Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

      Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

      Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

      Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

      Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

      Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?


CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ δανειζόμουν αλλά δυσκολευόμουν να τα αποχωριστώ

Ο Πυργος έχει καλή δαν. βιβλιοθήκη. Πρέπει να την επισκευτείς, χαρά. Έχει και παιδικά βιβλία

που ειναι??

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι εδώ! Τι άλλα νέα; Ωραίο φαγητό έχετε ΚΑΙ σήμερα! Ζηλεύωωωω...

ναι οντως ειναι πολυ ωραιο.αυτο με τη κολοκυθα πως γινετε??

Link to comment
Share on other sites

Το μίγμα αποτελείται από καλοκύθι τριμμένο, τυρί, γάλα, αβγά και αλεύρι. Προσέχεις να είναι λίγο υδαρής η ζύμη, όχι πολύ σφιχτή και τη βάζεις σε ένα ταψί λαδωμένο και την ψήνεις. Γίνεται ωραιότατη. Το μυστικό της καλής μπατζίνας είναι να είναι λεπτή και τραγανή!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

μια παρομοια εφτιαχνε ο παππους μου οταν ειχε κοσμο και η γιαγια ειχε δουλειες τεμπελοπιτα την ελεγε αλλα εβαζε αλευρι γαλα τυρια (φετα βασικα αλλα και κιτρινα πανε)λαδι στο ταψι και το εψηνε κατι αναμεσα σε κουρκουβικι και τυροψωμο.πολυ ωραιο.εγω λατρευω τα φαγητα σαβουρας ειναι πανευκολα και τα πετας ολα μεσα και γινανε.ααα επισης η γιαγια μου εκανε μια τυροπιτα εβαζε σε ενα μπολ αυγα τυρι θρυματισμενο πιπερι μαιντανο.εστρωνε 1 2 φυλλα κατω στο ταψι (λαδωμενο)και μετα μια στρωση λεπτη απ το μιγμα ενα φυλλο μεσα πατσαβουρι ομως οχι στρωτο μεχρι να τελειωσει το μιγμα και εστρωνε μονο το πανω πανω 1 2 ακομα τη χαραζε και εριχνε γαλα.τη φτιαχνω και εγ ειναι ωραια.αν εχεις ετοιμο φυλλο γινεται πολυ γρηγορα.αλλα φαγητα τετοια ξερετε???

Link to comment
Share on other sites

Επέστρεψα κι εγώ. Ειχα βγει για να αγοράσω ψωμί, ένα εισητήριο για μια φίλη μου που θα έρθει απόψε μαζί μας, παιδική χαρά και πίσω να μαγειρέψω: μακαρόνια αλα κρεμ (περίπου).

Χαρά, η δημ. βιβλιοθήκη είναι μετά την κυκλική πορεία, στην Γερμανού, πριν την παλαιά πυροσβεστική. Είναι ένα κτήριο στο δεξί σου χέρι, όπως κατεβαίνεις.


FEFcp3.png uSlbp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και η ντοματόπιτα είναι πανεύκολη. Και η πάστα πριμαβέρα, κοινώς ζυμαρικά με ψητά λαχανικά σε μπαστουνάκια, πεντανόστιμη.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Α! Παστίτσιο της τεμπέλας (όχι ότι είσαι εσύ!): Βάζεις πένες (άβραστες) με γάλα, τυρί φέτα, αβγά, νερό λάδι, πιπέρι, λίγο αλάτι.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Α! Παστίτσιο της τεμπέλας (όχι ότι είσαι εσύ!): Βάζεις πένες (άβραστες) με γάλα, τυρί φέτα, αβγά, νερό λάδι, πιπέρι, λίγο αλάτι.

ναι αυτο το εχω φτιαξει.η πριμαβερα που ειπες τι ειναι?????γιωτα γιατι δε συμετεχεις????????μας ταραξες με τα γλυκα σου καλα καλα και τωρα αποσυρεσαι????????:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Πάστα πριμαβέρα (δηλαδή της άνοιξης): Βράζεις τα ζυμαρικά σου (με φιογκάκα είχα δεί σε μια εκπομπή-φαρφάλες λέγονται;) και παράλληλα κόβεις μερικά λαχανικά σε μπαστουνάκια: καρότα, κολοκυθάκια, κρεμμύδια, πιπεριές διαφόρων χρωμάτων, ντοματίνια (προαιρετικά) και τα ψήνεις με λίγο λαδάκι αλατάκι, πιπεράκι (μπορεία να πηγαίνει και μαϊντανός, δεν το έχω δοκιμάσει). Μετά τα ρίχνεις στα ζυμαρικά ανακατεύεις και έτοιμη! Πανεύκολη ε;


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

ναιιι και πεθαινω και για ζυμαρικα (το εχετε καταλαβει φανταζομαι και για λαχανικα.ευχαριστωωωω!!θα τη φτιξω οσονούπω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...