Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτίζω γιατί πρέπει να διορθώσω και κάτι τεστάκια.Κανονικά θα τα έκανα αύριο το πρωί,αλλά έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο του ΕΟΠΥΥ και θα μου πάρει αρκετή ώρα μέχρι να κατέβω κέντρο.Φιλιά πολλά!!!Τα λέμε αύριο!!!!

Διαφημίσεις

Ζεττακι μου σου ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε τελεια αυριο, μην πας προκαταλημένη δεν ποναει καθόλου ειναι ενα μικρό τσιμπιματακι στα λεω εγω που εκανα ξύπνια ωοληψια χωρις ναρκωση αλλα εσυ μαλλον θα κανεις μεθη οποτε δεν θα νιώσεις ουτε το στιμπιματακι μολις σηκωθεις θα εχεις λιγο καφε ή αιμα σταγονίτσα και αυτο οχι απαραίτητα. Καλη επιτυχια να εχεις και η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου να ευλογήσει τα ωαρια να γίνουν δυνατα εμβρυακια.

Rodo αχ τι αγωνια περνας γλυκεια μου προσευχομαι για σενα να διαψευτουν ολα τα κακα σεναρια και το μικρο δυνατο λιονταρακι σου να γαντζωθει και να μπει οσο πιο μεσα στη μήτρα γίνεται.

Kelly σκωτσεζικο ντους μας κανεις καλη μου μακαρι το μωρακι να κανει την εκπληξη και να συνεχισει με οτι σακο γουσταρει εκεινο αρκει να ειναι γερο, μπορει να μην θελει πολύ χωρο η ψυχουλα μου κανει οικονομία ο γιατρος τι θελει δηλαδη, θα μεγαλώσει και θα πανε ολα καλα πηγαινε στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντου εγω την δικια μου την εταξα αν βγει κορίτσι και βγήκε και εχει δύο ονόματα Σταυρουλα και Χρυσοβαλαντου καταλαβαινετε οτι θα με ετρωγε η πεθερα μου αλλα η Αγία καταλαβαίνει και παντα βοηθαει, πηγαινω όσο πιο συχνα μπορω.

Φιλια σε ολες ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

labrinipo έκανες χωρις μεθη ωοληψία??????????????????????

ΔΕν πονούσε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ζεττα ΚΑΛΗ ΩΟΛΗΨΙΑ!! Δεν ποναει καθόλου..Εινα τελειος υπνάκος!!!! Μονο εγω η τρελή τωρα την 3η φορά ξύπνησα κατα τη διάρκεια της ωοληψια 2 φορες απο το αγχος μου..Δεν το θυμαμαι....μου το ειπαν απο το κεντρο...:oops::oops:

Ροδο τι αγχος θα τραβας..με θετικη χοριακή να μη μπορεις να χαρεις..Επειδη γινονται πολλα και διαβαζω πολλα να πιστευεις μεχρι τελευταια στιγμη...Ποτε δεν ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kelly τελικα αξιζει να δινουμε χρονο στα μωράκια..να δεις που και το δικο σου θα κάνει την εκπληξη!!! Ποτε θα ξερεις μας ειπες?

Pink hat ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα στην ομορφη παρεούλα μας!

Ξυπνηστε εχουμε χοριακή σήμερα!!!

Pink Hat αν βγει θετικό θα ερθουμε ολες κατω απο το σπίτι σου και θα κάνουμε διαδήλωση που μας ειχες τρελλανει οτι δεν εισαι και δεν εισαι, μακαρι παναγίτσα μου.

Zettap ολα καλα θα πανε πρεπει τωρα που γραφω να πέρνεις τα ωαριακια σου μαγική στιγμή ε? απο σήμερα αρχίζουν να γεννιούνται δικές σου ψυχουλες αχ.

Leuta ναι οταν ξεκίνησα τροποιημενο φυσικο ειχα μονο 3 ωάρια και ειπα στο γιατρο λίγα ειναι δεν το κανουμε χωρις μεθη μου ειπε οκ αν αντεχω να γλιτωσουμε τον αναισθησιολογο και τελικα καταλαβα οτι δεν ήταν και κανενας τραγικός πόνος ενα εσωτερικό τσίμπημα κάθε φορα που περνει το ωαριο αν ειχα πανω απο 5 οκ θα εκανα μεθη αλλα για 2ή 3 ή 1 μετα που εκανα με τους φυσικούς δεν ήταν τίποτα.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου γλυκο οταν ερθεις Αθηνα να ερθεις σπιτι μου να μεινεις αληθεια θα χαρω πολύ. ποτε θα κατεβετε?

Rodo ναι δεν ειναι απαραιτητο να πονας στο εξωμητριο αλλα εσυ μην σκεφτεσαι αρνητικα οτι ειναι να γίνει θα γίνει αν θελει να το στειλει ο θεος θα το στειλει.

Εγω ειμαι καλα απλα εχω αγωνια ως την αυχενική για αυτο πεταγομαι τα βραδια και βλεπω ολο θρίλερ ονειρα. ευτυχως θα φύγουμε 3ημερο στο εξοχικό αλλα εχουμε και τους κωλοκλεφτες και δεν μπορεις να εισαι ήρεμος χθες το βραδυ λήστεψαν το φαρμακειο ενα στενο πιο κατω και η αστυνομια στον κοσμο της...

Πολλα φιλια σε ολες αχ τι ωραια μερα!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου, σήμερα είμαι δουλίτσα, θα μπένω όμως για να μάθω τα νέα της pink hat και της Zetta p., είναι η μέρα τους σήμερα.

Zetta p. ευχομαι όσο αυγουλάκια κάνεις να γίνουν τέλεια έμβρυα στην αρχή και μετά τέλεια μωρά...

Pink Hat θέλω από σενα μια τεράστια χοριακή++++

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:P:p:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!

zettap καλη επιτυχια σημερα!!! Σου ευχομαι να εχεις πολλα και υπεροχα ωαρια!!

pinkhat περιμενω με αγωνια ενημερωσε μας αμεσως!! Καλη επιτυχια!

rodo αυτο ειναι ψυχοφθορο πολυ αλλα κανε υπομονη μπορει να βγει σε κατι πολυ ομορφο!!!

anastasia φιλακια στον Εκτορα!!

labrinibo μου ολα θα πανε πολυ καλα στην αυχενικη μην αγχωνεσαι κοριτσαρα μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ.... ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ VALTREX ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ...!!!!!!!

Pink Hat, ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ...!!!!!!!:D

Zettap, ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..... ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΑ ΩΑΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ....ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.... ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ/ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ/Α ΣΟΥ...!!!!!!!!!:P

Rodo ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ "ΒΛΕΠΩ" ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...!!!!:P

Kelly ΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ...!!!!!!!!!:P

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...???????

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.....ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ....!!!!!!:D

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...!!!!!

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΙ.....ΜΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ..!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΥΠΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ...!!!!!!!!:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P

ΜΙΜΙΤΡΑ...

ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...:confused::confused: ΕΥΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ!!!!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!:-P:razz:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kαλημερα σε ολες!!!Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις κοπελες στη παρεα!!!!

Δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω γιατι εχω ενα τρομερω προβλημα με τον υπολογιστη μου καποιοιμου χακαρανε τα παντα!!Μου αλλαξε κωδικους απο ολα τα μαιλ μου (εχω 3 )Μου αλλαξανε και τα μαιλ μου!!!!Εγραφα τη διευθυνση μου και μου ελεγε ο υπολογιστης οτι δεν υπαρχει!!!!Επισης χακαρανε και μπλοκαρανε ολες τις ιστοσελιδες που μπαινω και δεν μορουσα να μπω πουθενα !!!!

Δε φευγουν με τιποτε αυτοι οι ιοι τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα θελει δουλιτσα ακομη.Φοβαμαι να μπαινω ο απο τονυπολογιστη μου γιατι για καποιο λογο με εχουν βαλει στο ματι!!!(το εχω ξαναπαθει).Αρκετα σας ζαλισα με τα δικα μου φιλακια σε ολες και οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!Θα μου λειψει η παρεουλα σας..

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΤΑΚΙ να ερθει και η μαμα σου αν ειναι τοσο γλυκεια οσο εσυ κανενα πρόβλημα θα την βαλω να κάνει και παρεα με την πεθερά μου και θα γλιτωσω απο την πολυλογία της χι χι. οπως νιώθεις εσύ ανετα καλή μου. Λοιπον ο συντονιστής εχει αρχίσει να με εκνευρίζει μια του φταιει το ενα μια τα κεφαλαία ασε μας να εκφραστουμε χριστιανε μου ελευθερα...

Harry ελπίζω να φυγουν ευκολα οι υιοι απο τον υπολογιστή σου να μην χαθουμε...

Φιλια σε ολες σας

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ.... ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ VALTREX ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ...!!!!!!!

Pink Hat, ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ...!!!!!!!:D

Zettap, ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..... ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΑ ΩΑΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ....ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.... ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ/ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ/Α ΣΟΥ...!!!!!!!!!:P

Rodo ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ "ΒΛΕΠΩ" ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...!!!!:P

Kelly ΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ...!!!!!!!!!:P

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...???????

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.....ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ....!!!!!!:D

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...!!!!!

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΙ.....ΜΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ..!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΥΠΡΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ...!!!!!!!!:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P

ΜΙΜΙΤΡΑ...

ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...:confused::confused: ΕΥΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ!!!!!!

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!:-P:razz:

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΗΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΝΝΙΤΑΚΙ να ερθει και η μαμα σου αν ειναι τοσο γλυκεια οσο εσυ κανενα πρόβλημα θα την βαλω να κάνει και παρεα με την πεθερά μου και θα γλιτωσω απο την πολυλογία της χι χι. οπως νιώθεις εσύ ανετα καλή μου. Λοιπον ο συντονιστής εχει αρχίσει να με εκνευρίζει μια του φταιει το ενα μια τα κεφαλαία ασε μας να εκφραστουμε χριστιανε μου ελευθερα...

Harry ελπίζω να φυγουν ευκολα οι υιοι απο τον υπολογιστή σου να μην χαθουμε...

Φιλια σε ολες σας

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΗΤΑΝ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ 16 ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ...!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...!!!!!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ...!!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ....??????

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...