Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Χάθηκα κι εγώ το ξέρω, αλλά ειλικρινά δνε είχα κουράγιο να μπω βρε παιδιά, κουραζόμουν από τις δουλειές κι οι ναυτίες καλά κρατούν... αμάν πια!

Γιώτα μου συγχαρητήρια!!!! Μεγάλο πράγμα ο διορισμός, αλλά δίκοπο μαχαίρι, θα το ζήσω κι εγώ από 21/9, που θα φύγει ο Βασ. Το παιδί θα το πάρεις μαζί σου; Πώς θα γίνει; το έχετε σκεφτεί; Πότε ξεκινάς; Δεν πιστεύω να σε χάσουμε....

Τζες χαίρομαι γι'αυτά που έγραψες, ειλικρινά! Μακάρι να βγει σε καλό, σας το εύχομαι ολόψυχα!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες πως ειστε?εμενα ποναει η μεση μου ακομα.λιγο καλυτερα ειμαι.βγηκα πυργο σημερα για να φτιαξω κατι χαρτια αναγκαστηκα.περνω ακομα χαπια και αλοιφες.αρετη μου κουραγιο με τις ναυτιες θα περασουν αντε και στα δικα μου.τζες μου το καλυτερο απ ολα εκανες ολα να σου πανε καλα ευχομαι.πειτε κανενα αλλο νεο βρε κοριτσια.

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;

εμεις ειμαστε ολες αρρωστουλες....:(:(:(

χαρουλα περαστικα με την μεση σου!ειμαι και εγω παθουσα απο μεση και σε καταλαβαινω....

αρετη μου κουραγιο με τις ναυτιες!το πρωτο τριμηνο ειναι δυσκολο.κουραγιο παιδακι!!!!!!!

γιωτα δεν μας ειπες τελικα τι θα κανεις με τον αλεξ;ποτε παρουσιαζεσαι;

τζες μου χαιρομαι πολυ για εσενα!ειναι πολυ σημαντικο οτι πιασατε την ακρη του νηματος!ευχομαι συντομα να το ξεμπερδεψετε και να βρειτε την γαληνη και την ευτυχια που σας αξιζει!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Μόλις γυρίσαμε απο Καρπενήσι. Είχαμε πάει απο εχτές για να είμαστε πιο χαλαροί! Αχ, τι να σας πω:

βουνά,

βουνά,

βουνά,

στροφές,

στροφές,

στροφές. Κουραστήκαμε πάρα πολύ.

Ακόμα δεν ξέρω σε ποιο μέρος θα είμαι ακριβώς. Σήμερα έκανα ανάληψη υπηρεσίας. Και την ΠΕΜΠΤΗ πρέπει να είμαι πάλι εκεί.......... και μετά θα δούμε πότε θα επιστρέψω. Πίστευα ότι θα μπορώ να έρχομαι 1-2 φορές το μήνα αλλά πολύ κούραση ο δρόμος, δεν παλεύεται.

Ο Αλεξ θα μείνει προς το παρόν εδώ, μέχρι να μάθω που θα είμαι και να βρω να νοικιάσω σπίτι. Αχ, στενοχωριεμαι που θα τον αποχωριστώ:-(:sad::-(

Τζες, μπράβο είναι πολύ καλό βήμα ότι μιλήσατε ανοιχτά ο ένας στον άλλο. Ο διάλογος είναι σημαντικός όπου και να σας οδηγείσει η ζωή σας.

Γιωτάκι, κρυώσατε? Περαστικούλια σας

FEFcp3.png uSlbp2.png

γιωτα μου ειχα παει καρπενησι πριν παντρευτω και θυμαμαι ποσο χαλια ηταν ο δρομος!!!!!!απελπισια!!!!!!πολυ κουραση και πολυ ζαλαδα!!!δηλ τον αλεξ θα τον παρεις μαζι σου οταν τακτοποιηθεις;

θα σε χασουμε δηλ εεεε;;;;;;:(:(:(

μιλουσα τις προαλλες με την μαρια την λιοση.μου ειπε οτι σε ξερει.αληθεια;σου εκανε μαθηματα αγγλικων;

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

Διαφημίσεις

Ε, όχι και θα με χάσετε. Θα έρχομαι Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι. Και ελπίζω εκεί που θα πάω να έχει ιντερνετ.

Με την Μαρία φρέσκαρα τα αγγλικά μου μέσω Skype. Ξεκούραστα και οικονομικά! Την συμπαθώ πολύ κι ας μην έχουμε βρεθεί απο κοντά.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ γραφείο, εχθές ήρθαν τα μικρά κ μπήκαμε ξανά στους ρυθμούς μας. Πάλι δύσκολες μέρες στο γραφείο λόγω τιμολόγησης. Κατά τα άλλα ήρεμα κ αδιάφορα

Περαστικά αρρωστούλες

Περαστικά Γιωτάκι και καλημέρα στις υπόλοιπες!

Τζέσικα έλαβα ένα μαιλ από σένα αλλά δεν κατάλαβα τι είναι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?αρετη γυρισες στο γραφειο?

τι νεα?με επιασε μελαγχολια με τον παλιοκαιρο.εβρεξε εκει?εδω δεν εβρεξε αλλα ειχε κρυο συννεφια και φυσαγε και γενικα μου ηρθε αποτομο απ τη μια μερα στην αλλη.αρετη πηγες στο γιατρο?τζες τι κανεις?

γιωτα εγω οσο χαθηκα χαθηκα.επεστρεψα δρυμμητερη.τελειωσα τις δουλειες και τα ψωνια(ετοιμασα τον αντρακο μου για το σχολειο και τωρα δεν εχω αλλες δουλειες.τι τρωτε σημερα?φασολακια εχω.

Καλημέρα και καλό μήνα! Κι εδώ έβρεξε χθες αλλά δε με χάλασε... σήμερα πήγαμε να γραφτούμε στο σχολείο του Μιχάλη. Ωραία ήταν, αλλά με τράβαγε απ'το χέρι και μου έλεγε "πάμε, παμε"... θα έχουμε δύσκολη προσαρμογή, το βλέπω.... Ο χρήστος ξεκινά από Δευτέρα κανονικά. 8 του μηνός έχω ραντεβού με το γιατρό. Άντε να δούμε... Για σήμερα έφτιαξα παστίτσιο για μας και μοσχαράκι με κριθαράκι για τα παιδιά. Φασολάκια είχα χθες.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσια καλησπερα!τι κανετε;

εμεις ειμαστε καλυτερα!

γιωτα καλη αρχη σου ευχομαι και ολα να πανε καλα!

αρετη παντα οι προσαρμογες ειναι δυσκολες!!!!!υπομονη και θα συνηθισει!!!!!

χαρα τζες ολα καλα;

αυριο φευγουμε για ηγουμενιτσα!!!!!!!!!θα λειψουμε καμια εικοσαρια μερες!!!!!

θα τα πουμε τοτε!!!!!!

πολλα φιλια!!!!!!!!

Καλημέρα κοπελίτσες μου γλυκές τί κάνετε; Χάθηκα, αυτή την εβδομάδα έπεσε πολύ δουλειά κ είχα μονο το fcbk ανοιχτό.. ευτυχώς από δευτέρα θα ειναι λίγο πιο ήρεμα.

Τα παιδάκια σας τί κάνουν;Εμένα επέστρεψαν τη τρίτη κ είναι καλά, με τον ύπνο ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί, ειδικά η μικρή κοιμάται αργά... εεε θα φτιάξει κ αυτό.

Εχθες πήγα σε ένα γαμο με τους γονείς μου :rolleyes: ο Στ μου ανακοίνωσε τελευταία στιγμή ότι δεν θέλει να πάει ... (να σχολιάσω..;;) κ έκατσε με τα παιδιά σπίτι, γύρισα στις 1:30 καλά πέρασα, χόρεψα ..κ σήμερα ξανά τα ίδια.

Γιώτα μου Καλή Αρχή στο Καρπενήσι, όλα καλά θα πάνε θα το δείς.. Γιώτα Αμαλιαδιώτισσα ;) δεν την αντέχω την Ηγουμενίτσα.. ειχα περάσει 1η χρονιά στο ΤΕΙ εκεί κ γράφτηκα μονο κ εξαφανίστηκα μετά... μου φαινόταν απίστευτα μακριά.

Αρετή μου πως πάει η εγκυμοσύνη, αισθάνεσαι καλά;;;

Χαρά μου χαθήκαμε , τί κανουν τα γλυκά σου;;

Σας φιλώ όλες πολύ-πολυ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...