Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσακια μου,

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας

μακαρι να πανε ολα καλα.

ποναει βρε κοριτσια η ωοληψια?

ψιλοαγχωθηκα. πρεπει να προσεξω εγω κατι?

αναστασακι μου και εγω σε αγαπω παρα πολυ.

χριστινακι μου ειδα που ρωτουσες, σου απαντησα κιολας

σε ευχαριστω κουκλα μου.

αυριο δεν ειναι ο υπερηχος; καλη επιτυχια

φιλακια σε ολες

Ζεττακι μου σου ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε τελεια αυριο, μην πας προκαταλημένη δεν ποναει καθόλου ειναι ενα μικρό τσιμπιματακι στα λεω εγω που εκανα ξύπνια ωοληψια χωρις ναρκωση αλλα εσυ μαλλον θα κανεις μεθη οποτε δεν θα νιώσεις ουτε το στιμπιματακι μολις σηκωθεις θα εχεις λιγο καφε ή αιμα σταγονίτσα και αυτο οχι απαραίτητα. Καλη επιτυχια να εχεις και η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου να ευλογήσει τα ωαρια να γίνουν δυνατα εμβρυακια.

Rodo αχ τι αγωνια περνας γλυκεια μου προσευχομαι για σενα να διαψευτουν ολα τα κακα σεναρια και το μικρο δυνατο λιονταρακι σου να γαντζωθει και να μπει οσο πιο μεσα στη μήτρα γίνεται.

Kelly σκωτσεζικο ντους μας κανεις καλη μου μακαρι το μωρακι να κανει την εκπληξη και να συνεχισει με οτι σακο γουσταρει εκεινο αρκει να ειναι γερο, μπορει να μην θελει πολύ χωρο η ψυχουλα μου κανει οικονομία ο γιατρος τι θελει δηλαδη, θα μεγαλώσει και θα πανε ολα καλα πηγαινε στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντου εγω την δικια μου την εταξα αν βγει κορίτσι και βγήκε και εχει δύο ονόματα Σταυρουλα και Χρυσοβαλαντου καταλαβαινετε οτι θα με ετρωγε η πεθερα μου αλλα η Αγία καταλαβαίνει και παντα βοηθαει, πηγαινω όσο πιο συχνα μπορω.

Φιλια σε ολες ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Βρε rοdo εχασα επεισοδια.πω πω τι τραβας! Αυτο ειναι χειροτερο απ ολα.αν κ εγω πιστευω οτι δεν ειναι εξωμητριο.αφου η χοριακη διπλασιαζεται κανονικα.γνωμη μου ειναι να περιμενεις κ να μην βιαστειτε κοριτσακι μου

Ζεττακι μου σου ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε τελεια αυριο, μην πας προκαταλημένη δεν ποναει καθόλου ειναι ενα μικρό τσιμπιματακι στα λεω εγω που εκανα ξύπνια ωοληψια χωρις ναρκωση αλλα εσυ μαλλον θα κανεις μεθη οποτε δεν θα νιώσεις ουτε το στιμπιματακι μολις σηκωθεις θα εχεις λιγο καφε ή αιμα σταγονίτσα και αυτο οχι απαραίτητα. Καλη επιτυχια να εχεις και η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου να ευλογήσει τα ωαρια να γίνουν δυνατα εμβρυακια.

Rodo αχ τι αγωνια περνας γλυκεια μου προσευχομαι για σενα να διαψευτουν ολα τα κακα σεναρια και το μικρο δυνατο λιονταρακι σου να γαντζωθει και να μπει οσο πιο μεσα στη μήτρα γίνεται.

Kelly σκωτσεζικο ντους μας κανεις καλη μου μακαρι το μωρακι να κανει την εκπληξη και να συνεχισει με οτι σακο γουσταρει εκεινο αρκει να ειναι γερο, μπορει να μην θελει πολύ χωρο η ψυχουλα μου κανει οικονομία ο γιατρος τι θελει δηλαδη, θα μεγαλώσει και θα πανε ολα καλα πηγαινε στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντου εγω την δικια μου την εταξα αν βγει κορίτσι και βγήκε και εχει δύο ονόματα Σταυρουλα και Χρυσοβαλαντου καταλαβαινετε οτι θα με ετρωγε η πεθερα μου αλλα η Αγία καταλαβαίνει και παντα βοηθαει, πηγαινω όσο πιο συχνα μπορω.

Φιλια σε ολες ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ευχαριστω λαμπρινουλα μου,

τι κανεις ψυχη μου, ολα καλα;

προσπαθω να εχω καλη ψυχολογια

οοοοοοομμμμμμ

και εγω εχω ταμενο αν ειναι κοριτσακι στην αγια ειρηνη τη χρυσοβαλαντους

αλλα προβλεπεται και η δικια μου να με φαει,

οποτε αν με ευλογησει η Αγια και γινω πρωτα μανουλα

μαλλον και γω για 2 ονοματα το βλεπω

πολλα φιλακια

url]

mimitrou που χάθηκες μωρό μου?Ελπίζω να είναι όλα καλά...

pink hat αυριο έχουμε χοριακή...καλή επιτυχία, θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου, θέλω +++++++++

Κοπελουδα μου τι κανεις ;

Μπήκα λίγο το πρωι, λίγο το μεσημέρι και λίγο το απογευμα!

Για να διαβάσω δηλαδη γιατι για να γράψω ουτε λόγος!

Προσπαθω στη δουλεια να μην είμαι όλο με το κινητο στο χέρι γιατι... Η κατάσταση είναι δύσκολη!

Είδα όμως τις συζητήσεις σας και σας σκεφτόμουν (όπως παντα) οοοοοολη την ωρα!!

pink hat καλη επιτυχία αύριο!!

Σας αγαπω όλες κολλητουλες μου, τι τυχερή που είμαι που σας γνωρισα και που σας έχω στη ζωη μου!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. το πρωι μπηκα και τωρα παλι σεντονια οι σελιδες!!!!

λοιπον τα νεα μου πηγα το σαββατο στο γιατρο σας ειπα τα σκατα τα μαντατα. πηγα τη δευτερα χτες ο σακος συνεχιζει να εινια μικρος πολυ αλλα η χοριακη ανεβηκε απο 7312 πηγε χιλια τετρακοσια κατι. μου ειπε οτι να πρεπει να του δωσουμε μια ευκαιρια ακομα γιατι μαλλον παλευει να κρατηθει εφοσον ανεβαινει η χοριακη

τωρα θα ξαναπαω τη παρασκευη λεει για υπερηχο να δουμε τι θα δου με και εκει θα λαβουμε τις τελικες αποφασεις.

τωρα δε καταλαβαινω ρε παιδια τι γινετε γιατι ειναι μικρος ο σακος και η χοριακη ανεβαινει μηπως εγινε η εμφυτεση αργοτερα απο οτι νομιζαμε που τα βαλε αυτος? τι να πω δε ξερω.οτι ειναι να γινει να γινει γιατι αυτο το πραγμα δε το αντεχω.

ο θεος ο αλαχ και ολοι μαζι το δωδεκαθεο να βαλουνε το χερι τους.

παντως εχω ακουσει περιπτωσεις που γενησανε κανονικα με μικρο σακο στην αρχη. μακαρι να ειναι ετσι και για μενα.

ΑΝΙΤΑ... ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ . Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ. ΤΕΛΟΣ

μπραβο πολυ χαιρομαι!!! να δεις που απλως θα ειναι μια ιστορια που μετα απο καιρο θα λες στο παιδακι σου οτι κοντεψες να μην το εχεις γιατι ηταν πεισματαρικο...! ολα θα πανε καλα θα δεις

kOZcp3.png

Βρε rοdo εχασα επεισοδια.πω πω τι τραβας! Αυτο ειναι χειροτερο απ ολα.αν κ εγω πιστευω οτι δεν ειναι εξωμητριο.αφου η χοριακη διπλασιαζεται κανονικα.γνωμη μου ειναι να περιμενεις κ να μην βιαστειτε κοριτσακι μου

μα δεν καταλαβαινω απο που συμπεραναν οτι ειναι προβληματικη η χοριακη..αφου μεγαλωνει. ευχομαι να πανε ολα καλα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

"Φωτιά με φωτιάααααααα,

φωτιά με φωτιάααααααααααααα

φωτιά στο φιλί

φωτιά στο κορμί

φωτιά στην καρδιάαααααααααα

φωτιά με φωτιά χημεία ζημιάααααααα

σε καίω με καις

σε θέλω με θες

ξανά και ξαναααααααα"

:-) :-) :-) :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά είναι το μωρό μου, ήσυχος μια χαρά, με κοψοχόλιασε χθες.

Τι κάνει ο πεθερός σου, ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση?

Ναι, όπως τα ξέρεις ο μαύρος.. Αστα χαλια είναι.

Εγω αύριο πάω ενδοκρινολογο να δώ το οζακι μου έχω στο λαιμό (υποτίθεται πρέπει να το κοιταω μια φορα το χρόνο) και θα φροντισω την άλλη Τετάρτη να πάω Τσιλι-Μπιλι! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...