Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!επιτελους ηρθατε.αρετη μου πως εισαι?εμενα ηρθαν 2 φιλοι τη πεμτη και εφυγαν χτες το βραδυ.τους φιλοξενησα και ξεπατωθηκα να τους εξηπηρετησω ολους.δεν πληρωθηκε και ο πανος και κραταγαμε τη βενζινη πως και πως.γιαυτο δεν ηρθα.οντως ωραια περασα εγω.και χαρηκα που σας γνωρισα.θα τα ξαναπουμε σιγουρα δε μου κρατας κακια εεεεε????ηταν τεχνικα τα θεματα.ηθελα πολυ να ερθουμε.αλλα δεν πηγαν ουτε μια βολτα μονοι τους ημασταν μαζι συνεχεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κακία βρε χαζό;!χαχα. Απλώς κι εγώ δίσταζα να πάρω τηλ. Τι άλλα νέα; Σημερα θα φτιάξω επιτέλους την ομελέτα φούρνου! έχω ψήσει τις πατάτες και περιμένω τον Βασ να μου φέρει αλλαντικά. Μούρλια θα γίνει!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ναι ειναι πολυ ωραια.αντε καλη επιτυχια.εγω δεν ειμαι πολυ καλα αυτες τις μερες.αφενος κουραστηκα πααααρα πολυ με 6 ατομα εδω μεσα.αφετερου μας χτυπησε η κριση για τα καλα και κοψανε 200 ευρω απ το μισθο του πανου και δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα γιατι θα μεινει χωρις δουλεια και καηκαμε.και εγω δισταζα να παρω.δεν ηξερα και τι εντυπωση σας ειχαμε κανει........κατα τα αλλα προσπαθω να ξεκουραστω σημερα γιατι τα εχω παιξει.

Την καλύτερρη εντύπωση και δε θέλω να ξαναδιστάσουμε. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα σαν να σας ξέρω καιρό , που εν μέρει είναι αλήθεια! Αχ παιδιά εμείς δνε έχουμε δει ακόμα τπτ από κρίση... όταν αρχίσει δουλειά ο Βασ και θα πληρώνουμε διπλά ενοίκια, καύσιμα, φαγητά θα δούμε τη γλύκα... τέσπα ασ μην είμαι αχάριστη, δημόσιο μπήκε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Την καλύτερρη εντύπωση και δε θέλω να ξαναδιστάσουμε. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα σαν να σας ξέρω καιρό , που εν μέρει είναι αλήθεια! Αχ παιδιά εμείς δνε έχουμε δει ακόμα τπτ από κρίση... όταν αρχίσει δουλειά ο Βασ και θα πληρώνουμε διπλά ενοίκια, καύσιμα, φαγητά θα δούμε τη γλύκα... τέσπα ασ μην είμαι αχάριστη, δημόσιο μπήκε...

αχ αρετη μου χ*στ@ παει και ο μεγαλος σχολειο αλλο κοστουμι απο κει.τι θα ζητησουν παραμυθακια παιχνιδακια χαρτια για φωτοτυπιες χρωματα.........θελω και να το ντυσω το παιδι.........σκ@τ@ και @π0σκ@τ@!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κουκλες!τι κανετε;εμεις καλα.αναβληθηκε το ταξιδι μας στην ηγουμενιτσα για 15 μερες....δεν χωρουσαν οοοολα τα τσουμπλεκια μεσα στο αυτοκινητο!ανεβασε αρκετα τωρα ο γ επανω και ετσι μειναμε πισω....δεν πειραζει....να ειμαστε καλα και σε 15 μερες θα παμε.

αρετη μου δεν βρεθηκαμε ξανα οντως....:(εγω ετρεχα με την αδερφη μου.προεκυψε ενα θεμα υγειας αρκετα σοβαρο.... καταλαβαινεις....

πως περναει ομως ο καιρος...νερακι....πως περασαν ετσι οι μερες....οταν ειναι εδω ο γ ουτε καταλαβαινω το πως!οταν λειπει μου φαινονται αιωνες....

χαρα χ@@@α.αυτη η κριση μας εχει διαλυσει....και που εισαι να δεις τι θα γινει σε λιγες μερες που θα ερθει κοστουμι απο την εφορια σε ΟΛΟΥΣ!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:twisted::twisted::twisted:λες και τα φαγαμε μαζι τους που πρεπει τωρα να τα πληρωσουμε γκρρρρρρρρρθα περασουμε μαυρο χειμωνα!να δειτε τι θα γινει....ουτε για πετρελαιο δεν θα περισσευουν...

φαιη καλο κουραγιο με τις δουλειες και καλες διακοπες!εφτασαν οι μερες ε;

τζες τι ειναι αυτα που λες;γιατι να σε παρεξηγησουμε;καταλαβαινω τον ενδιασμο σου να τα πεις ετσι δημοσια αλλα εχουμε και τα τηλ ε;;;;οτι θες...αληθεια μην διστασεις!ευχομαι οτι το καλυτερο!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Γεια σας και χαρα σας!

Μη μιλατε για κριση παιδια γιατι δεν θελετε να ξερετε σε τι φαση ειμαστε. Αν δεν ειχαμε και τη μανα μου να τσονταρει, θα ειχαμε βγει στα παγκακια στην κυριολεξια.

Κατα τα αλλα καλα βρε ομορφες! Τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες γενικα. Ο Β τελικα ειναι αδειουχος απο εχθες μετα τη ληξη της βαρδιας του. Του εδωσαν 3 μαζεμενα ρεπο επειδη του χρωστουσαν και ετσι φευγει κατευθειαν για αδεια. Επισης να πω πως του χρωστανε αλλα 4 τα οποια δεν γινεται να τα πληρωθει και ετσι παμε απο Σεπτεμβρη μερια. Τι να κανεις..

Αυριο θα τον στειλω να πληρωσει ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, φυσικο αεριο και ενοικιο (για το Σεπτεμβριο) και μας μενει να δωσουμε τελη Σεπτεμβρη τον παιδικο που εχει και εγγραφη μεσα.

Εγω προσπαθω να μαζεψω τα συμμαζευτα, η αυριανη μερα εχει καλο αγγουρακι απο αποψη τρεξιματος αλλα τουλαχιστον Παρασκευη φευγουμε και αναπτερωνεται το ηθικο!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πω πω ερημιές!!!!!!!!!

Χάθηκα αυτό το διάστημα γιατί έτρεχα και δεν έφτανα. Παντρευόταν ο ξάδελφος, μια το κρεββάτι, να το κομμωτήριο για βαφή και χτένισμα μια ο γάμος άλλο κομμωτήριο και μανικιούρ-πεντικιούρ. Κι όλες οι δουλειες στο σπίτι έμεναν πίσω καθώς δούλευα τα πρωινά.

Ε, σκέφτηκα ότι αυτή την εβδομάδα θα είμαι καλύτερα. Αμ, δε! Χτες, να μαγειρέψω, να πάμε για εμβόλιο τον Αλεξ, να πάμε σούπερ μάρκετ (τι ακρίβεια είναι αυτή???), να ταχτοποιήσω τα ψώνια, να πάμε στο χωριό να αφήσουμε τον Αλεξ για να κοιμηθεί το βράδυ γιατί το πρωί ο αδελφός μου δεν μπορούσε να τον πάρει, πήγε 12 η ώρα.

Σήμερα ήρθε η μαμά μου να πάμε το απόγευμα για να αγοράσει ψυγείο και καταψύκτη. Πάει και το σημερινό απόγευμα. Εγώ πότε θα ησυχάσω?:mad:

FEFcp3.png uSlbp2.png

Κορίτσιααααααααααααααααα

Διορίζομαι στην Ευρυτανία. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Χαίρομαι γιατί μια θέση στο δημόσιο σαν νηπιαγωγός ακούγεται ονειρικό :P αλλά στενοχωριέμαι γιατί θα αποχωριστώ τον αντρούλη μου:(

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

γιωταααααααα!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ειναι τελεια νεα!!!!!!

σημασια εχει οτι μπορεσες να διοριστεις!!!!!!!!!!!θα ταλαιπωρηθειτε για λιγο καιρο αλλα θα μπορεσεις να χτυπησεις καμια μεταθεση και να ερθεις εδω!!!

σε νιωθω παντως και εχεις απολυτο δικιο που νιωθεις ετσι!η χαρα σου επισκιαστηκε απο την αποσταση και τον αποχωρισμο...δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου να το "χωνεψει" και θα βρειτε λυσεις!!!!καλη θεληση και διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται!!!!!!

δεν λεω οτι δεν ειναι ζορι προς Θεου!ειμαι παθουσα....το ζω απο πρωτο χερι....βλεπω τον αντρα μου καθε 15....ειναι πικρα.....και λεω και παλι καλα γιατι αν ειχε φυγει στο εξωτερικο θα τον εβλεπα μια φορα τον μηνα και αν....οποτε....αλλα τι να κανουμε;;;;αφου δεν ειχαμε μπαμπαδες εφοπλιστες να μην εχουμε αναγκη την δουλεια;;;;θα τα υποστουμε ολα!!!!

κατι ασχετο.ευρυτανια/καρπενησι;ειμαι λιγακι ασχετη απο γεωγραφια....:oops::oops:

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλησπερα!!

Σας διαβαζω κοριτσακια αλλα πραγματικα τρεχω και δεν φτανω. Ελπιζω να καταλαβαινετε!

Ειμαστε ολοι καλα, αν εξαιρεσετε μια λαχταρα που περασαμε εχθες με τη μικρη. Ειχαμε παει βολτα και γυρισαμε σπιτι στις 12. Μολις πηγε ο Β να την κατεβασει απο το αυτοκινητο, πριν προλαβει καν να την αγγιξει, αρχισε και εκλαιγε με λυγμους και υποστηριζε πως χτυπησε και ποναει το χερι της. Τη ρωτουσαμε που, εδειχνε ενα συγκεκριμενο σημειο. Αφηναμε, περνουσε λιγη ωρα, την ξαναρωτουσαμε και εδειχνε παλι το ιδιο σημειο. Εκει τα ψιλοεπαιξα γιατι καταλαβα πως πραγματικα πονουσε το χερι της, μιας και δεν εδειχνε μια εδω και μια αλλου. Τη βαλαμε για υπνο αλλα συνεχιζε το κλαμμα και ξεκινησαμε για Παιδων.

Στο δρομο προς το νοσοκομειο, ξεκινησε να χορευει, να τραγουδαει, να γελαει και να κουναει κανονικα το χερι. Ζητησε χυμο και της πηρε ο Β. Της τον εδωσε και χρησιμοποιουσε το -υποτιθεμενα- πονεμενο χερι για να τον πιει. Της λεει ο Β ποναει το χερι τωρα Μαρακι? Και του απαντα με πλατυ χαμογελο "παει τωλα, πελαθε".... :roll: Μολις της ειπαμε πως θα παμε σπιτι να κοιμηθουμε αφου περασε, ξεκινησε να ζηταει "κουνιεθ" και "μαλαθα".... Τι να πω ρε παιδια!

Μου ηρθε να το πεταξω στην παραλιακη μιλαμε... Εν τελει πηγαμε μια βολτα μεχρι Παλαιο Φαληρο, ειδε τη θαλασσα και γυρισαμε σπιτι. Κοιμηθηκε σερι ως τις 11 παρα.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα.. Μιλαμε μας εκανε χοντρο χουνερι.. Μαλλον μας προϊδεαζει για το τι προκειται να μας κανει μεγαλωνοντας... :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια.βαρεσαμε δυαλυση στο καφε μας.εγω εμπλεξα με το σπιτι.σιδερο καθαριοτητα με επιασε και η μεση μου και ποναει πολυ.σημερα πηγα το στεργιακο για εμβολιο και να φτιαξουμε και το χαρτι της γυμναστικης για το σχολειο.δεν εκλαψε καθολου το αγορι μου:Dεγινε αντρας:rolleyes:!!!!!!!ετσι τουλαχιστον ειπε στη γιατρο μας.λοιπον παω να ταισω τα βλασταρια μου.φιλια σε ολες!!!!

Καλησπέρα φιλενάδες μου τί κάνετε;; Το κλείσαμε το μαγαζάκι μας; Χάθηκα τόσες μέρες αφού ήμουν χαμένη στις σκέψεις μου.. Να σας πω τις εξελίξεις λοιπόν. Προχθές έκανα μια ξεκάθαρη συζήτηση στο Στ για όσο νιώθω, όσα σκέφτομαι κ όσα θέλω για τη ζωή μου. Την ημέρα που την έκανα ένιωσα ότι ολο αυτό δεν κατέληξε πουθενά... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Παρόλα αυτά την επομένη που με έπιασε ο ίδιος να μιλήσουμε κατάλαβε ή ένιωσε ότι όσα ειχα πει ήταν αλήθεια κ ταρακουνήθηκε. Ειδα έναν άλλο Στ. (στις αντιδράσεις του κ στα συναισθηματά του) κ με έβαλε σε σκεψεις.

Για την ώρα προχωράμε μαζί, εγώ έχω κάνει εξήγηση τόσο στον ίδιο όσο κ στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω σε αυτό που ζούσα κ έτσι θα πορευτώ από εδώ κ στο εξής... ήταν μεγάλο ταρακούνημα για'μενα ότι έχω ζήσει μέχρι στιγμής κ δεν σκοπεύω να γυρίσω πίσω. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στον ψυχολόγο κ θα βάζω μικρούς κ σταθερούς στόχους για να βλέπω κατά πόσο θα τα ξεπερνά ο ίδιος...

Αυτά... θέλει πολύ προσπάθεια... πάντως ειναι η τελευταία του ευκαιρία

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...