Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Zetaki μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Θα τους δώσω, θα πάρουν τα ονοματα των παπούδων.Σολωνας-Κλεανθης.;) Παραδοσιακα πράγματα. χχ

Χριστινάκι μου να σου δώσω μια συμβουλη αν μου επιτρέπεις?

Μη βιαστείτε να πείτε αυτός είναι ο Σολωνας και αυτός ο Κλεάνθης.

Να πω γιατί?

Μια φίλη μου είπε πολύ γρήγορα αυτός είναι ο τάδε και αυτός ο τάδε και τελικά τα μωράκια της είναι φτυστά ο καθένας στον αντίθετο πεθερό!!!

Οκ, μικρό το θέμα, δεν τρέχει και τίποτα αλλά οσο να ναι είναι κάπως παράξενο γιατί είναι φτυστά τα παιδιά στους πεθερους με αντίθετα ονόματα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οκ Θα τους δώσω, θα πάρουν τα ονοματα των παπούδων.Σολωνας-Κλεανθης.;) Παραδοσιακα πράγματα. χχ

πολυ ωραια ονοματα!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγώ πάντως Αναστασία δεν ξέρω τι έλεγα όταν ξύπνησα γιατί μίλαγα γερμανικά και κανείς μέσα δεν ήξερε,οπότε δεν ξέραν να μου πούνε τι είπα.Μάλλον φρίκαρα και τον γιατρό και τις μαίες!!!!!Πάντως ξύπνησα πολύ καλά και ήμουν πολύ γρήγορα έτοιμη.Είχα μάλλον πολύ καλή αναισθησιολόγο.

Για νορμάλ ... δεν το κόβω κι αυτό .... μα να μιλάς στα γερμανικά .... κάνα ραους θα τους είπες ....

Είσαι καλά μωρό μου ??? Κανα σημάδι απο την αλέκα ??

Παραλίγο να μας τρελάνουν οι βόρειες....

Εεεεεε πππππ για να διευκρινίζουμε λίγο τα λόγια μας .., δεν είναι όλε οι Βόρειες .... λολές .... για να προσέχουμε τι λέμε ... :tongue::tongue:;:D:D

url]

Σας εβαλα τη συζητηση...εμεις καταλαβαμε οτι τα πλενει 3-4 φορες...αυτο δε λεει???? :P:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μου να σου δώσω μια συμβουλη αν μου επιτρέπεις?

Μη βιαστείτε να πείτε αυτός είναι ο Σολωνας και αυτός ο Κλεάνθης.

Να πω γιατί?

Μια φίλη μου είπε πολύ γρήγορα αυτός είναι ο τάδε και αυτός ο τάδε και τελικά τα μωράκια της είναι φτυστά ο καθένας στον αντίθετο πεθερό!!!

Οκ, μικρό το θέμα, δεν τρέχει και τίποτα αλλά οσο να ναι είναι κάπως παράξενο γιατί είναι φτυστά τα παιδιά στους πεθερους με αντίθετα ονόματα!

καλό .... πολύ καλό θα έλεγα ....

url]

Σας εβαλα τη συζητηση...εμεις καταλαβαμε οτι τα πλενει 3-4 φορες...αυτο δε λεει???? :P:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΡΕ ΝΤΟΥΓΆΝΙ.....ΓΙΑ ΤΑΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΛΕΝΩ 3ΜΕ 4 ΦΟΡΕς.....ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ/.......

Και έτσι το βρίσκω υπερβολικό! Πόσο να βρωμίζουν σε 2 μέρες!

Αλλά όχι όσο να τα έπλενε 4 φορές συνεχόμενα! χαχαχαχα

morfaki μου εσύ, εισαι μανιακή καθαριότητας όλο με τα υγρά της αποστείρωσης θα γυρνάς! Ειδικα οταν κάνεις μωράκι! χιχιχι

Δεν μπορείται να φανταστείται πόσο βρωμίζουν σε 2 μέρες...εγώ είχα δει ένα ντοκυμαντερ και από εκεί είχα φάει το κόλλημα με το πλύσιμο ανα 2 μέρες..

Εδειχνε στο μικροσκόπιο το τι μικροοργανισμούς αναπτύσει το σώμα ενός ανθρώπου που πέφτει στο κρεβάτι του έχοντας κάνει μπάνιο πριν.....:shock::shock::shock::shock:

Καλύτερα να μην ξέρετε.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΡΕ ΝΤΟΥΓΆΝΙ.....ΓΙΑ ΤΑΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΛΕΝΩ 3ΜΕ 4 ΦΟΡΕς.....ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ/.......

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν μπορείται να φανταστείται πόσο βρωμίζουν σε 2 μέρες...εγώ είχα δει ένα ντοκυμαντερ και από εκεί είχα φάει το κόλλημα με το πλύσιμο ανα 2 μέρες..

Εδειχνε στο μικροσκόπιο το τι μικροοργανισμούς αναπτύσει το σώμα ενός ανθρώπου που πέφτει στο κρεβάτι του έχοντας κάνει μπάνιο πριν.....:shock::shock::shock::shock:

Σοβαρα? :shock::shock::shock: θΑ ΑΗΔΙΑΣΩ ΑΝ ΤΟ ΔΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Πω πω δε θέλω να φανταστώ!

Μπλιαχ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...