Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

λογικο.εγω στα παιδια μου δεν ειχα καθολου.σε ευτο που εχασα το γεναρη περασα ολες τις αναγουλες και για 1 μηνα ετρωγα εβγαζα δεν εμενε τιποτα στη θεση του......μετα βεβαια παει....:( αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι άλλα; τι μαγειρεύεις σήμερα; εγώ τπτ, θα μου δώσει η πεθερά μου γεμιστά, ευτυχώς γιατί δεν αντέχω να ασχολούμαι με φαγητά και μυρωδιές...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι άλλα; τι μαγειρεύεις σήμερα; εγώ τπτ, θα μου δώσει η πεθερά μου γεμιστά, ευτυχώς γιατί δεν αντέχω να ασχολούμαι με φαγητά και μυρωδιές...

τη μακαροναδα με την ασπρα σαλτσα απο γαλα που σας ειχα γραψει μερικες σελιδες πριν.με τις πιπεριες και τα μανιταρια.ωραια και τα γεμιστα.αυριο θα κανω μουσακα που τον λατρευω!!!

Kαλησπέρα φιλενάδες μου τί κάνετε; Εξαφανίστηκα το ξέρω. Το τί τρέξιμο ρίχνω δεν λέγεται. Στο γραφείο ήμουν μόνη, έλειπε πάλι ο συνάδελφος κ ειχα αρκετό τρέξιμο, με την Avοn τρέχω σε συναντήσεις σχεδόν καθημερινά κ από Δευτέρα που ξεκινούν τα σχολεία θα έχω άλλες ιστορίες.. Δεν θυμάμαι να έχω γυρίσει σπιτι πριν τις 9 κάθε μέρα.

Με το άλλο θέμα, τα ίδια, καμμια αλλαγή.. θα δείξει ... εγώ σταθερή στις απόψεις μου.

Εσείς πως είσαστε; Μου λείψατε πάρα πολύ όλες, δεν έχω καταφέρει να σας πάρω κ κανένα τηλέφωνο. Να μου φιλήσετε τα παιδάκια κ να ξέρετε ότι σας σκεφτομαι συχνά

Διαφημίσεις

Γειαααααααααααα σε ολες!!! :D

Γυρισαμε σημερα!

Περασαμε υπεροχα! Ολα τελεια κοριτσαρες! Κλεισαμε 37 μπανια συνολο ολο το καλοκαιρακι, λιωσαμε στις βολτες και γενικα περασαμε πολυ ομορφες στιγμες ως οικογενεια!

Καλο Χειμωνα δεν λεω (δεν θελωωωωωωω χαχαχα), καλη συνεχεια στο "εξω" και στις ομορφες στιγμες!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!

Φαίη καλωσήρθες. Μπράβο για τα μπανάκια, του δώσατε και κατάλαβε! Πότε αρχίζετε παιδικό;

Τζεσ καλά κάνεις και είσαι σταθερή! Μα τι περιμένει για να κινητοποιηθεί λίγο; Εδώ διακυβεύεται η οικογένειά του...

Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό, ακούσαμε και καρδούλα, όλα καλά!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ τι κανετε φαιακι καλως ηρθες!μπραβο αρετη μου και σε σκεφτομουνα χτες να σε επαιρνα τηλ αλλα ειχα βγει στον πυργο για ψωνια και καθηστερησα.τια αλλα νεα?

Τπτ μωρέ, ησυχία, έχουν μαζευτεί οι δουλειές αλλά ευτυχώς σήμερα θα έρθει γυναίκα, οπότε θα βάλω κι εγώ πλυντήρια. Με θυμόταν η γραμματέας του γιατρού χθες κι εγώ τη θυμόμουν, την είχα συμπαθήσει πάρα πολύ. Μου είπε ότι μια χαρά με βρίσκει, πολύ φιτ! χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τπτ μωρέ, ησυχία, έχουν μαζευτεί οι δουλειές αλλά ευτυχώς σήμερα θα έρθει γυναίκα, οπότε θα βάλω κι εγώ πλυντήρια. Με θυμόταν η γραμματέας του γιατρού χθες κι εγώ τη θυμόμουν, την είχα συμπαθήσει πάρα πολύ. Μου είπε ότι μια χαρά με βρίσκει, πολύ φιτ! χαχαχα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν εχω πολες δουλειες ψιλοπραγματα.με ποναει πολυ η μεση μουκοριτσια μολις σταματαω τα χαπια και τις αλοιφες με ξαναπιανει σε τρελαινει ο πονος μιλαμε.

Διαφημίσεις

Η μέση είναι απ'τα χειρότερα πράγματι... συνέχισε τη θεραπεία.

ρε σε παραλυουν τα χαπια δεν ειναι οτι καλυτερο να τα παιρνω συνεχεια.μου εμεινε απο ενα ατυχημα που ειχα πριν 5 χρονια ημουν με μηχανακι και με χτυπησε συτοκινητο.οχι πολυ αλλα η μεση........και με τις εγκυμοσυνες επιδηνωθηκε αυτο.τι να κανω που τρεμω και τους γιατρους.

Γεια σας και χαρα σας! :D

Ειχαμε ενα φουλ Σαββατο! Το πρωι τη βγαλαμε για ψωνια στο Σ/Μ και μετα jumbo.. Ψωνισε το Μαρακι ομπρελα, ποτηρακι και διαφορες αλλες μικροαηδιουλες και το μεσημερι δεν ηθελε να κοιμηθει.. Οποτε φυγαμε κατευθειαν για θαλασσα και γυρισαμε πριν απο λιγο. Τωρα μπανιαριζεται με το μπαμπα της και μολις βγει θα πιει το γαλα της και θα πεσει για νανακια!

Εχθες πηγαμε παιδιατρο. Ολα μια χαρα, υψος φτασαμε αισιως τους 92 ποντους και κιλα 12.600. Καναμε και εμβολιακι και μετα πηγαμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο και χαζεψαμε για ακομα μια φορα τα ζωακια.

Τη Δευτερα θα παω να βγαλω καρτα ανεργειας απο τον ΟΑΕΔ καθως μου εκαναν προταση να δουλεψω σε ενα καφενειο κοντα στο σπιτι μου, απλα θελουν να εχω την καρτα για να πληρωνομαι απο εκει. Ειναι καλα, 4 ωρες (9:00 - 13:00 που ειναι και το παιδι στο "λολειο"), ενσημα, ΙΚΑ και πολυ κοντα σε εμενα. Μακαρι να εξελιχθουν καλα τα πραγματα.

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τι κάνετε κορίτσια;; Μιλάμε ειμαι κομμάτια .. από το πρωί έχω ξεπατώθει.. πως γινεται κάθε κυριακή έλεος

Εχθες πήγαμε για μπάνιο.. καλά ήταν , ήθελα να πάω κ σήμερα αλλά νότια αυτή τη φορά... θα δειξει..ο Στ πήγε σε έναν πελάτη κ δεν θα αργήσει... Μπορει κ να πάμε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...