Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες.καλη σχολικη χρονια να εχουν τα πιτσιρικια μας και καλα κουραγια σε ολες μας.εμεις ετοιμαζομαστε να φυγουμε τωρα σιγα σιγα και θα τα πουμε.φιλια σε ολες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααα!!!

1η μερα στο σχολειο μετα τις καλοκαιρινες διακοπες και για εμας.. Με το ζορι ξυπνησε το καθαρματακι μου.. Μπηκε κανονικα μεν, αλλα "μαγκωμενα".. Καμμια σχεση με τον ενθουσιασμο που εδειχνε τις προ-διακοπων ημερες.. Θα δειξει!

Εχθες το πρωι πηγαμε Εθνικο Κηπο απο τις 10:00 ως τις 14:00 και μετα ανεβηκαμε Πεντελη για μασα. Μπηκαμε και στη Μονη, ειδαμε και το κρυφο σχολειο, βολταραμε και στα πλατανια. Και αφου πηγε 18:00 περασαμε για καφεδακι απο εναν φιλο μας που μενει Νεα Ιωνια και γυρισαμε σπιτι στις 21:00. ΟΛΗ μερα εξω το ταλιμπανακι εχθες... :)

Την Παρασκευη κατα 80% αναχωρουμε για Κρητη. Παντρευεται ενας συναδελφος του Β και καλος μας φιλος και τα παιδια εχουν εξασφαλισει και διανομη για τους καλεσμενους. Οποτε θα το κανουμε το τριημερακι κατα πασα πιθανοτητα. Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως ειναι ΠΟΛΛΕΣ ωρες ταξιδι και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει η μικρη να ανταποκριθει χωρις να εχουμε σουξου - μουξου και γκρινια. Θα δειξει και για αυτο!

Φιλακια σε ολες!

Υ.Γ.:Μου λειπει ηδη το Μαρακι μου........................

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοπελιες.τι κανετε?εμεις σημερα πρωτη κανονικη μερα σχολειο μονος του χωρις εμενα εννοώ μια χαρα εδειξε να τα πηγαινει.εκατσε κατω με ενα παιχνιδι που βαζεις μπαλες σε κατι ορθια ξυλα μαζι με ενα κοριτσακι και εμενα ουτε να με φτυσει:tongue:: Roll:.παλι καλα.εχω ησυχια στο σπιτι:D.βεβαια δεν μας εχει πει η δασκαλα τι πρεπει να αγορασουμε απο υλικα για χειροτεχνειες και τρεμω στην ιδεα διοτι ελειψη χρηματων σταση εμποριου:(.μονο για πετσετουλες μας ειπε για το θρανιο οταν τρωνε και για το μπανιο να σκουπιζουν τα χερια τους.αυτες τις αγορασα χτες.ααααα δε σας ειπα πηγα για νυφικό δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απ τη χαρα μου:D:D:D.ηταν ολα τελεια αλλα βρηκα αυτο που ηθελα.μαλον θα το αγορασω.ειναι και απο πρωτο χερι δεν το εχει φορεσει καμια και θα το ηθελα δικο μου: Mrgreen:.εσεις πειτε κανενα νεο η αρετουλα που χαθηκε?τι μαγειρευετε σημερα?εγω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο.

Tί κάνετε κορίτσια; Στη δουλειά κι εγω .. δεν εχω ιδιαίτερα καλή διάθεση σήμερα όλα μου φταινε.. Κουραση.. νυστάζω σήμερα πάρα πολυ... εσεις πως τα περνάτε; Αρετή με την εγκυμοσύνη πως τα πας; Οι υπόλοιπες καλα;

Καλημερα!

Εδω κι εγω...

Συνοψιζοντας την εβδομαδα:

Δευτερα: Μπαινει στο σχολικο με συγκρατημενη χαρα

Τριτη: Το ιδιο

Τεταρτη: Το ιδιο

Πεμπτη: Μπαινει στο σχολικο με γκρινια

Παρασκευη: Μπαινει στο σχολικο με κλαμματα

:(:( Απο εχθες το βραδυ που γυρισαμε απο τη βολτα μας ενημερωσε πως δεν θελει να παει σχολειο.. Σφιχτηκε η καρδια μου πρωι - πρωι.. Αραγε να σταματησε το κλαμμα εκει; Μεχρι που εφυγε το σχολικο δεν σταματουσε με τιποτα.... :(

Κατα τα αλλα καλα... Το πρωι σχολειο και το απογευμα κλασσικα εξω.. Και οσο με παιρνει ακομα βασει καιρου, δεν προκειται να την κλεισω μεσα..

Η Κρητη οπως καταλαβαινετε ματαιωθηκε..

Σκεφτομαι σοβαρα να τη σταματησω απο το σταθμο.. Ετσι κι αλλιως οι δουλειες που μου προκυπτουν ειναι περιστασιακες (καθαριζω κανενα σπιτι οποτε κατσει), οποτε ειμαι σπιτι...

Σκεφτομαι πως ολο αυτο το δεσιμο που ριξαμε μαζι στις διακοπες εχει προκαλεσει ολον αυτο το χαμο με το σχολειο.. Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θελω να πηγαινει εκει να καθεται να κλαιει. Εδω ολο και καπως θα περναει το πρωινο... Μια ψωνια, μια εξω κουνιες.. Ετσι κι αλλιως ησυχη ειναι! Ο Β παλι δεν θελει καν να το ακουσει...

Ουφ! Δεν ξερω.. Θα δειξει.. Θα παρω σε λιγακι στο σταθμο να δω τι θα μου πουν!

Καλημερες και φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

πολλες καλημερες κοριτσακια μου.τι κανετε?εγω σημερα απο θεμα πρωινου ξυπνηματος ειμαι καααπως καλυτερα.μπορεσα και εκανα και δουλειες στο σπιτι και μαγειρεμα.ο στεργιος παλι ειναι μες στη τρελη χαρα με το σχολειο.μιλαμε το ερωτευτηκε.αφου σχολαει καθε μερα και θελει να ξαναπαει.αντε να δω πως θα του πω οτι αυριο και μεθαυριο ειναι κλειστα τα σχολεια.θα με τσακισει ο ταλιμπαν.κατα τα αλλα καλα.φασολακια κανω σημερα και μια μανιταροσουπα για μενα γιατι εχω καιρο να τη φαω και μονο εγω τρωω μανιταρια εδω μεσα οποτε ευκαιρια ειναι.φιλακια σε ολες.

Καλημερααα!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες ή σε οσους εχουν καποιον που γιορταζει!!

Ειμαστε καλα εμεις (αλιμονο αφου δεν εχουμε σχολειο σημερα :tongue:), ξυπνησε κατα τις 9 παρα 10 αλλα δεν πηρα χαμπαρι Χριστο...

Σηκωθηκε με τον πατερα της, ηπιε γαλα, εφαγε και 2 φετες με βουτυρο και μαρμελαδα και κατα τις 10:30 ξυπνησα κι εγω...

Εγω εχω λιωσει στον υπνο, εχθες κοιμομουν απο τις 23:30 και παρολαυτα νυσταζωωωω............

Εχθες πηγαμε -που αλλου;- στο Αττικο Παρκο.. Να 'ναι καλα η ετησια καρτα γιατι αλλιως θα ειχαμε πουληθει τοσο συχνα που παμε! Και μου αρεσει τρελα γιατι αρχιζει και σεβεται τα ζωακια και μαθαινει ονομασιες, δειχνει πως της αρεσει πολυ!

Κατα τα αλλα για να γλιτωσω την καταθλιψη απο οσα συμβαινουν γυρω μας εχω αρχισει και ψαχνω ιδεες για διακοσμηση (ΔΕΝ αγοραζω τιποτα νεο, εννοειται, απλα διαμορφωνω το χωρο της μικρης μετακινωντας αντικειμενα και κολλωντας αυτοκολλητα κλπ)... Την εχω καταβρει μιλαμε.. Και ξεχνιεμαι και ομορφαινω το χωρο μου!! :-D

Αυτα τα ολιγα και απο εμας!

Σας φιλω ολες!!

Υ.Γ.: Για οσες μου μιλατε στο face και δεν απαντω.. Δεν σας αγνοω σε καμμια περιπτωση.. Απλα ή που δεν θα ειμαι εκει γιατι ο υπολογιστης ειναι συνεχεια ανοιχτος (δηλαδη δεν ειμαι συνεχεια απο πανω του και ας φαινομαι "μεσα") ή που θα ειμαι οντως εκει αλλα δεν απαντω γιατι με τρεχει η Μαρω και προκειμενου να σας αφηνω καθε φορα στα κρυα του λουτρου δεν ξεκιναω καν κουβεντα! Αν ειναι κατι επειγον στειλτε μου στο inbox και θα απαντησω αμεσως μολις το δω! :wink:

Φιλακια!!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσια και απο εμας!γυρισαμε!!!!!!!!!!!!χθες βραδυ μετα απο 15 ημερουλες!καλα ηταν!δεν καταφεραμε βεβαια να παμε πουθενα εκτος ηγουμενιτσας αλλα σημασια ειχε οτι ημασταν παρεα με τον μπαμπα μας!!!!!

πισω στην ρουτινα μας λοιπον!!!!!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημερα σε ολο το καφε μας!

Γιωτουλα καλως ηρθες πισω! :D

Αντιγραφω απο τα 2χρονα:

Καλημερα κοριτσαρες!

Δεν αντεχω αλλο να ακουω για μετρα και λεφτα, αληθεια... :(

Ο,τι ειναι να γινει θα γινει.... Ξερω πως ο κοσμος δεν κερδιζεται με προσευχες αλλα στην παρουσα φαση -εμενα προσωπικα- δεν μου εμεινε και τιποτα αλλο! :(

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες.. Ενταξει, περναμε μια φαση που το Μαρακι δεν θελει να πηγαινει σχολειο αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα..

Το Καλοκαιρακι συνεχιζει, εμεις λιωνουμε στο εξω, δεν παλουκωνομαστε μεσα και τα γνωστα (εχω γινει προβλεψιμη πλεον, αλλα πραγματικα δεν εχουμε αλλα νεα :))!

Ο Μπιλακος μου σημερα επεστρεψε στη δουλεια μετα απο 24 μερες αδεια.. Πηγαμε το πρωι αφου εφυγε η μικρη για το σχολειο στο κομμωτηριο. Εκεινος κουρευτηκε και εγω περασα ριζα και τα ισιωσα. Μετα εκεινος εφυγε για δουλεια κι εγω γυρισα εδω.. Συμμαζεψα και λιωνω στον υπολογιστη!

Το Μαριγουλιω μου θα γυρισει στις 2 παρα και ο Β στις 6. Μετα λεμε να παμε Αττικο μερια (στο 2ο σπιτι μας δηλαδη χαχαχα)!

Σας φιλω ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ μια χαρά, προσαρμόζομαι στη νέα μου κατοικία και στην καινούρια μου δουλειά! Ευτυχώς ο Αλέξανδρος δείχνει ότι εγκληματίστηκε αν και η μεγαλύτερη δυσκολία του είναι στο σχολείο που πρέπει να κάνει ότι και τα άλλα παιδιά. Εκεί είμαι η δασκάλα του και όχι η μαμά του και του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ευτυχώς έχω μόνο 9 παιδάκια και την παλεύω μια χαρά.

Φιλάκια απο την Δυτική Φραγκίστα

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλησπερα και απο εμενα!τι κανετε;εμεις τρεχαμε ολο το πρωι στην παιδιατρο.ειχαν και οι δυο μου οι κουκλες εμβολιο και η μικρη και εξετασεις αιματος για θυρεοειδη και σιδηρο.ευτυχως βγηκαν καλες και μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος!!!!!!κατα τα αλλα μας ακουσε οοοολη η αμαλιαδα απο τις φωνες και τα κλαματα αλλα οκ τα καταφεραμε!!!!πολυ μανικι ομως να κανεις ζαφτι 2 μικρα....και μονο που θυμηθηκα τι περασα το πρωι κουραστικα παλι.....τεσπα....κατα τα αλλα καλα....ο μπαμπας μας εφυγε παλι και θα τον δουμε παλι σε 15 ημερες....και μαλλον θα ξαναπαμε τοτε και εμεις μαζι του....τι να κανουμε εδω μοναχουλες;;;;

γιωτα μου δεν θυμαμαι αν σου ευχηθικα καλη αρχη!ο αλεξ εχει δικιο να ζοριζεται!!!!!και εγω θυμαμαι οποτε ειχα δασκαλα η δασκαλο που ειχε και το παιδι του μαζι παντα ηταν καπως!!!!!ασε που πολλες φορες ακουγες αντι για κυριε κυριε κυριε που συνηθως φωναζουν ολα τα παιδακια οταν θελουν να πουν κατι,μπαμπα μπαμπα μπαμπα!!!!!!ειχε πολυ πλακα τωρα που το θυμαμαι!!!

φαιη μου τυχερη εισαι που μπορεις και πηγαινεις τοσο συχνα στο αττικο!!!!!και εγω ελπιζω αν καταφερω να ανεβω αθηνα θα παω οπωσδηποτε την νικη!!!!!!

χαρουλα τι νεα;;;;πως τα παει ο γιος στο σχολειο;

αρετουλα εσυ;σταματησαν καθολου οι εμετοι και οι αναγουλες;ποτε θα ξαναδειτε το μικρακι σας;

τζες;;;που βρισκεσαι;;;;

φιλακια σε ολες!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια, γράφω τέτοια ώρα αφου στο γραφείο γινεται ο πανικός... να δω πως θα τα βγάλω πέρα απο Οκτωβρη που θα φυγει ο συνάδελφος κ θα μεινω μονη μου

Ο Θοδωρής καλά τα παει για αρχή θέλει πολυ υπομονή αλλα εχει καλή δασκάλα, καλυτερη μου φαινεται απο την προηγουμενη .. τα παιδάκια σας που πάνε σχολειο πως τα πανε;;

φαιη μου τυχερη εισαι που μπορεις και πηγαινεις τοσο συχνα στο αττικο!!!!!και εγω ελπιζω αν καταφερω να ανεβω αθηνα θα παω οπωσδηποτε την νικη!!!!!!

Κοριτσαρα αξιζει με 1000! Εμεις βγαλαμε την ετησια καρτα και εχουμε ελευθερη ελευση μεχρι του χρονου το Σεπτεμβριο.. Παω τη μικρη συνεχεια, μαθαινει τα ζωα και να συνυπαρχει με αυτα, κανει κουνιες και διπλα περνανε τα παγωνια, ειναι καταπληκτικα. Πλεον ζηταει και απο μονη της να παμε.. Λεει ας πουμε "παμε τα ζωακια;" (παμε στα ζωακια;):D Εχθες καθυστερησαμε να ξεκινησουμε και δεν προλαβαμε να μπουμε καθως με τη δυση του ηλιου κλεινουν οι πορτες. Αλλα θα παμε σημερα!

Οποτε ανεβεις και το αποφασισεις, χτυπα συρμα να κανουμε μαζι περατζαδα! ;)

Χαρηκα που οι εξετασεις βγηκαν καλες! :D

τα παιδάκια σας που πάνε σχολειο πως τα πανε;

Απο αποψη προσαρμογης .... θκατα..... Πριν λιγο εφυγε, παλι με κλαμματα... :( Και αυτο το "μαμα δεν θελω", "μαμα μη μ' αφηνεις", με χτυπαει μες στην καρδια! :cry:

Απο αποψη μαθηματος και συνεργασιας και παιχνιδιου με τα αλλα παιδακια... Ολα καλα! Δεν εχω παραπονο! Τωρα μαθαινουν για το Φθινοπωρο, τα φρουτα, τα λαχανικα κλπ.

Το πρωι πηραμε την 1η προσκληση για παιδικο παρτυ απο τον παιδικο σταθμο! Χαρηκα που την καλεσαν πραγματικα!

Γιωτουλα (PatPan) καλη προσαρμογη και καλη αρχη στο νεο σας ξεκινημα!

Οι υπολοιπες καλα;

Φιλακια σε ολες!:D

gM4vp2.png

Ειμαστε καλα κοριτσαρες.. Το παιδι μου μπηκε σχετικα αναιμακτα σημερα στο σχολικο.. Κρατουσε ενα φυλλαδιο απο το Αττικο που δειχνει τις εγκαταστασεις τους κλπ και ηθελε να δειξει στα παιδακια που παει και ταϊζει τις χελωνες, που κανει κουνια, που ειναι οι μαϊμουδες και παει λεγοντας.. Ε, με το φυλλαδιο λοιπον, μπηκαμε αναιμακτα..

ΑΛΛΑ (οχι που δεν θα ειχε "αλλα" η υποθεση)...

1)Εχθες δεν εκτονωθηκε καλα φαινεται γιατι το βραδυ για να κοιμηθει πηγε..... 01:30 :? Ημουν ετοιμη να παρω στο σταθμο το πρωι να μη μου στειλουν σχολικο και να την παω εγω την ωρα που θα ξυπνησει.. ΑΛΛΑ για καλη μου τυχη ετσι οπως επαιζε εχθες με ενα ρολοϊ - ξυπνητηρι του gummy bear, ρυθμισε την αφυπνιση και αρχισε αυτο να τσιριζει στις 8 παρα 20 "Θα 'μαι καλο παιδι, αριστος μαθητης" :lol: Οποτε ξυπνησε κανονικα και εφυγε κανονικα με το σχολικο. Απλα σκεφτομαι επειδη εχει κοιμηθει λιγακι, μην την πιασει καμμια μιρλα στο σχολειο και τους σπασει τα @@..

2)Την ωρα που ετοιμαζομασταν να κατεβουμε κατω για το σχολικο, τρωει μια σαβουρα... Και σκαει κατω με το στερνο :shock: Μιλαμε σαν αψυχο κορμι επεσε, σοκαριστηκα! Εκλαψε ελαχιστα, μετα σηκωθηκε και ολα καλα. Δεν παραπονεθηκε για κατι.. Να ανησυχω λετε;

Αντε σας ζαλισα πρωι - πρωι..

Καλημερα ειπα; Καλημερααααα!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...