Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πονάει παρα πολύ... αλλά δεν νομίζω ότι πονάω εγώ..πονάω για αυτό που νομιζα ότι θα έχω κ δεν ειναι έτσι.. Δεν θα παυει να ειμαι μονη κ χωρισμένη...κ οι γύρω μου τόσο καλά...δεν ξέρω αν μπορεί κάτι να φτιάξει με το Στ. νιώθω ότι έχω φύγει τοσο μακριά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανεις αυτο που θεωρεις οτι ειναι καλυτερο για τα παιδακια σου και σενα.απ τη μια θελει πολυ σκεψη να δυαλυσεις ενα γαμο τόσων χρονων απ την αλλη ειναι λαθος να κατσεις σε μια κατασταση που δεν οδηγει πουθενα.θα πληγωνεστε και οι δυο σας και τα μικρουλια σας που δε φταινε σε τιποτα.

Τζες με εχεις αφησει speechless κοριτσακι... :(

Οι υπολοιπες ειστε καλα;

Εμεις τα κλασσικα κορες.. Το πρωι πηγαμε θαλασσα, γυρισαμε πριν λιγο.. Η Μαρια δεν θελει να κοιμηθει και ετσι θα ξαναπαμε θαλασσα το απογευμα. Θα το παρει σερι και θα κοιμηθει μια και καλη το βραδυ.

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ολα καλα, ολα ανθηρα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στο ερημωμενο καφε!

Εμεις καλα ρε κορες! Ζουμε, εχουμε πεθανει κυριολεκτικα στα μπανια, εχθες πηγαμε πρωι ΚΑΙ απογευμα.. Το μικρο εχει ξεσαλωσει κανονικα και με το νομο.. Τη ρωτας αν θελει να παει σχολειο και απαντα εντρομο ΟΧΙ! Θα καλοπερασουμε οταν ξεκινησει ο παιδικος.. Αντε να το μαζεψεις που απο την ημερα που εκλεισε ο σταθμος δεν εχουμε κατσει ΕΝΑ απογευμα μεσα ετσι για την ιστορια..

Κατα τα αλλα ησυχιες! Ολα καλα, ολα ανθηρα!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Καλημερα -και σε αυτο το- καφε!

Εμεις ολα καλα κορες, οπως τα ξερατε.. Καμμια αλλαγη, εξακολουθουμε να εχουμε λιωσει στο "εξω" και το σπιτι να μας βλεπει ελαχιστα.. Αυριο θα βαλω πλυντηρια, Τριτη θα σιδερωσω και Τεταρτη θα κανω γενικη μιας και ο μπαμπας μας θα ειναι σπιτι και θα μπορεσει να παει τη μικρη καπου εξω να ξεδωσει και να κανω κι εγω τις δουλειες μου με την ησυχια μου. Πεμπτη φτιαχνω αποσκευες και Παρασκευη πρωι.... adios! Γεματη εβδομαδα πολυ, αλλα δεν παραπονιεμαι.. Φυσικα στα παραπανω προσθεστε τα κλασσικα μπανια (που δεν εχουμε σκοπο να σταματησουμε κι ας φευγουμε για διακοπες), τις βολτες με τη μικρη και την καθημερινη ρουτινα φαγητου - υπνου.. Τι λετε; Θα τα καταφερω; :-P

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια του καφέ. Νιώθω πολύ την ανάγκη να σας γράψω ένα σεντόνι για όσα νιωθω αυτές τις μέρες που είμαι απούσα από το καφε. Δεν θυμάμαι αν σας ευχαρίστησα όλες για το ότι μπήκατε στον κόπο να σκεφτείτε το πρόβλημά μου κ ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ.

Την Παρασκευή πήγα στον ψυχολόγο του δήμου, μπορώ να πώ ότι με βοήθησε αρκετά κ σίγουρα θα επαναλάβω τις επισκέψεις.. το σκέφτομαι πλέον σοβαρά ότι εχω ανάγκη να συνεχίσω με έναν ειδικό να μου βάλει το μυαλό σε τάξη. Αυτά που μου είπε ειναι πολλά κ τα σκέφτομαι.

Ο Στ με ρώτησε εχθες τι έχω απλά του απάντησα οτι ειναι κάποια πράγματ που σκεφτομαι κ θα τα πω εν καιρώ. Ηθελα απλά να πάμε για ένα ποτό. Ενιωθα καταπιεστική την παρουσία του να θέλει να μου κρατά το χέρι αλλά σήμερα που λειπει όλη μέρα έχω νευριάσει αλλά δεν ξέρω αν μου λείπει ή αν απλά σκεφτομαι οτι δεν αλλάζει

Πόσο υποκριτικό θα σας φανηκε από πλευράς μου να ανεβάζω φωτογραφία στο fb με το Στ. που δεν ειχα ποτε;; Κι εγώ κάπως έτσι ένιωσα...

Σας φιλώ όλες

Διαφημίσεις

Τζες.. Χαλαρωσε κοριτσι μου.. Να σε θεωρησουμε υποκριτρια επειδη ανεβασες φωτο με τον αντρα σου στην προσωπικη σου σελιδα;; Δεν ειμαστε καλα!

Μπορει ετσι να σου βγηκε και στην τελικη ποια ειμαι εγω και η καθεμια που θα κατσει να σε κρινει!

Εστιασε σε παρακαλω στα συναισθηματα σου και μην σκεφτεσαι τον περιγυρο. Καλα εκανες που πηγες στον ψυχολογο. Ειναι μεγαλη βοηθεια. Απλα -γνωμη μου- μιλα και με το Στ. λιγο! Θα σου κανει καλο!

Εμεις εδω κοριτσαρες!

Αλλαξε η μερα οποτε....... 3+ σημερα!! :D:D:D:D:D:D

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Να πω καλό χειμώνα ή θα με κράξετε; χαχα

Λύστε μου μια απορία: Γιατί δεν ξανασυναντηθήκαμε; Ωραία δεν περάσαμε την Τρίτη; τζέσικα, έχω δεν έχω παρακολουθήσει το πρόβλημά σου. Κι εγώ κάποια στιγμή είχα ένα προσωπικό θέμα και δίσταζα να το εκθέσω δημοσίως, οπότε σε καταλαβαίνω. Βοηθάει όμως να μιλήσεις, να ξαλαφρώσεις, να το δεις από άλλη οπτική. Αν θες εδώ είμαστε, το ξέρεις, μας έχεις δεδομένες! Πώς περάσατε οι λοιπές αυτές τις μέρες; Εμείς γυρίσαμςε χθες πτώματα, αυτή η θάλασσα με διέλυσε ρε παιδιά, έχω και συνέχεια ναυτίες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλως ηρθες πισω Αρετουλα!

Εμεις οπως τα ηξερες.. Μπανια, Αττικο, Εθνικος Κηπος και εχθες πηγαμε Φλοισβο στις κουνιες και ξεδωσε το ταλιμπανακι.

Μην ευχηθεις καλο χειμωνα ακομα, εγω την Παρασκευη φευγω για Καλοκαιρακι, οποτε ασε να το σφραγισω εγω το τελος του! ;)

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Να πω καλό χειμώνα ή θα με κράξετε; χαχα

Αρετή μου καλό φθινόποωρο. Συγνώμη αλλά μ'αυτά κ μ'αυτά ξέχασα να σου ευχηθώ να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ να υποδεχθείτε με χαρά το νεό μέλος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...