Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα μικρούλι........είσαι καλύτερα σήμερα;είσαι...........

Πολύ καλύτερα σήμερα!

Βέβαια ακόμα δεν εχω δει τίποτα που μπορεί να με κάνει να κλάψω, εκεί είναι το μεγάλο τεστ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

E twra tis ekana. fadazomai tha prepe na vrw kai giatro na mou tis grapsei e?

Na se rwtisw an stis grapsoun mesw eoppy, mporeis na pas se opoiodhpote ergasthrio?

Τώρα και ιδιώτες γιατροί μπορούν να μπούν στο σύστημα και να γράψουν τα πάντα ότι γράφετε.

Μπορείς να τις κανεις στην Βιοϊατρική με ΕΟΠΥΥ.

Yv7Sp2.png

Εννοείτε πως όχι !!!

Τις έκανα !!!!

Κάποιες μπορεί να σου γράψει αυτή αλλα κάποιες που είναι μοριακές πρέπει να τις πλήρωσης, δυστυχώς δεν γράφετε μοριακός έλεγχος.

θα κάνω αυτές που γράφονται.......και τις άλλες θα τις κάνω αν έχω λεφτά........

Τώρα και ιδιώτες γιατροί μπορούν να μπούν στο σύστημα και να γράψουν τα πάντα ότι γράφετε.

Μπορείς να τις κανεις στην Βιοϊατρική με ΕΟΠΥΥ.

OK. Esy ths thromvofilias se poio ergasthrio tis ekanes?

Lew na paw ki egw se ayth thn aimatologo ths Dhmhtras.

Πολύ καλύτερα σήμερα!

Βέβαια ακόμα δεν εχω δει τίποτα που μπορεί να με κάνει να κλάψω, εκεί είναι το μεγάλο τεστ!

είναι που είσαι και κλεισμένη στο σπίτι.....θα περάσει δημητρούλα......

Διαφημίσεις

Ζεττουλα μου σε ευχαριστω που ρωτας μας ειπαν οτι μαλλον 2 Ιουλίου θα κανει εισαγωγη να χειρουργηθει την βλεπω μια χαρα κι αυτο με παρηγορεί ακουσα και αρκετες περιπτωσεις που πήγαν καλα και ειμαι αισιοδοξη.

Dada εγω κανω τις innohep τις πρασινες 0,35 γραφει οτι δεν πρεπει να βγαζουμε τον αερα αλλα ρωτησα και μου ειπε και η φαρμακοποιος και ο γιατρος οτι δεν πειραζει, παντως με ποιανουν κι απο το μπουτι απο οτι καταλαβα.

Μορφω μην το πεις πες μονο οτι κανεις λίγα ωαρια εξαλλου η ΑΜΗ θα δειξει, αν υπάρχει αποθεμα.

Τι με ευχαριστείς βρε μωρό μου, αφού είπαμε είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.

Πολύ χαίρομαι που φαίνεται καλά και όλα καλά θα πάνε, ευτυχώς που το καταλάβατε νωρίς. Προσεύχομαι και εγώ μαζί σου.

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση πάντα βοηθάει, συνέχισε να σκέφτεσαι θετικά.

Να σου κάνω και μια άσχετη ερώτηση. Εσύ δεν είχες αναφέρει για τη θρομβοφιλία οτι η μετάλλαξη Leiden επηρεάζει .... θυμάμαι καλά ???

url]

Διαφημίσεις

O Mpath ... Lei kai mesa oti mpori na prokalesoun kai tetia.

Όλα τα αντισυλληπτικά έτσι γράφουν, εγώ όμως ποτέ δεν είχα τπτ.

Καλύτερα να τον ρωτήσεις αν νιώθεις έντονα παρενέργειες μήπως δεν ταιριάζουν αυτά στον οργανισμό σου και ρώτα τον αν είναι 3ης γενιάς ή δες αν το γράφει στις οδηγίες.

Τα 3ης γενιάς είναι πιο "ανώδυνα".

θα κάνω αυτές που γράφονται.......και τις άλλες θα τις κάνω αν έχω λεφτά........

Αυτές που δε γράφονται είναι και πιο βασικές, από οτι κατάλαβα ...

Πες Dadaki που ξέρεις καλύτερα ... ισχύει ή καλύπτεται και μόνο με τις άλλες ??

url]

Όλα τα αντισυλληπτικά έτσι γράφουν, εγώ όμως ποτέ δεν είχα τπτ.

Καλύτερα να τον ρωτήσεις αν νιώθεις έντονα παρενέργειες μήπως δεν ταιριάζουν αυτά στον οργανισμό σου και ρώτα τον αν είναι 3ης γενιάς ή δες αν το γράφει στις οδηγίες.

Τα 3ης γενιάς είναι πιο "ανώδυνα".

Αυτές που δε γράφονται είναι και πιο βασικές, από οτι κατάλαβα ...

Πες Dadaki που ξέρεις καλύτερα ... ισχύει ή καλύπτεται και μόνο με τις άλλες ??

Ακόμα είμαι ok, δεν είναι τόσο δυνατά όλα αυτά που αιστάνομαι.

Θα δω και τι λέει μέσα.

Είναι τελείως διαφορετικές.

Πρώτα βλέπεις αν έχεις την θρομβοφιλία και μετά πας και κανεις αυτές που δείχνουν στην αιματολόγο κάποια πράγματα που εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

Και εσύ θα έπρεπε να κανεις και αυτές.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...