Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θα την κάνω και αυτή.

Έκανα 2 προσπάθειες με βασικές εξετάσεις. Μια αρνητική και η δεύτερη αποβολή.

E τώρα δεν θα κάνω το ίδιο λάθος. Θα κάνω τα πάντα και βλέπουμε.

ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..........ΒΑΡΙΕΜΑΙ.........

Διαφημίσεις

Λαμπρινούλα μου, ευχαριστώ που μου απάντησες.

Εμένα μου βρήκαν ετερόζυγο αυτό και μου είπε ο μοριακός οτι μπορεί να ευθύνεται και για μη εμφύτευση ... Ξέρεις κάτι ???

Ζεττα ναι οπωσδηποτε αγωγη απο αιματολογο εχω ακουσει οτι δεν αφηνει τα εμβρυα να εμφυτευτουν και αν καποιο τα καταφερει το αποβαλλει το Leiden ειναι το μονο που πρεπει να προσεχουμε ιδιαιτερα, αρα τυχερη που το βρήκες πας τώρα για την τυχερη σου την επομενη φορα. Μην αγχωνεσαι με την Ca πρεπει να ειναι πιο ψηλη για να ανησυχεις.

Μaranth χαιρομαι που ειστε αισοδοξοι ετσι πρεπει ειδες και η sweety και τωρα πεταει με τετοια χοριακη μακαρι να εχεις και εσυ και ολες την ιδια καταληξη. Στον Αρκ δεν αργουν τα ραντεβου παρε Σεπτεμβρη και το πολυ σε μια εβδομαδα σου κλεινει.

Αννιτακι μονο θρομβοφιλια να κανεις

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Daxi ton pira!! Htan poly kathisixastikos!!

Άντε ωραία, πάει κι αυτό ...

Έλα ντε !!!

Αν σου πω ότι ούτε ΑΜΗ δεν έκανα τι θα μου πεις ???

δεν θα πω .... θα γελάσω ..... χιχιχιχι

Εσύ και δεν την έκανες ????

Εγώ την έκανα απο μόνη μου αυτήν ... επειδή διάβαζα οτι ... λέμε τώρα ... βοηθάει τον γιατρό να ξέρει πως θα κινηθεί ... λέμε τώρα ...

Ζεττα ναι οπωσδηποτε αγωγη απο αιματολογο εχω ακουσει οτι δεν αφηνει τα εμβρυα να εμφυτευτουν και αν καποιο τα καταφερει το αποβαλλει το Leiden ειναι το μονο που πρεπει να προσεχουμε ιδιαιτερα, αρα τυχερη που το βρήκες πας τώρα για την τυχερη σου την επομενη φορα. Μην αγχωνεσαι με την Ca πρεπει να ειναι πιο ψηλη για να ανησυχεις.

Φιλια πολλα

άρα είχε δίκιο ο μοριακός .... Ελπιζω τελικά να βρέθηκε το θέμα ....

πάω να πάρω την αιματολόγο τηλ .....

Ca εμένα δεν με προβληματίζει ... την έκανα πριν απο χρόνια ... ευτυχώς ήταν όλα καλά. ....

url]

Άντε ωραία, πάει κι αυτό ...

δεν θα πω .... θα γελάσω ..... χιχιχιχι

Εσύ και δεν την έκανες ????

Εγώ την έκανα απο μόνη μου αυτήν ... επειδή διάβαζα οτι ... λέμε τώρα ... βοηθάει τον γιατρό να ξέρει πως θα κινηθεί ... λέμε τώρα ...

πόσο σου βγήκε η αμη;

άρα είχε δίκιο ο μοριακός .... Ελπιζω τελικά να βρέθηκε το θέμα ....

πάω να πάρω την αιματολόγο τηλ .....

Ca εμένα δεν με προβληματίζει ... την έκανα πριν απο χρόνια ... ευτυχώς ήταν όλα καλά. ....

αντε ακόμα;σήμερα με έπιασε η χαζομάρα μου.......και η βαρεμάρα μου

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...