Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ε ναι αυτο ειπε το πρωι γι αυτο την κραξαμε με τον Ντανιελα!
ΕΓΩ ΟΧΙ
ΝΑι αλλα τα πλενεις 4 φορες?

Το καλυτερο θα κανεις! Να σε περιποιηθούν!!! ;););)

Αυτο τώρα γιατί δεν το πιάνω???????

Δηλαδή βάζει τα ίδια σεντόνια 4 φορές στο πλυντήριο????

Ή τα αλλάζει 4 φορές στις 8 μέρες???????????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο τώρα γιατί δεν το πιάνω???????

Δηλαδή βάζει τα ίδια σεντόνια 4 φορές στο πλυντήριο????

Ή τα αλλάζει 4 φορές στις 8 μέρες???????????

ΤΏΡΑ ΕΤΣΙ ΌΠΩς ΤΟ ΕΊΠΕ Η ΕΦΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ......ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΆΖΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ......ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΣΕΡΡΑΊΑ........

γιατί είμαι τρελή;αφού μου μυρίζουνε..........τα μαξιλάρια το καλοκαίρι ξέρετε πόσες φορές τα πλένω;3 με 4.......:oops:

Αυτο μας ειπε...Καταλαβαμε οτι τα πλενει 4 φορες συνεχομενες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.Αμάν βρε κορίτσια πόσες ώρες πρέπει πια να διαβάζω!!!!Τι σεντόνια είναι αυτά?????Δεν τα θυμάμαι όλα,αλλά θα ξεκινήσω από το πιο κουλό.

Πηνελοπάκι είναι δυνατόν να σου πει να πάρεις μόνο 10 κιλά όταν το φυσιολογικό για μονή κύηση είναι 12-14???Και εσύ είσαι πολύ πολύ αδύνατη έτσι κι αλλιώς.Εγώ ας πούμε θα σου έλεγα να πάρεις 5-6 κιλά ανεξαρτήτως κύησης.Η Αναστασία εχει απόλυτο δίκιο σ'αυτό.Σου εξήγησε τον λόγο???Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σου είπε κάτι τέτοιο????Πάντως χαίρομαι πολύ που σου έδωσε άδεια.Αν μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι για να νιώθεις καλύτερα οκ,αλλά μην το παρακάνεις.

Ρε Μορφάκι μέρα παρά μέρα σεντόνια????Χαλάρωσε ρε αγαπούλα!!!!

Πάντως στα αλήθεια το γέλιο της Μόρφως είναι καταπληκτικό και δείχνει άνθρωπο γνήσιο και αληθινό!!!!

Τα υπόλοιπα σχόλια σιγά σιγά!!!

Διαφημίσεις

ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΑΡΗ......

Εμεις που τα πλενεις 4 φορες σε κραξαμε....το ειπες δεν το ειπες? :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

μιλάς μιλάς μιλάς...γράφεις.........σταματημό δεν έχεις.........οτι δεν είπες 3 μέρες θα τα πεις μαζεμένα;καήκαμε.........τι κάνεις κουκλάρα μουυυυυυυυυυυ;Καλημέρα κορίτσια......

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

Με τα σεντόνια έχω και εγώ μεγάλη λόξα...μπορώ να μη βάλω τα πιατα στο πλυντήριο αλλά δεν μπορώ να ξαπλώσω σε σεντόνι 3 ημερών...με τίποτα....

Σιγά μην πάω για δουλειά....3 μέρες θα αράξω σπίτι...θα έρθει και η μάνα μου και η αδερφή μου και θα μου κάνουν παρεα...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:θα λέω ασυναρτησίες??????????????????????

Τι ωραία που θα έχεις καλή παρεούλα, θα σε έχουν και στα πούπουλα ....

Αν σε πάνε στο δωμάτιο μόλις συνέλθεις υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο το άλλο ενδεχόμενο είναι να θες να ξανακοιμηθείς ....

Δεν παραμιλάνε πάντως όλοι, εγώ απλά λόγω ιστορικού τους λέω να μην τσιγκουνευτούν τη νάρκωση ... :tongue::tongue:

Zetaki μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Θα τους δώσω, θα πάρουν τα ονοματα των παπούδων.Σολωνας-Κλεανθης.;) Παραδοσιακα πράγματα. χχ

Ευχαριστώ μικρό μου.

Αρχαιοελληνικά δλδ. ωραία, καλά κάνετε να δώσετε χαρά στους παππούδες.

url]

ΤΏΡΑ ΕΤΣΙ ΌΠΩς ΤΟ ΕΊΠΕ Η ΕΦΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ......ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΆΖΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ......ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΣΕΡΡΑΊΑ........
Αυτο μας ειπε...Καταλαβαμε οτι τα πλενει 4 φορες συνεχομενες

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αλλο το μέρα παρα μέρα και άλλο 4 φορές τα ίδια σεντόνια...

Εντάξει ειπαμε...μη τρελαθούμε κιόλας....

Λοιπόν εγώ την καταλαβαίνω γιατί κάπως έτσι λειτουργούσα...τώρα όμως κάνω το εξης...τα πλένω πριν το 3ο βραδυ....μου φωναζε η κουνιάδα μου όταν της είπα ότι τα επλενα παρα μέρα....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έπλενα όλο το σκ......και έχω γύρω στα 7 πλυντήρια για σιδέρωμα.....:evil::evil::evil::evil:
Καλα ρε αγαπη ειστε 2 ατομα και εχεις 7 πλυντηρια? Ειναι δυνατον?

Μηπως πλενεις τα καθαρα? :shock:

ναι δεν έχω τι να κάνω και πλένω τα καθαρά.........δεν ξέρω λερώνουμε πολλά ρούχα............
e τι να πω? 7 πλυντηρια? :shock:

Εγω βαζω 2...ενα σεντονια - πετσετες και 1 ρουχα αντε 2 το πολυ...και αλλαζουμε εννοειται καθε μερα μπλουζες, εσωρουχα κτλ...

εγω δεν βάζω μαζί σεντόνια και πετσέτες......δεν χωράνε ......μέρα παρά μέρα.....τα αλλάζω.........
Tι αλλαζεις μερα παρα μερα? ΣΕΝΤΟΝΙΑ? :shock::shock::shock:
Καλά είσαι τρελή !!!

Δεν θα πω κάτι άλλο !!!!!!!!!

ναι μέρα παρα μέρα........:oops:
γιατί είμαι τρελή;αφού μου μυρίζουνε..........τα μαξιλάρια το καλοκαίρι ξέρετε πόσες φορές τα πλένω;3 με 4.......:oops:
Το να ιδρωσεις και να τυχει να τα αλλαξεις 2 φορες μεσα στη βδομαδα οκ...το χω κανει...αλλα να τα πλυνω 3-4 φορες ειναι υπερβολικο Μορφακι μου....Απλα ξεβαφουν δεν καθαριζουν καλυτερα και αν το σκεφτεις θα δεις οτι εχω δικιο...;)

Να απλουστευσεις λιγο τη ζωη σου...δεν ειπαμε οχι στη καθαριοτητα αλλα αυτο που κανεις ειναι βασανιστικο και σου στερει ωρες ξεκουρασης ;););)

Υπερβολή !!!
υπερβολή για εσένα........για εμένα φυσιολογικότατο........

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και έτσι το βρίσκω υπερβολικό! Πόσο να βρωμίζουν σε 2 μέρες!

Αλλά όχι όσο να τα έπλενε 4 φορές συνεχόμενα! χαχαχαχα

morfaki μου εσύ, εισαι μανιακή καθαριότητας όλο με τα υγρά της αποστείρωσης θα γυρνάς! Ειδικα οταν κάνεις μωράκι! χιχιχι

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Λαμπρινούλα μου χαίρομαι πολύ που η μαμά σου έχει καλή ψυχολογία και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Άντε με το καλό να ξεμπερδέψετε και μετά να έχετε μόνο ετοιμασίες για τον ερχομό του γιού σου!!!!

Αρτεμάκι μου όλα καλά θα πάνε με τα αγόρια σου,θα δεις!!!!Αν σε χάσουμε ξαφνικά θα καταλάβουμε ότι ήρθαν τα ευχάριστα!!!!Άντε μάτια μου γλυκά φτάνει η μεγάλη ώρα και είμαι πολύ συγκινημένη,φαντάζομαι εσύ!!!!!

Εγώ πάντως Αναστασία δεν ξέρω τι έλεγα όταν ξύπνησα γιατί μίλαγα γερμανικά και κανείς μέσα δεν ήξερε,οπότε δεν ξέραν να μου πούνε τι είπα.Μάλλον φρίκαρα και τον γιατρό και τις μαίες!!!!!Πάντως ξύπνησα πολύ καλά και ήμουν πολύ γρήγορα έτοιμη.Είχα μάλλον πολύ καλή αναισθησιολόγο.

Ααααααα.... άλλο αυτό ρε παιδια!

Οκ να αλλάζει συχνά σεντόνια. Κόλλημα είναι αυτό.

Αλλά να τα πλένει 4 φορές είναι τρελό!

Παραλίγο να μας τρελάνουν οι βόρειες....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...