Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ακόμα είμαι ok, δεν είναι τόσο δυνατά όλα αυτά που αιστάνομαι.

Θα δω και τι λέει μέσα.

Είναι τελείως διαφορετικές.

Πρώτα βλέπεις αν έχεις την θρομβοφιλία και μετά πας και κανεις αυτές που δείχνουν στην αιματολόγο κάποια πράγματα που εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

Και εσύ θα έπρεπε να κανεις και αυτές.

Θα κλείσω ραντεβού σε αιματολόγο (είναι σε δημόσιο νοσοκομείο) και επειδή είναι μέσω γνωστού θα δω μήπως μου τις κάνει στο νοσοκομείο και γλιτώσω κάνα φράγκο αλλιώς θα πάω μετά να τις κάνω έξω ...

url]

Διαφημίσεις

Ζεττουλα μου σε ευχαριστω που ρωτας μας ειπαν οτι μαλλον 2 Ιουλίου θα κανει εισαγωγη να χειρουργηθει την βλεπω μια χαρα κι αυτο με παρηγορεί ακουσα και αρκετες περιπτωσεις που πήγαν καλα και ειμαι αισιοδοξη.

Dada εγω κανω τις innohep τις πρασινες 0,35 γραφει οτι δεν πρεπει να βγαζουμε τον αερα αλλα ρωτησα και μου ειπε και η φαρμακοποιος και ο γιατρος οτι δεν πειραζει, παντως με ποιανουν κι απο το μπουτι απο οτι καταλαβα.

Μορφω μην το πεις πες μονο οτι κανεις λίγα ωαρια εξαλλου η ΑΜΗ θα δειξει, αν υπάρχει αποθεμα.

Λαμπρινή σύμφωνο μαζί σου ότι πρέπει να πει η Μόρφω ακριβώς αυτό που λες και να μην μιλήσει για δανεικά.

Θα δούμε την ΑΜΗ και μετά θα αποφασίσει το Μορφάκη τι θα πει.

Yv7Sp2.png

Θα κλείσω ραντεβού σε αιματολόγο (είναι σε δημόσιο νοσοκομείο) και επειδή είναι μέσω γνωστού θα δω μήπως μου τις κάνει στο νοσοκομείο και γλιτώσω κάνα φράγκο αλλιώς θα πάω μετά να τις κάνω έξω ...

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα νομίζω ότι μαζί με τι καμπύλη ζαχάρου και κάτι άλλες πλήρωσα 8 ευρ η ακόμα λιγότερα. Θα δω την απόδειξη και θα σου πω.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ναι να κανεις. Είναι στην λίστα που μου έδωσε ο γιατρός μου μετά την αποβολή.

Και γράφετε, μην πληρώνεις.

Ok!! ti giatros th grafei? Pathologos?

Epishs xereis ayto pou rwthsa sxetika me thn ca 125?

A epishs na rwthsw kati allo opoia xerei. H ca 125 vgike 16. Kalh timh einai? (h F.T. eiani katw apo 35). PAizie na deixnei an exw endomhtriwsh?

Ζεττα ναι εγω ειχα πει οτι ειχα μιλήσει με αιματολογο στο Λαικο νοσοκομειο και μου ειχε πει οτι το μονο γονίδιο που ευθυνεται για αποβολες ειναι το Leiden, εγω ειχα κανει τοτε μοριακο ελεγχο μονο το mthfr και ενα αλλο ειχαμε βρει αλλα προληπτικα ας κανουμε και ηπαρινες.

Dada αν συνεχισουν οι παρενεργειες παρε να το πεις.

Μορφακι μου μην πεις τιποτα στην αρχη της κουβεντας περιμενε να δεις τι θα σου πουν οι γιατροι και μετα τους το λες. πρωτα ομως αμη

Ζεσταινομαι τρελλα και δεν θελω συνεχεια αιρκοντισιον με χαλαει παω λιγο κατω να δροσιστω .

Φιλακια.:cool:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

A epishs na rwthsw kati allo opoia xerei. H ca 125 vgike 16. Kalh timh einai? (h F.T. eiani katw apo 35). PAizie na deixnei an exw endomhtriwsh?

Εμενα όλες τις εξετάσεις μου τις γραφει ο γυναικολόγος μου !!!

Δυστυχώς δεν το ξέρω αυτό για ca 125 ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Πρώτον ... καλημέρα ....

Δεύτερον ... γιατρός δεν είμαι ... αλλά ίσως σου ζητήσει να κάνετε λαπαροσκόπηση ο γιατρός σου, εκτός αν έχεις κάνει πρόσφατα, έκανες ???

Λένε πως αν είναι πάνω απο 10 πρέπει να ελεγχθεί ... χωρίς απαραίτητα να σημαίνει όμως πως υπάρχει ενδομητρίωση ...

Ζεττα ναι εγω ειχα πει οτι ειχα μιλήσει με αιματολογο στο Λαικο νοσοκομειο και μου ειχε πει οτι το μονο γονίδιο που ευθυνεται για αποβολες ειναι το Leiden, εγω ειχα κανει τοτε μοριακο ελεγχο μονο το mthfr και ενα αλλο ειχαμε βρει αλλα προληπτικα ας κανουμε και ηπαρινες.

Λαμπρινούλα μου, ευχαριστώ που μου απάντησες.

Εμένα μου βρήκαν ετερόζυγο αυτό και μου είπε ο μοριακός οτι μπορεί να ευθύνεται και για μη εμφύτευση ... Ξέρεις κάτι ???

url]

Dada αν συνεχισουν οι παρενεργειες παρε να το πεις.

Μορφακι μου μην πεις τιποτα στην αρχη της κουβεντας περιμενε να δεις τι θα σου πουν οι γιατροι και μετα τους το λες. πρωτα ομως αμη

Ζεσταινομαι τρελλα και δεν θελω συνεχεια αιρκοντισιον με χαλαει παω λιγο κατω να δροσιστω .

Λαμπρινούλι το αντράκι σου μεγαλώνει!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Με το καλό!!!!

Εμείς είμαστε καλύτερα ψυχολογικά. Ο ουρολόγος και ο υπεύθυνος του εργαστηρίου που έκανε ο άντρας τις εξετάσεις (Sp...lab) τον ενθάρρυναν και έχουμε ελπίδες. Την Παρασκευή θα πάμε παλι να γράψει λογικά θεραπεία. Θα σας πώ.

Και από Σεπτεμβρη ξεκινάω και εγώ. Να κλείσω από τώρα ραντεβού για Αρκ και λοιπούς ?// Δεν θα βρώ ημερομηνίες????

Πρώτον ... καλημέρα ....

Δεύτερον ... γιατρός δεν είμαι ... αλλά ίσως σου ζητήσει να κάνετε λαπαροσκόπηση ο γιατρός σου, εκτός αν έχεις κάνει πρόσφατα, έκανες ???

Λένε πως αν είναι πάνω απο 10 πρέπει να ελεγχθεί ... χωρίς απαραίτητα να σημαίνει όμως πως υπάρχει ενδομητρίωση ...

Kalimera!!!! Oxi den exw kanei prosfata!! Vasika den exw kanei pote!! Diladi parolo pou nai katw apo 35 paizei paratayta na xw endomhtriwsh?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΑΡΧΙΖΩ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ.!!!!:shock::shock:

ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ CA 125 ΔΕΝ ΤHN ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ....ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ..??????:shock::shock:

OYTΕ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ....ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΠΑΛΙ..?????:shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...