Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ (ΑΠΟ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΤΛ.)...!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΕ,Ι ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΜΟΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ " ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ."

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εμένα η ΑΜΗ είναι 0,4 τα έχουμε ξαναπεί στο θέμα πρωτόκολλο ανταγωνιστών, θυμάσε?Είσαι πάντως το δικό μου φαβορί, δικαίωσε με ρε κορίτσι, γιατί εμένα μου είπαν να πάω για δανεικά.

Καλημέρα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου περαστικα στο σκυλακι σου εμενα η ΑΜΗ ΜΟΥ οταν εμεινα στην κορη μου ήταν 0,38 και τώρα ήταν 0,16 αρα γιατι δανεικα??? απλα θελει επιμονη να πετύχεις το καλο ωάριο και μαλλον με τους φυσικούς το πετυχαίνεις.

Leuta καλη αρχη στην δουλεια.

Zouzounita καλως ήρθες στην παρεα μας πως ειναι δυνατον να εχεις καλή ΑΜΗ και να μην ανταποκρίνεσαι στα φαρμακα, κανε εναν τροποποιημενο φυσικό στην αρχή και μετα κάνε φυσικούς για εμας που εχουμε λίγα ωάρια ειναι το καλήτερο.

Οσο για το συλλογο εξωσωματικής γυναικών αυτο προσπαθώ να οργανώσω εδω και μήνες αλλα θελει λεφτα και εχω ζητήσει διαφήμιση απο το γιατρο μου να μου δωσει 1500 ευρω να κινηθώ να μπορεσω να τελειωσω το site θελω πολύ να τους σταματήσουμε τα λαμογια να μην τα περνουν.

Καλημέρα παω να διαβάσω τα υπόλοιπα.

Πολ σουξε εχει ο τσιλι μπιλι τον θυμαμαι και πεφτω κατω απο τα γελια αλλα ο τρελλος ξέρει τι λεει...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Τι τιμές υπάρχουν για καρυοτυπο ζευγους και ΝΚ?

(1η μερα στη δουλεια δε μπορώ να προσαρμοστω με τιποτα...)

Kalhmera leuta mou !!!!

Gia kariotupo sto Pedon tha klisis ena rantevou. Sto parents exei thema kariotupo kai kapia koritsia ekei exoun dosei kai to tilefono. Tha dw kai ama einai ta sou stilo to tilefono.

Tote tha kanonisis na erthis Athina.

Egw koritsia vlepo kathe euro kai oti mporo kano me tin asfalia mou kai sta dimosia nosokomia. Etsi kai alios exo 3-4 mines mexri tin epomeni prospathia, opote den iparxei logos na dino leuta sta idiotika.

Oso gia to fisiko kiklo, to ekane i koliti mou epeidi ehei poli hamili AMH kai ipirxan mines pou den evgaze kan oario, vevea tora einai kai 44.

To proto tis pedi ekane sta 42 meta apo poles prospathies stous "gnostous" giatrous. Tora exei poli kalo gitro, ton Mixali Mpompoti.

Pigenis kathe mina, se parakolouthi o giatros, meta otan to oario ftasei se kalo megethos kaneis mia enesi pregnyl kai pas kanonika gia owlipsia. Ginete gonimopisi kai ama thes proxoras me auto to ena, an den thes to vazeis katapsiksi kai etsi mazevis kathe mina. Auti plirone 500 eur tin owlipsia kathe fora kai meta kanonika tin emvriometafora nomizo 800 eur. Ala tora mpori na exoun alaksi i times. Vevea auti ekane owlipsia tin proigoumeni evdomada epeidi kai tora sta 44 thelei deutero pedaki !!!!

Filakia se oles !!!!

Yv7Sp2.png

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ (ΑΠΟ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΤΛ.)...!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΕ,Ι ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΜΟΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ " ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ."

Και γω τώρα θα τον κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί δεν μπορώ...

Το ενδομήτριο δεν το είδε όταν σου έκανε την εμβρυομεταφορά?

Ανίτα ξεκόολα απο αυτόν...Στον Τσίλι και εσύ...

και μετά μην αγχώνεσαι...θα κάνουμε κίνημα και θα πάμε όλες στον ίδιο γιατρό.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου περαστικα στο σκυλακι σου εμενα η ΑΜΗ ΜΟΥ οταν εμεινα στην κορη μου ήταν 0,38 και τώρα ήταν 0,16 αρα γιατι δανεικα??? απλα θελει επιμονη να πετύχεις το καλο ωάριο και μαλλον με τους φυσικούς το πετυχαίνεις.

Leuta καλη αρχη στην δουλεια.

Zouzounita καλως ήρθες στην παρεα μας πως ειναι δυνατον να εχεις καλή ΑΜΗ και να μην ανταποκρίνεσαι στα φαρμακα, κανε εναν τροποποιημενο φυσικό στην αρχή και μετα κάνε φυσικούς για εμας που εχουμε λίγα ωάρια ειναι το καλήτερο.

Οσο για το συλλογο εξωσωματικής γυναικών αυτο προσπαθώ να οργανώσω εδω και μήνες αλλα θελει λεφτα και εχω ζητήσει διαφήμιση απο το γιατρο μου να μου δωσει 1500 ευρω να κινηθώ να μπορεσω να τελειωσω το site θελω πολύ να τους σταματήσουμε τα λαμογια να μην τα περνουν.

Καλημέρα παω να διαβάσω τα υπόλοιπα.

Πολ σουξε εχει ο τσιλι μπιλι τον θυμαμαι και πεφτω κατω απο τα γελια αλλα ο τρελλος ξέρει τι λεει...

Πρέπει να γινει Σύλλογος Λαμπρινή μου....Αλλα επίσημως με κατασταστικο και τα λοιπά...και ξερω ότι ειναι δύσκολο αυτο!

Μακάρι να γίνει.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΝΙΤΑΚΙ πόσο ενδομήτριο ειχες? Εχω και γω λεπτό ενδομητριο...Τωρα το φτασαμε 8,5. Δεν κοιτάνε μονο το παχος, κοιτάνε και την ποιότητα...Εμένα μου ειπαν οτι πανω απο 7 προχωρανε σε εξωσωματική αρκει να ειναι καλης ποιότητας.

Παντως δε μου κολλάνε και πολλα....μην ξαναπας σε αυτον...

Τον ρώτησε ο αντρας σου γιατι σου εβαλαν 2ης ημέρας? Ποιος ο λόγος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Και γω τώρα θα τον κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί δεν μπορώ...

Το ενδομήτριο δεν το είδε όταν σου έκανε την εμβρυομεταφορά?

Ανίτα ξεκόολα απο αυτόν...Στον Τσίλι και εσύ...

και μετά μην αγχώνεσαι...θα κάνουμε κίνημα και θα πάμε όλες στον ίδιο γιατρό.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΧΥΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....!!!!

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙΣ 10 ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..!!!!

Chrysa όποιος δεν μας κάνει τον αλλάζουμε, δεν τους έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη...Αντε μην τα πάρω πάλι στο κρανίο...:evil::evil::evil:

Chrysa εγω στην πρωτη προσπάθεια επαθα ακριβως το ίδιο εβαλα 2 επιασαν και τα δυο και μετα απο μια εβδομαδα ειχα καφε και παλλινδρομησαν, μολις ζήτησα εξηγήσεις στο κεντρο οι δύο γιατροι που δεν ήξεραν την τυφλα τους μου ειπαν τυχάιο και παμε να βαλουμε τα 3 κατεψυγμένα που εχεις. Αλλα τους ειπα αμ δεν παρω απαντήσεις δεν τα βάζω εφυγα λοιπόν πηγα αλλου κι αλλου κι αλλου και πήγα και τα πήρα μετα απο 4 χρονια και αφου είχα γεννήσει την κόρη μου μου τα εδωσαν σε υγρο αζωτο και τα πήγα στο κεντρο που ειμαι τωρα οταν τα ειδε η εμβρυολογος του κεντρου μολις ξεπάγωσαν μου ειπε θα μπορούσα να στα βαλω και να μην πω τίποτα αλλα εδω δεν κάνουμε τετοια τα εμβρυα αυτα δεν κολλανε με τίποτα και τα καταστρεψαμε καταλαβαίνετε λοιπον τι κοροιδια τραβαμε.

Αν δεν σε γεμίζει πηγαινε αλλου και αφησε του τα στην καταψυξη. και μετα απο ενα χρονο βλεπεις.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου γλυκο δεν το βαζουμε ευκολα κατω στο λεω εγω που εχω περασει απο ολες τις ψυχολογικές διακιμάνσεις αφου στο μαιευτηριο οταν πήρα εξιτήριο λυποθήμησα μολις μου ειπαν οτι θα φυγω σπίτι και θα εχω και μωρο δικό μου τότε το συνειδητοποιησα οτι τα καταφερα. Ειμαστε ομως πολύ δυνατες και δεν αξίζει για πεντε κομπογιαννήτες γιατρους να τα παρατάμε. πες του Γ...ου λοιπον οτι αφου θελει να σε βοηθήσει να κάνει το ιδιο με τον δικό μου να σου κάνει την επόμενη με μεγαλήτερη υπευθυνότητα και να πληρώσεις τα μισα και να του τα δίνεις οποτε εχεις.... αφου θελει τοσο πολύ να τα κατφερεις θα το δεχτει. χι χι χι.

Τελος να σας πω οτι στα forum τετοιου τύπου μπαίνουν και οι μαιες και οι γραμματείς των γιατρων και γραφουν καλα λόγια ή διαβάζουν και μεταφέρουν οταν βλεπουν τα αρνητικα σχολια.

Η δυσφήμιση ειναι αυτο που φοβούνται ολοι περισσότερο εχουμε τρελλή δύναμη για αυτο οποιος μας δουλευει θα τον κανουμε ρόμπα να το επιβεβαιώνουμε ομως γιατι υπαρχουν και καλοί γιατροι που ομως δεν μενεις εγκυος αλλα ειπαμε δεν ειναι θεοι.

Με επιασε παλι η φλυαρια πρωι πρωι, παω για καφε μόνη μου στην πλατεια να λιαστω.

Φιλακια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΤΑΚΙ πόσο ενδομήτριο ειχες? Εχω και γω λεπτό ενδομητριο...Τωρα το φτασαμε 8,5. Δεν κοιτάνε μονο το παχος, κοιτάνε και την ποιότητα...Εμένα μου ειπαν οτι πανω απο 7 προχωρανε σε εξωσωματική αρκει να ειναι καλης ποιότητας.

Παντως δε μου κολλάνε και πολλα....μην ξαναπας σε αυτον...

Τον ρώτησε ο αντρας σου γιατι σου εβαλαν 2ης ημέρας? Ποιος ο λόγος?

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ...!!!!!

ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ..!!!!!

Chrysa εγω στην πρωτη προσπάθεια επαθα ακριβως το ίδιο εβαλα 2 επιασαν και τα δυο και μετα απο μια εβδομαδα ειχα καφε και παλλινδρομησαν, μολις ζήτησα εξηγήσεις στο κεντρο οι δύο γιατροι που δεν ήξεραν την τυφλα τους μου ειπαν τυχάιο και παμε να βαλουμε τα 3 κατεψυγμένα που εχεις. Αλλα τους ειπα αμ δεν παρω απαντήσεις δεν τα βάζω εφυγα λοιπόν πηγα αλλου κι αλλου κι αλλου και πήγα και τα πήρα μετα απο 4 χρονια και αφου είχα γεννήσει την κόρη μου μου τα εδωσαν σε υγρο αζωτο και τα πήγα στο κεντρο που ειμαι τωρα οταν τα ειδε η εμβρυολογος του κεντρου μολις ξεπάγωσαν μου ειπε θα μπορούσα να στα βαλω και να μην πω τίποτα αλλα εδω δεν κάνουμε τετοια τα εμβρυα αυτα δεν κολλανε με τίποτα και τα καταστρεψαμε καταλαβαίνετε λοιπον τι κοροιδια τραβαμε.

Αν δεν σε γεμίζει πηγαινε αλλου και αφησε του τα στην καταψυξη. και μετα απο ενα χρονο βλεπεις.

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου γλυκο δεν το βαζουμε ευκολα κατω στο λεω εγω που εχω περασει απο ολες τις ψυχολογικές διακιμάνσεις αφου στο μαιευτηριο οταν πήρα εξιτήριο λυποθήμησα μολις μου ειπαν οτι θα φυγω σπίτι και θα εχω και μωρο δικό μου τότε το συνειδητοποιησα οτι τα καταφερα. Ειμαστε ομως πολύ δυνατες και δεν αξίζει για πεντε κομπογιαννήτες γιατρους να τα παρατάμε. πες του Γ...ου λοιπον οτι αφου θελει να σε βοηθήσει να κάνει το ιδιο με τον δικό μου να σου κάνει την επόμενη με μεγαλήτερη υπευθυνότητα και να πληρώσεις τα μισα και να του τα δίνεις οποτε εχεις.... αφου θελει τοσο πολύ να τα κατφερεις θα το δεχτει. χι χι χι.

Τελος να σας πω οτι στα forum τετοιου τύπου μπαίνουν και οι μαιες και οι γραμματείς των γιατρων και γραφουν καλα λόγια ή διαβάζουν και μεταφέρουν οταν βλεπουν τα αρνητικα σχολια.

Η δυσφήμιση ειναι αυτο που φοβούνται ολοι περισσότερο εχουμε τρελλή δύναμη για αυτο οποιος μας δουλευει θα τον κανουμε ρόμπα να το επιβεβαιώνουμε ομως γιατι υπαρχουν και καλοί γιατροι που ομως δεν μενεις εγκυος αλλα ειπαμε δεν ειναι θεοι.

Με επιασε παλι η φλυαρια πρωι πρωι, παω για καφε μόνη μου στην πλατεια να λιαστω.

Φιλακια πολλα

Egw ksero oti mpenoun kai oi idioi oi giatroi !!!!

Yv7Sp2.png

Φιλακια πολλα

ΝΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΗ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ...!!!!!

ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ..!!!!!

VLAKIES !!!!!!

KAI EGW EIXA 5 KAI PROXORISA KAI FTASANE 3 STIS VLASTOKISTES !!!! KSEROUN AN AKSIZEI NA PROXORISIS I OXI, TO VLEPOUN AUTO.

OTAN EINAI LIGA ALA EINAI ARISTA OPOS SOU EIPE DEN IPARXEI LOGOS NA MIN PROXORISIS !!!!!! ARISTA DEN EINAI ?????

SIGNOMI ALA TRELATHIKA TORA ME TIS MPOURDES POU LEI NA KALIPSI TIN APOTIXIA TOU !!!!

AXXX TA NEYRA MOY !!!!

Yv7Sp2.png

Ανιτάκι αστα όλα πίσω καμάρι μου και προχώρα μπροστά, μην θυσιάζεις και μην χαλάς ούτε μια μέρα για αυτούς, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα και κοίτα να την απολάυσεις.

Ο Εκτοράκος μου έχει ένα μικρό κάταγμα στο γόνατο, του βάλαν νάρθηκα και ένα ανάποδο χωνί στο κεφάλι για να μην μπορεί να τον φάει, σαν καρναβάλι είναι το μικρό μου...:tongue::tongue::tongue:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...