Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλακια φιλεναδα καλη αδεια να χεις και καλως να σε δεχτουμε.και τα προσεχεις τον εαυτο σου και τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!φιλιααααααααααα:D

τι κανετε κοριτσια;εμεις καλα.περιμενουμε τον μπαμπακα μας!

σημερα ειχαμε μακαρονακια με τυρι!

χαρα η συνταγη ακουγετε φοβερη!θα την φιαξω και θα σου πω εντυπωσεις!!!μου ετρεξαν τα σαλια μεσημεριατικα με τοσες ωραιες συνταγες !!!!!!

γιωτα ναι θα το ηθελα το τηλ της κοπελας!ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση μου!!!μπορεις να μου το στειλεις με πμ;ευχαριστωωωωω!!!!

αρετη καλη αδεια!!!καλη ξεκουραση!!!!!! τι εχεις κατα νου;;;;

ωραιο το διαβασμα κοριτσια!καποτε διαβαζα και εγω...παλια....που ειχα χρονο...τωρα....ειναι μια ωραια μακρινη αναμνηση....ελπιζω οτι οταν μεγαλωσουν τα τεκνα μου να ξαναβρω χρονο να αρχισω την αγαπημενη μου συνηθεια!!!!οσο για δανεισμενα βιβλια την εχω πατησει και εγω και απο τοτε ειπα πως δεν το ξανακανω!οχι μονο για το οικονομικο αλλα γιατι εχω την κακια συνηθεια μετα απο καιρο(χρονο ισως)να τα ξαναδιαβαζω.ειδικα αυτα που μου αρεσουν πολυ!εχω χασει βιβλια και δυστυχως αγαπημενα....

οι επισκεψεις που περιμενω δεν ειναι και τοοοοσοοο φιλοι μου.ειναι ενα ζευγαρι που ειχαμε γνωρισει στο ταξιδι του μελιτος και καναμε τοτε παρεα και απλα ειχαμε κρατησει επαφη μεσω τηλ.αν ηταν οι κολλητοι μου σαφως και δεν θα με πειραζε αν δεν δεν ηταν ολα στην εντελεια!ευτυχως που ο γ βοηθαει γενικα στην ολη φαση!!!!αλλα τι να το κανεις;εχω την καρφιτσα κρεμασμενη επανω μου!τι να κανω με ενα χερι;;;

τεσπα!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλησπερα στις Πυργιωτισσες!!! :D

Ειμαστε καλα, ετοιμαζομαστε να παμε για μπανακι!!

Να δωσετε απο ενα μεγαλο φιλι στην Αρετη τωρα που θα τη δειτε απο κοντα και στο Τζεσικακι μου!! :D

Χαρα εχουμε καιρο να μιλησουμε ρε κοριτσι! Ολο λεω να σε παρω κι ολο το ξεχναω! :oops: Θα επανορθωσω συντομα, το υποσχομαι!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ναι φαιη μου να με παρεις οποτε θες.ξεχασα να σας πω μια αλλη συνταγη που εχω βρει για μακαροναδα με ασπρη σαλτσα με τις ελαχιστες δυνατες θερμιδες.λοιπον σε ενα τηγανι μεγαλο βαζω πιπεριες 3 χρωματα σε κυβους (πρασινες κιτρινες κοκκινες)μανιταρια λιγο σκορδο ψιλοκομμενο και μαιντανο.τις σωταρω με λιγη μαργαρινη και βαζω λιγο νερακι να γινονται μετα απο κανα 10λεπτο ριχνω μεσα μακαρονια οτι θελετε συμπληρωνω λιγο νερακι και 1 ποτηρι γαλα εβαπορε λαιτ.ανακατευω συνεχεια γιατι το γαλα αρπαζει.φροντιζετε να πιει το γαλα περιπου στο χρονο βρασμου των ζυμαρικων.αλλα και να ειναι λιγο υγρα δεν πειραζει σε 5 λεπτα θα εχουν σταθει.σερβιρεις ζεστα με τυρι.αρεσαν στον πανο που γενικα μου βγαζει τη ψυχη με το φαι και δε τρελαινετε για μακαρονια οπως εγω.ενοητε μπορεις μετα να βαλεις οτι θελεις αλλαντικα κτλ οπως και στην ομελετα αλλα εδωσα τη λαιτ εκδοχη.φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα εξαφανισμενα κοριτσακια!

Περιμενουμε να φυγουμε για διακοπες αλλα κι εδω που ειμαστε το εχουμε ξεφτυλισει στα μπανια! Σπιτι μενουμε ελαχιστα, οποτε ειναι σαν να κανουμε διακοπες..

Εχθες μαζι με αλλες 4 φιλεναδες και τα παιδακια μας, λιωσαμε στη θαλασσα ως τις 11! Κολυμπησαμε και κατω απο την πανσεληνο, ηταν καταπληκτικα! Το καθαρματακι μου εχθες, ανεβηκε στην ταρατσα με τον πατερα της στις 00:10 και ηπιε το γαλα της εκει για να βλεπει καθαρα πως το "τεγγαλακι ειναι κυκλοθ" (=το φεγγαρακι ειναι κυκλος). Σημερα ξυπνησε ευδιαθετο, αλλα με εχει βγαλει εκτος προυπολογισμου καθως εχει φαει: Γαλα, ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα, καμμια 20ρια σταφυλια, αυγο και φακες. Κατα τις 3μιση θα την κανουμε παλι για θαλασσα μεχρι οσο παει. Κι αν το καλοσκεφτεις, ΟΛΗ αυτη την εβδομαδα που μας περασε, απο Δευτερα εως ΚΑΙ σημερα πηγαιναμε για μπανιο καθημερινα. Σημερα ειναι το 18ο μπανακι για εμας. Καταλαβαμε καλοκαιρι φετος!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!πωπω ερημωσε το στεκι μας.φαιακι που εισαι κοριτσι μου τι νεα???γιωτα χρονια σου πολλα (η αλλη γιωτα ειπε δε γιορταζει)!!εμεις καλα ειμαστε ολοι.απολαμβανω τις μερες που ειναι ο πανος σπιτι.μπανιο δεν αξιωθηκα να κανω παλι ψιλοβαριομασταν.τελικα τη τζες δεν προλαβα να τη δω.εκανα και ενα πυρετουλι χτες αλλα τιποτα σπουδαιο.μαλλον μικρη ιωσουλα.αντε απο 1 σεπτεμβρη πιστες στα ραντεβου μας.φιλακια πολλα σε ολες τις πυριωτισσες!!!!!!!!!!!!:D

Γεια σας κοριτσακια!

Πριν καμμια ωρα και κατι γυρισαμε απο θαλασσα, περασαμε πολυ ομορφα και συμπληρωσαμε τα 20, αλλα φυσικα θα συνεχισουμε ακαθεκτοι.

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και σε οσους εχουν καποιον, ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα τηλεφωνα, να ειστε παντα καλα!

Απλα να θυμαστε να μας τηλ. και το Νοεμβριο καθως ειμαστε Μαρακια Νοεμβριου απο φετος!

Κατα τα αλλα ολα καλα!

Φιλακια σε ολες! :-D

gM4vp2.png

καλησπερα και απο εμενα!τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα.πριν λιγο γυρισαμε απο ενα τραπεζι που ειχαμε παει και που η κορη μου δεν με αφησε σε χλωρο κλαρι απο την γκρινια και το κλαμα.....:(πριν ημασταν στην χαρα και γνωρισα την αρετουλα τον βασιλη και τα παιδακια τους....κριμα που δεν μπορεσα να κατσω περισσοτερο....

χαρα σε ευχαριστουμε αλλη μια φορα για την φιλοξενια!!!!

τζες γυρισες;;;;

φαιη μου εγω θα σου πω τις ευχες τον νοεμβριο.το διαβασα στο φατσοβιβλιο οτι θα την γιορταζεις νοεμβριο!

παω να ξεραθω αν με αφησει το μικρο τερας που παλι χλιμιντραει.....ωωωωωχχχχχχχχ!!!!!!!δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια!!!!!!καρφιτσα εχει γινει πραγματικα στον ωμο μου και εχει αρχισει να με ποναει για τα καλα.....ωχχχχ και παλι ωχχχχχ!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

Καλημερα σε όλες, καλως σας βρήκα. Επιασα σήμερα δουλειά χωρίς πολλά πράγματα βέβαια, δεν κουνιέται φύλλο. Περασα σχετικά καλά.. με τα παιδιά μπάνιο. Ο Στ. δεν κατέβηκε στο χωριό, είχε δουλειές.

Παρόλα αυτά αυτό το διάστημα περνάω πολύ δύσκολα συναισθηματικά κ αντιμετωπίζω αρκετά θέματα που με κάνουν να ειμαι χάλια... δεν ξέρω αν θέλω να μιλήσω κορίτσια.. ειλικρινά.. δεν θέλω να μαυρίσω κ το καφέ αλλά δεν μπορώ κ να κρύβομαι από εσάς. Ξεκίνησα valmane αν κ δεν με βοηθά στο να ειμαι ιδιαίτερα ήρεμη.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες, καλως σας βρήκα. Επιασα σήμερα δουλειά χωρίς πολλά πράγματα βέβαια, δεν κουνιέται φύλλο. Περασα σχετικά καλά.. με τα παιδιά μπάνιο. Ο Στ. δεν κατέβηκε στο χωριό, είχε δουλειές.

Παρόλα αυτά αυτό το διάστημα περνάω πολύ δύσκολα συναισθηματικά κ αντιμετωπίζω αρκετά θέματα που με κάνουν να ειμαι χάλια... δεν ξέρω αν θέλω να μιλήσω κορίτσια.. ειλικρινά.. δεν θέλω να μαυρίσω κ το καφέ αλλά δεν μπορώ κ να κρύβομαι από εσάς. Ξεκίνησα valmane αν κ δεν με βοηθά στο να ειμαι ιδιαίτερα ήρεμη.

εχεις πμ

τζες εμεις ειμαστε εδω η μια για την αλλη!οτι χρειαστεις και μπορω να σε βοηθησω μην δισταζεις!εστω και αν θες απλα καπου να τα πεις να ξαλαφρωσεις!!!!!αλοιμονο αν μιλουσαμε μονο για χαχα και χουχου....οτι θες παρε με τηλ!!!!!

Τζες εχεις πμ...

Κατα τα αλλα...

Κι εμεις ζουμε.. Αναμεσα σε μπανια και Εθνικο και επιτελους πεσαμε σε μονοψηφιο αριθμο εναπομειναντων ημερων για να ξεκινησουν επιτελους οι διακοπες μας!

Κατα τα αλλα μια χαρα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...