Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Υπερβολή !!!

DADAKI σε ακουσα και πηρα το τηλ απο μια γυναικα που καθαριζει στου ξαδερφου μου...θα την παρω να ερχεται να μου κανει μπαλκονια, τζαμια και σιδερο....Ντροπη..ξεντροπη...δε με νοιαζει...θελω λιγη ποιότητα στη ζωή μου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μορφακι ..... βρες χρονο για σενα και για το μωρακι σου που θα το εχεις αγκαλια του χρονου....;)

Θα σου στρωσει τη γουνα το μωρο τελικα...να σε δω τοτε αν θα προλαβαινεις να κανεις τοσα πλυσιματα ;););)

Αντε κοριτσι μου βρες χρονο να κανεις τις εξτασεις σου, αυτο ειναι το σημαντικο ;) να πας στην Αθηνα να δεις τους γιατρους!!!!!!

Μακαρι τα Χριστουγεννα να εισαι φουσκωμενη μπαλιτσα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μορφακι ..... βρες χρονο για σενα και για το μωρακι σου που θα το εχεις αγκαλια του χρονου....;)

Θα σου στρωσει τη γουνα το μωρο τελικα...να σε δω τοτε αν θα προλαβαινεις να κανεις τοσα πλυσιματα ;););)

Αντε κοριτσι μου βρες χρονο να κανεις τις εξτασεις σου, αυτο ειναι το σημαντικο ;) να πας στην Αθηνα να δεις τους γιατρους!!!!!!

Μακαρι τα Χριστουγεννα να εισαι φουσκωμενη μπαλιτσα!!!!

κιάλλο ............ φουσκωμένη...............σαν μπάλα με πόδια είμαι ήδη.......

την εχω διαβασει παρα πολλες φορες..... και ξερω και την εμβρυολογο.... την εχω γνωρισει προσωπικα..... τις προαλλες την ειχε και η τηλεοραση..

άρα ξέρεις αν ισχύει, σωστά ???

Και εγώ με βλαστοκουστες έμεινε έγκυος.

Και πάλι μονο βλαστοκουστες θα βάλω.

Δηλαδή θα ρισκάρω και ας έχω λίγα.

Και εγώ αυτή τη φορά θα ζητήσω να τα αφήσουμε εξαρχής για βλαστοκύστες και αν μου μεινει κάτι έχει καλώς ....

Aρα μια χαρα βρε Ζεττακι μου!

Δε λεω να μην κανεις εξετασεις, να ψαχτεις αλλα σκεψου οτι μπορει να ηταν και τυχαιο...ξερω οτι 5 στα 5 το βλεπεις too much για τυχαιο...αλλα καμια φορα απλα συμβαινει...

Εδω εγω τη πρωτη φορα εκανα 10 ωάρια και τη 3ηέκανα μονο 6 και τα 4 τζουφια απο αυτα...

Εγω στη θεση σου θα εβλεπα αλλους 1-2 γιατρους για γνωμη...θα εβλεπα τι θα μου ελεγαν απο εξετασεις...ολο και καποιο λαβρακι θα βγαλεις...μετα κανετε εξετασεις και μετα προχωρατε ;)

Είδα και αυτόν που είναι το κέντρο που πήγες εσύ τελευταία και θα πάει η Χαρά και είδα και ένα ακόμα που δεν είναι φίρμα ... όλοι μου είπαν οτι απο εξετάσεις είμαστε κομπλέ ....

Φυσικά όλοι μου είπαν να μην κάνω για θρομβοφιλία και καλά που άκουσα τα κορίτσια εδώ και πήγα .... εσύ σε ποιον αιματολόγο πήγες .... ???

Βαρέθηκα να ψάχνω γιατρό ... ΑΙΤΙΑ ΘΕΛΩ ... και κανένας δε μου δίνει μια σαφή απάντηση ... Την άλλη εβδομάδα θα πάω για ανακεφαλαίωση ... θα δούμε τι θα μου πουν και για την θρομβο....

url]

DADAKI σε ακουσα και πηρα το τηλ απο μια γυναικα που καθαριζει στου ξαδερφου μου...θα την παρω να ερχεται να μου κανει μπαλκονια, τζαμια και σιδερο....Ντροπη..ξεντροπη...δε με νοιαζει...θελω λιγη ποιότητα στη ζωή μου....

Καθόλου ντροπή !!!

Μια χαρά είναι ...

Εσύ κανεις 2 δουλειές και δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς.

Εννοείτε ότι θα πάρεις γυναικα !!! Το βρίσκω πολύ φυσιολογικό.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

κιάλλο ............ φουσκωμένη...............σαν μπάλα με πόδια είμαι ήδη.......

Δεν εισαι ετσι....αλλα και ετσι να σε βλεπεις....θα ειστε 2 τοτε αρα δεν πειραζει ;);)

Την υγεια μας να εχουμε Μορφακι μας και λιγη ευτυχια...ολα τα αλλα ερχονται μετα...;) Εισαι τοσο εξυπνο και γλυκο παιδι που τα κιλα δεν παιζουν ρολο και το ξερεις...να χασεις ναι...συμφωνω για την εξωωσματικη αλλα οχι να το χεις και καημο γενικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν εισαι ετσι....αλλα και ετσι να σε βλεπεις....θα ειστε 2 τοτε αρα δεν πειραζει ;);)

Την υγεια μας να εχουμε Μορφακι μας και λιγη ευτυχια...ολα τα αλλα ερχονται μετα...;) Εισαι τοσο εξυπνο και γλυκο παιδι που τα κιλα δεν παιζουν ρολο και το ξερεις...να χασεις ναι...συμφωνω για την εξωωσματικη αλλα οχι να το χεις και καημο γενικα...

εγω γενικώς το έχω καημό.......αλλά τι να κάνω αφου έτσι είμαι...........:oops:σας αφήνω .....παω να ετοιμαστώ για την δουλειά.......

ΑΙΤΙΑ ΘΕΛΩ ... και κανένας δε μου δίνει μια σαφή απάντηση ... Την άλλη εβδομάδα θα πάω για ανακεφαλαίωση ... θα δούμε τι θα μου πουν και για την θρομβο....

Ξερεις ποσο σε καταλαβαινω??? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πιστεψε με...Γι αυτο ειχα φαει την ξενερα μου και αν δε με ειχαν ξεκουνησει τα κοριτσια δε θα ειχα κλεισει κανενα ραντεβου με κανεναν γιατρο...

Τους γιατρους τους ειδες Ζεττακι πριν το δεδομενο οτι δε προχωρησαν οι βλαστοκυστες σου...τωρα εχεις και αυτο το στοιχειο αρα να τους ξαναδεις......

Εγω Αθηνα παω οχι απαραιτητα για να αλλαξω γιατρο αλλα γιατι θελω να παρω και αλλες γνωμες...ισως βγαλω λαβρακι...ισως και οχι...

Αν ομως δε κανω κανα 2 εξετασεις που θελω ΕΓΩ και δε παρω αλλες γνωμες δεν προχωραω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

άρα ξέρεις αν ισχύει, σωστά ???

Και εγώ αυτή τη φορά θα ζητήσω να τα αφήσουμε εξαρχής για βλαστοκύστες και αν μου μεινει κάτι έχει καλώς ....

Είδα και αυτόν που είναι το κέντρο που πήγες εσύ τελευταία και θα πάει η Χαρά και είδα και ένα ακόμα που δεν είναι φίρμα ... όλοι μου είπαν οτι απο εξετάσεις είμαστε κομπλέ ....

Φυσικά όλοι μου είπαν να μην κάνω για θρομβοφιλία και καλά που άκουσα τα κορίτσια εδώ και πήγα .... εσύ σε ποιον αιματολόγο πήγες .... ???

Βαρέθηκα να ψάχνω γιατρό ... ΑΙΤΙΑ ΘΕΛΩ ... και κανένας δε μου δίνει μια σαφή απάντηση ... Την άλλη εβδομάδα θα πάω για ανακεφαλαίωση ... θα δούμε τι θα μου πουν και για την θρομβο....

εμενα κοριτσι η αιματολογος μου ειπε οτι με την θρομβο... μενεις κανονικα φυσιολογικα εγκυος... δεν εμποδιζει την συλληψη.... εχω και φιλη με θρομβο.. και καποιο προβλημα στα αιμοπεταλεια και εμεινε εγκυος γρηγορα.... οταν το εμαθε εκανε ενεσακια.... αυτα....

εχει κανει καμια σας την εξεταση συμβατοτητας σπερματος-τραχηλ.βλεννης?αυτη που την θεωρουνε πολλοι ντεμοντε και δεν την ζητανε? εγω όχι...

εγω γενικώς το έχω καημό.......αλλά τι να κάνω αφου έτσι είμαι...........:oops:σας αφήνω .....παω να ετοιμαστώ για την δουλειά.......

Αφου το εχεις καημο να το δεις πεισματικα και να τα χασεις....;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

εσύ σε ποιον αιματολόγο πήγες .... ???

Θεσσαλονικη - Μανδαλα

Θεωρειται ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τι κανεις κοριτσι μου εσυ? Τι αληταρας σου ετυχε ρε κοριτσι.....κοιτα να βρειτε μια ακρη ή να αλλαξεις σπιτι...σε θελω ηρεμη να δεχτεις τα παιδακια σου! ;)

ΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΔΕ "ΜΑΣΑΩ" ΕΓΩ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..!!!!!:P:p

Καλά είσαι τρελή !!!

Δεν θα πω κάτι άλλο !!!!!!!!!

ΒΡΕ DADAKI ΜΟΥ...ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ..!!!:P:p

γιατί είμαι τρελή;αφού μου μυρίζουνε..........τα μαξιλάρια το καλοκαίρι ξέρετε πόσες φορές τα πλένω;3 με 4.......:oops:

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ...ΑΛΛΑ....ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ..!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...