Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΑ ΠΑΣ KELLY ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

DADA ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜςΡΑΚΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΠΩΣCHRISTINE1012 ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!ΚΟΛΑΣΗΗ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ!

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη ότι δεν πήρες? Εμένα μου έδωσαν και στη δεύτερη με τα κατεψυγμένα...

Εκτός και αν συμπάσχεις μαζί μας:P:p:p:p:p

Ουτε εγω πηρα κορτιζονη και εβαλα κατεψυγμενα!

kelly77 μακαρι να πανε ολα καλα! Η Αγια Ειρηνη θα σε βοηθησει πιστευω πολυ σε Αυτην! Δε χρειαζεται να κανεις ταμα. Εγω οποτε παω αγοραζω 3 κιλα μηλα και τα δινω στις μοναχες να τα διαβαζουν.

pinkhat μακαρι αυριο να παρεις μια ωραια χοριακη!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουτε εγω πηρα κορτιζονη και εβαλα κατεψυγμενα!

kelly77 μακαρι να πανε ολα καλα! Η Αγια Ειρηνη θα σε βοηθησει πιστευω πολυ σε Αυτην! Δε χρειαζεται να κανεις ταμα. Εγω οποτε παω αγοραζω 3 κιλα μηλα και τα δινω στις μοναχες να τα διαβαζουν.

pinkhat μακαρι αυριο να παρεις μια ωραια χοριακη!!

Χριστινάκι δεν σου απάντησα πριν, με το καλό κοπέλα μου εύχομαι την Πέμπτη να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλησπέρα βρε κορίτσια,

τι είναι πάλι τούτο?

Διαβάζω, διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε.

λίγο έλειψα και ξεσαλώσατε πάλι.

Αναστασάκι,

πως είναι ο Εκτορούκος?

christine1012,

καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο, άντε να μάθουμε και σε ποιον μοιάζουν...

Αύριο πάω και εγώ για ωοληψία.

kelly,

μακάρι βρε κοριτσάκι απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.

pink hat,

εσύ μπορεί να λες ότι θέλεις, εμείς όμως μια ελπίδα την έχουμε,

και μια προσευχή την κάνουμε.

dada,

η ώρα η καλή, άντε και σύντομα μανούλα

leuta,

πως πήγε η 1η μέρα στη δουλειά?

Άσε και εγώ για αύριο είπα μια βλακεία....

Μετά την εβρυομεταφορά να δω τι θα κάνω.

Ανιτάκι,

εμείς απλά λέμε και εσύ κάνεις ότι κρίνεις.

Στο είπα και εχθές, θα το ξαναπώ.

Η "κακιά" γραμματεία είναι φτηνή δικαιολογία, δεν υπάρχει περίπτωση

να μην είχε ενημερωθεί.

Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Στο λέω γιατί δουλεύω χρόνια σαν γραμματέας Διοίκησης

(όχι βέβαια σε ιατρείο) σε μια θέση όμως στην οποία ήμουν χρόνια

ερχόμασταν σε καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο,

το "αφεντικό" ενημερωνόταν ΠΑΝΤΑ,

όμως όταν έφτανε η δύσκολη ώρα, πάντα έφταιγε η γραμματεία

που δεν ενημέρωσε, που έγραψε ένα νούμερο λάθος απο το κινητό

και ωωωω!!!!! ναι δεν μπορούσαμε να σας βρούμε

γιατί έχουμε χαζή γραμματεία.

Πουθενά σε κρίσιμες δεν υπάρχει "χαζή" ή "κακιά" γραμματεία,

αν υπήρχε πίστεψε με θα την είχαν στείλει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,

απλά είναι πάντα η φθηνή δικαιολογία.

Εγώ σου είπα αυτά που ξέρω, το ίδιο και τα άλλα κορίτσια γιατί σε αγαπάμε και σε νιώθουμε καλύτερα απο πολλούς άλλους,

απο εκεί και πέρα, είναι καθαρά δικό σου θέμα, πως θα συνεχίσεις και που.

Αυτά.....

Πολλά φιλάκια σε όλες.....

Συγνώμη και για το σεντόνι...

url]

Διαφημίσεις

καλησπέρα βρε κορίτσια,

τι είναι πάλι τούτο?

Διαβάζω, διαβάζω και τελειωμό δεν έχετε.

λίγο έλειψα και ξεσαλώσατε πάλι.

Αναστασάκι,

πως είναι ο Εκτορούκος?

christine1012,

καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο, άντε να μάθουμε και σε ποιον μοιάζουν...

Αύριο πάω και εγώ για ωοληψία.

kelly,

μακάρι βρε κοριτσάκι απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.

pink hat,

εσύ μπορεί να λες ότι θέλεις, εμείς όμως μια ελπίδα την έχουμε,

και μια προσευχή την κάνουμε.

dada,

η ώρα η καλή, άντε και σύντομα μανούλα

leuta,

πως πήγε η 1η μέρα στη δουλειά?

Άσε και εγώ για αύριο είπα μια βλακεία....

Μετά την εβρυομεταφορά να δω τι θα κάνω.

Ανιτάκι,

εμείς απλά λέμε και εσύ κάνεις ότι κρίνεις.

Στο είπα και εχθές, θα το ξαναπώ.

Η "κακιά" γραμματεία είναι φτηνή δικαιολογία, δεν υπάρχει περίπτωση

να μην είχε ενημερωθεί.

Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Στο λέω γιατί δουλεύω χρόνια σαν γραμματέας Διοίκησης

(όχι βέβαια σε ιατρείο) σε μια θέση όμως στην οποία ήμουν χρόνια

ερχόμασταν σε καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο,

το "αφεντικό" ενημερωνόταν ΠΑΝΤΑ,

όμως όταν έφτανε η δύσκολη ώρα, πάντα έφταιγε η γραμματεία

που δεν ενημέρωσε, που έγραψε ένα νούμερο λάθος απο το κινητό

και ωωωω!!!!! ναι δεν μπορούσαμε να σας βρούμε

γιατί έχουμε χαζή γραμματεία.

Πουθενά σε κρίσιμες δεν υπάρχει "χαζή" ή "κακιά" γραμματεία,

αν υπήρχε πίστεψε με θα την είχαν στείλει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,

απλά είναι πάντα η φθηνή δικαιολογία.

Εγώ σου είπα αυτά που ξέρω, το ίδιο και τα άλλα κορίτσια γιατί σε αγαπάμε και σε νιώθουμε καλύτερα απο πολλούς άλλους,

απο εκεί και πέρα, είναι καθαρά δικό σου θέμα, πως θα συνεχίσεις και που.

Αυτά.....

Πολλά φιλάκια σε όλες.....

Συγνώμη και για το σεντόνι...

κοριτσάκι μου γλυκό καλή επιτυχία για αυριο, η σκέψη μου θα είναι μαζί σου, θέλω τόσο πολύ να σου πάνε όλα καλά και να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου.

Σ'αγαπώ πολύ πολύ...:D:D:D:D

I81rp3.png

ρώταγα για σενα zettaki, δεν ήμουν σίγουρη πότε θα πήγαινες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κορίτσι μου! Σου εύχομαι να έχεις καλής ποιότητας ωάρια και να είναι αρκετά! Σου στέλλω μια τεράστια αγκαλιά! χχχχ

rodo μου τι εγινε??? ελπίζω όχι κάτι σοβαρό. Αν θες μου λες. χχχχ

Αναστασία μου, πως είναι το σκυλάκι μας σήμερα λίγο καλύτερα? Εγω θα πάρω τη δική μου για στείρωση Παρασκευη...Δεν μπορώ αλλο να το αφησω.. Τη λυπάμαι διότι δεν πρόκειται να την αφήσουμε να κάνει σκυλάκια διότι δεν έχουμε κάποιον να τα δώσουμε και όταν είναι με τις ορμόνες της είναι χαλια...

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ρώταγα για σενα zettaki, δεν ήμουν σίγουρη πότε θα πήγαινες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κορίτσι μου! Σου εύχομαι να έχεις καλής ποιότητας ωάρια και να είναι αρκετά! Σου στέλλω μια τεράστια αγκαλιά! χχχχ

rodo μου τι εγινε??? ελπίζω όχι κάτι σοβαρό. Αν θες μου λες. χχχχ

Αναστασία μου, πως είναι το σκυλάκι μας σήμερα λίγο καλύτερα? Εγω θα πάρω τη δική μου για στείρωση Παρασκευη...Δεν μπορώ αλλο να το αφησω.. Τη λυπάμαι διότι δεν πρόκειται να την αφήσουμε να κάνει σκυλάκια διότι δεν έχουμε κάποιον να τα δώσουμε και όταν είναι με τις ορμόνες της είναι χαλια...

χχ

Kaλά είναι το μανάρι μου, αν εξαιρέσεις ότι κοιμάται συνέχεια, καμιά φορά σηκώνεται και θέλει να παίξει και ο κακομοιρης δεν μπορει και ξαναπέφτει για ύπνο.Είναι ήρεμος όμως και του έχω βγάλει το λαμπατέρ από το κεφάλι, το βράδυ όμως που θα τον πάω στην αποθήκη θα του το βάλω γιατί φοβάμαι μη βγάλει το νάρθηκα.Την έχω δει την κούκλα σου στο fb στα καλλιστεία...θεά...και εσύ όμως δεν πας πίσω extreme girl...;););)

Καλά θα κάνεις να της κάνεις στείρωση είναι κρίμα να παιδεύεται το ζωντανό, να μου την φιλήσεις.

I81rp3.png

christine 1012 ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 54 ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ 77 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 170ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 515 .....ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟς ΑΘΗΝΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ...ΕΓΩ??ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ..ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΥΠΝΗΛΙΕΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ..ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΤΙ ΝΑ ΠΩΩΩ..ΖΩΩ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ..;-(

Διαφημίσεις

christine 1012 ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 54 ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ 77 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 170ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 515 .....ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΥΦΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟς ΑΘΗΝΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ...ΕΓΩ??ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ..ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΥΠΝΗΛΙΕΣ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ..ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..ΤΙ ΝΑ ΠΩΩΩ..ΖΩΩ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ..;-(

Ρε κοριτσάκι μπας και είσαι έγκυος και δεν έπρεπε να κόψεις τα φάρμακα? Αν πας για έναν υπέρηχο δεν θα δείξει που είναι?Αν είναι εξωμήτριο δεν θα φανει?

I81rp3.png

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟς ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕς ΠΗΓΕ 515..ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙς ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ..;-(

κοριτσακια μου,

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας

μακαρι να πανε ολα καλα.

ποναει βρε κοριτσια η ωοληψια?

ψιλοαγχωθηκα. πρεπει να προσεξω εγω κατι?

αναστασακι μου και εγω σε αγαπω παρα πολυ.

χριστινακι μου ειδα που ρωτουσες, σου απαντησα κιολας

σε ευχαριστω κουκλα μου.

αυριο δεν ειναι ο υπερηχος; καλη επιτυχια

φιλακια σε ολες

url]

rοdο εγω πιστευω οτι εισαι εγκυος. Μη βιαστεις! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...