Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α γεια σου ....

20-40% των γονιμοποιημένων στο 7 σίγουρα δεν μας κάνει 0

ούτε καν στο 5 δεν μας δίνει 0, αν το υπολογίσω με το 5 μας δίνει τουλάχιστον 1 όχι κανένα αν υπολογίσω με το 7 μας δίνει τουλάχιστον 2.

ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ .....

Οταν στα εβαλαν καταψυξη ποσο ημερων ηταν?

Την πρωτη φορα ποσα εβαλες ποσων ημερων και ποσο διαιρεσεων???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δεν πηγα στον γιατρο..... αρνουμαι..... θα δω πως θα ειμαι μεχρι αύριο.... Ευχομαι να ειναι η τελευταια σας ταλαιπωρία..... Σιγουρα ο Θεος ειναι μεγαλος και θαυματα γινονται πολλα:P

΄

Σας έγραψα νομίζω τί μου είπε ο άντρας όταν φεύγαμε από τον ουρολόγο...

Εμείς ,μου είπε, είμαστε τυχεροί-δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί όπως άλλα ζευγάρια .

Τα λέει αυτά και ας εχει 2 χρόνια προστατίδα...!!!

Διαφημίσεις

Οταν στα εβαλαν καταψυξη ποσο ημερων ηταν?

Την πρωτη φορα ποσα εβαλες ποσων ημερων και ποσο διαιρεσεων???

3ων ημερών 8 διαιρέσεων κατάψυξη .... το ίδιο και αυτά που έβαλα απο τα 7 είχαμε ένα που ήταν ... γεια σου Μαρία ... τα άλλα ήταν πολύ καλά. ... :confused::confused:

url]

ναι μέρα παρα μέρα........:oops:
γιατί είμαι τρελή;αφού μου μυρίζουνε..........τα μαξιλάρια το καλοκαίρι ξέρετε πόσες φορές τα πλένω;3 με 4.......:oops:

Το να ιδρωσεις και να τυχει να τα αλλαξεις 2 φορες μεσα στη βδομαδα οκ...το χω κανει...αλλα να τα πλυνω 3-4 φορες ειναι υπερβολικο Μορφακι μου....Απλα ξεβαφουν δεν καθαριζουν καλυτερα και αν το σκεφτεις θα δεις οτι εχω δικιο...;)

Να απλουστευσεις λιγο τη ζωη σου...δεν ειπαμε οχι στη καθαριοτητα αλλα αυτο που κανεις ειναι βασανιστικο και σου στερει ωρες ξεκουρασης ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

http://nadiatheodor.blogspot.gr/2010_05_01_archive.html

διαβάστε αυτό ... είναι η ιστορία μιας κοπέλας με την εξώ και τις βλαστοκύστες ...

την εχω διαβασει παρα πολλες φορες..... και ξερω και την εμβρυολογο.... την εχω γνωρισει προσωπικα..... τις προαλλες την ειχε και η τηλεοραση..

http://nadiatheodor.blogspot.gr/2010_05_01_archive.html

διαβάστε αυτό ... είναι η ιστορία μιας κοπέλας με την εξώ και τις βλαστοκύστες ...

Και εγώ με βλαστοκουστες έμεινε έγκυος.

Και πάλι μονο βλαστοκουστες θα βάλω.

Δηλαδή θα ρισκάρω και ας έχω λίγα.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

3ων ημερών 8 διαιρέσεων κατάψυξη .... το ίδιο και αυτά που έβαλα απο τα 7 είχαμε ένα που ήταν ... γεια σου Μαρία ... τα άλλα ήταν πολύ καλά. ... :confused::confused:

Aρα μια χαρα βρε Ζεττακι μου!

Δε λεω να μην κανεις εξετασεις, να ψαχτεις αλλα σκεψου οτι μπορει να ηταν και τυχαιο...ξερω οτι 5 στα 5 το βλεπεις too much για τυχαιο...αλλα καμια φορα απλα συμβαινει...

Εδω εγω τη πρωτη φορα εκανα 10 ωάρια και τη 3ηέκανα μονο 6 και τα 4 τζουφια απο αυτα...

Εγω στη θεση σου θα εβλεπα αλλους 1-2 γιατρους για γνωμη...θα εβλεπα τι θα μου ελεγαν απο εξετασεις...ολο και καποιο λαβρακι θα βγαλεις...μετα κανετε εξετασεις και μετα προχωρατε ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

΄

Σας έγραψα νομίζω τί μου είπε ο άντρας όταν φεύγαμε από τον ουρολόγο...

Εμείς ,μου είπε, είμαστε τυχεροί-δεν έχουμε ταλαιπωρηθεί όπως άλλα ζευγάρια .

Τα λέει αυτά και ας εχει 2 χρόνια προστατίδα...!!!

Στο εχω ξαναπει.... η προστατιτιδα φευγει..... απλα ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ..... αν δεν παρει την σωστη μπορει και να μην φυγει.... γι αυτο την εχει 2 χρονια..... καποιος δεν εδωσε και πολυ σημασια στο προβλημα(στον γιατρο αναφερομαι)

Και συμφωνω με τον ανδρα σου..... και εγω σκεφτομαι οτι αλλοι εχουνε ταλαιπωρηθει περισσοτερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...