Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μαλλον υπαρχει ενα γενικο πρηξιμο... μας κανουν τις ωοθηκες να.. (με το συμπαθειο) και μετα για να επανέλθουν μαλλον αργουν. Υποθετω δηλαδη. Παιρνουμε και τόσα πολλα φαρμακα που δεν ξερω τι να υποθεσω. Πάντως πραγματικα αυτη τη στιγμή η περίοδός μου μου φανταζει σαν λυτρωση, που θα ειναι εκτός απο σωματική και ψυχολογική γιατι θα μπει και μια τελεια επιτελους... Ποναω και επειδη εξακολουθω να παιρνω τα διαφορα δεν μου ερχεται αιμα.... αντε ακομα λιγες ωρες και στοπ. Πάντως παρόλο που ξερω το αποτέλεσμα ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα στεναχωρηθω πάλι... Μου ευχομαι με ενα πονο

Λογικό είναι να στεναχωρηθείς αρκεί να μη σε πάρει από κάτω. Πάρε αγκαλίτσα το ζουζούνι σου και τον αντρούλη σου και προχώρα. Εσύ πότε γέννησες?

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη ότι δεν πήρες? Εμένα μου έδωσαν και στη δεύτερη με τα κατεψυγμένα...

Εκτός και αν συμπάσχεις μαζί μας:P:p:p:p:p

Oxi δεν πήρα...

Μάλλον αυτο ειναι :P:p:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.... ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ....ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ...!!!!!!!!

Μαλλον αυτο ειναι...αντε να επανελθω σιγα σιγα..ερχεται καλοκαιρι :cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μαλλον υπαρχει ενα γενικο πρηξιμο... μας κανουν τις ωοθηκες να.. (με το συμπαθειο) και μετα για να επανέλθουν μαλλον αργουν. Υποθετω δηλαδη. Παιρνουμε και τόσα πολλα φαρμακα που δεν ξερω τι να υποθεσω. Πάντως πραγματικα αυτη τη στιγμή η περίοδός μου μου φανταζει σαν λυτρωση, που θα ειναι εκτός απο σωματική και ψυχολογική γιατι θα μπει και μια τελεια επιτελους... Ποναω και επειδη εξακολουθω να παιρνω τα διαφορα δεν μου ερχεται αιμα.... αντε ακομα λιγες ωρες και στοπ. Πάντως παρόλο που ξερω το αποτέλεσμα ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα στεναχωρηθω πάλι... Μου ευχομαι με ενα πονο

Περιμενε να δεις αυριο ;) μπορει να εχεις ευχαριστη εκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ANASTASIA ΜΟΥ, ΤΑ VALTREX ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ..!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΗ PUREGON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ..!!!!"

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..!!!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!!!!!

ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΙΞΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ...!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..!!!!!!!!

Ανιτάκι αυτό προσπαθώ να σου πω και γω, ότι τα valtrex καταπολεμούν τον ερπητοϊο, τα χλαμύδια και κάτι άλλους ιούς και όχι τα ΝΚ και αν ο ερπητοίος υπάρχει σε σένα σίγουρα έχει μεταδωθεί και στον άνδρα σου...Αν θες να με ακούσεις πήγαινε και στον Τσίλι αν όχι καλώς κανένα πρόβλημα απλά το πρωί ρώτησες γιατί δεν σου είχαμε πει τίποτα και τώρα σου το λέω.Και πιο πολύ στα λέω όλα αυτά γιατί την έχω πατήσει στο συγκεκριμένο κέντρο.

Μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρή και εσύ να έχεις στηρίξει όλες σου τις ελπίδες σε αυτόν το γιατρό, αλλά από την όλη αντιμετώπιση του δεν θεωρώ ότι είναι και πολύ επαγγελματίας.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. το πρωι μπηκα και τωρα παλι σεντονια οι σελιδες!!!!

λοιπον τα νεα μου πηγα το σαββατο στο γιατρο σας ειπα τα σκατα τα μαντατα. πηγα τη δευτερα χτες ο σακος συνεχιζει να εινια μικρος πολυ αλλα η χοριακη ανεβηκε απο 7312 πηγε χιλια τετρακοσια κατι. μου ειπε οτι να πρεπει να του δωσουμε μια ευκαιρια ακομα γιατι μαλλον παλευει να κρατηθει εφοσον ανεβαινει η χοριακη

τωρα θα ξαναπαω τη παρασκευη λεει για υπερηχο να δουμε τι θα δου με και εκει θα λαβουμε τις τελικες αποφασεις.

τωρα δε καταλαβαινω ρε παιδια τι γινετε γιατι ειναι μικρος ο σακος και η χοριακη ανεβαινει μηπως εγινε η εμφυτεση αργοτερα απο οτι νομιζαμε που τα βαλε αυτος? τι να πω δε ξερω.οτι ειναι να γινει να γινει γιατι αυτο το πραγμα δε το αντεχω.

ο θεος ο αλαχ και ολοι μαζι το δωδεκαθεο να βαλουνε το χερι τους.

παντως εχω ακουσει περιπτωσεις που γενησανε κανονικα με μικρο σακο στην αρχη. μακαρι να ειναι ετσι και για μενα.

ΑΝΙΤΑ... ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ . Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ. ΤΕΛΟΣ

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Ανιτάκι αυτό προσπαθώ να σου πω και γω, ότι τα valtrex καταπολεμούν τον ερπητοϊο, τα χλαμύδια και κάτι άλλους ιούς και όχι τα ΝΚ και αν ο ερπητοίος υπάρχει σε σένα σίγουρα έχει μεταδωθεί και στον άνδρα σου...Αν θες να με ακούσεις πήγαινε και στον Τσίλι αν όχι καλώς κανένα πρόβλημα απλά το πρωί ρώτησες γιατί δεν σου είχαμε πει τίποτα και τώρα σου το λέω.Και πιο πολύ στα λέω όλα αυτά γιατί την έχω πατήσει στο συγκεκριμένο κέντρο.

Μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρή και εσύ να έχεις στηρίξει όλες σου τις ελπίδες σε αυτόν το γιατρό, αλλά από την όλη αντιμετώπιση του δεν θεωρώ ότι είναι και πολύ επαγγελματίας.

Και κάτι ακόμα, και εγώ μεχρι και την 3η προσπάθεια ivf δεν ήξερα ότι είχαμε μικρόβια γιατί πολύ απλά κανένας δεν το έψαξε, έκοψα πέρα και αν δεν την έψαχνα από μόνη μου θα έκανα και άλλη προσπάθεια και πάλι δεν θα το ήξερα...ΑΥΤΑ.

I81rp3.png

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. το πρωι μπηκα και τωρα παλι σεντονια οι σελιδες!!!!

λοιπον τα νεα μου πηγα το σαββατο στο γιατρο σας ειπα τα σκατα τα μαντατα. πηγα τη δευτερα χτες ο σακος συνεχιζει να εινια μικρος πολυ αλλα η χοριακη ανεβηκε απο 7312 πηγε χιλια τετρακοσια κατι. μου ειπε οτι να πρεπει να του δωσουμε μια ευκαιρια ακομα γιατι μαλλον παλευει να κρατηθει εφοσον ανεβαινει η χοριακη

τωρα θα ξαναπαω τη παρασκευη λεει για υπερηχο να δουμε τι θα δου με και εκει θα λαβουμε τις τελικες αποφασεις.

τωρα δε καταλαβαινω ρε παιδια τι γινετε γιατι ειναι μικρος ο σακος και η χοριακη ανεβαινει μηπως εγινε η εμφυτεση αργοτερα απο οτι νομιζαμε που τα βαλε αυτος? τι να πω δε ξερω.οτι ειναι να γινει να γινει γιατι αυτο το πραγμα δε το αντεχω.

παντως εχω ακουσει περιπτωσεις που γενησανε κανονικα με μικρο σακο στην αρχη. μακαρι να ειναι ετσι και για μενα.

Μπράβο Κέλλυ μου, πολύ ευχάριστα τα νέα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και απλά να είναι μικρός ο σάκος. Figther το μωράκι Κέλλυ, χάιδευε το να του δίνεις δύναμη. Αντε να δεις και ένα φως στο τούνελ ρε παιδί μου.

cOiVp2.png

Μακάρι κοριτσάκι μου, δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα...Στο ευχομαι μέσα από την καρδιά μου.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι αυριο θελω να παω στο μοναστηρι στη χρυσοβαλαντο στη λυκοβρηση να αναψω ενα κερακι . μου ειπαν να παρω και το μηλαρακι και το σχοινακι. πρεπει να βγαλω το παιδι χρυσοβαλαντο αν πανε ολα καλα? να το ταξω δηλαδη????? εγω παω να αναψω ενα κερακι να πανε ολα καλα.

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

να ρωτησω κατι αυριο θελω να παω στο μοναστηρι στη χρυσοβαλαντο στη λυκοβρηση να αναψω ενα κερακι . μου ειπαν να παρω και το μηλαρακι και το σχοινακι. πρεπει να βγαλω το παιδι χρυσοβαλαντο αν πανε ολα καλα? να το ταξω δηλαδη????? εγω παω να αναψω ενα κερακι να πανε ολα καλα.

Κοριτσάκι πήγαινέ να ανάψεις το κεράκι σου και άναψε και ένα και για μένα, δεν χρειάζεται να τάξεις το όνομα μόνο να την θυμάσαι και να πηγαίνεις που και που να ανάβεις ένα κεράκι

I81rp3.png

KELLY NA KANEIΣ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ!ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ!ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΕΙΜ...ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ...ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!ΠΙΣΤΗΗΗΗΗΗ!!

kelly μου ΜΑΚΑΡΙ ολα να πάνε καλά, ο Θεός, η Παναγία, η Αγια Χρυσοβαλάντο και όλοι να βάλουν το χέρι τους!

pink hat μου, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ αύριο! Τιποτα δεν έχει τελείωσει! Θα περιμένουμε με αγωνία!

Rodo μου wellcome back! Πως είσαι???

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...