληψία σου.Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις πολλά και καλά αυγουλάκια που θα γίνουν υπέροχα και γερά έμβρυα.

Pink hat εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά και να έχεις μια θετικότατη χοριακή.

Στα Χριστινάκια μας να ευχηθώ με το καλό να ακούσει η Αθηναία μας την καρδούλα του μωρού τους και στην Κύπριά μας καλή αυχενική.

labrinipo μου να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για τις πληροφορίες που μου έδωσες.Πήγα στο γιατρό που μου είπες,δεν ήταν βέβαια εκείνος εκεί σήμερα γιατί ήταν άρρωστος,αλλά ήταν ένας άλλος και με καθοδήγησε τι να κάνω.Τελικά μου έκλεισαν ραντεβού στις 12/6 για την επιτροπή.Σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά με την αυχενική διαφάνεια.

Ανιτάκι μου πότε έρχεσαι Αθήνα?Πάντως χωρίς να έχω εμπειρία και εμένα αυτό με την γραμματεία μου φαίνεται λίγο αστεία δικαιολογία.Δηλαδή τους υπαλλήλους στη γραμματεία ποιός τους προσλαμβάνει,εσύ?Προφανώς αυτός που του ανήκει το κέντρο,οπότε όπως και να έχει πρέπει να προσέχει τους συνεργάτες του.

mimitra μου ελπίζω ο πεθερός σου να είναι κάπως καλύτερα και να μην ταλαιπωρείται πολύ ο άνθρωπος.

Kαλημερα σε ολες!!!Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες στη παρεα!!!!

Δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω γιατι εχω ενα τρομερω προβλημα με τον υπολογιστη μου καποιοιμου χακαρανε τα παντα!!Μου αλλαξε κωδικους απο ολα τα μαιλ μου (εχω 3 )Μου αλλαξανε και τα μαιλ μου!!!!Εγραφα τη διευθυνση μου και μου ελεγε ο υπολογιστης οτι δεν υπαρχει!!!!Επισης χακαρανε και μπλοκαρανε ολες τις ιστοσελιδες που μπαινω και δεν μορουσα να μπω πουθενα !!!!

Δε φευγουν με τιποτε αυτοι οι ιοι τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα θελει δουλιτσα ακομη.Φοβαμαι να μπαινω ο απο τονυπολογιστη μου γιατι για καποιο λογο με εχουν βαλει στο ματι!!!(το εχω ξαναπαθει).Αρκετα σας ζαλισα με τα δικα μου φιλακια σε ολες και οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!Θα μου λειψει η παρεουλα σας..

Σε περιμένουμε ξανα γρήγορα πίσω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΗΤΑΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ 16 ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ...!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...!!!!!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ...!!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ....??????

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...!!!!!!

εννοειται οτι θα συναντηθούμε για καφε πες το μου δυο μερες πριν ερθετε να το εχω στο νου μου και φυσικα να ερθει κι οποια αλλη κοπελα θελει απο δω

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!

Κατ'αρχήν καλή επιτυχία σήμερα zetta μου στην ωοληψία σου.Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις πολλά και καλά αυγουλάκια που θα γίνουν υπέροχα και γερά έμβρυα.

Pink hat εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά και να έχεις μια θετικότατη χοριακή.

Στα Χριστινάκια μας να ευχηθώ με το καλό να ακούσει η Αθηναία μας την καρδούλα του μωρού τους και στην Κύπριά μας καλή αυχενική.

labrinipo μου να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για τις πληροφορίες που μου έδωσες.Πήγα στο γιατρό που μου είπες,δεν ήταν βέβαια εκείνος εκεί σήμερα γιατί ήταν άρρωστος,αλλά ήταν ένας άλλος και με καθοδήγησε τι να κάνω.Τελικά μου έκλεισαν ραντεβού στις 12/6 για την επιτροπή.Σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά με την αυχενική διαφάνεια.

Ανιτάκι μου πότε έρχεσαι Αθήνα?Πάντως χωρίς να έχω εμπειρία και εμένα αυτό με την γραμματεία μου φαίνεται λίγο αστεία δικαιολογία.Δηλαδή τους υπαλλήλους στη γραμματεία ποιός τους προσλαμβάνει,εσύ?Προφανώς αυτός που του ανήκει το κέντρο,οπότε όπως και να έχει πρέπει να προσέχει τους συνεργάτες του.

mimitra μου ελπίζω ο πεθερός σου να είναι κάπως καλύτερα και να μην ταλαιπωρείται πολύ ο άνθρωπος.

Επιτροπή στην Αθήνα?

Τοσο μακρια σου εκλεισαν? Εχει τοσο κόσμο ε??????

Με τα υπολοιπα χαρτια βρήκες ακρη? Ολα ενταξει? ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ?????

Κορίτσια για πείτε μου...να κάνω?????

Πρέπει??????????????????????????????????????????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Επιτροπή στην Αθήνα?

Τοσο μακρια σου εκλεισαν? Εχει τοσο κόσμο ε??????

Με τα υπολοιπα χαρτια βρήκες ακρη? Ολα ενταξει? ;)

Ναι,κοπέλα μου τόσο μακρια,τι να κάνουμε.Δεν πειράζει,θα περιμένω.Με τα χαρτιά εντάξει είμαστε.Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη σπερμοδιάγραμμα τον Απρίλη και να βγάλω μια ληξιαρχική πράξη γάμου πρόσφατη και είμαι εντάξει.Ξέχασα να σου πω πως για την Αθήνα μιλάμε.Είμαστε πολλές όντως.

εμενα πάντως ενας απο τους γιατρους που ειχα δει πριν καν ξεκινησω τις εξωσωματικες με εβαλε και εκανα και καμπυλες ζαχαρου και ινσουλινης μεταξυ μια σειρα άλλων πανάκριβων και εντελως αχρείαστων εξετάσεων. Οταν κατεληξα στον τωρινό μου γιατρο και του πηγα το φακελο με όλες τις εξετασεις που ειχα κανει μου ειπε ξακαθαρα ο ανρθωπος οτι ηταβ εντελως περιτες. Η καμπυλη αυτη γινεται κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης καθως υπάρχει πιθανοτητα να αναβασεισ ζαχαρο. Δεν χρειαζεται πριν καθως αν δεν εισαι ουτως η άλλως διαβητική δεν θα δειξει απολυτως τιποτα!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

εμενα πάντως ενας απο τους γιατρους που ειχα δει πριν καν ξεκινησω τις εξωσωματικες με εβαλε και εκανα και καμπυλες ζαχαρου και ινσουλινης μεταξυ μια σειρα άλλων πανάκριβων και εντελως αχρείαστων εξετάσεων. Οταν κατεληξα στον τωρινό μου γιατρο και του πηγα το φακελο με όλες τις εξετασεις που ειχα κανει μου ειπε ξακαθαρα ο ανρθωπος οτι ηταβ εντελως περιτες. Η καμπυλη αυτη γινεται κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης καθως υπάρχει πιθανοτητα να αναβασεισ ζαχαρο. Δεν χρειαζεται πριν καθως αν δεν εισαι ουτως η άλλως διαβητική δεν θα δειξει απολυτως τιποτα!!!

Kalhmera !!!!

Edoses aima;;; Pote tha kseroume;;; Anteeee na akousoume ++++++++

Yv7Sp2.png

leuta μου και εγω ξερω οτι σου ειπε η pinkhat!

pinkhat τι εγινε πηγες?

christine1012 καλα ειμαι ομορφια μου! Εχω πονακια αρκετα και αρκετες ξινιλες, αναγουλες ζαλαδες δεν εχω! Πονακια εσυ ειχες? εχεις ακομα?

Ποτε θα πας ειπες να τα δεις?

roubies μου γλυκια σευχαριστω!!

anitaki μπορει να ερθω και εγω για καφεδακι ενημερωστε με ναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

leuta μου και εγω ξερω οτι σου ειπε η pinkhat!

pinkhat τι εγινε πηγες?

christine1012 καλα ειμαι ομορφια μου! Εχω πονακια αρκετα και αρκετες ξινιλες, αναγουλες ζαλαδες δεν εχω! Πονακια εσυ ειχες? εχεις ακομα?

Ποτε θα πας ειπες να τα δεις?

roubies μου γλυκια σευχαριστω!!

anitaki μπορει να ερθω και εγω για καφεδακι ενημερωστε με ναι?

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....!!!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ....!!!!!!!!!!!

Kalhmera !!!!

Edoses aima;;; Pote tha kseroume;;; Anteeee na akousoume ++++++++

DADAKI MOY TI KANEIS..??????????/ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ..???? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ..??? ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ..?????

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΤΟ ΖΑΜΠΟΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ..!!!!!!

ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..???????

ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...