Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Πώς είμαστε? Ξεκουραστηκατε? Εγώ αδιαθετησα εχθές και αύριο πάω για υπέρηχο για να ξεκινήσω αντισυλληπτικά λογικά. Θα πάμε μακρύ πρωτόκολλο.

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν με αγαπάει καμία...................:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Αααα εδώ διαφωνώ, αυτός που σε αγαπάει δε σε κολακεύει, σου επισημαίνει και τα μείον σου γιατι θέλει να σε κάνει καλύτερο...Οπότε το αντίθετο θα έλεγα...μάλλον σε αγαπάνε πολλές...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Αααα εδώ διαφωνώ, αυτός που σε αγαπάει δε σε κολακεύει, σου επισημαίνει και τα μείον σου γιατι θέλει να σε κάνει καλύτερο...Οπότε το αντίθετο θα έλεγα...μάλλον σε αγαπάνε πολλές...

το οτι θα ήταν μείον μου οτι αλλάζω καθε δυο μέρες σεντόνια........δεν το περίμενα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::tongue:

Διαφημίσεις

το οτι θα ήταν μείον μου οτι αλλάζω καθε δυο μέρες σεντόνια........δεν το περίμενα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::tongue:

Εντάξει πες ότι το μείον είναι λάθος λέξη, ας πούμε υπερβολική!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΣΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ...!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ανιτάκι μου...Μια χαρούλα. Εσύ από ότι καταλαβαίνω ακόμα ταλαιπωρήσε με το μ@#$κα που μπλέξατε. Θα πατήσεις www.skype.com και θα κάνεις εγγραφή και θα σου φορτώσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή. Δεν είναι δύσκολο. Ότι βοήθεια θέλεις πες μου...Τι καλά έτσι σιγά σιγά θα σας δω όλες....;););)

Α, ΩΡΑΙΑ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!:P:p:p

είπα στον άντρα μου οτι με λέτε υπερβολική..........και είπε να κάνετε και μια συνάντηση....μαζί του να σας πει και άλλα.......που θα σας πέσουν τα μαλλιά........
είμαι μαζόχα ......ναι το παραδέχομαι.........:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

είμαι μαζόχα ......ναι το παραδέχομαι.........:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...