Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

η ωρα η καλη κοριτσάκι μου. Να ειστε πάντα ευτυχισμενοι

Dada75, Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι ρε κορίτσια; Πόσες μέρες μετά την ωοληψια ξεπρήζεται η κοιλιά; νιώθω σαν μπαλονι ετοιμο να σκασει... Θελω πισω το σώμα μου.

ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...????????????????/

Να ρωτησω κατι ρε κορίτσια; Πόσες μέρες μετά την ωοληψια ξεπρήζεται η κοιλιά; νιώθω σαν μπαλονι ετοιμο να σκασει... Θελω πισω το σώμα μου.

Εμένα δυστυχώς μου κράτεισαι αρκετά. Είναι και η κορτιζόνη στη μέση βλέπεις.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...????????????????/

οχι δεν τα εκοψα, αφου τα πληρωσα ειπα να τα καταναλωσω:rolleyes:. Παρόλα αυτα εχω μπει στον πειρασμο να κοψω τα παντα γιατι ειμαι σαν μπαλονι...! Αυριο θα παω να παρω το μηδενικο μου να επισημοποιήσω και την αποτυχια... Βεβαια γιατι αποτυχία χωρίς ντοκουμέντα δεν νοείται!!

kOZcp3.png

Α ναι σωστα. Αν κι εγω κορτιζονη πηρα τις πρωτες 8 μερες μαζι με αντιβίωση. Φανταζομαι οτι μολις μου κατεβει αυτη η ρημαδα η περίοδος θα επανελθω

kOZcp3.png

οχι δεν τα εκοψα, αφου τα πληρωσα ειπα να τα καταναλωσω:rolleyes:. Παρόλα αυτα εχω μπει στον πειρασμο να κοψω τα παντα γιατι ειμαι σαν μπαλονι...! Αυριο θα παω να παρω το μηδενικο μου να επισημοποιήσω και την αποτυχια... Βεβαια γιατι αποτυχία χωρίς ντοκουμέντα δεν νοείται!!

ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.....!!!!!!!!!!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ..!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΡΙΚΑ..!!!!!!!!!

Ρικα μου απο ότι βλέπω απο το τικερακι σου τα παιδακια μας δεν εχουν μεγαλη διαφορα!

kOZcp3.png

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ!!! (leuta)

Αντε πρωτα ο θεος να ξαναξεκινησεις και αυτη τη φορα ολα θα πανε κατευχην!

Εχω καιρο να μπω και δεν ειδα τελικα θα αλλαξεις γιατρο θα κανεις κατι αλλο σε εξεταση?

Γιατρο δεν αλλαζω..ειμαι ευχαριστημένη!!!

Tον αλλο μήνα θα ξανακανω για 3η φορα ΑΜΗ να καταλήξουμε τελικά τι ειναι? Μικρή ή μετρια?

Μετα θα δω αιματολογο να ξεκαθαρίσω τι χρειάζομαι για τη θρομβοφιλία μου, θα ρθω αθηνα να δω Τσιλι για ΝΚ και καρυοτυπο, θα παμε σε ανδρολογο να βοηθήσουμε με βιταμίνες όσο μπορούμε το σπερμα και τελος θα δω τη γιατρό μου να οργανώσουμε αν εχω μικρή ΑΜΗ φυσικούς κύκλους απο Σεπτέμβρη...

Απλα ελεγα μηπως μαζευα να τα παω βλαστοκύστες...αν πανε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγω που δεν πήρα κορτιζόνη γιατι ειμαι πρησμένη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Είσαι σίγουρη ότι δεν πήρες? Εμένα μου έδωσαν και στη δεύτερη με τα κατεψυγμένα...

Εκτός και αν συμπάσχεις μαζί μας:P:p:p:p:p

cOiVp2.png

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ.... ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ....ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ...!!!!!!!!

Μαλλον υπαρχει ενα γενικο πρηξιμο... μας κανουν τις ωοθηκες να.. (με το συμπαθειο) και μετα για να επανέλθουν μαλλον αργουν. Υποθετω δηλαδη. Παιρνουμε και τόσα πολλα φαρμακα που δεν ξερω τι να υποθεσω. Πάντως πραγματικα αυτη τη στιγμή η περίοδός μου μου φανταζει σαν λυτρωση, που θα ειναι εκτός απο σωματική και ψυχολογική γιατι θα μπει και μια τελεια επιτελους... Ποναω και επειδη εξακολουθω να παιρνω τα διαφορα δεν μου ερχεται αιμα.... αντε ακομα λιγες ωρες και στοπ. Πάντως παρόλο που ξερω το αποτέλεσμα ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα στεναχωρηθω πάλι... Μου ευχομαι με ενα πονο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...