Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εχω ακομη!!!!!!

την αλλη πεμπτη! Προς το παρον ποναω κλασσικα!

Εσυ ηρεμησες λιγο?

Egw kala eimai. Perimeno na teliosi i periodos kai tha paw na me dei kai na sizitisoume pos tha proxorisoume stin epomeni prospathia.

Trexo kai me to gamo mas tora opote exo ala pragmata na asxolitho.

Yv7Sp2.png

anastasia1976 εδω ειμαι!!

Ευχαριστω που με σκεφτηκες!!!

Εχω χασει επεισοδια γιατι ως γνωστον δε σας προλαβαινω τι να πρωτοδιαβασω!

Τι κανεις εσυ? περαστικα στον εκτορα ειναι θεος!!!!

anitaki εσυ εισαι η ψυχη της παρεας δε θελουμε να σε βλεπουμε πεσμενη!

pinkhat αυριο θα πας για χοριακουλα?

leuta μου εισαι καλυτερα?

dada μου ελειψες!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Καλά Χριστινάκι μου,

προσπαθω να συνεχισω και να οργανώσω τα επόμενα βήματα....

Η κοιλια μου εχει πρηστει σήμερα σαν μπαλόνι... :(

Εχθες το χερι, σήμερα η κοιλιά....Γεραματα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ!!! (leuta)

Αντε πρωτα ο θεος να ξαναξεκινησεις και αυτη τη φορα ολα θα πανε κατευχην!

Εχω καιρο να μπω και δεν ειδα τελικα θα αλλαξεις γιατρο θα κανεις κατι αλλο σε εξεταση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια, απογευματινή όπως πάντα εγώ και πρέπει να ενημερωθώ πρώτα για τα νεά σας.

ΑΝΙΤΑΚΙ βλέπω σηκώθηκες στα down σου αλλά ευτυχώς τα κορίτσια σε επανέφεραν γρήγορα. Μη σε παίρνει από κάτω καρδιά μου, απλά ψάξτο αρκετά πριν ξαναπροχωρήσεις και να είσαι σίγουρη αν επιλέξεις πάλι τον ίδιο. Εγώ δεν έχω εμπειρία από αυτόν, αλλά μήπως η Αναστασία ξέρει κάτι παραπάνω με αυτά που πέρασε και αυτή σε αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός δε θα παραδεχτεί ότι κάνει κάτι λάθος. Να μου πεις ποιος το παραδέχεται????Μπορεί να υπάρχουν κάπου και τέτοιοι.

Dada μου η ώρα η καλή σου εύχομαι, άντε να ασχοληθείς με αυτά να ξεφύγεις λίγο από τα στενάχωρα και να ξεκινήσεις με μεγαλύτερη δύναμη.

ANASTASIA ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρό και ο Εκτοράκος σύντομα θα σου κάνει χαρούλες πάλι.

leuta καλά κάνεις και το ψάχνεις, όσο περισσότερο μπορείς και προσπάθησε και εσύ με το βιβλιάριο μήπως καλύψεις κάποια από τις εξετάσεις.

Χριστινούλες όλα καλά να συνεχίσουν, αντε να κάνετε και τους υπέρηχους να ξεαγχωθείτε.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ρε κορίτσια που είναι? Κανένα νέο από το πεθερό της?

Φιλάκια σε όλες και κουράγιο, τα καλύτερα έρχονται .....

cOiVp2.png

καλησπερα καλησπέεεεεεεερααααα!!

Πέρα για πέεεεεεεεερααααα!!!

Κολλητούλες μουυυυυυ!!!!

Αγκαλίιιιιιιτσεεεεεες!!!!

Και φιλάααααααακιααααααα!!!!

Και πολλα πολλα χαδάαααααακιααααααα!!!!

Μακια μάααααααακια!!

Μακια μάααααααακιααααααα!!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας κοριτσάκια, απογευματινή όπως πάντα εγώ και πρέπει να ενημερωθώ πρώτα για τα νεά σας.

ΑΝΙΤΑΚΙ βλέπω σηκώθηκες στα down σου αλλά ευτυχώς τα κορίτσια σε επανέφεραν γρήγορα. Μη σε παίρνει από κάτω καρδιά μου, απλά ψάξτο αρκετά πριν ξαναπροχωρήσεις και να είσαι σίγουρη αν επιλέξεις πάλι τον ίδιο. Εγώ δεν έχω εμπειρία από αυτόν, αλλά μήπως η Αναστασία ξέρει κάτι παραπάνω με αυτά που πέρασε και αυτή σε αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός δε θα παραδεχτεί ότι κάνει κάτι λάθος. Να μου πεις ποιος το παραδέχεται????Μπορεί να υπάρχουν κάπου και τέτοιοι.

Dada μου η ώρα η καλή σου εύχομαι, άντε να ασχοληθείς με αυτά να ξεφύγεις λίγο από τα στενάχωρα και να ξεκινήσεις με μεγαλύτερη δύναμη.

ANASTASIA ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρό και ο Εκτοράκος σύντομα θα σου κάνει χαρούλες πάλι.

leuta καλά κάνεις και το ψάχνεις, όσο περισσότερο μπορείς και προσπάθησε και εσύ με το βιβλιάριο μήπως καλύψεις κάποια από τις εξετάσεις.

Χριστινούλες όλα καλά να συνεχίσουν, αντε να κάνετε και τους υπέρηχους να ξεαγχωθείτε.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ρε κορίτσια που είναι? Κανένα νέο από το πεθερό της?

Φιλάκια σε όλες και κουράγιο, τα καλύτερα έρχονται .....

Είδες; Χαμός!!

Κι εγω γύρισα απο τη δουλεια και διάβαζα, διαβαζααααα....

Ωσπου... Zzzzzzzz...... Αποκοιμηθηκα......

Ο πεθερουλης μου μάχεται ο καημενος.... :-(

Σας αγαπω όλες που ρωτάτε. :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλησπερα καλησπέεεεεεεερααααα!!

Πέρα για πέεεεεεεεερααααα!!!

Κολλητούλες μουυυυυυ!!!!

Αγκαλίιιιιιιτσεεεεεες!!!!

Και φιλάααααααακιααααααα!!!!

Και πολλα πολλα χαδάαααααακιααααααα!!!!

Μακια μάααααααακια!!

Μακια μάααααααακιααααααα!!!!!

Αυτό πάει να πει να είσαι η χαρά της ζωής, και σήμερα όπως σχεδόν πάντα είσαι mimitroula.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω! πήγα βολτουλα πήρα το παιδι απο τον παιδικό και ήρθα. Εχω αρχισει και λαλαω μόνη μου καθε πρωι που παω την μικρή σχολειο παω βολτες σε παρκα ευτυχως εχουμε πολλα εδω και περπαταω, δεν με χωραει το σπιτι αλλα περναει η μερα ευχαριστα.

Dada με το καλο ο γαμος να σας φερει γουρι και να κανετε γρηγορα τα παιδακια σας, οντως θα βγουν κουκλια με τετοιο συνδυασμό.

Αννιτακι μου εγω θα πήγαινα στον γιατρο να δω τι μουτρα θα ειχε και τι θα ελεγε φυσικα δεν θα εδινα μία για τις εξετάσεις και εννοειται οτι θα πήγαινα σε 2-3 να παρω δευτερη γνώμη αλλα ασχετο δεν τον λες τον συγκεκριμένο ισως τώρα εχει διαβάσει και το θαψιμο που του κάναμε και συμμορφωθει, αν σου κανει τσαμπα πήγαινε παλι. αν οχι φύγε τρεχοντας...

Anastasia ο τσιλι μπιλι εμενα δεν μου εδωσε Valtrex αλλα μονο στον ανδρα μου γιατι? επίσης απέναντι απο τον τσιλι εχει εναν γυναικολογο που κανει εξωσωματικές ειναι πολύ καλο παιδι πολύ εντιμός αλλα δεν ξέρει μαλλον, πριν 4 χρονια που πηγαινα εγω ο καημενούλης μου ειχε βρει τόσα πολλα προβλήματα που καθε μηνα που του λεγα ξεκιναμε μου λεγε ασε τον αλλο καλήτερα με ειχε φοβηθει το ματι του και ετσι απογοητευτηκα κι εφυγα κι απο αυτον.

Christine1012 ωραια τα αστειακια που εγραψες με εκανες και γελασα και το εχω πολύ αναγκη, να γελάω.

Σχετικα με τις βλαστοκύστες εγω εχω τους ενδοιασμους μου εμενα την 5η προσπάθεια εκανα 4 ωαρια και γονιμοποιήθηκαν 3 τα οποια αν και λιγα τα αφησαμε για βλαστοκύστες πήγαν κι εγιναν ωραιότατες βλαστοκύστες ειδικα οι δύο αλλα δεν κόλλησαν, και τις δυο φορες που κολλησαν ήταν 3η μέρας εμβρυα. αρα ο δικος μου αναποδος οργανισμός ουτε βλαστοκύστες δεν ήθελε.

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Να μαι κι εγω! πήγα βολτουλα πήρα το παιδι απο τον παιδικό και ήρθα. Εχω αρχισει και λαλαω μόνη μου καθε πρωι που παω την μικρή σχολειο παω βολτες σε παρκα ευτυχως εχουμε πολλα εδω και περπαταω, δεν με χωραει το σπιτι αλλα περναει η μερα ευχαριστα.

Dada με το καλο ο γαμος να σας φερει γουρι και να κανετε γρηγορα τα παιδακια σας, οντως θα βγουν κουκλια με τετοιο συνδυασμό.

Αννιτακι μου εγω θα πήγαινα στον γιατρο να δω τι μουτρα θα ειχε και τι θα ελεγε φυσικα δεν θα εδινα μία για τις εξετάσεις και εννοειται οτι θα πήγαινα σε 2-3 να παρω δευτερη γνώμη αλλα ασχετο δεν τον λες τον συγκεκριμένο ισως τώρα εχει διαβάσει και το θαψιμο που του κάναμε και συμμορφωθει, αν σου κανει τσαμπα πήγαινε παλι. αν οχι φύγε τρεχοντας...

Anastasia ο τσιλι μπιλι εμενα δεν μου εδωσε Valtrex αλλα μονο στον ανδρα μου γιατι? επίσης απέναντι απο τον τσιλι εχει εναν γυναικολογο που κανει εξωσωματικές ειναι πολύ καλο παιδι πολύ εντιμός αλλα δεν ξέρει μαλλον, πριν 4 χρονια που πηγαινα εγω ο καημενούλης μου ειχε βρει τόσα πολλα προβλήματα που καθε μηνα που του λεγα ξεκιναμε μου λεγε ασε τον αλλο καλήτερα με ειχε φοβηθει το ματι του και ετσι απογοητευτηκα κι εφυγα κι απο αυτον.

Christine1012 ωραια τα αστειακια που εγραψες με εκανες και γελασα και το εχω πολύ αναγκη, να γελάω.

Σχετικα με τις βλαστοκύστες εγω εχω τους ενδοιασμους μου εμενα την 5η προσπάθεια εκανα 4 ωαρια και γονιμοποιήθηκαν 3 τα οποια αν και λιγα τα αφησαμε για βλαστοκύστες πήγαν κι εγιναν ωραιότατες βλαστοκύστες ειδικα οι δύο αλλα δεν κόλλησαν, και τις δυο φορες που κολλησαν ήταν 3η μέρας εμβρυα. αρα ο δικος μου αναποδος οργανισμός ουτε βλαστοκύστες δεν ήθελε.

Φιλια σε ολες!

Καλώς την κούκλα εγκυούλα μας. Δε σε χωράει ο τόπος έ? Δε πειράζει κάνε βολτούλες, έχει και ωραίες μέρες. Να παίρνει καθαρό αέρα το μωράκι!!!

cOiVp2.png

ANASTASIA ΜΟΥ, ΤΑ VALTREX ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ..!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΗ PUREGON ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ..!!!!"

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..!!!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!!!!!

ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΙΞΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ...!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Egw kala eimai. Perimeno na teliosi i periodos kai tha paw na me dei kai na sizitisoume pos tha proxorisoume stin epomeni prospathia.

Trexo kai me to gamo mas tora opote exo ala pragmata na asxolitho.

η ωρα η καλη κοριτσάκι μου. Να ειστε πάντα ευτυχισμενοι

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...